- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.661
Bu isin gobek büyüklüğü öle ilgisi yok tatlım. Seninle tarihlerimiz aynı benimde karnım çok büyümedi ama bebis gecen hafta 2600 Gr olmuştu. En basından beri hep onden giden bebek birden 2 gun geri düşmüştü . Ama kilosu normal degerlerde bence . 3 oldun bizim olsun :) diyeceğim o ki seninkide yaklaşık o kadardır büyük ihtimal. Takma kafaya .
Mustela veya Bübchen ürünlerini büyükşehirdeyseniz gratis, watsons mağazalarından ya da hello babyden bakın daha ucuz oluyor oralarda fiyatlar
Dunya fenerbahçeliler gunümüz kutlu olsun kızlar :)
Kizlar gobek deligim cok aciyor. Oksururken, yataktan kalkarken veya kiyafetim surtununce, gorunurde yara fln yok. Aynimdurumda olan var mi ? Doktorumu aramali miyim sizce?
Bende hic birini komik bulmadim zaten, lutfen onyargili olma. Yazdiklarinin aksini soylemek sana cephe almak degildir. Daha oncede sana yazmistim, eger bir grup insan yanlis veya eksik tedaviye maruz kaldiysaniz sigortanizi arayin ve sizi yonlendirmelerini isteyin, sanirim yapmadin bunu ama gercekten cok ise yariyor... Ben almanyanin bircok bolgesinde yasadim ve cevremde de cok fazla yabanci var, hic bu sekilde muamele gorene raslamadim, aksilikler oluyor, mesleginde kotu olalarda var ama bu her yerde aynidir...
Haydi kizlar bir de bana yardim edin ...emir kaan ve emir doruk arasinda bi secim icin yorumlsrinizi bekliyoruz. ..soyle isim analizi falan bileniniz varsa extra cook sevinirim
Haydi kizlar bir de bana yardim edin ...emir kaan ve emir doruk arasinda bi secim icin yorumlsrinizi bekliyoruz. ..soyle isim analizi falan bileniniz varsa extra cook sevinirim
Ben de attırayım önlere şekil yapayımÖff netten saç modeli bakıyorum şimdi kestirsem mi diye düşünüyorum. Bebiş varken şöyle tara ve çık olsa çok kolaylık olur. Saçlarım Allahtan dümdüz fönlü gibi ama sıcaklarda topluyorum o da uğraştırıyo dışarı çıkarken. Kararsızım.
yok parmecim benim tarih 15-20 ağustos arası, doktor 15inden sonra birkaçgüne bekleyebilirz dedi,
2 günlük gerilik bence hiç önemli değil,
burda size hep eğer kilosu geri kalmışsa ne kadar süre geri kaldığı söyleniyor,
ama benim doktorum sürekli küçük küçük diyip duruyor,
sonra neden dediğimde e sen minyosun diyor, ben 1.60 eşim 1.80,
yakın arkadaşım doğum yaptı onun eşide kendiside 1.60 ve çok minyonlar,
bebek 52 cm, 3750 doğdu,
bence bunun minyonlukla ilgisi yok,
şimdi 36 haftalık olup 3 kilo olan bebeişler var maşallah, benimki 2.5'sa sevincem
doruk diyorm cnm yigenmn adi
Ben de attırayım önlere şekil yapayımÖff netten saç modeli bakıyorum şimdi kestirsem mi diye düşünüyorum. Bebiş varken şöyle tara ve çık olsa çok kolaylık olur. Saçlarım Allahtan dümdüz fönlü gibi ama sıcaklarda topluyorum o da uğraştırıyo dışarı çıkarken. Kararsızım.
CANIM emir Kaan daha guzel bende bu ism analizine bakmıştım kariyer vs icin Kaan ismini cok öneriyorlar ben de hatta Kaan koyacaktım ama rüyamda farklı isimler gördüğüm icin vazgeçtim. Kesinlikle Kaan daha iyi bir secim analize gore. Yumuşak g olmayacak ama arada kağan değil yani. Kaan .
