2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mustela veya Bübchen ürünlerini büyükşehirdeyseniz gratis, watsons mağazalarından ya da hello babyden bakın daha ucuz oluyor oralarda fiyatlar

Evet ayni tarif ettigin gibi benim randevum sali gunu artik her hafta gidicem sancim biraz daha iyi heralde on sanci dediklerii bu vucut kendini doguma hazirliyo

kızlarrrr,
2 ay önce benim bebiş 1 kiloydu,
29 temmuzda detaylı ultrasonumuz var, son ultrason artık,
aradan neredeyse iki ay 1 hafta geçmiş olacak,
beslenmeme her zamnki gibi çok dikkat ettim, ama göbüş sanki o kadar büyümedi, ben de bu sürede hiç kilo almadım nerdeyse,
acaba benim kuzucuk 2.5 kilo olmuşmudur.
tabi sağlık en önemlisis ama küçük olunca çabuk hastalanır diye endişelendiğimden hem sağlıklı hem de normal kiloda olsun itiyorum,
3 kiloyu bulsun daha fazlasını istemem fazlasının doğumu da zor olur zaten,
dua edin inşşalah iyi bir kilodadır bebişim
burda benimle bir olup tarihi 3 kiloları falan duyunca ednişeneiyorum, benimkinin şu haftada 3 kilo olması neredeyse imkansız

eren yigenimin ismi. Ahmet eren de cok guzel olmus. Babamiz ruzgar cinar toprak gibi isimler sevmiyor. Sadece ahmet ve ali ismini seviyor :) egehana ikna edemedim cnm. Cok da zorlamadim sonucta onun da evladi. Bana kalsa tek isim yeterli. Heleki kiz cocuklarinda tek isim sart bence. Cunku kizlik soyismi de artik kullaniliyor. İki isim iki soyisim cekilmez olur herhalde.yorum icin tsk.

Bak canım baştan söylemişsin alınmayacağını,ben de ismin çok uzun olduğunu düşünüyorum.Egehan'ı da sen çok sevmişsin.tek başına Egehan koy istersen

Benim istedigim de bu. Ustelik ben populer filan diye koymuyorum. Manevi bir anlami var benim icin. Takinti yaptim. Esim de ahmet ve aliye takinca boyle oldu. Dur bakalim en son ne olacak. Gerci benim ailem ve arkadaslarim bastan beri benimseyip her iki ismi birlikte soyluyorlar ama disaridan birilerinine soyleyince cok uzun diyorlar. Tsk ederim.

Cnm kafani iyice karistirmak istemem. Ben elif ve duruyu daha cok sevdim. İnci ve badeyi ya da berrayi hic tercih etmezdim. Ama isim konusunda yuregini dinlemek lazim. Baksana zevkler hep farkli farkli.

Kizlar gobek deligim cok aciyor. Oksururken, yataktan kalkarken veya kiyafetim surtununce, gorunurde yara fln yok. Aynimdurumda olan var mi ? Doktorumu aramali miyim sizce?

Bende hic birini komik bulmadim zaten, lutfen onyargili olma. Yazdiklarinin aksini soylemek sana cephe almak degildir. Daha oncede sana yazmistim, eger bir grup insan yanlis veya eksik tedaviye maruz kaldiysaniz sigortanizi arayin ve sizi yonlendirmelerini isteyin, sanirim yapmadin bunu ama gercekten cok ise yariyor... Ben almanyanin bircok bolgesinde yasadim ve cevremde de cok fazla yabanci var, hic bu sekilde muamele gorene raslamadim, aksilikler oluyor, mesleginde kotu olalarda var ama bu her yerde aynidir...

Evet tatlım bitkisel boya ile boyadım. Kokusu falan yok. Doktorum 3 aydan sonra boyayabilirsin zararı yok demişti. Bitkisel falan diye de ayırmamıştı. Doguma kadar boyatmamayi tercih ettim .Ben yinede bitkisel boyadım.

