2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2.25 lira tanesi

didişeker...internet sitesi de var...orayada bakabilirsiniz...
Ben de tam sayfayı soracaktım ki yazmışsın canım sağol. Didişekeri nette görmüştüm. Hatta benim beğendiğim kolonyalarda o siteden. Nette aşağıdaki kolonyadan isteyecektim. Rengi pembe görünüyor gibi gelmişti ama saftirik ben öyle sandım heralde. Kapı süsü falan da mı ordan? Bu arada gitti gidiyor da içi lavanta dolu şişelerden buldum hem de tanesi 1,40 lira. Ama kolonya kadar güzel durmuyor malesef...

Kızlar lohusa geceliğini kırmızı alan oldu mu? Ben çok mu abarttım acaba diye düşünüyorum da :) Aldığım dükkandaki kadın da sanırım dalga geçti Bu gecelikle ikincisi çabuk gelir dedi :26:

Benim bi arkadaşım aldı şekercim. Evde geceleri de bunu giyerim demişti...

Ayyy kızlar iyi güldüm yalnız Kesinlikle kadında vardı bişeyler yoksa hakkaten geceliğimin abartılı bi seksiliği falan yok. Ahanda şekil a aşağıda görüyorsunuz :)

Kırmızısının fotoğrafını bulamadım beyazını koymuşlar hep...

Valla ben diyecektim şimdi topluca hepimize bişeyler oldu

aynen konunun ucu yatağa dayanınca hiç birimiz bu fırsatı kaçırmıyoruz hemen başlıyoruz çene çalmaya

gecelik güzelmiş.. yani anladığım kadarıyla kadın gerçektende zor durumda

elsa tam muhabbetin üstüne geldin canım tadını çıkartıyoruz derken

hahahahahahaha hahahahaha

Gecelik fotolarını görünce kadının durumuna bi kez daha acıdım. Allah kimseyi yoklukla tecrübe etmesin yarabbim dinimiz amin.

yok canım kapı süsüyle yastık başka bi yerden...onlarda haftaya gelecek...

o beğendiğin kolonyaları ben de beğenmiştim ama neden pembe görünüyo bilmiyorum sormak lazım...bu kız çok tatlı yapıyo kolonyaları..mesaj attım sana özelden bu arada gördün mü?

haftaya kapı süsümle yastığım da gelsin hepsinin resmini koyucam buraya...şekerlerimiz de çok tatlı oldu

töbe yarabbiiii.. oturduk kadının şeyini konuşuyoruz.. valla bizim bu libidolar inş bebişlere yansımıyodur...

Valla ben diyecektim şimdi topluca hepimize bişeyler oldu

insanın fikri neyse zikri de odur kızlaarrrrrr sadece satıcı kadına yüklenmeyelim lütfenn o yokluk nicedir çoğumuzda mevcut değil mi şimdi yalan yok yaniiiiii

GÜNEBAKANIM geceliğin hayırlı olsun kuzuum giydikçe bizi hatırlarsın artık

valla kocam bile durumun farkında. eskiden sıcakta çıplak yatan adam altını giyiniyo pikeye sıkı sıkı sarılıp arkasını dönüp yatıyo.. uzun zamandır duştan çıkarken bile çıplak görmedim diyebilirim.. azcık ima etsem bebek anlar olmaz diyip sapık damgasını vuruyor. nasıl bişeydi unuttum vallahi ne sabırmış yahu

Selam kızlar,

Geceliğin güzelmiş Gunebakan :) çok güldürdünüz beni . Üzüldüm kadının haline :)

Bende hastane beşiğinin tulunu az once bitirdim. Valla icime sindi birkaç ufak hata dısında iyi oldu . Çok yoruldum bildiginiz gibi değil ama .

Dün gece tansiyonum 14 sekerim 180 e çıktı . Fena hastalandım kafamı dük tutamıyorsam habire yana dogru düşüyordu çok şükür sonra ikiside düştü sabaha karsı iyileştim :) korkuyorum doguma kadar böyle gitmesinden

Bayanlar hepinize sağlıklı güzel bir gün diliyorum, doğum yapanlara hayırlı olsun, hastanede olanları Allah sağlıkla afiyetle kolaylıkla kurtarsın ...

Bugün nst ve alttan muayenem vardı, dr pembe akıntı vb gelebilir bu haftalarda dedi muayene esnasında ama eve gelir gelmez kanlı bir akıntı geldi... Açılmam vs yoktu sancı da çıkmadı... Şimdi merak ediyorum bu muayeneden mi oldu yoksa nişan mı geldi? Böyle tecrübe yaşayan var mı?

benide muayene ettikten sonra kan gibi gelebilir korkma elledik cunku dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…