2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keske maddi gücümüz olsada aileler 1 hafta gelip gitse sonra bakicimiz bize baksa
Ben evime aileler gelince kendimi kendi evimde misafir gibi hissediyorum , rahat edemiyorum.
CANIM mecbur geçici bir süreç diye kendi kendimizi teselli
Edicez yapicak bisey yok CANIM. Herkesi herseyi bosverip bebislerimizle ilgileniriz artık. Yeterki saglikli doğsunlar.

kızlar bnm göbusum asagıya ındı :):) ıns cok bekletmez annesını

ay canım ne güzel bende dört gözle inmesini beklyorum seninle peş peşe günlerimiz..
yürüyüş yapıyorum akşamları sabah uyandığımda bakıyorum bi hevesle inmişmi diye ama yok hala yukarıda

hayırlısı olsun canım benim 40 saat gibi bişey kalmış yanlış hesaplamadıysam benim sabırsızlıkla beklediğim şeylerde saat saymalarım vardır psikopat gibi ahh kendim için de sayabilsem şimdi :))
kedicike de atarım mesaj bir dürterim bakalım nerdeymiş hatun

slm canım senle aynı doğum tariimiz sen sancı hissediyo musun ben hiç hissetmez oldumartık tamamen kaboldu sancılarım önceki haftalarda az da olsa vardı. merak ettim

canım benim normalde 11 ağustos ama sezeryan olacağım için sezeryan tarihim 1 ağustos:))....ama yinede ara sıra bel ve kasık ağrım oluyo ama öyle şiddetli değil olup geçiyoo

sağol canım anladım..aman napim almasada sağlıklı olsun yeter ya....hepimiz inş sağ sağlim doğururz kucağımıza alırız miniklerimizi

ay canım ne güzel bende dört gözle inmesini beklyorum seninle peş peşe günlerimiz..
yürüyüş yapıyorum akşamları sabah uyandığımda bakıyorum bi hevesle inmişmi diye ama yok hala yukarıda

cnm yürüyüse dewam et ben son zamanlarda bırakmıstım sıcaklardan yuruyusu paso yatıodum komsum dedı sen napıyon kalk yürü dogumun zor olur ben bı tırstm öle dıınce ıkı gün yürüdüm ama baya yordum kendımı hemen farkettm bebegımın ındıgını merdiven ınıp cıkmakta cok etkılı oluyo inmessede moralını bozma zaten bazaen karnının seklınden anlasılmıyo bnm arkadasımın hep karnı burnundaydı ama dra gore bebek kafasını gömmüştü resmen :) günlerimiz pespeseymıs sanırım snnde normal olcak ben cok heycanlıyım sende sancı fln oluyomu bende bel agrısı oluyo ama öle girip cıkan deıl dun butun gun belım agrıdı hep artsın diye beklıyorum ama yok :)

son kontrole kaynanayla gitmekte paha biçilemez olsa gerekkk ...off hastaneye beraber gıdıp muayneye gırme nasıl dicem yaaaaaaa
neden bole tesadüfler benı bulur..hastaneye kayınpederım goturcektı k.v de yolda uğrayıp alacağı bısı varmış bende gelım dedii gelmede dıemedım şimdi muayneyede gırmek ıstıyecek orda bılmıs bılmıs konuşur.bikere geldıgınde doktora bı sıkayetımı soyledım doktordan önce, eee olcak bunlar dıodu...sizce nasıl kibarca muayne odasına sokturmammm akıl verın şekerlerrr son muayne ve rahat rahat sorularımı sormam laızm

canım bende seninle aynı durumdayım hatırlarsan ve yarın 2de benimde doktor randevum var ölçüm yapılacak umarım senin bebişte benimkide kilo almış gelişmiştir sezeryan olmayız dualarım seninle sende benim için dua et sonucunu bildir

hatırlamaz olur muyum canım takip ediyorum seni benimde yarın 12 de randevum. dua etmez miyim canım tabi ki ederim Allah razı olsun senden de inşallah Rabbim hepimizin duasını kabul eder.bugün değişik bi ağrım var afedersin kasıklarımla popoma doğru oturduğumda kalkarken bıçak girmiş gibi acayip bi agrı oluyor düne kadar korkuyordum biraz daha biraz daha zaman diye ama yok artık dogsun istiyorum bu bekleyişte sinirleri çok yıpratıyor.bide yalnız olunca ...Allah tan evde kızım varda ses oluyor arkadaş oluyor bana

