2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aybüke 3-2 önde galiba bende arada kaldım Berrak ta çok güzel. Ama ben çocukken çok acımasız bi çocuktum dalga geçme kısmı o yüzden aklımdan çıkmıyor. Benim kadar fesatına denk gelse Berrak a çok fena bişi diyebilirler

Neyse size doyum olmaz benim biraz işim var şişi inmeyen ayaklarımıda alıp taaa Gebze'ye gidicem

Slm kızlar bugün görüş günümüzdu ve ayın 25i doğum tarihimiz 37+5 oluyoruz ama tedbir amaçlı ciğer geliştirici yaptıracak doktor teyzemiz bizde istedik kilomuz 2.850 ozamana 3 oluruz herhalde onun dışında genel anestezi olucam pihtilasma olanlarda spinal ve epiduralin baş ağrısı riski çok yüksek oluyormuş bu yüzden genel anestezi istedik bilginiz olsun dua edin bize salı gunude ciğer geliştiricimizi yaptiricaz ınş sıkıntısiz atlatiriz

yok parmecim benim tarih 15-20 ağustos arası, doktor 15inden sonra birkaçgüne bekleyebilirz dedi,
2 günlük gerilik bence hiç önemli değil,
burda size hep eğer kilosu geri kalmışsa ne kadar süre geri kaldığı söyleniyor,
ama benim doktorum sürekli küçük küçük diyip duruyor,
sonra neden dediğimde e sen minyosun diyor, ben 1.60 eşim 1.80,
yakın arkadaşım doğum yaptı onun eşide kendiside 1.60 ve çok minyonlar,
bebek 52 cm, 3750 doğdu,
bence bunun minyonlukla ilgisi yok,
şimdi 36 haftalık olup 3 kilo olan bebeişler var maşallah, benimki 2.5'sa sevincem

Mustela veya Bübchen ürünlerini büyükşehirdeyseniz gratis, watsons mağazalarından ya da hello babyden bakın daha ucuz oluyor oralarda fiyatlar

Sağ ol canım. Gratis hiç gözüme ilişmedi; ama diğer mağazaların yerlerini biliyorum.Bir dahaki sefere oralara bakarım.

Dunya fenerbahçeliler gunümüz kutlu olsun kızlar :)

Tabiki bu her yerde ayni heryerde illaki boyle sorunlar cikiyo evet mesleginde kotu ve ilgisizler mesela burda arksdaslar yaziyo cumartesi kontrolum var yada bugun gidiyimde bebegimin kalbini dinleyim diyenler var onlara cok ozeniyorum sende biliyosunki burda oyle bisey yok canin her istediginde gidemiyosun bi sikintin oldugunda sana sorunlu bbiriymissin gibi davraniyorlar cok rahat insanlar sigortaya bildirelim dedim esime kimsenin ekmeyiyle oynamayalim dedi aramadi vicdan yapti biraz eee tabi dilinde verdigi baski var tek bildigim turkiye gibisi yok herseyin caresi turkiyede suan orda olmak icin neler vermezdim

Ama inan burdaki doktorlar robot gibi ve hicbiseyden anladiklari yok burdaki almanlar bile turkiyeye gidip bebek icin tedavi goruyolar

Herseyin hayirlisi

Haydi kizlar bir de bana yardim edin ...emir kaan ve emir doruk arasinda bi secim icin yorumlsrinizi bekliyoruz. ..soyle isim analizi falan bileniniz varsa extra cook sevinirim

CANIM emir Kaan daha guzel bende bu ism analizine bakmıştım kariyer vs icin Kaan ismini cok öneriyorlar ben de hatta Kaan koyacaktım ama rüyamda farklı isimler gördüğüm icin vazgeçtim. Kesinlikle Kaan daha iyi bir secim analize gore. Yumuşak g olmayacak ama arada kağan değil yani. Kaan .

Arkalar kısa,(ensede) önler uzun kestir bence hem fönlü gibiymiş saçların çok güzel olur.katlı kestirirsen hacimli de görünür.ben de 2 kere boyattım saçımı mecburen çünkü önler nerdeyse komple beyaz.ilk 4. ayda boyattım organik boya ile.ne koku ne yanma hiç bişey yok.çok memnun kaldım.saçlarımı da dediğim gibi kestirdim,çok kullanışlı oluyor.karar senin tabii ki :)

Bence de sevinmelisin çünkü 2,5 ustu dogan tüm cocuklar normal kilolu kabul ediliyor . Herkesin farklı yapısal özelliği var . Sen zaten gereksiz evham yapacak bir kadin degilsin anladığım kadarıyla . Son günlerimiz artık pozitif düşünelim iyi oldun hersey strese girme tatlım.

