- Konu Sahibi beyazcekirge
-
merhaba arkadaşlar.. yazdıklarınıza biraz baktım da acaip duygulandım.. inşallah seneye bu zamanlar ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız..
ben de 2012 ağustos annelerindenim ama 1 ağustosta beklediğimiz oğlumuz 30 temmuzda geldi..
çoookk uzun gelecek size bu 9 ay ama inanın aslında çok kısa ve zor olduğu kadar da güzel..
yavrularınızı sağ salim kucağınıza alınca aslında ne kadar hızlı geçtiğini anlayacaksınız, ben bazen özlüyorum bile o günleri, keşke daha çok şey yapsaydım diyorum..
hepinize sağlık ve huzur dolu bir hamilelik diliyorum..
canım devam etti mi.. etmediyse bi sorun yoktur inş. ama bir keredaha gelecek olsa hemen doktorunla irtibata geç.. umarım bi daha gelmez canım..
etti canım ara ara oldu ama doktorla konuştum sorun yok dedi şükür.
hoşbulduk teşekkür ederim...Ümit ediyorum ve dua ediyorum hepimizin ki tamamına erer:)
ayy bugun basıma gelmeyen kalmadı yaaaa .... durakta beklerken kaza oldu motor kaldırıma carpıp 2 adım onume dustu bıraz daha gelse su an komadaydım :26yetmıo gıbı minibus bı hoplattı varya resmen tavan deydım kut dıe oturdum yerıme tekrar dedım kesın gıttı benımkı eve geldım baktım bısey yok su ana kadar kanama falan ne bıcım bı gundu bee :44:
ayy bugun basıma gelmeyen kalmadı yaaaa .... durakta beklerken kaza oldu motor kaldırıma carpıp 2 adım onume dustu bıraz daha gelse su an komadaydım :26yetmıo gıbı minibus bı hoplattı varya resmen tavan deydım kut dıe oturdum yerıme tekrar dedım kesın gıttı benımkı eve geldım baktım bısey yok su ana kadar kanama falan ne bıcım bı gundu bee :44:
bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerin başınayeni annelerimiz hoşgelmişler sizleride ekledim 36 anne adayımız oldu allah eksikliğini göstermesin sayımız artsın inşallah
pardon bi de istanbul.yaş 23:)
bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerin başına
bugün kalp atışını duyduk darısı diğer hamilelerin başına
kızlar sabah akıntım pempemsiydi... daha öncede düşükler yaşadım korkuyorum.. nolur dua edin.......
canım dualarımız seninle. inşallah bi sıkıntı yaşamazsın. rabbim hepimizin meleklerini korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?