2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım Allah şifa versin, içini ferahlatsın. Sana dua etmeye devam edeceğiz.Her şey yoluna girecek ve sen miniğini büyütmenin keyfini süreceksin.

canım bide rezeneyi dene ama aktardan al czanedekiler i değil görümcemin giden sütleri geri geldi onunla inş sütün olur .........

allah analı babalı büyütsün yavrunu inş...

KiZlar niye kimse normal dogum yapmıyor.
Bebegim daha fazla kilo aldıkca. Ve gelmedikce korkmaya başladım bende

Evet lepisstescim neredeyse herkes bugüne kadar doğum yaan
Hepsi sezerysndı
Bazı durumlarda mecburen ama
Ben de korkmaya başladım acaba bede mi mecburen sezeryanA alınsam diye
Hayırlısı bakalım yeterli sağlıklı olsunlar herşeyde katlanılır

Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar.. Güzel doğum haberleri aldığımız kadar biraz buruk haberler de görüyorum.( yavrusu küvözde olanlara geçmiş olsun diyorum, rahatsızlığı olanlara da ayrıca geçmiş olsun.. Bebeğine kavuşan herkesin gözü aydın tabi :) bekleyen arkadaşlarım inş sağlıkla gelir bebişler aman acele etmeyin ..)
Benm hiç acelem yok kızım durabilir istediği kadar :) hem zaten daha var doğmasına acele etmesini istemiyorum.. İyice hazırlanayım öyle gelsin,) normal doğum korkusu da cabası tabi ...,

Canım inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine
Dua edicem
Kuzun tez zamanda kavuşur sağlığına inşallah

salı günü kontrolmüz var inşallah sancım gelir o zamana suni sancıya gerek kalmaz her gece dua ediyorum sancım gelsin diye

Canim benimde sali günü randevum var bende hergün dua ediyorum sancim gelsin diye ama tık yok ilk doğumumu suni sanciyla yaptım 12 saatte bu sefer istemiyorum umarım bir an önce gelir

salı günü kontrolmüz var inşallah sancım gelir o zamana suni sancıya gerek kalmaz her gece dua ediyorum sancım gelsin diye

Daha önce doğum hikayemi paylaşmıştım ve normal doğumdan bu kadar korkmayı ( genel olarak bütün topik için söylüyorum bunu), özellikle ilk doğumu olanlar için anlayamadığımı belirtmiştim. Şimdi sizi de okudum ve suni sancıya gerek kalmaması için dua ediyorsunuz. İlk doğumum 42. haftada normal sancılarla başladı ve hızlanması için suni sancı verildi. Gerçekten de doğum hızlandı ve 4100 gram kızımı doğurdum. Aslında doğumla ilgili son ana kadar hiç bir şey düşünmediğimden suni sancı hakkında da hiç bir fikrim yoktu ve neden verildiğini de bilmiyordum. Fakat normal sancılardan tek farkının, benim için tabi, arka arkaya gelmesi olduğunu söyleyebilirim. İlk doğumunuz ise nacizane tavsiyem, bu konu hakkında çok fazla düşünmemeniz ve kendinizi adı üstünde doğal olan şeylerin akışına bırakmanızdır. Sanırım doktorumuza ve şansımıza güvenmek ve herşeyin kolay ve hızlı geçmesi için dua etmek en güzeli. Bir de kendimize ve bedenimize güvenmek tabi. Kimseyi kırmak değil niyetim sadece bu kadar korkuyu anlayamıyorum. Tekrar herkese kolay ve hızlı doğumlar, kuvezde olan bebeklere de acil şifalar diliyorum.

bu cuma sezeryan olacağım bu haftada nst ye girmem gerekiyormu son anda bir aksilik çıkacak diye korkuyorum alllahım herkezin yavrusunu kucağına sağsalim almasını nasip eder inşallahh

ben de bu cuma sezaryenle doğum yapacağım-inşallah- ben en son geçen hafta doktora gittim ve doktor bir daha gelmene gerek yok ameliyatta görüşürüz dedi ama ben korkuyorum o zamana kadar bebeğe birşey olur da anlamam diye sürekli hareket ediyor mu diye kontrol etmekten mutsuzum

normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.

normal doğum için bekliyorum.

