2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım oğlumun kapı süsü

bunlarda mevlüt hediyelerimiz

ırmak hepsi çoook güselll güle güle kullansın bebişşinnn güsel günlerde dağıtın şekerleri kurabiyeleri :))

Irmakcm süsleriz,odanız,kapı süsünüz,mevlüt şekerleriniz...hepsi de birbirinden güzel olmuş çok beğendim güzel günlerde kullanın

kızlar hazır süs konusu açılmışken bana da akıl verin de yaptırayım artık

ikisine de bayıldımm! ama aynalı olana ayrı bir bayıldım redcan

maşallah böcüğüne gelmesin annesi hemen 3 kiloyu bulsun sonra gelsin anneciğini üzmesin

üzmez o annesini teyzesiiii akıllı benim oğlum maşallah şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım Allah tamamına da böyle erdirir inşallah

Herşeyiniz çok güzel maşallah canım Uslu uslu dursun vaktinde gelsin

sağol canımmmm bence de vaktinde gelsin,ama benim karşı koyamadığım sabırsızlığımı hissetmiyordur umarım

canım keşke doktoruna sorsaydın nedenini :26: kilosuna da takılma..ani bir atak yaparak arayı kapatır merak etme :) tabii sen de güzelce beslen,suyunu bolca iç, ve de kaliteli dinlen..

Canim senin adina cok ama cok sevindim demekki her serde bir hayir varmis.ins mutlulugunuz daim olur

günlerimiz ard ardaymış canım bayram şekeri

benimkiside keşke bayramdan önce olsa püffff hergün daha fazla zorlaşıyor kilo aldıkça bebişler...

evet canım katılıyorum geceleri dönmek kabus

bazen dogusun istıyorum bazende böle cok alıstım dıyorum korkuyorum sanırım

allah hepimizi kurtarsın

karnının küçüldüğünü düşünenler bebek kanala girince oluyormuş bende karnımın küçüldüğünü hissediyorum ...yarın dr a gidicem soracam kanala girmişmi diye
......................................................
birde son hafta akıntılar başlıyormuş bende yeni başladı acaba o akıntı bu akıntımı bilmiyorum hayırlısı olsun .........

canım ben sormuştum karın küçülmesini.. doktora sorunca bana da haber verir misin? benim kontrol daha haftaya.. bende akıntı 2 haftadır var.. doktorum normal olduğunu söyledi. o konuda içim rahat ama bu küçülme hiç hoşuma gitmedi

bu arada CÜCÜ mesaj attı.. dinleniyormuş girememiş foruma.. doktor bebeği biraz küçük bulmuş ama sağlığında bir sorun yokmuş çok şükür..29 temmuzda da tekrar görüp gün verecekmiş.. iletmemi istedi size

çok teşekkür ederim cevabın için canm içim rahatladı bende 12.haftamdan itibaren gitmeye başladım çok memnun kaldm değiştrmedim daha nette araştırıyorum hakkında çok yorum görmedm o yüzden birde buraya yazmak istedim 38.haftama girdim doğum yaklaştıkça heycanım artıyor doktorum da çok rhat daha çatı muaynesi bile yapmadı :)

tamam canım yarın gidicem sorarım kanala girmişmi diye bende akıntı yeni başladı sende 2 haftadır varsa bende 2 hafta beklerim o zaman belkide daha fazla beklerim hayırlısı olsun bakalım

Canim ben bu hafta esimden dolayi yrn gidicem nasipse...adas olcak desene evlatlar:) ins.hersey yolundadir sizin muayenenizde

yaklaşık 1 haftadır yokum topikte. ev taşıdık temizlik falan... gerçi ben pek birşey yapmadım ama yine de yoruldum. bugün bütün gün uyudum. neler oldu bu arada alba okumam gereken 300 sayfa falan var. neyse gece nasılsa uyku tutmaz hepsini bitiririmmm :)

Cnm ya sabredelim diyorum ama işte çok illet bişi Allah bebişlerimizi korusun dayanıcaz napıcaz başka
Bende bugun doktorumu aradım 4 adet içtiğim ilacı 5 e çıkardı ama yine geçmesse ilacı yazan dahiliyeci doktoru arıcam bakalım o ne dicek benden henüz başka bir test istemediler ama bu gidişle sanırım isterler..Bnm doktorumda öyle oda çok rahat çok hastam var böyle tek çözüm doğum diyor doğurdugunda geçiçek bişi olmaz 10 gün önce alcaz K vitamini yapıcaz bebege diyor banada doktoruma güvenmekten başka seçenek kalmıyor..Çıldırmasak iyi yaniii

Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)

Allah bağışlasın canım çok sevindim doğuştan Fenerli oğluşuna. Ayrıntıları bekliyoruz

İnternetten araştırdığım zaman bizim için tek çarenin doğum olduğu sonucu çıkıyo en geç 37-38.haftada doğum deniliyo daha çok kalınca bebek etkileniyomuş o kadar çok ki okuyunca insanın morali bozuluyor.Zaten tüp bebek benim ki tedavi sürecinden geçtim kayınvalide hanımla hamile hamile kavgamız oldu tabi dolayısıyla eşimle de tartıştık bunlarda psikolojik yönden kötü oldu tamda az kaldı derken 2. kez kaşıntı bana fazla geliyo artık kaşınsam olmuyo kaşınmasam kudurtuyo resmen doktorumda ağzımı açtırmıyo neymiş eylüle sarkabilirmiş ben çocuğumun sağlığı ne yönde etkilenir ne olur ne biter internetten araştırıp moralimi bozmak zorunda değilim ki o bana az yada çok açıklama yapmak zorunda hı hı demekten başka bildiği yok eşime söyledim başka bi doktorla daha bu konuda görüşelim diye yoksa içim rahat etmicek hadi ben hiç uyumadan otomatiğe bağladım kaşınıyorum da zavallı bebeğimin ne günahı var ki karnımda sıkıntı çeksin Allah bize yardım etsin aklımıza mukayyet olsun bebeklerimize sağlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…