2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkse mide yanmasından yine uyku tutmadı erkenden kalktım..
bugun kontrol var kafamda bi dünya soru endişe Rabbim hayırlısını versin hepimiz hakkında..

teşekkür ederim canım.. ne zaman gelecek artık bilmiyroum neyseki 37 hafta geçti doğsada sorun olmaz
benimde kzıım kendini geriyor yerini büyütmek için heralde birde kasılma olunca canımı çok yakıyor..
pazartesi akşamı hastneye gittgmzde belgin hn nöbetçiydi o muayene etti onu gördüğüme çok sevindim tevafuk işte

Allah analı babalı büyütsün canım.. hayırlı uzun ömür versin minik kızına ve sizlere.. sen sağ sağlim kurtuldun kavuştun darısı biz bekleyenlerin başına..

hadi hayırlısı canım inşallah normal bir biçimde sağlıkla dünyaya gelir bebişin güzel haberlerini alırız..

günaydın anneler .. sadece 1 gün bakmadım sancısı gelen nişanı gelen ohh :)) ya bizim kız sürekli takla atıyo ama hiç niyeti yok zahir annesi tez canlı babası tez canlı bu kız kime çekti bilmem aslında daha erken 36. haftamın içindeyim ama son 4 aydır sabit 2 hafta önde gidiyor bebişim birazda ona güveniyorum sankim bizi şaşırtır erken gelir gibi hadi bakalım doğuranlar a geçmiş olsun darısı başımıza sancı çekenlere Allah kolaylık versin nişanı gelenlerede sabır ve bekleme gücü versin :)

Canım göreceksin bugün herşey çok güzel olacak ve sağlıkla kavuşacaksın yavruna.bizim için de kokla yavrunu olur mu?nişanı gelen diğer can'lar,inşallah bebekleriniz çok bekletmeden sizi sağlıkla gelirler ve tam Bayram şekeri olurlar size.

Günaydın canlar.2 gündür uyumadan önce gözlerimden uyku akarkende olsa ve şu an olduğu gibi uyanır uyanmaz hemen telefonu elime alıp sizlere bakıyorum.2 gündür gün içinde fırsatım olmuyor çünkü.dün sabah eşimin eniştesi vefat etti kalp krizinden.çok ani oldu ve genç sayılır.yanyana bloklarda oturduğumuz için epey koşturmamız oluyor,şimdi bişeyler atıştırıp yine oraya geçiyoruz.pek katılamıyorum sohbete diye doğurduğumu düşünmeyin diye haber vereyim istedim.gönlüm sizinle,kendinize iyi bakın ve herşey inşallah herkes için yolunda gitsin

Günaydın kızlar:) Uyuyamayanlar kervanına ben de katıldım artık. Gece burdan çıktıktan sonra yatakta döndüm durdum. Yok arkadaş gram uyku yok. Acıktım sonra kalktım yemek yedim, tekrar yattım. Döne döne saat 4 ü yaptım neyse sonra dalmışım nihayet. Sabah 7.5 ta da kocişin tıkırtılarına uyandım yine uyuyamadım. Birazdan bişeyler atıştırıp uyumayı düşünüyorum. Yoksa hayalet gibi gezinirim bugün Yani buralarda olmazsam merak etmeyin uyuyorumdur

başınız sağolsun canım

Başınız sağolsun yalovacım, mekanı cennet olsun.

Tebrik ederim beyazcekirge.. Allah anali babali buyutsun. Bahti acik sansi bol olsun..

Bugun dogum yapacak arkadaslar dualarim sizinle,dilerim sorunsuz olur hersey..

Gunaydin canlarimmmm

Gece 3 kez sancilandim ama ne sanciiii anlatamam kiii agri esigim yuksektir. Yarin kontrolumuz var. Bel agrisi kasilmalar ve sancilar daha bi siklasti. Hakkimizda hayirlisi bakalim ne dicek yarin dr amcamiz.