Beklerken de gezmeye devam ediyorum. Yalnız bugün biraz çok gezdim ve ayakta durduğum için oğlum kızdı bana, neden sonra dinlenmek için uzandığımda vajinama ilk defa bu kadar baskı ve hareket yaptı, çok kızdı, çok:))

arkâdsşlar daha önce de sormuştum ama hala tam emin olamıyor ve korkuyorum bu cuma sezaryenle bebeğim dünyaya gelecek inşallah ve arkasından kistimi alacaklar doktor bana spinal yapacağız dedi ama ben o kadar uzun süre dayanamam gibi geliyor genel anestezi de ısrar etsem hata yapmış olur muyum doktoru mu dinlemeliyim yoksa kendimi mi ben çok korkak biriyim bu konularda cesur değilim dayanamam gibi geliyor spinalin atmosferine

spinalin derken? anlamadım bende sezeryanla doğum yaptım belki yardımcı olurm

spinalin derken? anlamadım bende sezeryanla doğum yaptım belki yardımcı olurm

spinal anestezi demek istedim doktor spinal tavsiye etti SMS ben genel anestezi istiyorum hem bebek doğacağız hem kist alınacağı için ameliyat daha uzun süreceğinden genel konusunda ısrar etsem mi diye düşünüyorum yardımcı olursan sevinirim gerçekten çok heyecanlıyım ve korkuyorum

anladım canım belden iğne yapıyorlar bikere belden yapılan iğne hiç ama hiç canını yakmıyor hiçbişey hissetmiyorsun sonra hemen seni yatırıyorlar belden aşağının uyuştuğunu hissediyorsun anında... aslında hiç korkmana gerek yok doğum zaten en fazla yarım saat sürüyo tabi ilk 10.dk.da bebek çıkıyo kistleri almalarıda okadar uzun sürceğine zannetmiyorum...zaten doğum sırasında heyecan falan yaparsan hemen müdahale ediyorlar iğne falan yapıyorlar o seni sakinleştiriyo... hiç telaş yapma korkma bence genel yaptırma bu şekilde daha iyi hem doğumdan sonra hemen çocuğunla ilgilenemezsin...spinal rahat bende senin gibiydim çok korkmuştum hatta doğuma bile girmek istememiştim ama hiç gereksiz yere telaş yapmışım şimdi düşünüyorumda...

spinal anestezi de ağrı olmadığı ancak his olduğunu söylüyorlar bu sende de oldu mu ve nasıl bir duygu ya çok mu abartıyorum bilmiyorum bir de ben de boyun fıtığı var spinal anestezinin boyun ağrısı ve baş ağrısı yaptığı söyleniyor fıtığın nüksetmesinden de korkuyorum bebeği emzirememekten sonrasında .. doktorun bu konuda hasta öyküsü alması gerekmiyor mu yani anesteziyi neye göte yapıyorlar anlamıyorum

hayıır ben kesinlikle hiç bir şey hissetmedim arkadaşlarımda hissetmemişti yani ben böyle bişey hiç duymadım yok öyle bişey düşünme bunları...baş ağrısıda olmadı bende...hımmm onu dr.na sorsaydın keşke yarın ara sor ama onlada alakası olacağını sanmıyorum ama sen yinede bi sor

senden bişey istiycem eğer aklına gelirsem bana doğuma girerken dua edermisin? tekrar hamile kalmam için tabii aklına gelirse ben yine söylemiş olayım

Son düzenleme:

canım teşekkür ederim cevapların ve ilgim için :) doğumdan önce anestezi uzmanıyla görüşsem daha iyi olacak sanırım umarım düşüncelerim abartıdan öte değildir öyle ki bunları düşünmektdn bfbeğe konsantre olamıyorum bir de kist alınamazsa diye dnfişeliuim boşuna sezaryen olmuş olacağım yoksa boğmak doğum olmasını isterdim ama sonradan bir de kist ameliyatı olmamak için bunu tercih ettim arkadaşlar arasında var mı acaba benim gibi olan benim hamilelikten önce 7,5 cm çikolata kistimi vardı şu an böyünöüyot ama doktorlar rahmin arkasında kalmıştır diyorlar...ah bebek ah nasıl çıkartacağım ben seni oradan bilemedim hayırlısıyls bitse bu günler

bu arada dua ederim tabi inşallah unutmam herkes için dua edeceğim Allah herkesin kalbindekini versin en kısa zamanda ama vermezse daha hayırlısı vardır mutlaka yaşayıp göreceğimiz...

normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.

normal doğum için bekliyorum.

Ben de normal d icin bekliorm, dr persembe gunu daha da gecikmesin kilosundan dolayi normal dogumda sikinti yasayabilirsn demisti. Bebik hala bekletiyo bizi, umarim son anda sezaryene donmeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…