2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Puf çok sıkılıyorum gecen hafta dikiş mikis derken günler gecti . Bu hafta nasil geçecek zaten çok heyecanlıyım. Panik korku heyecan hepsi bir arada . Uğraşacak birşey bulmam lazım ama gunünü beklemesi icin kendimi yormamam lazım . Esım kitap oku diyor okudum defalarca kac kez daha okuycam ya . Başka bir çözüm bulmam lazım kendime . Var mı önerisi olan ?

canım dolabına atmaya bişiler yapabilirsin.şimdi vakit bol ama ozaman bebişlerde olucak pek vaktimiz olmayacak.lohusayken kolaylık olur çıkarır çıkarır yersin hemen..

günaydın herkeseee

maşallah doğuran bi sürü arkadaşımız olmuş yine, fotolar falan şahane allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişlerinizi

MUTLULUK inş. sen de en kısa zamanda kavuşursun yavruna dualarımız seninle,içini ferh tut hiçbişicik çıkmıcak inş

ALTAMİANO evet ben daha önce de yazmıştım kist ameliyatı da olcam aynı zamanda, doktorum son görüşmemizde genel olursun demişti.epidural istedim o zaman öyle başlar genele geçeriz dedi.
perşembe günü kontrolüm var terar ve sanırım son kez, o zaman bir daha sorcam

LESYA allah sabır versin sana cnm şimdiden dert olmuşlar sana- ki haklısın kim olsa sinirlenir.
ama senin yapabileceğin bişi yok ki canım, öncelikle o insanların düşünmeleri lazım(ama nerdeeeee) sonrasında da eşinin sana destek çıkıp senin lohusa halinle evde bi sürü insanla nası uğraşıcağını düşünmesi lazım.
zaten doğum sonrasında kimseye hizmet vs edecek halin olmıcak, kendinle mi ilgilenşceksin bebeğinle mi yoksa gelen gidenle mi, annene de tembihle şimdiden kimseye hizmet falan etmesin sadece senle ilgilensin.

günaydın herkese umarım keyifler yerindedir
takvime bir bakayım sonrada geçmişe neler olmuş dün geceden beri :)

Günaydın kızlar. Kaldı 2 günüm. Bugün evdeki son hazırlıkları tamamlayıp yarın ablamlara geçicez. Onlar merkezde oturduğu için böyle olması daha uygun geldi. Hastaneye de yakınlar. Yarın bi de stüdyo çekimlerimiz olacak son hamiş günümü çekecekler Bizde durumlar bu. Umarım herkes iyidir geçmişe çok bakamadım. Öperim hepinizi tatlışlar.

Harika görünüyosunuz canım. Allah nazarlardan korusun tü tü tüüüüüüüüü :))

RED ben o minik kanaryayı yerim. Demedi deme

ben de bu ara bebek şekerleryle uğraşıyorum daha yarıdan fazlası duruo.
ayrıca h.içi biraz domates alıp onları kaynatmayı ya da buzluğa atmayı düşünüom kışın böle domates bulunmuo
yiyecek bişi yapmıcam çünkü burda(çok şükür)öyle bi adet yok, çerez lokum falan ikram edilirmiş bebek görmeye gelenlere
okunacak bi tane de kitabım var bi ara ona da başlıcam
ayrıca genel temizlik hala duruo, bayramdan sonraki hafta onu da halledicez inş. eşimle

bende de yapılacaklar bunlar işte, işine yarar bişi çıkaramadım ama...

amin canım...işte bunları düşünecek insan olmayınca sıkıntısı bana kaldı.okadar insanla aynı evde herbirisi bişey dicek, 50 tane akıl verecek ,susup sallamasan bu bizi takmıyor diyecekler,cevap versen bu çok biliyo dicekler en sonunda kovsan evine geldik kovdu dicekler...off offf offf Allah'ım beni sabrımla sınıyor...annemde yazık ben hallederim merak etme diyor moral veriyo bana.onada kıyamıyorum.doğumdan sonra evinden kaçıcaklar listesi yapıp başınada kendi adımı yazıcam...

O is gecen haft bitti tatlım :)
ooooo maşallah bişi kalmamış benimde aklıma ilk o gelmişti onuda yapmışsın canım hamarat hatunun hali bi başka oluyor tabi

Çok geçmiş olsun canım,dualarımız seninle.Rabbim acil şifalar versin bebişine

Canım senin anestezi ne olacak,hangisine karar verdiniz?

