- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.221
hahaha güldürdün beni cnm, çok yaşa sen :) ya bi de sancı çekerken yanımda o olcakmış, kırkım çıkmadan gitmicekmiş ve işe başlamadan bir ay önce gelicekmiş, sonra zaten hep bizde kalıcak... Allah'ım sen yardım et, çok çok zor bi insan(
kızlar bnm göbusum asagıya ındı :):) ıns cok bekletmez annesını
Sabah 8 de yatışım yapılıcak ilk beni alıcaklar canım 9 u bulur sanırım :))
Bu arada geçen nstyi doğum katında çekilmiştik. Herkesin kapısında kapı süsü görmüş gitmiş beyaz kapı süsü bulup almış. Ben hastaneye süs filan istemiyodum halbu ki. Aşkım benim yaa :))
Kızlar kedicik yok hanidir. Bu kadar ara vermezdi. Fundacım bir mesaj atıversen. Merak ediyorum kedişi :26:
slm canım senle aynı doğum tariimiz sen sancı hissediyo musun ben hiç hissetmez oldumartık tamamen kaboldu sancılarım önceki haftalarda az da olsa vardı. merak ettim
canım benimki bırak kilo almayı kilo kaybetti gözüküyordu doktorum son haftalarda doğum pozisyonuna girdiklerinden kıvrılmış olabileceklerinden sağlıklı ölçüm yapamadıklarını söylemişti sen son haftaya girmişsin belkide bundandır bakalım bende yarın göreceğim ne olmuş ne bitmiş Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
ay canım ne güzel bende dört gözle inmesini beklyorum seninle peş peşe günlerimiz..
yürüyüş yapıyorum akşamları sabah uyandığımda bakıyorum bi hevesle inmişmi diye ama yok hala yukarıda
kızlar yarın ultrason ölçümü yapılacak göbek çevresi özellikle ölçülecek inşallah bu defa üzücü bi sonuç çıkmaz eger ölçümler iyi suyu iyi nst falan iyi çıkarsa normal doğum için bekleyeceğiz ama aksi bi durum olursa sezeryan kaçınılmaz gibi gözüküyor.hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama sezeryandan çookk korkuyorum ilk doğumum normaldi bunun da normal olmasını istiyorum inşallah Rabbim hepimizin dualarını ve benimkini de kabul eder
canım bende seninle aynı durumdayım hatırlarsan ve yarın 2de benimde doktor randevum var ölçüm yapılacak umarım senin bebişte benimkide kilo almış gelişmiştir sezeryan olmayız dualarım seninle sende benim için dua et sonucunu bildir
son kontrole kaynanayla gitmekte paha biçilemez olsa gerekkk ...off hastaneye beraber gıdıp muayneye gırme nasıl dicem yaaaaaaa
neden bole tesadüfler benı bulur..hastaneye kayınpederım goturcektı k.v de yolda uğrayıp alacağı bısı varmış bende gelım dedii gelmede dıemedım şimdi muayneyede gırmek ıstıyecek orda bılmıs bılmıs konuşur.bikere geldıgınde doktora bı sıkayetımı soyledım doktordan önce, eee olcak bunlar dıodu...sizce nasıl kibarca muayne odasına sokturmammm akıl verın şekerlerrr son muayne ve rahat rahat sorularımı sormam laızm
Benzer bi durumu, faciayi mi demeliyim, ben bugun yasadim. Doktorun odasinda yuksek sesle evin temzilginden, bana verecegi (evimin girisine koymak istedigi ama benim almak isstemedigim) dolabindan vs bahsetti, dr teldeyken, dr de karsidakini duymaya calisiodu bu arada. Tartilirken yanimdaydi, bebek buyuk mu normal dogum icin die sorarken yanimdaydi, cikista bana cok yiyosun dedi sagolsun.. doktora da beni sikayet edio, dr istirahat edin deyince hic etmiyo, ben bi is yaparken yardima kosuyo dedi, dr de sagolsun o kadar olur, hamilelik hastalik diildir dedi. Bi yoluni bulmalisin arkadasim, ben bundan sonra asla onunla gitmeyi dusunmiyirum
cnm yürüyüse dewam et ben son zamanlarda bırakmıstım sıcaklardan yuruyusu paso yatıodum komsum dedı sen napıyon kalk yürü dogumun zor olur ben bı tırstm öle dıınce ıkı gün yürüdüm ama baya yordum kendımı hemen farkettm bebegımın ındıgını merdiven ınıp cıkmakta cok etkılı oluyo inmessede moralını bozma zaten bazaen karnının seklınden anlasılmıyo bnm arkadasımın hep karnı burnundaydı ama dra gore bebek kafasını gömmüştü resmen :) günlerimiz pespeseymıs sanırım snnde normal olcak ben cok heycanlıyım sende sancı fln oluyomu bende bel agrısı oluyo ama öle girip cıkan deıl dun butun gun belım agrıdı hep artsın diye beklıyorum ama yok :)
kızlar yarın ultrason ölçümü yapılacak göbek çevresi özellikle ölçülecek inşallah bu defa üzücü bi sonuç çıkmaz eger ölçümler iyi suyu iyi nst falan iyi çıkarsa normal doğum için bekleyeceğiz ama aksi bi durum olursa sezeryan kaçınılmaz gibi gözüküyor.hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama sezeryandan çookk korkuyorum ilk doğumum normaldi bunun da normal olmasını istiyorum inşallah Rabbim hepimizin dualarını ve benimkini de kabul eder
canım aynı şeyi bende düşünüyorum. doğumu normal istiyorum bu durumda o kadar ağrı sancı ter saç baş berbat olacak saçlarım zaten dalgalıresimlerde çok kötü çıkacağımı düşünüyorum hamileliği öğrendiğimden beri saçıda boyatmadım zaten doktorum yasaklamıştı. neyse diyorum ben çirkin çıkayım resimlerde dünya güzeli kızım olacak onun güzelliğinin yanında benim çirkinliğim göze görünmez diye umuyorum :)
canım saçların uzunsa güzel bi balık sırtı ördür yanında becerebilen biri olursa örerler bi kalem bi rimel sürersin yeterde artar bile eger sezeryansa gitmeden fön çektirebilirsin yada bi gün öncesinden bende istediğim gibi bi taç bulamadım kırmızı istemiyorum hoş bi mavi yada su yeşili istiyorum ama bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?