2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah böcüğüne gelmesin annesi hemen 3 kiloyu bulsun sonra gelsin anneciğini üzmesin

9 ayın çarşambası bi araya geldi annem anneannem hastalanmış ona gitti şehirdışına kayınvalidem belinden ameliyat olması gerekiyor 1 haftadır fenaydı 10 gün yatarak igne tedavisi deneyecekler bekar görümcem ona bakması gerektiği için gelemiyor kızkardeşim 31 temmuzda ancak gelebilecek yurtdışında yükseklisans yapıyor okul ancak bitiyor evli görümcem zaten kendi de 50 gün falan oldu dogum yapalı eşimin tapu işleri için memlekete gitmesi gerekiyormuş haftaya yine en müsait benim bebek herhalde bekle oğlum azıcık daha bizimkisi önemli değil digerlerinin yanında diyorum

bende dün gittim mothercare 'e çok cici şeyler aldım çokkk güzeller :)
acayip güzel indirim vardı kaçırmayıp gitmene sevindim canım bi arkadaşım doğum yaptı onunda oğlu oldu chiccodan eğitici konunşan köpek aldım.aslında onun için gitmiştim ama bulmuşkende indirimi aldım bişiler

arkadaşlar malum hamilelikle birlikte saçlardan tek tel düşmez oldu,
benim saçlar çıktı iki katına, normaldede ince telli çok sık ve düzlerdi,
ben hamilelik öncesi bioxcin şampuanla yıkayıp bioxcin sprey kullanıyordum ve hiç dökülmüyordu,
üstelik bioxcin spreyde innaılmaz bir parlaklık veriyordu,
hamile kalınca spreyi kullanmayı bıraktım, doğal falan diyor ama yinede güvenemedim belki bebeği etkileyecek bir kimyasal vardır içinde diye,
sonra da defalarca mail attım kullanmamda sakınca varmı spreyi zararlı mı bu süreçte
ama hiç cevap alamadım,
şimdi saçlarım eskisi kadar parlak değil, ve ben spreyi tekrar kullanmak istiyorum
ama emin olamıyorum,
bu konuda fikri olan , doktoruna soran ve bu ürünü kullanan var mı acaba?

Haydi kizlar bir de bana yardim edin ...emir kaan ve emir doruk arasinda bi secim icin yorumlsrinizi bekliyoruz. ..soyle isim analizi falan bileniniz varsa extra cook sevinirim

Canım seninde bugünmüydü kontrolün? Bu sabah bende hastaneydim 9 da gördümmü acaba seni :)
Bende oğlumun adını Emir koyucam ama ikinci isim eşim istemedi ben emir aras diye düşünmüştüm.. kaan mı dorukmu dersen bence kaan..

merhaba arkadaslar..

bende bugun nstye girdim cok sukur hersey yolunda,
oğlumda 3,250 olmus doktor ne dogurcaksın acaba dedi:))

artık daha sık gıdıcekmısım carsamba gunu tekrar gel dedi bayramdan önce dogurursun dedi...

maşallah kilosu iyiymiş baya.desene bayram şekeri olacak:)

nihayet doğum öncesi iznime ayrıldım . hergün topiği takip edip yazamamaktan bi hoş olmuştum artık evdeyim ve sohbetlerde bende varım ..
bugün kontrolde bebeğim doğum pozisyonundayken tekrar ters dönmüş onu öğrendim yani çok yaramaz bir kızım olacak üzülmedim desem yalan olur normal doğum istiyorum çünkü ama doktorum çok pozitif ben 40. hafta sezeryana hazırlanan ve o anda bebeği dönüp sancısı gelen hasta biliyorum son güne kadar beklerim dedi . tabi bizim tosuncuk çok kilo alıp dönemeyecek duruma gelmezse.. bu arada bugün itibariyle 3000 gram olmuş

bunlarda mevlüt hediyelerimiz

Canım herşeyi çok güzel olmuş çok sevimliler güle güle kullanın

Herşeyiniz çok güzel maşallah canım Uslu uslu dursun vaktinde gelsin

kızlar canım sıkıldı kontrolden geldik, 34+0 da 2050 gr, şimdi 36+0 dayız, 2360 gr olmuş, gelişim geriliği değil dedi doktor sadece senin gibi minyon dedi, asıl şoku ultrason cihazına bakarken yaşadım, ultrason cihazını karnıma koyar koymaz gülümsedi ve haftaya perşembe geliyorsun dedi, tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben çok endişendim neden öyle demiştir, acaba başı kanala mı girdi ne görmüş olabilirki? Bi de kikosuna takıldım ya

