- 12 Nisan 2012
- 928
- 41
- 73
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.841
canım geçmiş olsun yaa...umarım erken gelmez bebişş..ağrılarının ne şekilde olduğunu soracaktım yazmıssın.. benim de belimde baya ağrı var bi de karnımın sag tarafında... karında sertleşme vs.hepsi var ayrıca hareketleri de çok sert ve canımı yakıyo...ama ben normal olduğunu düşünerek ne doktoru aradım ne de doktora gittim..
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
Kızlar merhaba uykusuz bir gece daha :)
gece saat 3 gibi nişanım geldi sancım var belim kasıklarım ve dizlerim ağrıyor. Adet sancısı dedikleri bu olsa gerek zaten çok sancılı adet olurdum. Dayanılmayacak gibi değil benim için en azından.
bu sabah kontrolümüz var zaten kızıma dedim bekle pazartesiye kadar ama beklemicek galiba. Sezaryen olacaktım. Şimdi ne olacağımı bilmiyorum. Suyumda azalma var biliyorsunuz suyum gelmeye devam ediyordu bu gece gelmedi hiç neredeyse.
Eşim uyu uykusuz kalacaksın dedi ama uyuyamıyorum. Çünkü belime fena vuruyor ağrı.
Sabahı 4 gözle bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim durur.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Hepimiz bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.
Günaydın canlar.2 gündür uyumadan önce gözlerimden uyku akarkende olsa ve şu an olduğu gibi uyanır uyanmaz hemen telefonu elime alıp sizlere bakıyorum.2 gündür gün içinde fırsatım olmuyor çünkü.dün sabah eşimin eniştesi vefat etti kalp krizinden.çok ani oldu ve genç sayılır.yanyana bloklarda oturduğumuz için epey koşturmamız oluyor,şimdi bişeyler atıştırıp yine oraya geçiyoruz.pek katılamıyorum sohbete diye doğurduğumu düşünmeyin diye haber vereyim istedim.gönlüm sizinle,kendinize iyi bakın ve herşey inşallah herkes için yolunda gitsin
Günaydın canlar.2 gündür uyumadan önce gözlerimden uyku akarkende olsa ve şu an olduğu gibi uyanır uyanmaz hemen telefonu elime alıp sizlere bakıyorum.2 gündür gün içinde fırsatım olmuyor çünkü.dün sabah eşimin eniştesi vefat etti kalp krizinden.çok ani oldu ve genç sayılır.yanyana bloklarda oturduğumuz için epey koşturmamız oluyor,şimdi bişeyler atıştırıp yine oraya geçiyoruz.pek katılamıyorum sohbete diye doğurduğumu düşünmeyin diye haber vereyim istedim.gönlüm sizinle,kendinize iyi bakın ve herşey inşallah herkes için yolunda gitsin
İnşallah canım.Ama eşim şimdi işten geldi.Konuşmuşlar kendileri çıkarttı göstermiyorlarmış.Tazminat vermeselerde yine çıktı gösterip işsizlik parası alabilseydi çok iyi olurdu.Allah'ıma dua ediyorum.Yavrumuz kısmetiyle bereketiyle gelsin diye.Bugüne kadar ekonomik yönden hep zarar yaptık.Hep faiz ödedik.İnşallah bebeğim uğurlu gelir.İşlerimiz yoluna girer.
kızlar nezamandır takip edemiyordum. geçmişide okumadım ama az önce NİŞANIM GELDİ. açık kahve rengi jöle gibi bişi. çok heycanlıyım. hiç sancımda yok şu an sadece vajinam biraz ağrıyor. ayy inşallah doğuruyorumdur :) bileniniz varmı nezaman başlar sancılar?
Merhaba hanımlar..
Denizimizin geliş tarihi bugün belli oldu Allah nasip ederse , 22 Ağustos Perşembe günü minik kızımla randevum var..
Allah sağlıklı , akıllı , huzurlu bir bebek nasip hepinizi ve bana :)
kızlar bugün öğleden sonra alışverişteydim bayag bi eksikleri hallettim hastahaneden sonra eve gelecekler için çikolata yaptırdım hani şu parlak varaklı kâğıtlarla kaplı üzerine bebek biblosu yada biberon gibi süsler yapıştırılanlardan 1 kiloya 36 tane girdi şimdilik 1 kilo yaptırdım renkli drajelerden de alacağım arasına serpiştiririm.yetmezse zaten evime çok yakın pastahane telefon açın eve de yollarız dediler.üzerine hoş geldin Ahmet eren yazılsın istedim hazırmış birazdan yürüyüş bahanesiyle gidip alırız.
