2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bitkisel boya ile ilk kez boyadım bugun. Göyorum sorun olmaz dedi. Rofle falan yapma o sakıncalı . Normal dip boya o da bitkisel ile :)

Esim bir kere saglik ocağında doktora sormuştu rapor lazım falan bişeyler gevelemisti çok zor biseymis gibi . Aman 15 gun kaldı surda yeni aldım 50 lik zaten bosver :)

Esine de Danış onay verirse bence karar verilmiştir . Küllü sarıda bir kac balyaj harika durur . Yıllarca öyle kullandım . Tabi gercek satışın olmadığım icin su an pişmanım keske boyamasaydim hic sarıya diye :) özenti iste gençlik :) Ama Allah'tan bembeyaz bir tenim var çok kötü degildi

Şimdi kendi rengine boyamıyorum kumral ya da açık kahve üstüne 2 ton açık sık Olmayan balyaj çok memnunum :)

Tatlım bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir endişelenme :)

arasta acaba senin bahsettiğin enerji patlaması bende mi oldu :)
kızlar daldan dala geçtiğim için kızmayın ama benim bi sorum daha olcak sizee...hazır konu saçtan açılmışken
ya bi saç maşası istiyodum ne zmandır tabi daha öncede hiç kulanmadığım için görsellere bakarak, babayliss 25 mm resimlerden iyi gibi geldi aldım...ama sanki çok iri oldu ve hemen düştü ..sizce 19 mm mi almalıydım? yada maşa kullananlarınız varsa bana ne önerir?
Mağaza politikası olarak alışverişten sonra 2 gün içinde değiştirebilirsiniz sadece dediler...o açıdan fikrinizi alayım zaman geçmeden dedim

Son düzenleme:

Geçen bi yerde bebek aşağı inerken göbeğin küçüldüğünü ve öne doğru sivrildiğini elbiselerin bol gelmeye başladığını okumuştum. Tecrübem yok ama edindiğim bilgi bu yönde :))

arasta acaba senin bahsettiğin enerji patlaması bende mi oldu :)

Bilmem ki canım. Gebeler doğuma yakın bir tarihte çok enerjik oluyormuş doğumu gerçkleştirebilmek için vücut enerji açaığa çıkarıyormuş. Bu enerjiyi boşuna harcamamız gerekiyormuş rahat bir doğum için.

stacım gözün aydın canım, 4 gözle bekliyoruz güzel haberini,
maşallah çok iyi kuzucun, tabi olur en az 3 kilo hiç merak etme, direnç sorunun olmasa demek tam tosuncuk olacakmış senin kuzu,
tam beslenememesine rağmen iyi gelişmiş minnoşun, maşallah ona

Tatlım bebeğin pozisyonundan kaynaklı olabilir endişelenme :)

valla endişelendim.. evet inmiş olabilir.. arada kaburgama batıyo ama genel olarak göbeğimin üst kısmı yumuşacık.. dün gece oramda tüylerin başladığı yerde hissettim haraketlerini.. elleriyle oynuyo sanırım.. yakın mı yani gelmesi.. acaba doğumdan ne kadar önce bebek iniyo

Allah yardımcın olsun canım inşallah doğumun en güzel şekilde geçer

Benim kayınvalidem 1.60 kayınpeder 1.75 küçük oğulları 7 aylıkken doğduğunda 51 cm ve 2,850 gr mış :) Şimdi de kendisi 2m boy ve 140 kiloda kime çektiği bilinmiyor

Küllü sarı çok güzel bi renk elleşme sakın :) Önlere bi miranda kerr ışıltısı tabi güzel olur

Canım markayı hiç bilmiyorum ısınması falan iyiyse sorun yoktur. Ben ince maşayla daha rahat ediyorum iri bukle istiyorsam kalın tutam alıp sarıyorum daha güzel oluyor. Kalın maşada ince bukle yapma şansın olmuyor.

Tabiki daha iki saat once bi arkadasa yazdim 23de kontrol var sonrada haftada bir olcak diye bebegimin kalp atisinida her gittigimde dinliyorum boyle bi sikintim yok ben kendimi tam anlatamadim sanirim kontrollerimin disinda sikinti yasiyorum ben doktorum hafta ici olnadiginda telesekretere numara birakiyo aramamiz icin ariyoruz acmiyo ve sinra donmuyo bize bak en son bir ay once bebegin hareketlerini hissetmedim cumartesiydi ve akintim coktu ic camasirim baya islakti hastaneye gittik kalp atisina bakti ebe doktor gelip bakacak dedi gece 3e kadar bekledik 3de ebe tekrar geldi eeee doktor cok dogum yaptirmis yorulmus siz yarin gelin ee cocugun suyuna bakilcakti yarin bakariz dedi

Gece 3e kadar ben orda beklemisim benden baska hasta yok bi benim niye beni ertesi gune atiyosun bende ertesi gun gitmedim ama ebeye soyledik bebege bisey olursa sorumlusu siz ve o doktor diye

Yani kontrollerim yapiliyo yapilmadigini hic yazmadim onun disinda ilgi ve onem yok ebe konusuna gelince ebe bulamadim cok aramama ragmen benim dogum zamanima hepsi dolu diyo ki ebe dogumdan once iki hafta dogumdan sonrada en fazla iki yada 4 hafta gelebiyo oyyle 1 yil felan degil oyle olsa bile 1 yili sigorta karsilamiyo

Yazdiklarini okudugun zaman aaa ne guzel diyo insan ama o kadsr basit olsa keske degil

kızlar birazdan kayınpederım alıp eşimin yanına hastaneye götürecek beni muayne günümüzz belkıde son muayne gunumuzzz haftaya doktorumuz tatılde sonrakı haftada bebişi alacakkk 1inde fln bugun tam gun belırlıyıcezz bakalım bebişim ne durumda çok heycanlıyım süslendik püslendik dedeyş beklioz bizi hastaneye gotursun dıeee

Sütçüdendir canım o sütçüden :)))

Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası - e-bebek.com

kızlar bunu almak ıstıyorumm göğüs pompası almadım , almak istersem merhaba bebek şifresi ile indirim olurmu bundaaaa acabaaaa ?????
canım bu pompa güzele benziyor ve uyun bir fiyatta.Sadece bunu dikkat edin bebek emem şekline mi sütü sağıyor.Hani sağarken meme ucucu çekip birakıyor ritmik bir şekilde.Çüğnkü ben ucuz diye almıştım bir tane ama meme bi çekiyordu hiç bırakmıyordu hem meme ucumu çok kötü yaralar oldu hem de süt artıma yapmadı.

son haftlarda su azalıyor bu normal ve öyle olmalı ayrıca bebk aşaya iniyor doğum kanaları girdiği için göbiş biraz küçülmüş gibi görünüyor.merak etme canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…