Son düzenleme:

Benzer bi durumu, faciayi mi demeliyim, ben bugun yasadim. Doktorun odasinda yuksek sesle evin temzilginden, bana verecegi (evimin girisine koymak istedigi ama benim almak isstemedigim) dolabindan vs bahsetti, dr teldeyken, dr de karsidakini duymaya calisiodu bu arada. Tartilirken yanimdaydi, bebek buyuk mu normal dogum icin die sorarken yanimdaydi, cikista bana cok yiyosun dedi sagolsun.. doktora da beni sikayet edio, dr istirahat edin deyince hic etmiyo, ben bi is yaparken yardima kosuyo dedi, dr de sagolsun o kadar olur, hamilelik hastalik diildir dedi. Bi yoluni bulmalisin arkadasim, ben bundan sonra asla onunla gitmeyi dusunmiyirum

Kızlar hızlıca geçmişe bi göz attım geldim. Hepsini okursam hayatta yetişemem :) Arada başka doğuran falan varsa göremediysem kusura bakmayın

Red ve Suba bebişlerinize maşallah Ne tatlı şeyler Allah nazardan saklasın artık hepimizin yavrusunu kucaklamasına az kaldı

Mutluluk
canım çok üzüldüm bir gelişme var mı çok merak ettim. İnşallah yavrunu sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Allah bir daha hiç hastalığını göstermesin size canım benim bu büyük bir sınav. Eminim minik bebişin annesini daha fazla üzmeyecek. Dualarım seninle

Arasta senin doğum öne mi alındı yine? Nasıl oldu o iş yazmışsındır mutlaka ama ben göremedim canım idoş içerde çok mu sıkılmış :)

Bebeğine kavuşanlar tebrik ediyorum hepinizi, maşallah çok güzelsiniz. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin.

İki haftadır nst ile yetiniyoruz çarşamba muayene olcam doğum şekli belli olcak hayırlısıyla biz de kavuşsaydık bebeğimize.

offf şansımıza bak cnm yaaa bnde asla dıodum ama yıne oldu tesadüf ,en ıyısı eşime dedirteyim zaten bebek göstermiyorlar anne desin nst baglıcklar sıkılırsın dedirtiyim aşşagıda beklesın .napım ya suratını asıcak yınee

canım sadece yürüdüğüm gün alt tarafımda sancı oluyor şişliyolar sanki o kdar başka hiç bi ağrı bişi yok :) her akşam yürümeye çalışıyorum bu salıdan itibaren başka şeylerde yapayım diyorum bakalım daha harektlenmk lazım.
öyle tabi kimisinin doğum anında iniyormuş bebek.. hayırlısı ile gelsinde normal yolla başka bişeylere gerek kalmasın inşallah

canım inş bebişinin kilosu iyi çıkar ve suyuda iyidir..benimki de cok kilo almıyodu çarşamba günü randevumuz var..allahım inş bebişlerimizden iiyi haber almayı nasip eder bizlere dualarımdasınız canım

canım aynen normal doğumdan sonra elektirk çarpmış gibi olurum heralde bende dediğin gibi bazen sallamıyorum bazen de diyorum kızım iyice saldın zaten doğumda bari doğru dürüst ol dye arada kalıyorum işte :9.ama ben gercekten cok çirkin olurum ne biliyim belki de meleğimiz bize güzellik getirir

örme çok iyi fikir canım ya ben tamamen unutmuşum varya ama kuaföre gitmem gerekir bakalım güzel olur ama denk gelirse
benimde tacım yok daha doktor kontrolüne cıkınca alıcam bende kırmızı istemiyom inş istdiğimiz gibi bişey buluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…