2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hep dua ediyorum zaten yoksa baska türlü rahatlayamazdım...annemin kırılmasına dayanamıyorum eşiminde annesine inanıp benim anneme tavır almasına.bi de severdi annemi cok şaşırdım.şimdi bende onun annesine aynısını yapmalımıyım onu bilmiyorum ben öyle şeyleri hiç beceremem allahtan da korkarım ama baska care yok galiba

ni demek cücümm sen iste çok pis uyku açarım vallahaa

ayy bugün enerji patlaması yaşıyorum galibaaa inşallah bu enerjimi birazdan ütü yapmakta da gösterebilirim

maşallah fındığımaütümüü dedin benimde bi ton nevresim var ama bende ütülicek popiş yokkannem gelio cuma günü sen bişiy yapma dedii onada kıyamam ama napim hiç yapıcak ayakta dikilcek halim yok ütüyüde oturarak hayatta yapamam illa gücümü vericem

zahmet olmazsa linkini verebilir misiniz? bir de sorması ayıp kaça yaptırdınız ?

ayy deme kuzum ben 23 ü sanmıştımmmmmmm gercekten daha cok varmışşş dayan arasta dayan idoşşşşşşşşşşşbugün olmazz

İnşaallah canım şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip etsin

Graco Ultima Travel System
daha kullanmadık ama biz çok severek aldık katlanmasıda cok kolay bebiş kucağımdayken bile tek elle kapatabilirmişim

kızlarr bebekkk arabası karar veremiyorum nelr aldınızzzzz bebek arabasııı ????

size inglesina trilogy i tavsiye ederim...mothercare mağazasından aldım..italyan markası..gördüğüm en hafif araba..chicko ve krafta falan hep baktık..onlardan çok hafif..tek elle açıp kapatabiliyorsunuz..kapandığında da yer kaplamıyor fazla..ön koltukta bacak aranızda bile tutabilirsiniz..

Son düzenleme:

aynen katılıyorum..ben de artık takmıyorum kimseyi...çünkü hala davranışlar laf sokmalar devam ediyor...zaten görüşmüyorum artık doğru dürüst ama hasbel kader bi kaç defa biraraya gelindiğinde dahi maşallah durmuyor ağızlar...artık umrumda bile değil...sadece kızım ve eşim umrumda...en başta da kızım...gerisi fısss...ha ama çok damarıma basılırsa cevabını vericem o konuda da kararlıyım artık...yok öyle susup durmak artık...

kızlarr bebekkk arabası karar veremiyorum nelr aldınızzzzz bebek arabasııı ????

biz hepsiburadadan aldık...pebetto mu ne öyle bişey..indirimdeydi...199 lira...güzel fena değil iş görür en azından :) ana kucağıda aynı marka yine ordan aldık ama o içime sinmedi benim açıkçası...bilmiyorum bakalım bebek doğunca kullanınca anlıycaz olmadı başka alınacak mecbur...

ahh canıımm gözünüz aydın...hoşgelmiş minik pamuk kız :)

tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün...doğumun rahat geçmesine de sevindim,inşallah bizim de öyle olur...

ama bu ütü başka ütü teyzesii yaaa :) Arda böcükün cicilerini ütülycemm daha önce ben de hiç oturarak yapmamıştım ama şimdi denicem bakalım

benimde pierre cardin çok hoşuma gitti travel sistemleri.. katlanması kolay çift yönlü. ama teyzem alcakmış doğum hediyesi bana.. ne marka nası bişi alır bilmiyorum

Ben cross cadillac aldım. Denemeden bilemem ama gördüğüm en hafif baston tipi olmayan araba.

en ucuz Chicco I Move kili Set Travel Sistem Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da

Chicco Trio Living Smart Lime

bende bu ıkısı arasında kaldım kızlarr arasta nasıl ı move ?kullanışı kaç yasa kadar gider sence ,çokmu büyük fiyatı neydı sen aldığında ay cok soru sordum

bıde su ıkıncı lınk buldum oda chicconun şaştım valaa napcam teyzesiyle halası alacak arabasını maaslarını bırlestırıp bır an once karar vermelıyım

Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçti Bu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:

Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçti Bu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:

güldürdün beni yaa

benim biri açık pembe annem almış,gecelik sabahlık takım..bir de biz aldık ekru sadece gecelik yedek olsun diye...kırmızı almasaymışsın keşke :26:

ama bu ütü başka ütü teyzesii yaaa :) Arda böcükün cicilerini ütülycemm daha önce ben de hiç oturarak yapmamıştım ama şimdi denicem bakalım

oy oyy oyyy arda böcükünse işin rengii değişir canımzevkle ütülersin bi bakmışsın bitmişş ben seve seve ütülemiştim konuşuyodum onlarla
minişler ya canım oturarak ütülersin cok şeker yaaaaaa

ayy deme kuzum ben 23 ü sanmıştımmmmmmm gercekten daha cok varmışşş dayan arasta dayan idoşşşşşşşşşşşbugün olmazz

Dayanıyoz bakalım

1.375 e aldık 2 lisini. 3 lüyü gereksiz buldum açıkçası. Neyse yanında çantası ve uyku tulumu hediyesi vardı. 4 yaşına kadar kullanabiliyosun. Puset oldukça geniş ve rahat. Biraz ağır onu söyliyim. 360 derece dönüyo, çift taraflı kullanılıyo. Chicconun Web sitesinde videoları var ordan izleyebilirsin:))

Ben de kırmızı aldım ama benimki sevimli bişey sen nasıl aldın kız böyle dantelli filan mı. Ayy çok güldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…