- 8 Ocak 2013
- 1.248
- 318
- 323
- 36
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #44.961
Bence kadın evde kalmış. Hep yokluktan bunlar
Canım valla çok merak ettim geceliklerini
Bence kadın evde kalmış. Hep yokluktan bunlar
canım facebookta bi sayfa var bi bayan ona yaptırdım kolonyaları da şekerleri de...pembe kolonya nası oluyo ki kuzum,benim ki de renkli değil...şişeleri etiketli kurdeleli fln,istediğin şekilde yapıyor zaten..içine de bebe kolonyası koyuyor ama bildiğimiz şu johansonlardan değil başka bişey...güzel kokuyo fena değil...ben portakal kolonyası istedim aslında ama bulamadı,mandalina fln buldu ama o zamanda şişesi pahalıya geliyodu ben de vazgeçtim...
Ben de tam sayfayı soracaktım ki yazmışsın canım sağol. Didişekeri nette görmüştüm. Hatta benim beğendiğim kolonyalarda o siteden. Nette aşağıdaki kolonyadan isteyecektim. Rengi pembe görünüyor gibi gelmişti ama saftirik ben öyle sandım heralde.2.25 lira tanesi
didişeker...internet sitesi de var...orayada bakabilirsiniz...
Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçtiBu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:
ayyyy yazıkk onaaaa
bende bende
dimi yani aç var tok varcanına tak etmiş günebakana sarmışşş
bende bende
dimi yani aç var tok varcanına tak etmiş günebakana sarmışşş
töbe yarabbiiii.. oturduk kadının şeyini konuşuyoruz.. valla bizim bu libidolar inş bebişlere yansımıyodur...
Günaydın kızlar:) bu saatlere kadar uyuyarak eşimle son zamanların tadını çıkarıyoruz:)
Valla ben diyecektim şimdi topluca hepimize bişeyler oldu
Ayyy kızlar iyi güldüm yalnızKesinlikle kadında vardı bişeyler yoksa hakkaten geceliğimin abartılı bi seksiliği falan yok. Ahanda şekil a aşağıda görüyorsunuz :)
Eki Görüntüle 763590
Kırmızısının fotoğrafını bulamadım beyazını koymuşlar hep...
elsa tam muhabbetin üstüne geldin canım tadını çıkartıyoruz derken
elsa tam muhabbetin üstüne geldin canım tadını çıkartıyoruz derken
Ayyy kızlar iyi güldüm yalnızKesinlikle kadında vardı bişeyler yoksa hakkaten geceliğimin abartılı bi seksiliği falan yok. Ahanda şekil a aşağıda görüyorsunuz :)
Eki Görüntüle 763590
Kırmızısının fotoğrafını bulamadım beyazını koymuşlar hep...
Korkmaya gerek yok. Kendi kendine ilerleyen bir şey durum. Ben geçen sene mayıs ayında kızımı doğurdum. şimdi de oğlumu bekliyorum. Doğum harika bir şey... sonuna kadar sıkıntı yoksa normal doğurun derim...
oo benimde öyle olmuştu... iki hafta sonra 4 cm olmuştu açılmam dr suni sancı ile doğuma aldı beni. :) eğer hareketli isen açılma olmuştur. Bebeğin hareketleride aşağılarda yoğunsa tabi...
Hadi yaaaaaa benim de açılmışmıdır ozaman cnm ya.. Cuma kontrol var 2 hafta olcak.. Açılma olmuşmu diye tekrar çatı muayenesi yapar dmi ?? Açılmayı anlamanın başka yolu yok herhalde? Ayy bi tuhaf oldum. Bebeğin hareketleri aşağıda yoğun ve acı veriyo çoğunlukla ....,,,
Zaten alttan muayene tetikliyor açılmayı... benim bu hamileliğimde 37. hafta ben açılma vardır dedim dr ma. o da bakmayalım artmasın haftaya bakalım dedi. Olmuştur bence ama herkesin de yapısı farklı... insan son zamanlarda çokkkk sabırsız oluyor... hemen gelsin istiyor. seni çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım. her gün doğuma gidicem diye evi toplayıp yatıyorum :) her gün çamaşır yıkıyorum gidersem kirli sepetim boş olsun diye :)) ah ne zor bu annelik
bende özellikle kırmızı aldm lohusa rengi die :) ama satıcı biras manyakmş :))
buda bizim arabamızzEki Görüntüle 763569 Eki Görüntüle 763570
Ben de tam sayfayı soracaktım ki yazmışsın canım sağol. Didişekeri nette görmüştüm. Hatta benim beğendiğim kolonyalarda o siteden. Nette aşağıdaki kolonyadan isteyecektim. Rengi pembe görünüyor gibi gelmişti ama saftirik ben öyle sandım heralde.Kapı süsü falan da mı ordan? Bu arada gitti gidiyor da içi lavanta dolu şişelerden buldum hem de tanesi 1,40 lira. Ama kolonya kadar güzel durmuyor malesef...
Eki Görüntüle 763558
Benim bi arkadaşım aldı şekercim. Evde geceleri de bunu giyerim demişti...
töbe yarabbiiii.. oturduk kadının şeyini konuşuyoruz.. valla bizim bu libidolar inş bebişlere yansımıyodur...
Valla ben diyecektim şimdi topluca hepimize bişeyler oldu
Bayanlar hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum, doğum yapanlara hayırlı olsun, hastanede olanları Allah sağlıkla afiyetle kolaylıkla kurtarsın ...
Bugün nst ve alttan muayenem vardı, dr pembe akıntı vb gelebilir bu haftalarda dedi muayene esnasında ama eve gelir gelmez kanlı bir akıntı geldi... Açılmam vs yoktu sancı da çıkmadı... Şimdi merak ediyorum bu muayeneden mi oldu yoksa nişan mı geldi? Böyle tecrübe yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?