- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.641
Canım ben Mustela'nın 500 mllik saç ve vücut şamp. bir arada olanını eczaneden aldım.Eczanede 45 TL civarı; ama ben bir eczaneyle pazarlık yapıp (buna çingenelik de diyebiliriz) 35 TLye aldım.İnternetten alınca kargoyla beraber 39-40 oluyordu.İstersen önce eczaneleri dolaş.Hatta pazarlık yap:111:
havvacım sürekli tuvalet hissi bende de var,
hatta yeni lavabodan çıkıyorum bazen hemen geri giriyorum sanki tam yapamamaışım gibi hissediyorum sürekli,
heralde artık çok basınç var o yüzden,
bazende aşırı sıkışmışım gibi kasıklarıma sancı gidiryor yürüyemiyorum yolda
eren yigenimin ismi. Ahmet eren de cok guzel olmus. Babamiz ruzgar cinar toprak gibi isimler sevmiyor. Sadece ahmet ve ali ismini seviyor :) egehana ikna edemedim cnm. Cok da zorlamadim sonucta onun da evladi. Bana kalsa tek isim yeterli. Heleki kiz cocuklarinda tek isim sart bence. Cunku kizlik soyismi de artik kullaniliyor. İki isim iki soyisim cekilmez olur herhalde.yorum icin tsk.
canım bende oğluma Ahmet Eren ismini koyacagım inşallah babamız rüzgar istiyordu ama oda sonra sevdi herkes benimsedi sadece ahmet koy diyenlerde var yada sadece eren ben erkeklerde 2 ismi yakıştırıyorum egehan zaten başlı başına 2 isim gibi ama tabiki yine de sen bilirsin canım
Bak canım baştan söylemişsin alınmayacağını,ben de ismin çok uzun olduğunu düşünüyorum.Egehan'ı da sen çok sevmişsin.tek başına Egehan koy istersen
kızlar ısım konusunda banada yardım edın!!ben eskıden berı elıf duru ıstıyordumm!!esım elıfler cok yaramaz oluyoo dıyıp benı vazgecırdıı!!duru da cok kaba geldı sonradan!!kalın harfler oluncaa :))kısacası vazgectım elıf ve durudan!sonra inci ıcıme ısındıı!!tek aklıma gelende oydu zatenn!!!dun esımde bade dedı!bende bade inci dedım!ne guzel olduu!!olmamısmıss!soyadımız kalın seslıler var 4 harflıı!elif bade daha guzelmııs,inci bade ye göre!!siz yardım edınn aklınızda guzel ısım varmıı??bı arada inci berra dıyordumm!!offffffff ne zor ısmıs buuu!!!
Canim bunlarin hicbiri komik degil yasadigim seyler belki uzaktan size komik gorunebilir ama bunu bide yasayana sirmak lazim ben yasadiklarimi bire bir anlatiyorum
Dil problemim var bunu defalarca yazdim iki senedir burda yasiyorum ve dili cok iyi bilmiyorum saglik imkanlarindan faydalanamiyorum bu yuzden surekli doktor degistiriyorum
Defalarca doktora gittigim halde bir kere bile boyle bir kurdan bahsedilmedi sen almanyanin neresinde yasiyosun ???
Burdaki insanlar bi yaz olsada turkiyeye gitsekte doktorlara bi gorunsek diye can atiyolar burda hic iyi bi sonucla karsilasmadim
Ornek verecek olursan gorumcem 3 sene cocugu olmadi guatiri vardi ve sozde geciciydi uc sene boyunca burdaki doktorlar guatir hapinin dozunu ayarlayamadi kiz turkiyeye gitti bi kere doktora gorundu doktorun verdigi hapla bir ay icinde hamile kaldi simdi 9 aylik kizi var
Baska bi ornek veriyim iki senedir burdayim bas agrilarim yuzunden sabahlara kadar uyuyamazdim gozlerim siserdi belki on belkiyirmi kez gittim doktora bi kan bile almadilar hep piskolojik dediler turkiyeden geldin ailen yaninda yok onun stresi dediler hatta bana dedepresyon hapi bile verdiler eee sonuc sifir iki dusuk yaptim bi kan tahlili istediker sende kan pihtilasmasi varmis bas agrilarinda bu yuzdenmis igneye badladigimdan beri bas agrisi nedir bilmem
Bunlarin hepsini yasadim ben canim daha nasil guveniyim burdaki doktorlara
Oyle kur felan hic bahsetmedi dedim ya adam resmen dalgasini gecti benimle sen cokmu hayal kuruyosun dedi
Evet tatlım bitkisel boya ile boyadım. Kokusu falan yok. Doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsin zararı yok demişti. Bitkisel falan diye de ayırmamıştı. Doguma kadar boyatmamayi tercih ettim .Ben yinede bitkisel boyadım.
günaydın herkese erkenciyiz bugün gece de geç yattım ama sabah 7de açıldı gözlerim. Sanırım bünye kendini doğuma hazırlıyor , hatta gece kalkıp bütün evi sildim,mutfağı temizledim
canım sancım var demişsin merak ettim nasıl oldun bi haber verirsen iyi olur.
