2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burası odamız

Eklentiler

• $25062013477.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 40
  • $25062013478.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 32
  • $25062013479.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $25062013482.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $25062013484.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $25062013485.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 33

sağol canım...sanırım haklısın az önce bi deneyim dedim tam su dalgası oldu, bide açıldığını düşünürsem ince almak daha mantıklı

bunlarda mevlüt hediyelerimiz

Eklentiler

• $DSCF0028.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 31
  • $DSCF0029.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $DSCF0031.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 33
bayıldım harika olmuş.Mama sandalyesi bile almışsınız valala ne deyim ben hasten çıkışı daha almazken sizin bebeişiniiz odası mma sandalyesi bile hazır:)))))))))))
güle güle kullanın.

evet canım ben biraz abarttım galiba bebek arabası,ana kucağı, oto koltuğu,kanguru vb. herşey aldım.daha resmini çekmediğim bir sürü şey var oyuncaklar ,giysiler eve sığmıyor artık.
bide bütün odasını keçelerle süsledim öyle güzel olduki anlatamam. inşallah resimlerini çekip koyarımda yapmak isteyen arkadaşlara örnek olsun.

41 kere maşallah...hayrlısıyla gelsin meleğin de mıışıl mışıl uyusun odasında...ben mevlütlüklerinizi de çok beğendim canım

kızlar hazır süs konusu açılmışken bana da akıl verin de yaptırayım artık

Eklentiler

• $1429058647_n.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 33
  • $dsc08019.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 40
sayın teyzeler sevgili kankiler biz geldik

nihayet evimdeyim.. yorulmuşum biraz.. randevumuz çok güzel geçti daha gider gitmez önce nst'ye bağlanacaksınız dedi dr.un asistanı.. (benim bişey dememe gerek kalmadı yani ) 15-20 dk sürdü nst..oğlum bolca hareket etti :) sonra dooğruu dr.un odasına..

sayısal verilere gelince :)) bendeniz temmuzun başından beri gram almamışım.. çok korkuyordum oğlum da kilo almamıştır diye..ama yersiz çıktı.. benim Arda böcük 600 gram alarak 2700 gr. olmuş boyumuz da 48 cm.. başını kanala iyice dayamış,suyumuz yeterli,kordonda kan akışı olması gerektiği gibi dedi dr..nst de sancım çıkmadı.. herşey yolunda gidiyor anlayacağınız 2 ağustosta tekrar görcem..sonra da haftada bire düşecek kontroller dedi.. tabii o zamana kadar bir sürpriz olmazsa

öyle işte..çıkışta biraz işlerimiz vardı onları hallettik. bu saati buldu eve gelmem..ama bitiğim şu an resmen :)
bi geçmiş yapayım sonra döneyim ben

bunlarda mevlüt hediyelerimiz

oyyyyy damadımın çeyizleri ne kadar güzel öyle.. iyi günlerde kullanın canım... hepsi çok güzel bayıldım

son haftlarda su azalıyor bu normal ve öyle olmalı ayrıca bebk aşaya iniyor doğum kanaları girdiği için göbiş biraz küçülmüş gibi görünüyor.merak etme canım.

içim rahatladı vallahi ama inmiş olsa kaburgama batmaması lazım değil mi? arada hala kaburgalarıma batıyo ayağını mı koyuyor acaba

Butun magazayida alsam gene aklim alamadiklarimda kaliyor.oglumun herseyi olsun istiyorum mathercarede % 50 indirim vardi tisort aldim kisa ve uzun kollu giysin bebislerimiz degisik degisik demi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…