- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.721
maşallah böcüğünesayın teyzeler sevgili kankilerbiz geldik
nihayet evimdeyim.. yorulmuşum biraz.. randevumuz çok güzel geçtidaha gider gitmez önce nst'ye bağlanacaksınız dedi dr.un asistanı.. (benim bişey dememe gerek kalmadı yani ) 15-20 dk sürdü nst..oğlum bolca hareket etti :) sonra dooğruu dr.un odasına..
sayısal verilere gelince :)) bendeniz temmuzun başından beri gram almamışım.. çok korkuyordum oğlum da kilo almamıştır diye..ama yersiz çıktı.. benim Arda böcük 600 gram alarak 2700 gr. olmuşboyumuz da 48 cm.. başını kanala iyice dayamış,suyumuz yeterli,kordonda kan akışı olması gerektiği gibi dedi dr..nst de sancım çıkmadı.. herşey yolunda gidiyor anlayacağınız 2 ağustosta tekrar görcem..sonra da haftada bire düşecek kontroller dedi.. tabii o zamana kadar bir sürpriz olmazsa
öyle işte..çıkışta biraz işlerimiz vardı onları hallettik. bu saati buldu eve gelmem..ama bitiğim şu an resmen :)
bi geçmiş yapayım sonra döneyim ben
kızlar bizde daha kızımıza isim koyamadık ben azra yada nisa istiyorum eşim nisanur diyo azcık yardımcı olun
Bizede fikir verin kizlar Talha mi Taha mi karar veremedik :)
kızlar hazır süs konusu açılmışken bana da akıl verin de yaptırayım artık
acayip güzel indirim vardı kaçırmayıp gitmene sevindim canımbende dün gittim mothercare 'e çok cici şeyler aldım çokkk güzeller :)
Haydi kizlar bir de bana yardim edin ...emir kaan ve emir doruk arasinda bi secim icin yorumlsrinizi bekliyoruz. ..soyle isim analizi falan bileniniz varsa extra cook sevinirim
merhaba arkadaslar..
bende bugun nstye girdim cok sukur hersey yolunda,
oğlumda 3,250 olmus doktor ne dogurcaksın acaba dedi:))
artık daha sık gıdıcekmısım carsamba gunu tekrar gel dedi bayramdan önce dogurursun dedi...
kızlar oğluşumun süslerini beğenecekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 759636 Eki Görüntüle 759638 Eki Görüntüle 759634 Eki Görüntüle 759637 Eki Görüntüle 759639
burası odamız
bunlarda mevlüt hediyelerimiz
sayın teyzeler sevgili kankilerbiz geldik
nihayet evimdeyim.. yorulmuşum biraz.. randevumuz çok güzel geçtidaha gider gitmez önce nst'ye bağlanacaksınız dedi dr.un asistanı.. (benim bişey dememe gerek kalmadı yani ) 15-20 dk sürdü nst..oğlum bolca hareket etti :) sonra dooğruu dr.un odasına..
sayısal verilere gelince :)) bendeniz temmuzun başından beri gram almamışım.. çok korkuyordum oğlum da kilo almamıştır diye..ama yersiz çıktı.. benim Arda böcük 600 gram alarak 2700 gr. olmuşboyumuz da 48 cm.. başını kanala iyice dayamış,suyumuz yeterli,kordonda kan akışı olması gerektiği gibi dedi dr..nst de sancım çıkmadı.. herşey yolunda gidiyor anlayacağınız 2 ağustosta tekrar görcem..sonra da haftada bire düşecek kontroller dedi.. tabii o zamana kadar bir sürpriz olmazsa
öyle işte..çıkışta biraz işlerimiz vardı onları hallettik. bu saati buldu eve gelmem..ama bitiğim şu an resmen :)
bi geçmiş yapayım sonra döneyim ben
kızlar canım sıkıldı kontrolden geldik, 34+0 da 2050 gr, şimdi 36+0 dayız, 2360 gr olmuş, gelişim geriliği değil dedi doktor sadece senin gibi minyon dedi, asıl şoku ultrason cihazına bakarken yaşadım, ultrason cihazını karnıma koyar koymaz gülümsedi ve haftaya perşembe geliyorsun dedi, tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben çok endişendim neden öyle demiştir, acaba başı kanala mı girdi ne görmüş olabilirki? Bi de kikosuna takıldım ya
ben yeni doğan işitme tarama biriminde çalışıyorum günde hiç gelmezse önüme 20 tane bebek geliyor 40 haftasını doldurup daha bide üstüne 10 gün daha bekleyip öyle doğan ve 2200 - 2500 arası olan bebekler var ve gayet sağlıklılar hiç canını sıkma kilo sağlıklı olmasında bir kriter değil tabiki 2500 üstünde olması tercih ediliyor ama inan bana bebekler içerdeyken alamadıklarını dışarıya çıkar çıkmaz çok hızlı bir biçimde alıyor eğer bebeğin ve senin sağlık durumunda bir sıkıntı yoksa hiç üzülme kilosuyla ilgili ..
kızlar canım sıkıldı kontrolden geldik, 34+0 da 2050 gr, şimdi 36+0 dayız, 2360 gr olmuş, gelişim geriliği değil dedi doktor sadece senin gibi minyon dedi, asıl şoku ultrason cihazına bakarken yaşadım, ultrason cihazını karnıma koyar koymaz gülümsedi ve haftaya perşembe geliyorsun dedi, tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben çok endişendim neden öyle demiştir, acaba başı kanala mı girdi ne görmüş olabilirki? Bi de kikosuna takıldım ya
çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın, peki doktor ultrason cihazını koyar koymaz ne görmüş olabilir haftaya kadar doğurmazsan gel perşembe gel dedi acaba başı mı kanala gi
muhtemelen canım ama o bişey ifade etmez nst de sancı olması lazım malum artık 36 dasın her hafta gideceksin bugün doktorum bana da artık her hafta geleceksin dedi daha sık kontrol edilmeli . bak sol yanına yat her zaman bebeğin beslenmesi için çok önemli hem sende çok rahat uyursun böylelikle ve asla düşünme doğacak mı zayıf mı olacak diye OLDUĞU KADAR OLMADIĞI KADER :))
merhaba arkadaslar..
bende bugun nstye girdim cok sukur hersey yolunda,
oğlumda 3,250 olmus doktor ne dogurcaksın acaba dedi:))
artık daha sık gıdıcekmısım carsamba gunu tekrar gel dedi bayramdan önce dogurursun dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?