2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güldürdün beni yaa

benim biri açık pembe annem almış,gecelik sabahlık takım..bir de biz aldık ekru sadece gecelik yedek olsun diye...kırmızı almasaymışsın keşke :26:

Ne bileyim heryerde beyaz pembe falan var kırmızı gözüme hoş göründü hem canlı canlı bakanın içi açılsın

Benimki çok seksi İnternetten resmini bulursam koyayım :) Ya sadece kırmızıyı almadım bi tane krem pijama takımı var bi tane de yine sabahlıklı takım beyaz pembe gri spor bişey aldım.

Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçti Bu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:

Hahaha ne densiz satıcıymış o öyle. Niye abartasın cnm kırmızı renk zaten lohusa rengi sen de tacını beyaz takarsın

günaydın:)herkesin keyifler yerinde sanırım benim gibi sıkıntı yaşayan var mı diye baktım ama herkes hayatından memnun sanırım paylaşan olmamışş...9 günüm kaldı ve çocuğun hareketleri baya azaldı bu sabah 8 de bi 11 de bi uyandım bişeyler yedim hareketlerini hissedemedim yemek filan yedim çikolata aam yok hareket filan sonra korktum sağlık ocağında kalb seslerini dinlemeye gittim ii geliyordu kalb sesleri...neden bu kadar abarttın diyeceksiniz aslında kızım çok hareketli bi anda hareketleri azalınca endişelendim...
bir de nstye her girdiğimde sancı çıkıyuor ama ben daha bişi hissetmiyorum sadece geceleri sıkıntı oluyor ilk bebeğim sancı olurda bilememzsem diye endişeleniyorum...sizler nasılsınız sizde de hareketlerde azalma oldumu???

Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.

CANIM benim korkma melekler kucuk meleğini ve seni korumak icin yanında zaten su an
Dualarımız seninle yeni bir bebegimiz ve yeni bir annemiz oluyor. Allah yardımcınız olsun.

Benimki çok seksi İnternetten resmini bulursam koyayım :) Ya sadece kırmızıyı almadım bi tane krem pijama takımı var bi tane de yine sabahlıklı takım beyaz pembe gri spor bişey aldım.

O sporlarla bizi kandıramazsın taam mı Almışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası

Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçti Bu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:

güldürdün beni.. o da amma patavatsızmış yani sen benimkileri gör.. annem 2 pijama 2 gecelik almış.. hepsininde üstünde kedi köpek resimleri var

Yatis yaptim. Birazdansezeryan olacagim. Nolur dua edin. Cok korkuyorum. Allahim sen buyuksun.

ayy canım benim.. korkma.. bebeğine kavuluyorsun sonunda.. Allah kolay doğumlar versin.. hemencecik kalkarsın inş ayağa.. sağlıkla kavuş inş bebeğine.. dualarımız seninle...

En son yoktu ama şimdi var mı bilmiyorum. Sancılarımda, kasılmalarımda belirgin bir artış var açılmaya başlamış olabilir de olmayabilir de :)) Cumartesi randevum var o zaman çıkAcak ortaya.[/QUOTE]

ne güzel sen farkındasın ben birşeyler yaşıyorum ama düzensiz bunlarmı sancı bilemiyorum ortaya toplanıyor gerginlik yapıyor...dün de 4 gibi bacakalrıma inen bi ağrı yaşadım...

Hahaha ne densiz satıcıymış o öyle. Niye abartasın cnm kırmızı renk zaten lohusa rengi sen de tacını beyaz takarsın

Dimi yaa kırmızı iyidir iyi
O sporlarla bizi kandıramazsın taam mı Almışın seksileri bi kere #direngünebakanınkocası

Kırk gün direnicek valla yapıcak bişey yok

Evet kadın neden öyle bişey söyledi bilmiyorum o an kafaya takıp almasaydım görürdü ama ben çok beğenmiştim aldım

kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diye boşuna dememişlerkırmızı iyidir iyiiiiiiiiii

hadi sağlıkla kolaylıkla kavuş bebeğine inşallah canım...

korkma diycem ama elinde değildir eminim..aslında korkacak bişey yok ama bizim psikolojimiz,bilmediğimiz bi durum oluşu normal yani korkmak...güzel haberlerini bekliyoruz

bu arada benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrılar oluyor arada son günlerde...normal dimi bu da? daha vaktimiz var çünkü..ve erken doğum riski vs yok...

kadının içi fesatmış yahu Allah kocasına güç ve sabır versin. aklı ordaymış baksana valla kırmızıyla 2. hemen gelcekse ben ömür boyu almim kırmızı... bu yetti bana

ayrıca kırmızıda hikmet olabilir yani.. azcık zorlasam kızımın karnıma düştüğü gece ne giydiğimi hatırlarım.. çünkü o ay kocam gripten yakasını kurtaramamıştı. biz o ay sadece 3 kez halvet olduk kırmızı geceliğim de var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…