maşallah bebişlerinize kızlar günü benden sonra olupta kilosu 3 kilo olan bebişleri duyunca acaba besleyemiyormuyum diye düşünüyorum :) gerçi ana baba olarak biz minyonuz bebişimizde bizim gibi olacaktır :) 3 kilo bari doğursam :) azcık ele avuca gelse

ben yeni doğan işitme tarama biriminde çalışıyorum günde hiç gelmezse önüme 20 tane bebek geliyor 40 haftasını doldurup daha bide üstüne 10 gün daha bekleyip öyle doğan ve 2200 - 2500 arası olan bebekler var ve gayet sağlıklılar hiç canını sıkma kilo sağlıklı olmasında bir kriter değil tabiki 2500 üstünde olması tercih ediliyor ama inan bana bebekler içerdeyken alamadıklarını dışarıya çıkar çıkmaz çok hızlı bir biçimde alıyor eğer bebeğin ve senin sağlık durumunda bir sıkıntı yoksa hiç üzülme kilosuyla ilgili ..

Dun benimki pirinc pilavi istemisti. Yorgunum diye yapamadim. Bugun saat 15 sularinda aciktim eve geliyorum deyince yapiverdim pilavi. Ovunmek sayilmasin da pirinc pilavim dillere destandir

Kapi caldi bi actim ki kocaman bi buket. Sari beyaz ve lila degisik ciceklerden bi aranjman. Buketin sapina da dogum hediyemi takmis. Altin bilezik. :-D cok mutlu oldum. Uctum resmen. Ama agzimdan hicbisey cikmiyo, anlatamadim sevincimi. Suan dusunuyorum da adami opmedim bile

Cicekciye demiski; benim hanim ole gul, sim, yaldiz falan sevmez. Soyle tarladan toplanmis gibi yap bi de kurdeleyle bagla. Simdiye kadar aldigi en guzel buketti. Meger bunu kendisi yaptirmis, digerlerini siparisle gondermis gormeden.

Pilavi gorunce, senden daha fazla mutlu oldum dun yapamadin diye dusunup bugun yapman cok dusunceliydi dedi.

Aklima sizle paylasmak geldi. Cok mutlu oldum ya. Bu adama noldu? Nolduysa cok cok iyi olmus. Iyiki o sıkıntılar yasanmis diyorum simdi.

Bu arada yarın dogum yapcakmisim gibi hazirlandim. Belki de yarin alir doguma dr. Niye bole dusunuyorum bilmiyorum ama pazartesine kalmayabilir gibi geliyo. Yarin kontrole gidip gorcez bakalim. Hayirlisi olsun.

Gecmise bi turlu bakamiyorum. Net paketim cok uygun degil. Zaten tlfdan giriyorum. Fazla harcamayim ki mehmethan imin resimlerini hikayesini paylasabileyim. Anlayisiniza siginip opuyorum hepinizi ;-)

çok teşekkür ederim canım içimi ferahlattın, peki doktor ultrason cihazını koyar koymaz ne görmüş olabilir haftaya kadar doğurmazsan gel perşembe gel dedi acaba başı mı kanala girdi

Doktoruna sormadın mı canım? O an aklına gelmedi dimi :) Mutlaka görmüştür bişey canım 1 hafta biçtiyse bebişin kafası kanaldadır serviksin kısalmıştır olabilir yani heyecanlı şeyler bunlar Kilosuna takılma canım sağlığı yerinde, gelişimi düzgün olsun da kiloyu alır nasılsa. Bir gerilik görse öyle bir ihtimali düşünse doğumuna 1 hafta kalmış olan birine ciğer geliştiriciyi mutlaka yapardı.

merhaba arkadaslar..

bende bugun nstye girdim cok sukur hersey yolunda,
oğlumda 3,250 olmus doktor ne dogurcaksın acaba dedi:))

artık daha sık gıdıcekmısım carsamba gunu tekrar gel dedi bayramdan önce dogurursun dedi...

günlerimiz ard ardaymış canım bayram şekeri

benimkiside keşke bayramdan önce olsa püffff hergün daha fazla zorlaşıyor kilo aldıkça bebişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…