- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.201
kontrolümüzden geldik..kızım çok az kilo almış 30 gr filan almışş..son günlerde hiç kil almıyomu ne bu bebeişler.....perşembe sezeyan olucaktım ama belki cuma yada cumarteside olabilirmiş....çarşamba günü belli olucak bakalım hayırlısı...stres oldum yinee yaa
sinirlerim bozuldu... bi gün kv ile doktore gittim sinirlerim tepeme çıktı... bebek 3800 çıkıp normal d olasılığı azalınca ve tartılırken yanımda olunca ne dese beğenirsiniz, çok yiyosun, biraz az ye... ne demek ya, sana ne?????? acıkıyorum ben dedim.... eşime söledim, o da zulalarız yatak odasına diyo, neden kendi evimde gizli gizli saklana saklana yemek yicekmişim.....
nese kızlar, hala burnumdan soluyorum da, bebeğin daha kilo almaması için benim az yemem mi gerekir bilginiz var mı???
Kızlar bu sabah basküle çıktım ve yaklaşık 2 kg verdiğimi gördüm. Gerçi verdiğim büyük ihtimalle ödemdir. Birkaç hafta önce ödem oluşumu başlamıştı.Yaklaşık 4-5 gündür çok daha az tuzlu yiyorum.Ödemlerde neredeyse %70 azalma oldu.Önceden ayakta kalmasam da şişmeler oluyordu ve ödemi indirmeye çalışırken zorlanıyordum (Sadece yürüyüş ve egzersiz işe yarıyordu). Şimdiyse çok zorlanmıyorum ve ayağımı sarkıtıp oturmak ve uzun süre ayakta kalmak haricinde ödem pek oluşmuyor. 2 haftaya yakın bir süredir de daha az yemek yiyorum.Yine protein, vitamin ve kalsiyum alıyorum.Her gün cevizimi, meyvemi yiyorum.Gün aşırı et, tavuk yiyor; her gün yeşil salatayla ve meyveyle vitamin alıyor, her gün en az 1 brd. süt içiyorum.Değişen şeyler eti her gün yemek yerine gün aşırı yemek, ekmeği azaltıp meyveleri 5-6 porsiyon değil de 3-4 porsiyon yemek oldu. Son kontrolümüz c.tesiydi ve her şey normalmiş. Doktoruma 2 haftada 300 gr almışım bu bebeğin kilosunu etkiler mi diye sorduğumda etkilemeyeceğini söyledi.Aslında her şey ortada; ama insan anne olunca endişeleniyor. O yüzden sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayıp minnoşu güzelce kilo almaya devam eden var mı?
Ben varım. Seker çıktıktan sonra diyete başladım ben kilo verirken bebeğim büyümeye devam etti. Kilosu maşallah iyi ne çok büyük ne küçük . 3 ana 3 ara Ogün yiyorum. Et sebze meyve sut yoğurt badem ceviz menünden eksik olmuyor. Beyaz ekmek hamur ısı patates tatli gibi seyler yemiyorum . Yaklaşık 3 aydır aynı kilodayim
Canım senin anestezi ne olacak,hangisine karar verdiniz?
ecanım vallahi ben 1 haftayı geçiremiyorum.. senin 2 günün kaldı saniyeler hiç geçmiyordur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım o konuyu hiç konuşmadık. Sanırım epidural olucak ama uyuşmazsam tabi ki genel anestezi. Diş hekimine gidince uyuşmada zorluk yaşıyorum o yüzden herşeye hazırlıklıyım:) Olduğumda bilgilendiririm sizi.
Şuan zaman su gibi akıyo sanki bizde. Hiç bişey yetişmiycek gibi, hep bişeyler unutacakmışım gibi geliyor. Hani yolculuğa çıkarken bişey unuttum mu acaba duygusu olur ya öyle işte:)
çok tatlı bu ya yiyesim geldiiicanlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
sinirlerim bozuldu... bi gün kv ile doktore gittim sinirlerim tepeme çıktı... bebek 3800 çıkıp normal d olasılığı azalınca ve tartılırken yanımda olunca ne dese beğenirsiniz, çok yiyosun, biraz az ye... ne demek ya, sana ne?????? acıkıyorum ben dedim.... eşime söledim, o da zulalarız yatak odasına diyo, neden kendi evimde gizli gizli saklana saklana yemek yicekmişim.....
nese kızlar, hala burnumdan soluyorum da, bebeğin daha kilo almaması için benim az yemem mi gerekir bilginiz var mı???
Hay Allah im ya herkes ne cok biliyor, destek olmak yerine insanı strese sokuyorlar.
Boooommm diye patlatacaklar insanı ortadan normalede Sezeryanada gerek kalmicak...
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
Saat kacta alçaklar seni sezaryana
Sabah 8 de yatışım yapılıcak ilk beni alıcaklar canım 9 u bulur sanırım :))
Bu arada geçen nstyi doğum katında çekilmiştik. Herkesin kapısında kapı süsü görmüş gitmiş beyaz kapı süsü bulup almış. Ben hastaneye süs filan istemiyodum halbu ki. Aşkım benim yaa :))
Kızlar kedicik yok hanidir. Bu kadar ara vermezdi. Fundacım bir mesaj atıversen. Merak ediyorum kedişi :26:
Hadi bakalım hayırlısı :)
Ay canım kızının eksik olsun istememiş demek ki . Ne şanslısın maşallah Allah mutluluğunuzu hic bozmasın idos ile yeni gururlar mutluluklar katsın insallah :)
Benim ki pek bir panik benden heyecanlandi noldu bu adama anlamadım çok makul ve mantiklidir aslında :) saat falan sayıyor
Canim hamilelikte reflu olurmus bendede var doktorum surup verdi rennie duo.sen doktoruna soyle uygunsa ilac verecektir.gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?