2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah yarıdmıcmız olsun gerçekten cnm ..hiç uyuyamayan ben geceler boyu bugun rüya görünce sabah açtım gozumu heryerlerim ağırlaşmış bır şekılde..bıktım bende bu sorunlardan cnm sende keşke kacabılseydın annenın yanına ole bı fırsatın olup:/..güçlü olup lafımızı esirgemeyeceğiz bnm anladığım bu bu süreçte lohusalığın verdıgı şeylede demek ıstedıgmı yuzlerıne dıcem korkmuyorum artık kmseden..ruyamıda yorumlamışsın saol cnminşallah dediğin gibi olurda annem en buyuk destekcım olurr kaynanamın surat asmalarına küsmelerine,alınganlıklarına dayanabılrıız..... dün daha annem bana gelıp hastane çantamın eksiklerine baksın dıe çağırdım dıe surat astı ....düşünnn cnm çokk çekceğimizz var çokkkk....inşallah bu lafını esirgememe metodunu uygulayabılırım

Günaydın kızlar sizleri çokk özlüyorum arada girip baksamda çok katılamıyorum malum bebiş bütün vaktimi alıyo daha doğum yapalı 1 hafta oldu annem yanımdaydı gidicem diye tutturdu sen iyisin diyo iyim evet ama hala desteğe ihtiyacım var dün bastı gitti hemde evde yapacak hiçbirişi olmadığı halde üzülmedim ama çok kırıldım böyle yaparak beni herkese mahçup etti zaten burdaykende sinirlerimi bozdu hep sadece yemek yaptı ve kenarlarda eğreti eğreti oturdu yabancı gibi kocamdan çekindi ki kocam ona inanılmaz iyi davrandı rahat etsin diye of neyse kalbi kırık bir lohusayım işte ama bebeğim için güçlüyüm ben ona bakabiliyorum ya bu bana yeter hepinizi çok seviyorum öpücükler...

Suba doğurmadan son kez görmüş oldum seni arkadaşım:)bı baktım bebiş gelmiş maşallah çokta tatlı allah bağışlasın uzun ömürlü olsun yavrun canım

Rabbim bebişinin ve senin yardımcın olsun duanı okudum şifa olur inşallah

canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım var bu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi

Eklentiler

• $1016881_10200973159484077_766147082_n.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 26

maşallah tü tü tü bebişini Rabbim sana bagışlasın

maşallahhhhh maşallah darısı doğum sırasını bekleyen hepimize

Canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşek. ederim.Rabbim sizlerinde sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin inş.

Nasya canım evet senden 1 hafta sonra cuma günü muaynesi ve doğum müjdesi. :=)
Canım sütün geliyormu,bebiş emiyormu?Birde çocuk dr.kime götürdün bana hast.Kazım bey diye bir dr.yazmış.

Süt durumlarıda stresliymiş kızlar hast.iken cuk cuk emiyor gibiydi hatta hemşireye sordum almışmıdır diye siz emzirdikçe süt gelecek kan değeri iyi çıktı almıştır dedi ama eve gelince görümcem baktı,sıktı filan süt gelmiyor pompayla çekerek ucunu çıkardık öylece bebişe verdik bir kaç kezde mama verdik durmuyor ağlıyor sürekli özelliklede geceleri.

oyy oyy maşallah sana minik melek
ömrün uzun,bahtın açık olsun inş...

Günaydın kızlar

Suba85 harika görünüyorsunuz maşallah senin oğlan resmen poz vermiş daha şimdiden gözler açık maşallah :)

Mutluluk canım benim tabi dua ediyoruz senin icin. Ama karamsarlığa kapılma iyi duşun hep iyi olcak meleğim de. Bizi habersiz bırakma. İnan çok saglikli ve nickin gibi çok mutlu bir yavrun olacak.

Hera aynı duyguları bende yasiyorum. Haftaya bı saatlerde Allah izin verirse meleğim öle yeni buluşuyor olacağız. Allahım sen bize yardım et :)

Nasya85 seni görmek çok guzel:) anneni dert ermişsin. Kendini iyi hissediyorsun dımı canım . Saglıgın iyi olsunda gerisi boş tatlım . Üzülme şimdi sen bunlarla

çok tatlısınız yaaa
ALLAHIM NAZARLARDAN KORUSUN

oooyy yesinler senin fb formanı fındık kurdu
red senin kuzucuğuna da maşallah
darısı başımıza inşallah...

Allahim yardimcin olsun arkadasim ((

Canım bir pozu var ilk doğduğunda hemşire çekmiş sadece bezi var üzerinde,gözler açık ve benim ilk doğduğumdaki pozla bire bir aynı :))) annemle fotoyu görünce çok şaşırdık.:))

Ay yerim ben senin mavis kızını :) maşallah çok Tatli kocaman seker bur bebek. Fenerbahçe formasında pek yakışmış:) en kisa zamanda diğer fotoları bekliyoruz. Gözümüz gönlümüz açılsın be ya :)

Canım bir pozu var ilk doğduğunda hemşire çekmiş sadece bezi var üzerinde,gözler açık ve benim ilk doğduğumdaki pozla bire bir aynı :))) annemle fotoyu görünce çok şaşırdık.:))

Oh oh babası kıskansın ben annemin oglusuyum demiş iste :) o değilde uyanık birşey olcak o benden söylemesi :)

canım çok sevimli seninki doğuştan fanatik desene allah mutlu ömürler versin

Kızlar,maşşallah ne kadar güzel melekleriniz ve sizler.Allah nazarlardan saklasın.bahtları da kendileri gibi güzel olsun.sağlık,mutluluk ve hayırlı insan olmalarını dilerim.sizlerde harika ve kokoş görünüyorsunuz.çabucacık çok iyi olun ve foşur foşur sütleriniz gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…