- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.101
canım teşekkür ederim cevapların ve ilgim için :) doğumdan önce anestezi uzmanıyla görüşsem daha iyi olacak sanırım umarım düşüncelerim abartıdan öte değildir öyle ki bunları düşünmektdn bfbeğe konsantre olamıyorum bir de kist alınamazsa diye dnfişeliuim boşuna sezaryen olmuş olacağım yoksa boğmak doğum olmasını isterdim ama sonradan bir de kist ameliyatı olmamak için bunu tercih ettim arkadaşlar arasında var mı acaba benim gibi olan benim hamilelikten önce 7,5 cm çikolata kistimi vardı şu an böyünöüyot ama doktorlar rahmin arkasında kalmıştır diyorlar...ah bebek ah nasıl çıkartacağım ben seni oradan bilemedim hayırlısıyls bitse bu günler
bu arada dua ederim tabi inşallah unutmam herkes için dua edeceğim Allah herkesin kalbindekini versin en kısa zamanda ama vermezse daha hayırlısı vardır mutlaka yaşayıp göreceğimiz...
KiZlar niye kimse normal dogum yapmıyor.
Bebegim daha fazla kilo aldıkca. Ve gelmedikce korkmaya başladım bende
İki sezeryani da epidural anesteziyle oldum , Allah'a sukur hiçbir sorun yasamadım , hicbisey hissetmedim ameliyatta da..ameliyat sirasinda zaten bisey görmediğimiz icin genel anestezi cok gerekli degil bence, ama tabi tercih meselesicanım sana bi soru sorucaktım sen deneyimli bi annesin 3.bebeğin sanırım....sanırım doğumların sezeryandı...genel anestezimi oldun yoksa epiduralmi fikrini alabilirmiyimm:26:
arkâdsşlar daha önce de sormuştum ama hala tam emin olamıyor ve korkuyorum bu cuma sezaryenle bebeğim dünyaya gelecek inşallah ve arkasından kistimi alacaklar doktor bana spinal yapacağız dedi ama ben o kadar uzun süre dayanamam gibi geliyor genel anestezi de ısrar etsem hata yapmış olur muyum doktoru mu dinlemeliyim yoksa kendimi miben çok korkak biriyim bu konularda cesur değilim dayanamam gibi geliyor spinalin atmosferine
Dua ettim canım.Allah yardımcın olsun inş.evet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
aynı şeyleri düşünmüşüz görmedim seninkini cnm.
Evet lepisstescim neredeyse herkes bugüne kadar doğum yaan
Hepsi sezerysndı
Bazı durumlarda mecburen ama
Ben de korkmaya başladım acaba bede mi mecburen sezeryanA alınsam diye
Hayırlısı bakalım yeterli sağlıklı olsunlar herşeyde katlanılır
Daha önce doğum hikayemi paylaşmıştım ve normal doğumdan bu kadar korkmayı ( genel olarak bütün topik için söylüyorum bunu), özellikle ilk doğumu olanlar için anlayamadığımı belirtmiştim. Şimdi sizi de okudum ve suni sancıya gerek kalmaması için dua ediyorsunuz. İlk doğumum 42. haftada normal sancılarla başladı ve hızlanması için suni sancı verildi. Gerçekten de doğum hızlandı ve 4100 gram kızımı doğurdum. Aslında doğumla ilgili son ana kadar hiç bir şey düşünmediğimden suni sancı hakkında da hiç bir fikrim yoktu ve neden verildiğini de bilmiyordum. Fakat normal sancılardan tek farkının, benim için tabi, arka arkaya gelmesi olduğunu söyleyebilirim. İlk doğumunuz ise nacizane tavsiyem, bu konu hakkında çok fazla düşünmemeniz ve kendinizi adı üstünde doğal olan şeylerin akışına bırakmanızdır. Sanırım doktorumuza ve şansımıza güvenmek ve herşeyin kolay ve hızlı geçmesi için dua etmek en güzeli. Bir de kendimize ve bedenimize güvenmek tabi. Kimseyi kırmak değil niyetim sadece bu kadar korkuyu anlayamıyorum. Tekrar herkese kolay ve hızlı doğumlar, kuvezde olan bebeklere de acil şifalar diliyorum.
Ben de normal d icin bekliorm, dr persembe gunu daha da gecikmesin kilosundan dolayi normal dogumda sikinti yasayabilirsn demisti. Bebik hala bekletiyo bizi, umarim son anda sezaryene donmeyiz
Bende bekliyorum ve aynen gelmedikçe korkum artıyor
allah yardımcınız olsun bende dua okudummmm allah yavrunu sana bagıslasınn cnmm..Dua ettim canım.Allah yardımcın olsun inş.
evet kızlar ..............
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
evet kızlar ..............
şu bebek doğduktan sonra kaynana maynana olayına o kadar kafam takılmışkiiiii rüyalarımdaa gördüm gece boyu...kaynanam annemi fitliomuş annem üstüme gelıyormus bende anneme vuruyorum kendine gel kendine gel diyeee tokatlar atıyordum, çok tuhaf bır ruyaydıııııııııı kızlarrsonra bn hamıle hamıle kaçıyormuşum uzaklara sokak sokak geziyordum tek basımaaa ,annesinin fitten eşimde düşman oluomuş bana ay ne tuhaftıı yapa yalnız sokaklarda dolanıodum karnımda çocukla sıgıncak yer arıodum nedir bu rüya anlamadım en etkileyen kısmıda anneme vurduğum kısıımdı cok kötüydü.. allhım sen koru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?