Bu arada 2 ay sonra esim sanliurfaya gidiyor. Yaklasik 1,5 sene surecek bir proje icin,sirketi benimde gitmem icin ev tutuyormus. Oysa benimde yarim biraktigim bi kariyerim var.Kafamda da bi suru soru isaretleri...yasamadan bilemeyiz di mii? Hakkimizda hayirlisi diyip zamana birakalim bakalim. Opuldunuz.

Ne güzel herkesin ya doğumu yaklaşmış yada sezeryen tarihleri belirlenmiş...........

Bazılarıda benim gibi beklemede ne nişan var ne belirti bakalım hayırlısı.............

Allah herkese hayırlı kolay doğumlar nasip etsin...............

Canım inşallah eşin yeni hayırlı bir iş bulur. Bebeğinizin şansına güven minik uğur böcüğü o

Kedicikin nişanının geldiğini doktorun söylemesinden 1 gün sonra doğurmuştu

Merhaba hanımlar..
Denizimizin geliş tarihi bugün belli oldu Allah nasip ederse , 22 Ağustos Perşembe günü minik kızımla randevum var..
Allah sağlıklı , akıllı , huzurlu bir bebek nasip hepinizi ve bana :)

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin canım hepimize...

Çikolataların fiyatı ne kadar peki canım? Kilo hesabı olduğunu bilmiyordum tek tek fiyatlandırılıyor sanıyordum ben :26:

Tebrik ederim canım ne güzel huzurlu bir doğumun olmuş. Kızının da maşallah kilosu yerinde doya doya öp pamuğunu bizim için de kokla

Ne güzel bir heyecannn uyku tutmaması çok normal bugün 9 aydır karnında olan yavrunla ilk kez karşılaşacaksın

Geçmiş olsun canım şükür siz de bişey olmadan atlatmışsınız :)

Hadi hayırlısı olsun canım inşallah kalbinden geçtiği gibi olur. Haberlerini bekliyoruz

Canım Allah yardımcın olsun inşallah sorunsuz bir şekilde atlatıp güzel haberlerini bize ulaştırırsın

Başınız sağolsun tatlım allah ailesine sabır versin.

Çok teşekkür ederim canlarım,fani dünya işte.Allah genç ölüm göstermesin,herkese sıralı ölüm versin.herkes kendine iyi baksın heeeee!!!! bir can gidiyor başka canlar geliyor işte.doğanın kanunu işte

Günaydın arkadaşlar...

Doğumuma 9 gün kaldığı yazıyo, şaka gibi, en son 100 olduğunda sevindiğimi hatırlıyorum, az kalmış gibi Gelin görün ki topiğin ilk doğuranlarından olacağımı düşünürken bayağı sonlara kaldım sanki :))) Bizimkinin gelmeye hiiiç niyeti yok. Cumartesiye kadar doğurmam lazım benim, doktorum izne çıkıyo :) yok eğer cumartesiye kadar doğmazsa haftaya cumartesiye kadar beklemesini isticem bu kez :))) ilk kez göreceğim bir doktorun doğumuma girmesini hiç istemiyorum şansa bakın ya, adamın izin yapacağı tuttu benim doğum haftamda halbuki ben sırf o doktor doğumuma girsin diye bütçemizi biraz aştığı halde o hastaneye gittim 9 ay boyunca, yaklaşık 1 sene önce yumurtalık ameliyatımı o yapmıştı çünkü...

