- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.921
çoğu kişide var bunun gibi sorunlar cnm tek biz değiliz yani..evet ya hamileliğimizi bebeğimizi düşünmemeiz gerekirken böyle sorunları düşünmek zorunda kalıyoruz ya daha çok üzülüyorum bende...ama kötü şeyler geçirme aklından sabret Allaha havale et ve dua et canım o büyüktür görüyo bizi
ni demek cücümm sen iste çok pis uyku açarım vallahaa
ayy bugün enerji patlaması yaşıyorum galibaaainşallah bu enerjimi birazdan ütü yapmakta da gösterebilirim
canım facebookta bi sayfa var bi bayan ona yaptırdım kolonyaları da şekerleri de...pembe kolonya nası oluyo ki kuzum,benim ki de renkli değil...şişeleri etiketli kurdeleli fln,istediğin şekilde yapıyor zaten..içine de bebe kolonyası koyuyor ama bildiğimiz şu johansonlardan değil başka bişey...güzel kokuyo fena değil...ben portakal kolonyası istedim aslında ama bulamadı,mandalina fln buldu ama o zamanda şişesi pahalıya geliyodu ben de vazgeçtim...
Henüz bir sinyal yok gelmiyo sanırım daha
Daha gece 12'ye çok var nasıl geçti kız hala 24 Temmuzdayız
Biz Kraft beğenmiştik ilk başta sonra ben Chicco I move'u gördüm ve aşık oldum onu aldık
bende 30 31 ağustos annesi olucam inşallah benim bebiş kız kızlar erken gelir diolar doktorum dedi 20 sinde dogar heralde ben çok özledim yavrumu sağlığıyla doğsun hepside inşallah bebişlerimiz kucamıza aldımızı görelim aminnnnnnnnnnnn hepimize kolay doğum bi nefeste inşallah çok heycanladım bunu yazarken yazını okurken...
kızlarr bebekkk arabası karar veremiyorum nelr aldınızzzzz bebek arabasııı ????
bırakın su canımızı sıkan insanları kv kp kardes es komşu vs inanın biz onları kafaya takarken herkes gulluk gulistan hayatına devam ediyor biz hem vaktımızı hem kendimizi yoruyoruz onu farkettim zaten son gunlermz artık sabrımız tukenmek uzere gerginlk stres dogum korkusu oooo vs herkes ne hali varsa gorsun sonucta etme bulma dunyası ben artık takmıyom kimseye tabi bu arada dogum korkusuyla yatıp dogum korkusuyla kalkıyom evin işleri vs bu arada hergun yasın okuakta dogumu kolaylastrymş
Slm kizlarbiz geldik.
Jersey Cok guzel cok yolunda gecti. Kizim ve Ben Cok iyiyiz. Allah sizleri de kurtarsin insalllah....
Dogumum sezeryan oldu . Sipinal anestezi Ile. Cok memnun kaldim. Hiçte Öyle abartildigi Gibi korkulacak birsey yokmus. Ameliyat ekibi cok süperdi zaten, güle oynaya hazırladılar beni. Sonra dr.umuz geldi 10 dk sonrada bebegimi alıverdi zaten. Ben daha hazırlık yapıyor sanıyordum,sohbet ediyordukki bir ağlama sesi geldi bebegimi koyuverdiler yanıma, hayatımın en ennnnn ennnn mükemmel aniydi. Ilimizde cok iyiyiz,bebeğim 3.420 gr 50 cm. Doğdu. Sağlıklı cok güzel pamuk gibi bir kız. Dün sürekli duyguydu neredeyse. Arada emzirdim ama memeyi tutamıyordu. Ama bugün sutumde geldi cok şükür,kızım emmeyide öğrendi.yarın evimize gideceğiz inşallah.
Hepinize cok teşekkür ederim. Dualarını esirgemeyenlerden allah razı olsun.
Umarım hepinizin dogumlari kolay geçer bebekleriniz sağlıklı olur :)
Hepinizi. Dominik oluyoruz kızımın teyzeleri
maşallah fındığımaütümüü dedin benimde bi ton nevresim var ama bende ütülicek popiş yokk annem gelio cuma günü sen bişiy yapma dedii onada kıyamam ama napim hiç yapıcak ayakta dikilcek halim yok ütüyüde oturarak hayatta yapamam illa gücümü vericem
Henüz bir sinyal yok gelmiyo sanırım daha
Daha gece 12'ye çok var nasıl geçti kız hala 24 Temmuzdayız
Biz Kraft beğenmiştik ilk başta sonra ben Chicco I move'u gördüm ve aşık oldum onu aldık
benimde pierre cardin çok hoşuma gitti travel sistemleri.. katlanması kolay çift yönlü. ama teyzem alcakmış doğum hediyesi bana.. ne marka nası bişi alır bilmiyorum
Ben cross cadillac aldım. Denemeden bilemem ama gördüğüm en hafif baston tipi olmayan araba.
zahmet olmazsa linkini verebilir misiniz? bir de sorması ayıp kaça yaptırdınız ?
Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçtiBu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:
2.25 lira tanesi
didişeker...internet sitesi de var...orayada bakabilirsiniz...
ama bu ütü başka ütü teyzesii yaaa :) Arda böcükün cicilerini ütülycemmdaha önce ben de hiç oturarak yapmamıştım ama şimdi denicem bakalım
ayy deme kuzum ben 23 ü sanmıştımmmmmmm gercekten daha cok varmışşş dayan arasta dayan idoşşşşşşşşşşşbugün olmazz
en ucuz Chicco I Move kili Set Travel Sistem Bebek Arabas / Puset fiyat akakce.com'da
Chicco Trio Living Smart Lime
bende bu ıkısı arasında kaldım kızlarr arasta nasıl ı move ?kullanışı kaç yasa kadar gider sence ,çokmu büyük fiyatı neydı sen aldığında ay cok soru sordum
bıde su ıkıncı lınk buldum oda chicconun şaştım valaa napcam teyzesiyle halası alacak arabasını maaslarını bırlestırıpbır an once karar vermelıyım
Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçtiBu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?