- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.701
bir sene içinde 90 gün sigortan olmalı o zaman alabilirsin.kızlar ben 3 sene çalıştım bu sene çalışmadım evdeydim. doğum parası alabilir miyim bilen varmı?
burası odamız
kızlar oğluşumun süslerini beğenecekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 759636 Eki Görüntüle 759638 Eki Görüntüle 759634 Eki Görüntüle 759637 Eki Görüntüle 759639
Eki Görüntüle 759636 Eki Görüntüle 759638 Eki Görüntüle 759634 Eki Görüntüle 759637 Eki Görüntüle 759639
Canım markayı hiç bilmiyorum ısınması falan iyiyse sorun yoktur. Ben ince maşayla daha rahat ediyorum iri bukle istiyorsam kalın tutam alıp sarıyorum daha güzel oluyor. Kalın maşada ince bukle yapma şansın olmuyor.
burası odamız
Gule gule kullanin canim hepsi cok guzel....cok cici olmus herseyi oglununcanım oğlumun kapı süsü
bayıldım harika olmuş.Mama sandalyesi bile almışsınız valala ne deyim ben hasten çıkışı daha almazken sizin bebeişiniiz odası mma sandalyesi bile hazır:)))))))))))
güle güle kullanın.
burası odamız
bunlarda mevlüt hediyelerimiz
son haftlarda su azalıyor bu normal ve öyle olmalı ayrıca bebk aşaya iniyor doğum kanaları girdiği için göbiş biraz küçülmüş gibi görünüyor.merak etme canım.
Bizede fikir verin kizlar Talha mi Taha mi karar veremedik :)
Butun magazayida alsam gene aklim alamadiklarimda kaliyor.oglumun herseyi olsun istiyorum mathercarede % 50 indirim vardi tisort aldim kisa ve uzun kollu giysin bebislerimiz degisik degisik demi ama...evet canım ben biraz abarttım galiba bebek arabası,ana kucağı, oto koltuğu,kanguru vb. herşey aldım.daha resmini çekmediğim bir sürü şey var oyuncaklar ,giysiler eve sığmıyor artık.
bide bütün odasını keçelerle süsledim öyle güzel olduki anlatamam. inşallah resimlerini çekip koyarımda yapmak isteyen arkadaşlara örnek olsun.
canım bunları ldın mı ne yaptın ne kadara mal oldu
Butun magazayida alsam gene aklim alamadiklarimda kaliyor.oglumun herseyi olsun istiyorum mathercarede % 50 indirim vardi tisort aldim kisa ve uzun kollu giysin bebislerimiz degisik degisik demi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?