Ben de attırayım önlere şekil yapayım Öff netten saç modeli bakıyorum şimdi kestirsem mi diye düşünüyorum. Bebiş varken şöyle tara ve çık olsa çok kolaylık olur. Saçlarım Allahtan dümdüz fönlü gibi ama sıcaklarda topluyorum o da uğraştırıyo dışarı çıkarken. Kararsızım.

evet cnm daha iyiyim bugün de cnm annenede ayrı sinir oldum şu erkek meraklılarını boğacam yaa lüzumsuzlar
bu arada herkese tünaydın kızlar kızım benle oyun oynuo yada alıştırıo annesini nstye bağlanmayanlar varmış funda falan benim doktor 32. haftadan sonra herkese mecburi kılıo her muayeneden önce görünüyoruz

Bu isin gobek büyüklüğü öle ilgisi yok tatlım. Seninle tarihlerimiz aynı benimde karnım çok büyümedi ama bebis gecen hafta 2600 Gr olmuştu. En basından beri hep onden giden bebek birden 2 gun geri düşmüştü . Ama kilosu normal degerlerde bence . 3 oldun bizim olsun :) diyeceğim o ki seninkide yaklaşık o kadardır büyük ihtimal. Takma kafaya .

kızlar verdıgınız cevaplar ıcın tesekkur ederımm!sız de olmasanız :... :)) ama cok zor bı durum mus gercektenn!!herhalde son dakıka golu olcak bızım kıı!! :))

CANIM icine doğarsa banada söyle olur mü sancı manci bisey yok bende henüz.

CANIM duru ismi cok hoş Bencede badeyi berrayi beğenmedim.

Tontişler biz geldik daha doğrusu burdaydık biraz geçmişi okuduk tamamını okuyamasakta :)) çok kaynatıyosunuz nabalım yetişemiyoruz bugün kontrole giden annişler umarım hepiniz hayırlı haberlerle gelirsiniz bizimde yarın randevumuz nst ye giricez biz 28. Haftada tanıştık nst ile o haftalarda sancım çıkıodu şuan çıkmıo benim sıpa böle işte gelcem gelcem die tutturdu erkenden şimdide gelmek bilmicek die korkuyorum :)))biz şimdi kaçıyoruz azcık ütü yapıcaz sonra mutfağa geçeriz dün buzdolabını döktüm temizledim bugün mutfak dolaplarına girişicem bakalım kim kimi haklıyacak :))) kızlar bide benim ayaklarım çok ağrıo gece tuvalete zor gidiyorum basamıyorum üzerine gündüz bişi yok gece yatarken de ağrımıo ama tuvalete kalkmak işkence basamıyorum üzerine artık iice ağırlaştım sanırım

Canım 2,5 kilo olmuştur ve muhtemelen geçmiştir. Haftada ortalama 200 gr falan alıyorlar artık. 2.800 olmuştur bence senin kızın :)

Yaptir sekerim yaptir ne olursa olsun karar ver yaptir. Degisiklik iyi geliyor insana . Valla yuz hatlarını bilmediğim icin birşey diyemiyorum ama doğal görünen bakımlı sac her zaman güzeldir uzun ya da kisa farketmez. Ben bı ara baya kısacak kullandım çok rahatı her gun duş al çık mis :) ama çabuk uzadigi icin kuaföre daha sık gitmen gerekiyor sekli bozulmasın diye . Şimdi yaz olduğu icin bende sürekli bağlıyorum rahat oluyor omuzlarımı gecti çünkü . Sen sarısındin dımı komple boyaya pek girme bence beyazin yoksa ama sarisinlara üstten bir kac balyaj ( kesinlikle doğal renkten sadece bir iki ton acik sadece) guzel oluyor.

Haydi kizlar bir de bana yardim edin ...emir kaan ve emir doruk arasinda bi secim icin yorumlsrinizi bekliyoruz. ..soyle isim analizi falan bileniniz varsa extra cook sevinirim

Kizlar gobek deligim cok aciyor. Oksururken, yataktan kalkarken veya kiyafetim surtununce, gorunurde yara fln yok. Aynimdurumda olan var mi ? Doktorumu aramali miyim sizce?

canım bu pazar ve pazartesi günü benimde öyleydi göbek deliğimin çevresi dokunamıyordum bile ağladım artık acıdan ama iki güne geçti. doktora sormadım ama bebek yerini genişletiyor büyüyor diye yorumladık hatta dalga geçtik kazıyor bizim kız içeriyi diye :) sen yinede danış istersen doktoruna

Ayyy kızlar, bi arkadaşım vardı, Eylülün 1inde doğum yapacaktı. Dün sancılandı ve aldılar bebişini.. İyiymiş çok şükür 2.500 gr ms. küveze koymuslar, sonra mama yiyince vermişler, bir kaç güne çkıacaklar hastaneden... Simdi 1.5 ay önce dogdu.. ay ben 38 haftayı doldurdum.. annemler daha gelmedi, önümüzdeki carsamba gelecek... Buranın halkı yaylalarda.. Öğretmenler memleketlerine gitti.. Hastane 2 saatlik yol Dün gece kabuslar kabuslar kabuslarr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…