- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.141
Puf çok sıkılıyorumgecen hafta dikiş mikis derken günler gecti . Bu hafta nasil geçecek zaten çok heyecanlıyım. Panik korku heyecan hepsi bir arada . Uğraşacak birşey bulmam lazım ama gunünü beklemesi icin kendimi yormamam lazım . Esım kitap oku diyor okudum defalarca kac kez daha okuycam ya . Başka bir çözüm bulmam lazım kendime . Var mı önerisi olan ?
canım dolabına atmaya bişiler yapabilirsin.şimdi vakit bol ama ozaman bebişlerde olucak pek vaktimiz olmayacak.lohusayken kolaylık olur çıkarır çıkarır yersin hemen..
Puf çok sıkılıyorumgecen hafta dikiş mikis derken günler gecti . Bu hafta nasil geçecek zaten çok heyecanlıyım. Panik korku heyecan hepsi bir arada . Uğraşacak birşey bulmam lazım ama gunünü beklemesi icin kendimi yormamam lazım . Esım kitap oku diyor okudum defalarca kac kez daha okuycam ya . Başka bir çözüm bulmam lazım kendime . Var mı önerisi olan ?
amin canım...işte bunları düşünecek insan olmayınca sıkıntısı bana kaldı.okadar insanla aynı evde herbirisi bişey dicek, 50 tane akıl verecek ,susup sallamasan bu bizi takmıyor diyecekler,cevap versen bu çok biliyo dicekler en sonunda kovsan evine geldik kovdu dicekler...off offf offf Allah'ım beni sabrımla sınıyor...annemde yazık ben hallederim merak etme diyor moral veriyo bana.onada kıyamıyorum.doğumdan sonra evinden kaçıcaklar listesi yapıp başınada kendi adımı yazıcam...günaydın herkeseee
maşallah doğuran bi sürü arkadaşımız olmuş yine, fotolar falan şahane allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi
MUTLULUK inş. sen de en kısa zamanda kavuşursun yavruna dualarımız seninle,içini ferh tut hiçbişicik çıkmıcak inş
ALTAMİANO evet ben daha önce de yazmıştım kist ameliyatı da olcam aynı zamanda, doktorum son görüşmemizde genel olursun demişti.epidural istedim o zaman öyle başlar genele geçeriz dedi.
perşembe günü kontrolüm var terar ve sanırım son kez, o zaman bir daha sorcam
LESYA allah sabır versin sana cnm şimdiden dert olmuşlar sana- ki haklısın kim olsa sinirlenir.
ama senin yapabileceğin bişi yok ki canım, öncelikle o insanların düşünmeleri lazım(ama nerdeeeee) sonrasında da eşinin sana destek çıkıp senin lohusa halinle evde bi sürü insanla nası uğraşıcağını düşünmesi lazım.
zaten doğum sonrasında kimseye hizmet vs edecek halin olmıcak, kendinle mi ilgilenşceksin bebeğinle mi yoksa gelen gidenle mi, annene de tembihle şimdiden kimseye hizmet falan etmesin sadece senle ilgilensin.
ooooo maşallah bişi kalmamışO is gecen haft bitti tatlım :)
Çok geçmiş olsun canım,dualarımız seninle.Rabbim acil şifalar versin bebişineevet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
Günaydın kızlar. Kaldı 2 günüm. Bugün evdeki son hazırlıkları tamamlayıp yarın ablamlara geçicez. Onlar merkezde oturduğu için böyle olması daha uygun geldi. Hastaneye de yakınlar. Yarın bi de stüdyo çekimlerimiz olacak son hamiş günümü çekeceklerBizde durumlar bu. Umarım herkes iyidir geçmişe çok bakamadım. Öperim hepinizi tatlışlar.
Harika görünüyosunuz canım. Allah nazarlardan korusun tü tü tüüüüüüüüü :))
RED ben o minik kanaryayı yerim.Demedi deme
Canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşek. ederim.Rabbim sizlerinde sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin inş.
Nasya canım evet senden 1 hafta sonra cuma günü muaynesi ve doğum müjdesi. :=)
Canım sütün geliyormu,bebiş emiyormu?Birde çocuk dr.kime götürdün bana hast.Kazım bey diye bir dr.yazmış.
Süt durumlarıda stresliymiş kızlar hast.iken cuk cuk emiyor gibiydi hatta hemşireye sordum almışmıdır diye siz emzirdikçe süt gelecek kan değeri iyi çıktı almıştır dedi ama eve gelince görümcem baktı,sıktı filan süt gelmiyor pompayla çekerek ucunu çıkardık öylece bebişe verdik bir kaç kezde mama verdik durmuyor ağlıyor sürekli özelliklede geceleri.
Günaydın kızlar
Suba85 harika görünüyorsunuz maşallah senin oğlan resmen poz vermiş daha şimdiden gözler açık maşallah :)
Mutluluk canım benim tabi dua ediyoruz senin icin. Ama karamsarlığa kapılma iyi duşun hep iyi olcak meleğim de. Bizi habersiz bırakma. İnan çok saglikli ve nickin gibi çok mutlu bir yavrun olacak.
Hera aynı duyguları bende yasiyorum. Haftaya bı saatlerde Allah izin verirse meleğim öle yeni buluşuyor olacağız. Allahım sen bize yardım et :)
Nasya85 seni görmek çok guzel:) anneni dert ermişsin. Kendini iyi hissediyorsun dımı canım . Saglıgın iyi olsunda gerisi boş tatlım . Üzülme şimdi sen bunlarla
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
KiZlar niye kimse normal dogum yapmıyor.
Bebegim daha fazla kilo aldıkca. Ve gelmedikce korkmaya başladım bende
normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.
normal doğum için bekliyorum.
salı günü kontrolmüz var inşallah sancım gelir o zamana suni sancıya gerek kalmaz her gece dua ediyorum sancım gelsin diye
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
Günaydın kızlar
Hera aynı duyguları bende yasiyorum. Haftaya bı saatlerde Allah izin verirse meleğim öle yeni buluşuyor olacağız. Allahım sen bize yardım et :)
Günaydın kızlar. Kaldı 2 günüm. Bugün evdeki son hazırlıkları tamamlayıp yarın ablamlara geçicez. Onlar merkezde oturduğu için böyle olması daha uygun geldi. Hastaneye de yakınlar. Yarın bi de stüdyo çekimlerimiz olacak son hamiş günümü çekeceklerBizde durumlar bu. Umarım herkes iyidir geçmişe çok bakamadım. Öperim hepinizi tatlışlar.
Harika görünüyosunuz canım. Allah nazarlardan korusun tü tü tüüüüüüüüü :))
RED ben o minik kanaryayı yerim.Demedi deme
kizlar sut yapsin diye oncesinden biseyler yapan varmi...yani su caya baslasakmi dere otu yesekmi napsak bilemedim varmi bilen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?