2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benimki bırak kilo almayı kilo kaybetti gözüküyordu doktorum son haftalarda doğum pozisyonuna girdiklerinden kıvrılmış olabileceklerinden sağlıklı ölçüm yapamadıklarını söylemişti sen son haftaya girmişsin belkide bundandır bakalım bende yarın göreceğim ne olmuş ne bitmiş Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

merhaba anneler nasıl gidiyo hamileleilk int sıkıntısından dolayı uğrayamadık biz uzun bi süre.. ben de nst ye girip girip çıkıyorum sancılar var ama a bebişten tık yok sanki hiç doğurmayacakmışım gibi oturuyorum evde ve 3 gün kladı güümüzün dolmasına nolacak çok merak ediyorum nst miz iyiy hareketleri de normal bndan önceki haftalarda hep sancı hissdiyodum son haftaya doğru hiç sacı falan kalmadı sizde de böle olan var mı?

bu kayınvalideler niye herşeye karışırki yaaaaoff offf......ne alaka gizli gizli yemek ya yiycez tabi hamileyiz biz bide hesap m vericezzz.....sen kafana takma canım kulağını kapa duymamazlıktan gel..tabiki yiyceksin yemek yememezlik yapma sakın

Ben varım. Seker çıktıktan sonra diyete başladım ben kilo verirken bebeğim büyümeye devam etti. Kilosu maşallah iyi ne çok büyük ne küçük . 3 ana 3 ara Ogün yiyorum. Et sebze meyve sut yoğurt badem ceviz menünden eksik olmuyor. Beyaz ekmek hamur ısı patates tatli gibi seyler yemiyorum . Yaklaşık 3 aydır aynı kilodayim

Maşallah canım. Bu soruyu bana başkası sorsa gayet normal old. söylerim; ama insan bazen cevabını bildiği şeyleri bile teyit ettirmek istiyor. Annelik zor. Ben bu gidişle pimpirikli bir anne olmam inşallah İçim ferahladı. Sağ olasın. Allah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin.

slm canım senle aynı doğum tariimiz sen sancı hissediyo musun ben hiç hissetmez oldumartık tamamen kaboldu sancılarım önceki haftalarda az da olsa vardı. merak ettim

Canım senin anestezi ne olacak,hangisine karar verdiniz?

Canım o konuyu hiç konuşmadık. Sanırım epidural olucak ama uyuşmazsam tabi ki genel anestezi. Diş hekimine gidince uyuşmada zorluk yaşıyorum o yüzden herşeye hazırlıklıyım:) Olduğumda bilgilendiririm sizi.

ecanım vallahi ben 1 haftayı geçiremiyorum.. senin 2 günün kaldı saniyeler hiç geçmiyordur.. Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Şuan zaman su gibi akıyo sanki bizde. Hiç bişey yetişmiycek gibi, hep bişeyler unutacakmışım gibi geliyor. Hani yolculuğa çıkarken bişey unuttum mu acaba duygusu olur ya öyle işte:)

Saat kacta alçaklar seni sezaryana

çok tatlı bu ya yiyesim geldiiimaşallah canım...aynı formadan bizimde var..ay benim kızımdamı böyle olucak giyinceyerim bunları bennn

Hay Allah im ya herkes ne cok biliyor, destek olmak yerine insanı strese sokuyorlar.
Boooommm diye patlatacaklar insanı ortadan normalede Sezeryanada gerek kalmicak...

Hay Allah im ya herkes ne cok biliyor, destek olmak yerine insanı strese sokuyorlar.
Boooommm diye patlatacaklar insanı ortadan normalede Sezeryanada gerek kalmicak...

hahaha güldürdün beni cnm, çok yaşa sen :) ya bi de sancı çekerken yanımda o olcakmış, kırkım çıkmadan gitmicekmiş ve işe başlamadan bir ay önce gelicekmiş, sonra zaten hep bizde kalıcak... Allah'ım sen yardım et, çok çok zor bi insan (

Allah analı babalı buyutsun redcım 41 kere maşallah. Ana fotoyu goremedım maalesef bende açılmıyor çok merak edıyorum. Telden girdiğim için mi acaba..

Saat kacta alçaklar seni sezaryana

Sabah 8 de yatışım yapılıcak ilk beni alıcaklar canım 9 u bulur sanırım :))

Bu arada geçen nstyi doğum katında çekilmiştik. Herkesin kapısında kapı süsü görmüş gitmiş beyaz kapı süsü bulup almış. Ben hastaneye süs filan istemiyodum halbu ki. Aşkım benim yaa :))

Kızlar kedicik yok hanidir. Bu kadar ara vermezdi. Fundacım bir mesaj atıversen. Merak ediyorum kedişi :26:

bu kv ler ne söylese bizi rahatsız ediyor.. annemiz söylesede bukdar rahatsız olurmuyuz biliyorum
benimkide daha 2-3 aylık hamileyim iyi temennide bulundugunu sanıyor kötü niyetli oldugunuda düşünmüyorum ama ikide bir inşallah sütün olur dedikçe sinirleniyodum ilk 4 ay yanımızdaydı çok sıkıntılı geçirdim bunladım bu yüzden son zamanda burda olmasını istemedim eşimle biraz bozuştuk ama neyseki beni çok şaşırttı zorlamadı illaki gelcek diye..
annesine son günümden bi gün öncesine bilet ayırrtırdı öncesinde olursa haber ederiz çıkar gelirsin hazırlıklı bekle dedi..
şimdilik rahatım kv yok diye ama annem sürekli gelip kalamıyor eşim arada söylüyo annemi çağırayım mı diye siiznkiler için sorun olyo diyo ses çıkartmıyorum :)
Asıl beni düşündüren doğum sonrasında annem kalacak bi süre ama o gidince napcam ben kv yanıma gelecek ozaman ne kadar kalacağı belli değil..

Hadi bakalım hayırlısı :)

Ay canım kızının eksik olsun istememiş demek ki . Ne şanslısın maşallah Allah mutluluğunuzu hic bozmasın idos ile yeni gururlar mutluluklar katsın insallah :)

Benim ki pek bir panik benden heyecanlandi noldu bu adama anlamadım çok makul ve mantiklidir aslında :) saat falan sayıyor

Benimki de öyle yaa bi görsen durduğu yerde duramıyor Gelip gelip elimi tutuyo filan bişey belli etmemeye çalışıyo aslında ama yemezler

Canim hamilelikte reflu olurmus bendede var doktorum surup verdi rennie duo.sen doktoruna soyle uygunsa ilac verecektir.gecmis olsun

cvbına teşekkür ederim cnm..rennie hap alabilirsin demişti dr. akşamda kv.deydik onun gaviskon die şurubu var prospektüsüne baktm gebelik katagorisi A yazıyodu.içtim 2 kaşık :) bu geceyi rahat geçirdim çk şükür oruçla da aram ii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…