- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.941
güldürdün beni yaa
benim biri açık pembe annem almış,gecelik sabahlık takım..bir de biz aldık ekru sadece gecelik yedek olsun diye...kırmızı almasaymışsın keşke :26:
Dayanıyoz bakalım
1.375 e aldık 2 lisini. 3 lüyü gereksiz buldum açıkçası. Neyse yanında çantası ve uyku tulumu hediyesi vardı. 4 yaşına kadar kullanabiliyosun. Puset oldukça geniş ve rahat. Biraz ağır onu söyliyim. 360 derece dönüyo, çift taraflı kullanılıyo. Chicconun Web sitesinde videoları var ordan izleyebilirsin:))
Ben de kırmızı aldım ama benimki sevimli bişey sen nasıl aldın kız böyle dantelli filan mı. Ayy çok güldüm
Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçtiBu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:
Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.
Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.
kızlarr bebekkk arabası karar veremiyorum nelr aldınızzzzz bebek arabasııı ????
Benimki çok seksi İnternetten resmini bulursam koyayım :) Ya sadece kırmızıyı almadım bi tane krem pijama takımı var bi tane de yine sabahlıklı takım beyaz pembe gri spor bişey aldım.
Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçtiBu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:
O sporlarla bizi kandıramazsın taam mıAlmışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası
Hahaha ne densiz satıcıymış o öyle. Niye abartasın cnm kırmızı renk zaten lohusa rengi sen de tacını beyaz takarsın
O sporlarla bizi kandıramazsın taam mıAlmışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası
güldürdün beni.. o da amma patavatsızmış yani sen benimkileri gör.. annem 2 pijama 2 gecelik almış.. hepsininde üstünde kedi köpek resimleri var
ayy canım benim.. korkma.. bebeğine kavuluyorsun sonunda.. Allah kolay doğumlar versin.. hemencecik kalkarsın inş ayağa.. sağlıkla kavuş inş bebeğine.. dualarımız seninle...
Dimi yaa kırmızı iyidir iyi
Kırk gün direnicek valla yapıcak bişey yok
Evet kadın neden öyle bişey söyledi bilmiyorum o an kafaya takıp almasaydım görürdüama ben çok beğenmiştim aldım
Evet kadın neden öyle bişey söyledi bilmiyorum o an kafaya takıp almasaydım görürdüama ben çok beğenmiştim aldım
kadının içi fesatmış yahuAllah kocasına güç ve sabır versin. aklı ordaymış baksana valla kırmızıyla 2. hemen gelcekse ben ömür boyu almim kırmızı... bu yetti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?