Eneeee saç boyası boyatıomusunuz kızlar. Benm de dip çok uzadı... Bikere bıyattım 5. Ayda ama sonra üzüldüm. Röfle kullanıyorum ama dipler siyaha yakın kahve şimdi.( hem boyatıp güzel olmak istiyo İnsan hem cesaret edemiyo.. Arada bi şeytan dürto.D

bence de emır kaann!!cok asıl gelıhyoo kulagaaa

Sagol canim...Rabbim tum kuzularimizin bahtini guzel eylesin ins...bu analizleri baya arastirdim ama kafam corba oldu..esimde doruk icin cok sicak degil...bu arada g nin olmamasi konusunu bende okumustum hatirlatma icin sagol

Evet inanilmaz aciyor benimkde canim, bende 2 gun bekleyeyim bakalim insallah gecer. Tesekkur ederim...

Yani burada yazan herkes gibi senin rutin aylik kontrollerin yok mu? Ona bile gidemiyor musun? :s bebeginin kalbini dinleme, nts denen sey burada 30. Haftadan itibaren var ve her kontrolde mecburi, sana buda mi yapilmadi? Sigortanin karsiladigi, 24 saat arayabilecegin, sana dogum egitimi verecek ve sonrasinda 2 ay- gerekirse 1 yil evine gelip bebek bakiminda yardimci olacak eben yok mu? Bir ebe ile anlasip, bu hakkindan faydalandin mi? Ebe cocugunla doktora gittiginde bile hep yaninda olacaktir... Acil durumlarda, kendini iyi hissetmediginde doktorunun mesai saatleri disindaysa en yakin hastahaneye gidip kontrol olamiyor musun? Bunlar senin burada saglik hizmetinden alabilecegin en temel seyler. Hatta hastahaneye ulasim taksi parani bile sigortan karsiliyor.

Bence esinle konus ve sigortani ara, ilk once bir ebe bul kendine, seni her konuda yonlendirecektir ve sorularini yanitlayacaktir... Merak etme sen sigortani aradin diye domtoru isten atmazlar :) ekmekle oynamak baska birsey, varolan haklarini alamamak baska birsey...bebegini de rahat etmesi icin biran once buranin sartlarina adapte olmaya ve haklarindan haberdar olmaya bak derim ben, bebeginde mahrum kalmasin bazi seylerden...

Merhaba kızlar nasılsınız ? ? Fundacım gel artık da bize Arda'yı anlat neler yaptı kaç kilo olmuş boyu uzamış mı böcüğümün Ay ben dün akşam biraz sinirlendim size de anlatayım böyle bir salağa ne cevap verilir bilemedim ... Dün kv gittik orada bulunan bir salak dudaklarımın çok şiştiğini (ki milim şişmemiş gayet normal seviyede kendimi bildim bileli böyleler) yoo şişmemiş dediğimde de ısrarla şişmiş silikonlu gibi olmuş dedi dangalak , silikon sensin diyesim geldi de sadece dik dik bakmakla yetindim ...
Canım ben de özelde muayene olmuştum dahiliye doktoru rapor hazırlamış bence sen de sağlık ocağına bir görün belki yazdırabilirsin...

Saçlarım küllü sarı canım. Ben bir defa deli cesaretiyle saçlarımı kömür siyaha boyattım. Kuaför bari kumral boyasak emin misiniz dedi evet dedim bi de gittim üstüne kırmızı balyaj attırdım Aslında güzel olmuştu kaşlarıma siyah kalem çekmiştim filan Sarışınım ya hani yapay zeka olsun dedim ahaha . Sadece 1 ay kullandım o saçla fotoğrafım bile yok alttan sarı saçlar çıkmaya başlayınca bildiğin kel gibi görünüyo milletin sarı altından siyah çıkar benim siyah altından sarı çıktıSonra tabi orjinal rengine dönene kadar canım çıktı. Tutturamadılar kuaförler orjinal rengi. Hayatımda bir kez saç boyatmıştım o da siyah olmuştu cesarete bak. Sonrasi orjinalime dönmem içindi. Bazen boya yapanlara özenip önlere açık sarı attırıyorum çok ince bişey böyle balyaj gibi güzel oluyor gerçekten:)
Geçen sene öyle kestirmiştim baya yakışmıştı iyi fikir canım olabilir. Baya kullanışlı bir saç:)

Saç boyası da öyle birkaç tele canım kompleye tırsarım o birkaç teli de eşime sorcam izin verirse, bişey olmaz derse yaptırcam. Saçımın orjinal rengi çok güzel fazla elleşmek istemiyorum bi kere elleştim bok ettim

kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var.. benim gittikçe karnım küçülüyor.. neden olabilir? doktor suyunun iyi olduğunu söyledi geçen hafta.. gerçi 4-5 gündür küçüldü.. sizce neden olabilir? siz de de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…