- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.161
bende araştırıyorum onu canım.. ama bi sonuç elde edemedim.. humana still tee etkisini 24-72 saat içinde göstermeye başlıyormuş. acaba dedim doğumdan 2 gün önce içmeye başlasam mı? organik bi zararı olcağını düşünmüyorum ama yararı olur mu bende kararsızım..
Ben onu doktoruma sordum. Humana icmeye başlayın mı diye. Gerek yOk şimdiden dedi. Doğsun bakalım sütun gelmez ise icersin dedi. Ben de doktorumu dinliyorum ve hic birşey yapmıyorum :)
keşke zararı olur mu diye de sorsaydın..ya olmazsa? inş olur da.. ben garantiye almak ister gibiyim biraz.. cuma yada cumartesi başlim biraz içmeye.. 1 gün erken gelse ne mutlu...
Bugüne kadar sıkılmamak için sen elinden geleni yapmışsın parmeBelki internette bir dizi bulup akşama kadar onu izleyebilir veya bebeğine bir şeyler örebilirsin. Puzzle yapmayı seviyorsan onu da deneyebilirsin.Son çare de bütün gün uyumak
Sormadım ama herkes iciyor galiba doktora sormadan içtiklerini sanmam . Yani insallah öyledir . Zararı yoktur herhalde ama ben uslu bir hastayim ve doktorumun sözünün dısına çıkmam . Karar senin tatlım birşey diyemiycem.
Haklisin canım normal hayata dair birşeyler yapmak ne aklıma geliyor ne icinden geliyor o kadar doguma odaklanmışiz ki. Bugüne kadar gun icinde kızım icin ufacık birşey yapmazsam vicdan azabı duyuyordum .
Öyle olunca hersey bitti tabi son haftaya kalmadı . Örgüden anlamıyorum tatlım ya
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
canım sen nerelisin?? Silivri falan yazında merak ettim ben silivriliyim de...Bu grupta ilk normal dogum bugun mu gercekesmis oldu? Allah bana da normal dogum nasip eder insallah.
Bugun bizim de doktor kontrolumuz vardi. 37. Haftada alttan muayene olacakmisim. Haftaya izne ayriliyorum ve silivriye gidecegim. Doktora haftalik muayenelerimi sordum. Silivride kontrollerine git bosuna gelme buralara tekrar dedi. Silivri deki anadolu hastanesi ve doktorlari hakkinda bilgi Sahibi olan var mi? Deniz ve havuza Bol Bol gir ve yuruyus yap dedi. Havuz icin 12 gunluk bir fitil verdi. Sadece hamilelerin degil tum havuza girecek bayanlarin kullanmasi gerekir dedi.
Normal doğumdan etrafımızın konuşanlar yüzünden korkuyoruz.
Birde zaman geçtikçe kilo aldıkca bebisler korkuyor insan. Benim bebiş erkek erkek cocuklarda daha kilolu oluyor.
Etrafimdada 1 kişi çıkıp normal doğurursun rahat demiyor. Sadece esim destekliyor.
Bı de ayse öner normal doğurun diyor
Babam bile sanki doğum yapmış gibi normal yapma sezeryan yap diyor gerçi o kızına kıyamıyor ama insan destek beklerken kızıyor bôyle yorumlara.
Diyorum ben doktoruma bıraktım o da doktor normal doğ Utturur
diyor halbuki genelde doktoTorlar sezeryan yapma taraftarı . Ben İmki haftasonu bidaha bakicak çatıma.
Bı yandan bebegim zorlanmasın istiyorum sezeryan bebek icin daha risksiz, bi yandan nasil çiş yapicaz o dikişlere diyorum, bı yandan da adı üstünde normal doğum normali bu diyorum.
Zaman geçtikçe daha da korkuyorum.
Sanki sancım olmayacak hiç belirtim yok , benim oğlum neden çıkmıyor hala.
Korkuyorum ;(
maşallah bebeişine ne mutlu sana darısı başımıza inşallah ağustosun en son ennesi ben olacam herhalde daha hiç hareket yok
kızlar Allah razı olsun hepinizden
dualarınıza çok ihtiyacım var
çok büyük moral oldu bana burası
bazı arkadaşlar sormuş normalde yüksek tansiyon hastası değilim hamilelikle ortaya çıktı
bir ara yükselmişti düşürdük sonra yine yükselmiş burun kanaması ve bebeğin hareketlerinde azalma şikayetiyle gittim doktora
beni hemen nst ye bağladı bebeğin nabız atışlarında düşme olduğunu gördük bebeği kaybetmek üzereyiz hemen ameliyata alınman lazım dedi doktorum ve gözümün yaşıyla ona birşey oldu korkusuyla titreyerek ameliyata alındım
medikalparkta yaptım doğumu
şuan evdeyim ağrılarımı umursadığım yok tek ama TEK düşüncem meleğimin oksijensiz kalmamış olması...
bebekle ilgili henüz bir bilgi alamadık eşim bugün doktorla konuşacak
durum netleşince haber veririm sizlere de
Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın inş...............
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
kızlar Allah razı olsun hepinizden
dualarınıza çok ihtiyacım var
çok büyük moral oldu bana burası
bazı arkadaşlar sormuş normalde yüksek tansiyon hastası değilim hamilelikle ortaya çıktı
bir ara yükselmişti düşürdük sonra yine yükselmiş burun kanaması ve bebeğin hareketlerinde azalma şikayetiyle gittim doktora
beni hemen nst ye bağladı bebeğin nabız atışlarında düşme olduğunu gördük bebeği kaybetmek üzereyiz hemen ameliyata alınman lazım dedi doktorum ve gözümün yaşıyla ona birşey oldu korkusuyla titreyerek ameliyata alındım
medikalparkta yaptım doğumu
şuan evdeyim ağrılarımı umursadığım yok tek ama TEK düşüncem meleğimin oksijensiz kalmamış olması...
bebekle ilgili henüz bir bilgi alamadık eşim bugün doktorla konuşacak
durum netleşince haber veririm sizlere de
Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın inş...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?