2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim gözlerim dolu dolu oldu................

tez zamanda bebeğini kucağına alırsın inşallah.........

Allah yardımcın olsun.................

dualarımız seninle .....

Allahim esirgemis ve yavrunu ameliyatla dunyaya getirmissin canim, kuvozdende saga salim cikacaktir Allahin izniyle. Anneciginin onu nasil bekledigini bilmek guc veriyordur ona. Dualarimiz sizinle... Lutfen inancini ve kuvvetini yitirme...

sagol canım allah razı olsun

bu cuma sezeryan olacağım bu haftada nst ye girmem gerekiyormu son anda bir aksilik çıkacak diye korkuyorum alllahım herkezin yavrusunu kucağına sağsalim almasını nasip eder inşallahh

yok benim normal de 11 ağustos görünüyodu doğumum sezeryan oluncan 1 ağustosa gün verdi doktorum..bende takvimim, 1 ağustos olarak değiştirdim canım.. 2hafta önce benimki 3080 civarındaydı
iiymiş maşallah o zaman...

Allahım hayırlısı ile kucağına alırsın inş....alacaksında eminim Allahım onu korur..sana da bol bol sabır ağrıların için....

canım Allah şifa versin inşallah.En kısa zamanda bebeğine kavuşman dileğiyle.Birşey olmayacak inşallah.Bende okudum.Dualarımız seninle.Benim meleğim içinde bir sürü şey söylediler.şuan doğumu bekliyoruz.ya hiç birşey olmayacak ya da böbrek yetersizliği olacakmış.Allahım tüm meleklere şifa versin.

oyy hosgeldi prensesin gözün aydın canım sağlıkla büyüsün

oyy kuzucum idoş 2 gün erkenmi geliooooooooyerim ben onu cok az kaldıııı sağlıkla kucakla inş. meleğini canımcım

iyi geceler kızlar

Red arkadaşımızdan mesaj var ;

"İyi akşamlar canım..Hastanedeyiz.. 3350 gr doğdu Adacık 55 cm boyu. Sürekli uyuyor kuzu.. En kısa zamanda aranızdayım fotolarla.. Herkese selam.."

RED canım gözün aydın adacık gelmişş hosgelmişş sağlıkla büyüsün hep yüzü gülsün meleğinin
MAVİJİKLET Cabım gözün aydın güzel günlerde büyüsün musmutlu bi hayatı olsun tüm meleklerin
ve tüm doğum yapmışlar atlamışsam 2 gündür giremediğim için herşeyi okuyamadım hızınıza yetişemiyorumm sağlıkla büyüsün tüm minişler
bizim yarın sabah randevumuz bakalım bizim minişin günü ne zaman annem burda diye cok fazla giremedim 2 gündür ...
dün ağdaya gittik göremiyodum cünküü göbişten cok rahatladım artık doğurabilirim
hepinizi kocaman öpüyorum güzel haberler duydukçaa cok seviniyorum hepinizi cok seviyorum
yarın size bizden son dakika haberlerini ileticem ii gecelerrrrrrr

bu cuma sezeryan olacağım bu haftada nst ye girmem gerekiyormu son anda bir aksilik çıkacak diye korkuyorum alllahım herkezin yavrusunu kucağına sağsalim almasını nasip eder inşallahh

ben de o korkuları yaşıyorum....bende o sorunun cvbını düşünüp duruyorum..hayırlısı ile kucağımıza alırız inş...

yeni doğum yapan ismini sayamadığım herkesin gözüaydın.Darısı bizlerin başına inşallah.Sağlıcakla gelirler inşallah.

Canım Allah yardımcın olsun , sana sabır bebeğine acil şifalar versin insallah , hepimiz dua ediyoruz ,insallah tez vakitte yogun bakımdan sagsalim cikar , onlar küçük savaşçılar , 700 gr dogup simdi cok saglikli olan cocuklar var , Allah'ın izniyle sende sagsalimalacaksin kucagina insallah , dualarımız sizinle

KiZlar niye kimse normal dogum yapmıyor.
Bebegim daha fazla kilo aldıkca. Ve gelmedikce korkmaya başladım bende

normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.

normal doğum için bekliyorum.

canım çok üzüldüm ama inş allahım şifalar versin .......allah en kısa zamanda evladına seni kavuştursun inş......hiç olmamış olsun olanlar.....

canım sana bi soru sorucaktım sen deneyimli bi annesin 3.bebeğin sanırım....sanırım doğumların sezeryandı...genel anestezimi oldun yoksa epiduralmi fikrini alabilirmiyimm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…