- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.081
selam annişler
bi kaç arkadaş sormuş en son kontrolde kaç kgdı bebek diye 3200 çıkmıştı üzülmüştüm zayıf doğacak diye
hastanede hemşire 4000kg diyince nasıl sevindim anlatamam yani usgye güvenmeyin çok fazla
tosunumla ilgileniyorum bu seferde kızım kıskanıyor 2 günde huyu değişti hiç susmuyor yerinde hiç durmyor kafayı yicem.
işte böyle kızlar şu anda iyiyim evle çocuklarla ilgilenmekten nete pek vaktim kalmıyor.
sütüm halen yok çok üzülüyorum. herşeyi denedim olmuyor.
yeni doğum yaapn arkadaşlarıda tebrik ederim
geçmişi tamamen okuyamıyorum
öptüm iyi akşamlar canlarım.
İyi akşamlar anneler, kızımı sabah 8:30 de doğurdum. Tabi benim çıkmam 10 U buldu. Çok güzel bir kızım oldu inanılmaz birşey herkes hayran kaldı. Hemen sütüm geldi emzikte meme de tuttu çok şükür. Çok sancım var yürütülüyorum ama ne acılarla. Kimse bana kolay demesin çok zor. Resim yükleyemiyorum Pazartesi çıkınca meleğimi görürsünüz. Karnım bir boşluk sarkıyor yürürken tutuyorum acayip durum Allah herkesin yavrusunu ailelerine bağışlansın.
KiZlar niye kimse normal dogum yapmıyor.
Bebegim daha fazla kilo aldıkca. Ve gelmedikce korkmaya başladım bende
evet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
salı günü kontrolmüz var inşallah sancım gelir o zamana suni sancıya gerek kalmaz her gece dua ediyorum sancım gelsin diye
salı günü kontrolmüz var inşallah sancım gelir o zamana suni sancıya gerek kalmaz her gece dua ediyorum sancım gelsin diye
bu cuma sezeryan olacağım bu haftada nst ye girmem gerekiyormu son anda bir aksilik çıkacak diye korkuyorum alllahım herkezin yavrusunu kucağına sağsalim almasını nasip eder inşallahh
normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.
normal doğum için bekliyorum.
arkâdsşlar daha önce de sormuştum ama hala tam emin olamıyor ve korkuyorum bu cuma sezaryenle bebeğim dünyaya gelecek inşallah ve arkasından kistimi alacaklar doktor bana spinal yapacağız dedi ama ben o kadar uzun süre dayanamam gibi geliyor genel anestezi de ısrar etsem hata yapmış olur muyum doktoru mu dinlemeliyim yoksa kendimi miben çok korkak biriyim bu konularda cesur değilim dayanamam gibi geliyor spinalin atmosferine
spinalin derken? anlamadım bende sezeryanla doğum yaptım belki yardımcı olurm
spinal anestezi demek istedim doktor spinal tavsiye etti SMS ben genel anestezi istiyorum hem bebek doğacağız hem kist alınacağı için ameliyat daha uzun süreceğinden genel konusunda ısrar etsem mi diye düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim gerçekten çok heyecanlıyım ve korkuyorum
anladım canım belden iğne yapıyorlar bikere belden yapılan iğne hiç ama hiç canını yakmıyor hiçbişey hissetmiyorsun sonra hemen seni yatırıyorlar belden aşağının uyuştuğunu hissediyorsun anında... aslında hiç korkmana gerek yok doğum zaten en fazla yarım saat sürüyo tabi ilk 10.dk.da bebek çıkıyo kistleri almalarıda okadar uzun sürceğine zannetmiyorum...zaten doğum sırasında heyecan falan yaparsan hemen müdahale ediyorlar iğne falan yapıyorlar o seni sakinleştiriyo... hiç telaş yapma korkma bence genel yaptırma bu şekilde daha iyi hem doğumdan sonra hemen çocuğunla ilgilenemezsin...spinal rahat bende senin gibiydim çok korkmuştum hatta doğuma bile girmek istememiştim ama hiç gereksiz yere telaş yapmışım şimdi düşünüyorumda...
spinal anestezi de ağrı olmadığı ancak his olduğunu söylüyorlar bu sende de oldu mu ve nasıl bir duygu ya çok mu abartıyorum bilmiyorum bir de ben de boyun fıtığı var spinal anestezinin boyun ağrısı ve baş ağrısı yaptığı söyleniyor fıtığın nüksetmesinden de korkuyorum bebeği emzirememekten sonrasında .. doktorun bu konuda hasta öyküsü alması gerekmiyor mu yani anesteziyi neye göte yapıyorlar anlamıyorum
hayıır ben kesinlikle hiç bir şey hissetmedim arkadaşlarımda hissetmemişti yani ben böyle bişey hiç duymadım yok öyle bişey düşünme bunları...baş ağrısıda olmadı bende...hımmm onu dr.na sorsaydın keşke yarın ara sor ama onlada alakası olacağını sanmıyorum ama sen yinede bi sor
hayıır ben kesinlikle hiç bir şey hissetmedim arkadaşlarımda hissetmemişti yani ben böyle bişey hiç duymadım yok öyle bişey düşünme bunları...baş ağrısıda olmadı bende...hımmm onu dr.na sorsaydın keşke yarın ara sor ama onlada alakası olacağını sanmıyorum ama sen yinede bi sor
senden bişey istiycem eğer aklına gelirsem bana doğuma girerken dua edermisin? tekrar hamile kalmam için tabii aklına gelirse ben yine söylemiş olayım
normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.
normal doğum için bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?