CANIM emir Kaan daha guzel bende bu ism analizine bakmıştım kariyer vs icin Kaan ismini cok öneriyorlar ben de hatta Kaan koyacaktım ama rüyamda farklı isimler gördüğüm icin vazgeçtim. Kesinlikle Kaan daha iyi bir secim analize gore. Yumuşak g olmayacak ama arada kağan değil yani. Kaan .
canım bu pazar ve pazartesi günü benimde öyleydi göbek deliğimin çevresi dokunamıyordum bile ağladım artık acıdan ama iki güne geçti. doktora sormadım ama bebek yerini genişletiyor büyüyor diye yorumladık hatta dalga geçtik kazıyor bizim kız içeriyi diye :) sen yinede danış istersen doktoruna
Tabiki bu her yerde ayni heryerde illaki boyle sorunlar cikiyo evet mesleginde kotu ve ilgisizler mesela burda arksdaslar yaziyo cumartesi kontrolum var yada bugun gidiyimde bebegimin kalbini dinleyim diyenler var onlara cok ozeniyorum sende biliyosunki burda oyle bisey yok canin her istediginde gidemiyosun bi sikintin oldugunda sana sorunlu bbiriymissin gibi davraniyorlar cok rahat insanlar sigortaya bildirelim dedim esime kimsenin ekmeyiyle oynamayalim dedi aramadi vicdan yapti biraz eee tabi dilinde verdigi baski var tek bildigim turkiye gibisi yok herseyin caresi turkiyede suan orda olmak icin neler vermezdim
Ama inan burdaki doktorlar robot gibi ve hicbiseyden anladiklari yok burdaki almanlar bile turkiyeye gidip bebek icin tedavi goruyolar
Herseyin hayirlisi
Canım ben de özelde muayene olmuştum dahiliye doktoru rapor hazırlamış bence sen de sağlık ocağına bir görün belki yazdırabilirsin...Herkese selam,
Biz kuaföre gittik güzelleştirme geldik. Sacım çok guzel uzamış fon çekince anladım :) artık beyazlarım yok Hehe . Adayı haftaya bıraktım doguma iki hafta var çok uzamasın diye umarım bu hafta gelmeye kalkmaz inci kiz :)
Himm ozel hastane endokrin bölümüne gittim ben rapor icin devlet hast. Gerekiyorsa demekki. Neyse az kaldı zaten. Birde aynı stript piyasada 17, 27 ve 40 tl olmak üzere 3 fiyat verdi 3 farklı eczane sınır olmuştum. Ondan sordum
Canım daha oncede yazdım yürüyüşe çık 45 dk hemen düşüyor
İnci benim kızımın da ismi :) 2. İsim bende çok aradım ama yakıştırmadım soyadımıza falan. Bade düşündüm ama köpeğimin ismi badem iken olmazdı :) Elif inci guzel bence illa 2. İsim istiyorsan .
Yaptir sekerim yaptir ne olursa olsun karar ver yaptir. Degisiklik iyi geliyor insana . Valla yuz hatlarını bilmediğim icin birşey diyemiyorum ama doğal görünen bakımlı sac her zaman güzeldir uzun ya da kisa farketmez. Ben bı ara baya kısacak kullandım çok rahatı her gun duş al çık mis :) ama çabuk uzadigi icin kuaföre daha sık gitmen gerekiyor sekli bozulmasın diye . Şimdi yaz olduğu icin bende sürekli bağlıyorum rahat oluyor omuzlarımı gecti çünkü . Sen sarısındin dımı komple boyaya pek girme bence beyazin yoksa ama sarisinlara üstten bir kac balyaj ( kesinlikle doğal renkten sadece bir iki ton acik sadece) guzel oluyor.
Geçen sene öyle kestirmiştim baya yakışmıştı iyi fikir canım olabilir. Baya kullanışlı bir saç:)Arkalar kısa,(ensede) önler uzun kestir bence hem fönlü gibiymiş saçların çok güzel olur.katlı kestirirsen hacimli de görünür.ben de 2 kere boyattım saçımı mecburen çünkü önler nerdeyse komple beyaz.ilk 4. ayda boyattım organik boya ile.ne koku ne yanma hiç bişey yok.çok memnun kaldım.saçlarımı da dediğim gibi kestirdim,çok kullanışlı oluyor.karar senin tabii ki :)
Eneeee saç boyasıboyatıomusunuz kızlar. Benm de dip çok uzadı... Bikere bıyattım 5. Ayda ama sonra üzüldüm. Röfle kullanıyorum ama dipler siyaha yakın kahve şimdi.( hem boyatıp güzel olmak istiyo İnsan hem cesaret edemiyo.. Arada bi şeytan dürto.D
İki isimde guzel ve güçlü isimler. Ama isim analizine gore Kaan ismi çok basarı getirirmiş . Ben onların yalancısıyim :)
bence de emır kaann!!cok asıl gelıhyoo kulagaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?