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Masallah ne guzel hersey yolundaymis. Allah bagislasin yavrunu cnm.
Kizlar yarin doguruyorum ben. Uyku tutmuor. Gozumun onune hep bebis geliyor. Halbuki hic yuzunu goremedik simdye kadar. Ruyada gibiyim. Yarin bebisimle karsilasacagima inanamiyorum. Heyecan yaptim galiba. Yarin anne mi oluyorum!?
İyi geceler arkadaşlar,
Bu topiği her gece takip ederim fakat katılmışlığım yoktu fakat bugün öyle bir olay oldu ki yazmadan duramadım.
Geçenlerde trafik kazası geçiren bir arkadaş vardı burada ismini hatırlamıyorum olayı anlatmış ve cidden korkmuştum..Ve bugün evlilik yıl dönümümüzdü eşimle yemeğe giderken kemeri takmasını söyledim ve okuduğum kazayı anlattım ve 2 3 dk sonra arkadan bir araba bize vurdu :44: ikimizde dona kaldık.Allah a şükür süratli değildi sarsmadı bizi fazla ve sürücü bayandı maalesef.Ve eşim arabaya baktı bir şey yokmuş bindi ve hemen kemerini taktı
Kızlar merhaba uykusuz bir gece daha :)
gece saat 3 gibi nişanım geldi sancım var belim kasıklarım ve dizlerim ağrıyor. Adet sancısı dedikleri bu olsa gerek zaten çok sancılı adet olurdum. Dayanılmayacak gibi değil benim için en azından.
bu sabah kontrolümüz var zaten kızıma dedim bekle pazartesiye kadar ama beklemicek galiba. Sezaryen olacaktım. Şimdi ne olacağımı bilmiyorum. Suyumda azalma var biliyorsunuz suyum gelmeye devam ediyordu bu gece gelmedi hiç neredeyse.
Eşim uyu uykusuz kalacaksın dedi ama uyuyamıyorum. Çünkü belime fena vuruyor ağrı.
Sabahı 4 gözle bekliyorum. İnşallah herşey yolunda gider ve bebeğim durur.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Hepimiz bebişlerimizi sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah.
Günaydın annişler...
Bugün hastaneye yatışım yapılıyor, yarın da inşallah 2. kez anne olmanın tadına varacağım. Biliyorsunuz riskli bi durumum var plesentadan dolayı, dualarınızı eksik etmeyin, Pazartesiye anca çıkarım herhalde, güzel haberlerimi o zaman veririm inşallah...
Kendinize iyi bakın...
Günaydın arkadaşlar...
Doğumuma 9 gün kaldığı yazıyo, şaka gibi, en son 100 olduğunda sevindiğimi hatırlıyorum, az kalmış gibiGelin görün ki topiğin ilk doğuranlarından olacağımı düşünürken bayağı sonlara kaldım sanki :))) Bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok. Cumartesiye kadar doğurmam lazım benim, doktorum izne çıkıyo :) yok eğer cumartesiye kadar doğmazsa haftaya cumartesiye kadar beklemesini isticem bu kez :))) ilk kez göreceğim bir doktorun doğumuma girmesini hiç istemiyorum şansa bakın ya, adamın izin yapacağı tuttu benim doğum haftamda halbuki ben sırf o doktor doğumuma girsin diye bütçemizi biraz aştığı halde o hastaneye gittim 9 ay boyunca, yaklaşık 1 sene önce yumurtalık ameliyatımı o yapmıştı çünkü...
HERKESE GÜNEYDIN KIZLAR.. DÜN KONTROLMZDEE NST DE SANCILARIMMın HAFİF HAFİF BAŞLADIĞINI GÖRMÜŞTÜKK. AMA HİÇ TIK YOK.. NE BİR AĞRI NE BİR SANCI NE DE KASILMAA.. ANLAYAMADIMM BİŞEY.. SİZCE NEDEN BÖYLE OLUYORRKORKMAYA BAŞLIYORUMM
Slm kizlarbiz geldik.
canım hayırlısı olsun üzülme...ilk doğumlarda böyle olabiliyormuş benim oğlum 40+3de doğmuştu....
hurma yemeyi denesene birde...................böğürtlen yaprağı çayı bu çayı bazı ülkelerde doğumu kolaylaştırsın yada başlatsın diye yiyorlarmış.....
ikisininde işe yaradığını duydum senin zamanın gelmiş birde rahime kenarlarına zeytinyağı sürmeye başlayabilirsin ............
bunları bende deneyecem............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?