- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #43.741
kızlar oğluşumun süslerini beğenecekmisiniz bakalım
Eki Görüntüle 759636 Eki Görüntüle 759638 Eki Görüntüle 759634 Eki Görüntüle 759637 Eki Görüntüle 759639
burası odamız
canım oğlumun kapı süsü
bunlarda mevlüt hediyelerimiz
burası odamız
kızlar hazır süs konusu açılmışken bana da akıl verin de yaptırayım artık
maşallah böcüğünegelmesin annesi hemen 3 kiloyu bulsun sonra gelsin anneciğini üzmesin
Herşeyiniz çok güzel maşallah canımUslu uslu dursun vaktinde gelsin
kızlar canım sıkıldı kontrolden geldik, 34+0 da 2050 gr, şimdi 36+0 dayız, 2360 gr olmuş, gelişim geriliği değil dedi doktor sadece senin gibi minyon dedi, asıl şoku ultrason cihazına bakarken yaşadım, ultrason cihazını karnıma koyar koymaz gülümsedi ve haftaya perşembe geliyorsun dedi, tabi doğurmazsan o zamana kadar dedi, ben çok endişendim neden öyle demiştir, acaba başı kanala mı girdi ne görmüş olabilirki? Bi de kikosuna takıldım ya
Dun benimki pirinc pilavi istemisti. Yorgunum diye yapamadim. Bugun saat 15 sularinda aciktim eve geliyorum deyince yapiverdim pilavi. Ovunmek sayilmasin da pirinc pilavim dillere destandir
Kapi caldi bi actim ki kocaman bi buket. Sari beyaz ve lila degisik ciceklerden bi aranjman. Buketin sapina da dogum hediyemi takmis. Altin bilezik. :-D cok mutlu oldum. Uctum resmen. Ama agzimdan hicbisey cikmiyo, anlatamadim sevincimi. Suan dusunuyorum da adami opmedim bile
Cicekciye demiski; benim hanim ole gul, sim, yaldiz falan sevmez. Soyle tarladan toplanmis gibi yap bi de kurdeleyle bagla. Simdiye kadar aldigi en guzel buketti. Meger bunu kendisi yaptirmis, digerlerini siparisle gondermis gormeden.
Pilavi gorunce, senden daha fazla mutlu oldum dun yapamadin diye dusunup bugun yapman cok dusunceliydi dedi.
Aklima sizle paylasmak geldi. Cok mutlu oldum ya. Bu adama noldu? Nolduysa cok cok iyi olmus. Iyiki o sıkıntılar yasanmis diyorum simdi.
Bu arada yarın dogum yapcakmisim gibi hazirlandim. Belki de yarin alir doguma dr. Niye bole dusunuyorum bilmiyorum ama pazartesine kalmayabilir gibi geliyo. Yarin kontrole gidip gorcez bakalim. Hayirlisi olsun.
Gecmise bi turlu bakamiyorum. Net paketim cok uygun degil. Zaten tlfdan giriyorum. Fazla harcamayim ki mehmethan imin resimlerini hikayesini paylasabileyim. Anlayisiniza siginip opuyorum hepinizi ;-)
günlerimiz ard ardaymış canım bayram şekeri
benimkiside keşke bayramdan önce olsa püffff hergün daha fazla zorlaşıyor kilo aldıkça bebişler...
maşallah kilosu iyiymiş baya.desene bayram şekeri olacak:)
evet canım katılıyorum geceleri dönmek kabus
bazen dogusun istıyorum bazende böle cok alıstım dıyorum korkuyorum sanırım
allah hepimizi kurtarsın
karnının küçüldüğünü düşünenler bebek kanala girince oluyormuş bende karnımın küçüldüğünü hissediyorum ...yarın dr a gidicem soracam kanala girmişmi diye
......................................................
birde son hafta akıntılar başlıyormuş bende yeni başladı acaba o akıntı bu akıntımı bilmiyorum hayırlısı olsun .........
Ben tanıyorum canım çevremdeki çoğu kişi ona gidiyor ve giden herkes çok çok memnun.Ben bebiş düşünmeye başladığımda reglin
3.günü ona gidecektim fakat o sırada şehir dışında olduğu için gidememiştim ve başka bir dr.tedaviye başlamıştım.Kendi dr.çok sevincede değiştirmek istemedim.
Yani hiç aklına soru işareti takılmasın çok iyi ve çok tecrübeli bir dr.olduğunu söyleyebilirim.
canım ben sormuştum karın küçülmesini.. doktora sorunca bana da haber verir misin? benim kontrol daha haftaya.. bende akıntı 2 haftadır var.. doktorum normal olduğunu söyledi. o konuda içim rahat ama bu küçülme hiç hoşuma gitmedi
Canım seninde bugünmüydü kontrolün? Bu sabah bende hastaneydim 9 da gördümmü acaba seni :)
Bende oğlumun adını Emir koyucam ama ikinci isim eşim istemedi ben emir aras diye düşünmüştüm.. kaan mı dorukmu dersen bence kaan..
dondurma kaplarından yapma fikri nasıl gelmişse akıllarına..ama gayet güzel olmuş en azından düzenlikızlar bunu gördünüzmü facede paylaşmışlar dondurma kutularından yapılmış
Canım seninde bugünmüydü kontrolün? Bu sabah bende hastaneydim 9 da gördümmü acaba seni :)
Bende oğlumun adını Emir koyucam ama ikinci isim eşim istemedi ben emir aras diye düşünmüştüm.. kaan mı dorukmu dersen bence kaan..
benim doktorum o konuda pek rahat kaşıntıdan ölen ben oluyorum ama onun pek umrunda değil verilen ilaçları kullan diyo geçen ay bebek iri diyetisyenle görüş demişti yediklerime dikkat ediyorum o sebepten bi de en son ct.gitmiştik kontrole 33 haftalık bebeğim 3104 gr.dı ama geçen aydan beri 25 gr almış sadece diyet baya işe yaradı galiba :) kaşıntı için gittiğim kartal eğitim araştırmadaki gastroenteroloji doktorları benim doktordan daha ilgililer valla tekrar gittiğimde bu sefer albumin seviyemi de yüksek buldular bebeğin zamanından önce doğurtulması gerekebilir dediler onun içinde başka tahlillere bakılması gerekti ama o tahlil burda yapılmıyo dediler marmara üni.ye gönderdiler beni onun sonucuda 15 günde çıkıyomuş daha 1 hafta var bekliyoruz işte . Doktorum da bana belki doğumun eylül başına sarkabilir diyo artık neye dayanarak diyosa onu da bilmiyorum.İnternetten bişeyler duyup okuyup gittiğimde sorunca da azarlıyo gib bişey. sanki bana sen karnındakini bak ben işimi bilirim diyo gibi geçen ay kontrolde tamda bebeğime akarken bişeyler dedi tutamadım kendimi ağladım
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)
Cnm ya sabredelim diyorum ama işte çok illet bişi Allah bebişlerimizi korusun dayanıcaz napıcaz başka
Bende bugun doktorumu aradım 4 adet içtiğim ilacı 5 e çıkardı ama yine geçmesse ilacı yazan dahiliyeci doktoru arıcam bakalım o ne dicek benden henüz başka bir test istemediler ama bu gidişle sanırım isterler..Bnm doktorumda öyle oda çok rahat çok hastam var böyle tek çözüm doğum diyor doğurdugunda geçiçek bişi olmaz 10 gün önce alcaz K vitamini yapıcaz bebege diyor banada doktoruma güvenmekten başka seçenek kalmıyor..Çıldırmasak iyi yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?