Durusel daha iyi sanırım şimdi.
Avusturya'lı Salzburg oldu canım havada karada yeneriz
kızlarrrr,
2 ay önce benim bebiş 1 kiloydu,
29 temmuzda detaylı ultrasonumuz var, son ultrason artık,
aradan neredeyse iki ay 1 hafta geçmiş olacak,
beslenmeme her zamnki gibi çok dikkat ettim, ama göbüş sanki o kadar büyümedi, ben de bu sürede hiç kilo almadım nerdeyse,
acaba benim kuzucuk 2.5 kilo olmuşmudur.
tabi sağlık en önemlisis ama küçük olunca çabuk hastalanır diye endişelendiğimden hem sağlıklı hem de normal kiloda olsun itiyorum,
3 kiloyu bulsun daha fazlasını istemem fazlasının doğumu da zor olur zaten,
dua edin inşşalah iyi bir kilodadır bebişim
burda benimle bir olup tarihi 3 kiloları falan duyunca ednişeneiyorum, benimkinin şu haftada 3 kilo olması neredeyse imkansız
Kızlar içime doğsa tabi ki söylerdim ama maalesef hiç bişey gelmiyor aklıma. Hem tahminde bulunabilseydim kendimi tahmin ederdimBazen durduk yerde bi his geliyor o zaman da söylüyorum zaten ama maalesef ısmarlama olmuyor:26: Gelirse söz söylerim
eren yigenimin ismi. Ahmet eren de cok guzel olmus. Babamiz ruzgar cinar toprak gibi isimler sevmiyor. Sadece ahmet ve ali ismini seviyor :) egehana ikna edemedim cnm. Cok da zorlamadim sonucta onun da evladi. Bana kalsa tek isim yeterli. Heleki kiz cocuklarinda tek isim sart bence. Cunku kizlik soyismi de artik kullaniliyor. İki isim iki soyisim cekilmez olur herhalde.yorum icin tsk.
Benim istedigim de bu. Ustelik ben populer filan diye koymuyorum. Manevi bir anlami var benim icin. Takinti yaptim. Esim de ahmet ve aliye takinca boyle oldu. Dur bakalim en son ne olacak. Gerci benim ailem ve arkadaslarim bastan beri benimseyip her iki ismi birlikte soyluyorlar ama disaridan birilerinine soyleyince cok uzun diyorlar. Tsk ederim.
Cnm kafani iyice karistirmak istemem. Ben elif ve duruyu daha cok sevdim. İnci ve badeyi ya da berrayi hic tercih etmezdim. Ama isim konusunda yuregini dinlemek lazim. Baksana zevkler hep farkli farkli.
Canım cok sık idrar ihtiyacı oluyorsa enfeksiyon olabilir, bu haftalarda idrar yolu enf yatkinligimiz artıyor
Canim sali kontrol var onu bekliyim diyorum bakslim haxirlisi
kızlarrrr,
2 ay önce benim bebiş 1 kiloydu,
29 temmuzda detaylı ultrasonumuz var, son ultrason artık,
aradan neredeyse iki ay 1 hafta geçmiş olacak,
beslenmeme her zamnki gibi çok dikkat ettim, ama göbüş sanki o kadar büyümedi, ben de bu sürede hiç kilo almadım nerdeyse,
acaba benim kuzucuk 2.5 kilo olmuşmudur.
tabi sağlık en önemlisis ama küçük olunca çabuk hastalanır diye endişelendiğimden hem sağlıklı hem de normal kiloda olsun itiyorum,
3 kiloyu bulsun daha fazlasını istemem fazlasının doğumu da zor olur zaten,
dua edin inşşalah iyi bir kilodadır bebişim
burda benimle bir olup tarihi 3 kiloları falan duyunca ednişeneiyorum, benimkinin şu haftada 3 kilo olması neredeyse imkansız
Ben de attırayım önlere şekil yapayımÖff netten saç modeli bakıyorum şimdi kestirsem mi diye düşünüyorum. Bebiş varken şöyle tara ve çık olsa çok kolaylık olur. Saçlarım Allahtan dümdüz fönlü gibi ama sıcaklarda topluyorum o da uğraştırıyo dışarı çıkarken. Kararsızım.
Kizlar gobek deligim cok aciyor. Oksururken, yataktan kalkarken veya kiyafetim surtununce, gorunurde yara fln yok. Aynimdurumda olan var mi ? Doktorumu aramali miyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?