Canım benımkıde hastanede hiç emmedi aman allahım seni anlıyorum kabus gibi o gece aç kaldı hemşire saolsun şekerine bakıp çok iyi merak etme dedi rahatladım sonmra eve gelınce herşey yoluna girdi allahıma binlerce şükür öncelikle moral çok önemli sakin ol ve olumlu düşün bol su iç Humana bol bol iç mutlaka acayip işe yarıyor bulgur ve dereotu bol bol ye canım helıcektir inşallah ve pes etme sık sık emzir bizim doktorumuz Murat GÖZEN canım ilk kontrole gittik çok tatlı ilgili bir doktor tavsiye ederim ona götür sende

Teşekkür ederim canım evet iyim bi sıkıntım kalmadı şükür ama üzdü beni işte kendi annemden böyle bişey beklemezdim allahtan eşim tam destek bana lohusalıkta anlıyosunuz kızlar eş desteği çok önemli sağolsun hep olumlu yönde telkin ediyo benı bebeğede çok ilgili daha ne istiyim dimi:):)

Red maşallah bebişine canım çok tatlı sanada geçmiş olsun

Doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum. 1 gün girmedim geçmişi zor bitirdim. Normal doğurmak isteyen bende varım soran arkadaşlar olmuş. Bu arada kızımın ismi berra olacak kesinleşti.
Herkese iyi haftalar

KiZlar niye kimse normal dogum yapmıyor.
Bebegim daha fazla kilo aldıkca. Ve gelmedikce korkmaya başladım bende

normal doğum yapacak kaç kişiyiz burda.pek ağustos annesi kalmadı sanırım.ya bebişler erken geldi ya da sezeryan olacak arkadaşların günü geldi.biz hala beklemedeyiz.

normal doğum için bekliyorum.

salı günü kontrolmüz var inşallah sancım gelir o zamana suni sancıya gerek kalmaz her gece dua ediyorum sancım gelsin diye

bende normal doğum için bekliyorum kızlar korku desen bende de var ama düşünmemeye çalışıyorum her acı gibi o daolacak ve geçecek diye düşünüyorum kendimi öyle motive etmeye çalışıyorum..

günü yaklaşan arkadaşlar dün bi arkadaşımız bahsetmişti normal doğum için açılma sancı başlasın diye ebesi bir kaç öneride bulunmuş

bol yürüyüş
küvetin içini ılık yada biraz sıcak su doldurup içine oturmak
cinsel ilişki spermlerin rahimde açılmaya neden oldgu bilimsel olarak kanıtlanmış
başka öneride vardı sanırm ama aklımda bunlar kaldı

Masallah 41 kere. Allah anali babali buyutsun.

Günaydın kızlar

Hera aynı duyguları bende yasiyorum. Haftaya bı saatlerde Allah izin verirse meleğim öle yeni buluşuyor olacağız. Allahım sen bize yardım et :)

evet canım.. ayın 5 i bereketli bir gün olacak.. bi kaç anne daha var ayın 5 inde bebeğini bekleyen.. vallahi ben 1 haftadır temizlik yapıyorum.. sonra dönüyorum arkamı bir bakıyorum hiç bişi yapmamışım heryer hala pis.. sanki hiç dokunulmamış gibi.. nasıl oluyor anlamadım.. sanırım doğumdan sonrada temizlik devam edicek..

canım vallahi ben 1 haftayı geçiremiyorum.. senin 2 günün kaldı saniyeler hiç geçmiyordur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

suba çok güzel görünüyorsunuz bebeğinle beraber allahım mutlulugunuzu arttırsın
red kızının maşallahı var boylu poslu doğuştan fanatik benim kızında hastane çıkışı fenerbahçe forması babasının isteği yüzünden:)
mutluluk canım öncelikle gözün aydın dualarım seninle umarım bebeğin kısa sürede atlatır önemli birşey çıkmaz evinize yuvanıza sağlıcakla dönersiniz

Günaydin kızlar.. Dogum yapanların gözü aydın ols o darısı başımıza .. Size birşey danışıcam benim göğüs uçlarım çok ağrıyor sizde de oluyor mu ne yapsam .. Lansinoh kullanıyorum ama başka ne yapmalıyım

kizlar sut yapsin diye oncesinden biseyler yapan varmi...yani su caya baslasakmi dere otu yesekmi napsak bilemedim varmi bilen...

bende araştırıyorum onu canım.. ama bi sonuç elde edemedim.. humana still tee etkisini 24-72 saat içinde göstermeye başlıyormuş. acaba dedim doğumdan 2 gün önce içmeye başlasam mı? organik bi zararı olcağını düşünmüyorum ama yararı olur mu bende kararsızım..

günaydınn annelerrr :)

bebişlerine kawuşanlar warmıı hemen bakıcamm:)

benm annem geldi direk temizliğe başladık :)

son 7 günümüss...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…