2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bacım hemşehriymişiz seninle de.bende bursa'lıyım üniversitede dahil orda okudum,evlenince Yalova'ya yerleştim ama Yalova'dan çok îşim gereği Bursa'da çalışıyorum.tıbbi mümessilim.Bursalı olanları görünce dayanamıyorum işte böyle.

bursalı mı :)) bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

az evvel tahlil sonuçlarımı öğrendim
glikoz açlık 80
hemog. 10.6
hemşire şekerin biraz yüksek a.lık olduğu için dedi. sizce nedir durum ?

Hemsire biraz sacmalamis canım. Hoş belki ekstra bir durum varsa sende bilemem ama açlık sekei 70- 95 arası normal kabul ediliyor Canım . Yani 80 harika bir rakam ben 80 görünce oh diyorum

Canım Teşekkür Ederim İnşallah Sorunsuz Atlatırım Da Yeniden Burda Aranızda Olurum. Sonra Da Darısı Sizlerin Başına İnşallah :)

Demek sadece 2 gun . Aman Allahım ne heyecanlı . Hadi sağlıkçılar git doguma saglikla dönün insallah oglunla evinize . Bizi habersiz bırakma canım tamam mı . Dinlen güzelleş büyük kavuşma icin :)

redddd senin 12 günün mü kaldııııı :18:
evet tatlım 12 kaldı bekliyoruz bakalım.
Hemsire biraz sacmalamis canım. Hoş belki ekstra bir durum varsa sende bilemem ama açlık sekei 70- 95 arası normal kabul ediliyor Canım . Yani 80 harika bir rakam ben 80 görünce oh diyorum
valla ne bileyim ürküttü beni hamur işini ve tatlıyı kes dedi zaten çok yediğim şeyler değil ki. bende netten baktım normal görünüyor değerlerim.

Yaşasın bir hemşo daha.nasıl farketmedim ben seni yaaaa,kusura bakma canım.sen,reoc,HAYATIMSIN ve narin nazenin'le birlikte 5 kişi ettik.sen nereye gidiyorsun doktora?ben Yalova'da doğum yapıcam kısmetse ama bursadaki tüm hastaneleri ve kadın doğumcuların bir kısmını tanırım.çalıştığım ilaçların çoğu kadın doğum ilaçları.benim bütün sülalem Bursa'da.bir ayağım o yüzden hep orda.zaten 40 dakika yalova-bursa arası

Bencede şekerinde bişey yok ki canım.açlık kan şekerinde üst sınır 120.ama vardır heralde bir bildiği.belki 6 aylık ortalama bakılan bir değer var,hbA1c diye,belki onda bir dengesizlik olduğu için tedbir amaçlı söylemiştir.

kızlar mavi puantiyelı gecelıkle abahlık buldum aldım bı gecelik onu koyucam dıerlerıde beyaz ve yavru ağzı pıjama takımı koyucagım çantama yavru ağzı ıle mavı gecelıge uygun toka buldum beyazada taç alıcam tamamdır ..kullan at kilotlaırndan bende aldım kızlar cok rahat gorunuyor 3 adet 20 mılyondu bebek eşyası satan magzalarda var

Demek sadece 2 gun . Aman Allahım ne heyecanlı . Hadi sağlıkçılar git doguma saglikla dönün insallah oglunla evinize . Bizi habersiz bırakma canım tamam mı . Dinlen güzelleş büyük kavuşma icin :)
Sağol Canım İyi Dileklerin İçin İyi Olursam Haber Veririm Mutlaka. Bugün Bitti Sayılır.. Çarşambayı Zaten Saymıyorum Eminim Nasıl Geçtiğini Anlayamayacağım
Kaldı Yarın.. Yarını ve Gecesini Atlattım Mı Tamamdır, Çok Az Kalacak Prensime Kavuşmama

hemşooo :)) yalova yakın yaa hemen şurası :)) forumda daha bursa lı vardır bence ama aramak lazım :)))
ben medikal parka Ahmet Yılmaz'a gidiyorum. doktor ve hastane hakkında bilgin varmı? ben şuan memnunum doktorumdan ama inşallah doğumda da aynı memnuniyeti yaşarım .. sen nereye gidiyorsun canım ?

Kızlar ben aslen Kocaeliliyim. Eşimin iş değişikliği nedeniyle 2.5 yıldır buradayız. Komşu ildenim, yabancı sayılmam yani.

Ahmet Yılmaz'ın iyi olduğunu çok duydum canım.arada bir terslenirmiş ama doktorluğu iyiymîş.benim kuzenim orda doğum yaptı,oldukça memnun.hatta ziyaretine bende gittim,hemşirelerin ilgisi falan oldukça iyiydi.Reoc,canım sende uzak sayılmazmışsın,Kocaeli hemen şurası zaten.benim diğer ayağımda Gebze'de.ablam ve kardeşim orda oturuyor.daha Cumartesi günü ordaydım.kardeşimin kızının 1.yaşgünü vardı.yani benim kalbimin yarısı Annemler ve akrabalardan dolayı Bursa'da,geri kalanıda Gebze'de.bende tam arada ayağı yanıklar gibi zıran zıran dolanıp duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…