- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.121
sonunda insanı kendi evinden kaçmak zorunda bırakıcak raddeye getirdiler canım...düşüncelerin rüyana yansımış.ama dayak atmak destek almak anlamına gelir diye biliyorum ben.yani bu durumda en büyük destekcin annen olucak ama kaynananı bilemem sanırım o sorunların kaynağı olmaya devam edicek.hamile bi kadının sokaklara atması kendini çok zor bi durum için ne kadar sıkılmış belli ki.bende aynı durumdayım valla gelecekleri arayıp tek tek laf sayasım var.ya da kestirmeden kaçıp gidesim var dün otobüse binip annemlere kaçmayı bile düşündüm şaka gibi insanın kendi evinden kaçması hemde böyle sebeplerden.ama otobüs yolculuğu yapamıyorum ilaç almadan midem bulanıyor.( püfffff lüzumsuz insanlar işte kendi lüzumsuzlukları yetmiyormuş gibi bizide lüzumsuz sıkıntılara koyuyorlar...
evet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
canlar merhaba;
canlar merhaba;
evet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
Günaydın kızlar
Suba85 harika görünüyorsunuz maşallah senin oğlan resmen poz vermiş daha şimdiden gözler açık maşallah :)
Mutluluk canım benim tabi dua ediyoruz senin icin. Ama karamsarlığa kapılma iyi duşun hep iyi olcak meleğim de. Bizi habersiz bırakma. İnan çok saglikli ve nickin gibi çok mutlu bir yavrun olacak.
Hera aynı duyguları bende yasiyorum. Haftaya bı saatlerde Allah izin verirse meleğim öle yeni buluşuyor olacağız. Allahım sen bize yardım et :)
Nasya85 seni görmek çok guzel:) anneni dert ermişsin. Kendini iyi hissediyorsun dımı canım . Saglıgın iyi olsunda gerisi boş tatlım . Üzülme şimdi sen bunlarla
Canım bir pozu var ilk doğduğunda hemşire çekmiş sadece bezi var üzerinde,gözler açık ve benim ilk doğduğumdaki pozla bire bir aynı :))) annemle fotoyu görünce çok şaşırdık.:))
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. En kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
Bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. Sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varBu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. Buyrun size bayram şekeri Fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . Fenerbahçe forması da onun hediyesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?