Günaydın kuzulaaaar
İşyerindeki son günlerim ve beni stres almaya başladı uzaktan halledebilecek miyim diye düşünüp duruyorum. Minik kuzumla birlikte olduğum zamanın da iş yüzünden tatsız geçmesini istemiyorum

HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR.. DÜN KONTROLMZDEE NST DE SANCILARIMMın HAFİF HAFİF BAŞLADIĞINI GÖRMÜŞTÜKK. AMA HİÇ TIK YOK.. NE BİR AĞRI NE BİR SANCI NE DE KASILMAA.. ANLAYAMADIMM BİŞEY.. SİZCE NEDEN BÖYLE OLUYORR KORKMAYA BAŞLIYORUMM

Son düzenleme:

canım hayırlısı olsun üzülme...ilk doğumlarda böyle olabiliyormuş benim oğlum 40+3de doğmuştu....

hurma yemeyi denesene birde...................böğürtlen yaprağı çayı bu çayı bazı ülkelerde doğumu kolaylaştırsın yada başlatsın diye yiyorlarmış.....

ikisininde işe yaradığını duydum senin zamanın gelmiş birde rahime kenarlarına zeytinyağı sürmeye başlayabilirsin ............

bunları bende deneyecem............

canım bended aynı durum söz konusu sancılarım başlamıştı kasılmalarım vardı şimdi tık yok dediğin gibi bekliyoruz işte..............

Günaydın herkese..

Ben eylül anneleri grubundayım ama sanki içimden kızım ağustos ayında gelecekmiş gibi geliyor..hani derler ya kızlar biraz erken gelir diye.onun için sanırım bende de böyle bir his oluştu..sizlerin yazdıklarınızı okudum da bebişlerini kucağına alanlar olmuşş.çok duygulandım..Allah hepsinin kaderini güzel eylesin,şansları açık olsun..darısı tüm hamişlerin başına..

ben 33+3 teyim..doğumum nasıl olacak hala bilmiyorum..doktorum hastaneden ayrılınca başka doktorla devam etmek zorunda kaldım..onunla da henüz doğum mevzusunu hiç konuşmadık..bebişim dönmüş ama .. bu ara özellikle geceleri epey sancılarım oluyor ve erken doğumdan korkuyorum..haftaya kontrolüm var..bakalım doktorumuz o zaman doğumla ilgili ne diyecek..ben normal istiyorum ama herşeyin hayırlısı..

ayrıca çalışıyorum ve 32.haftamda çalışabilir raporumu aldım..sizlere bu konuyla ilgili bir sorum da olacak..mecbur 37.haftamızda izne ayrılmak zorunda mıyız? yani çalışmaya devam edersek iznimiz yanıyor mu ?

Hepinize kucak dolusu sevgiler...

çekirgecim maşallah sana ve yağmuruna çok rahat ve güzel bi doğum olmuş darısı bizlerin başına...

yalovacım başınız saolsun tatlım yorma kendini aman diyim.

kızlar ya herkesin uykusu kaçarken benim günün her saati uykumun olması nolacak acaba??? bu uyku hali hamileliğin başında bile yoktu. şimdi bütün gün ve gece uyuyabilirim. hem de yüzüstü. evet itiraf ediyorum hala yüzüstü yatabiliyorum. gerçi sol yana yatmaya özen gösteriyorum o ayrı konu ama uyku hali bi bakmışım yüzüstü pozisyona dönmüşüm. öyle küçük bi karnım da yok. bebeğim kıpırdamasa orda olduğunu bile unutucam nerdeyse. tabii şikayet değil bu bi de tabii ağustosun 30 u benim doğum sat a göre onun da etkisi vardır belki. daha 1 ay var sonuçta.

çok sağol tatlım, dün hurma yemeye başladım ben de :))) bi taraftan da eğer gelmeye niyeti yoksa belki daha içeri kalmaya ihtiyacı vardır diye ben bişeyler deneyerek tetiklemeyi de çok istemiyorum...

bu arada cumartesiye kadar doğurmak istememin nedeni Pazar günü itibariyle kırkım çıkana kadar kayınvalidemle yaşayacak olmam :18: doğumdan önce ihtiyacım yok ki, kendi işlerimi ne güzel hallediyorum, temizliğimi, yemeğimi yapıyorum, şimdi o gelirse bu sıcak evde sere serpe giyinemicem daha doğrusu soyunamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…