2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar. Bildiginiz gibi 24 temmuzda dogum yaptim. Hikayemi yazmak isterdim ama telden giriyorum. Bilgisayar simdilik uzak ihtimal. Ameliyat sonrasi tahminimden cok daha zor gecti, devam da ediyor zorluklar.

Oglum su an uyuyor. İki gundur bouyle sarilik yuzunden. Ne yapsam uyandiramiyorum. Emziremedigim icin de yukselmeye devam ediyor

kimler dogum yapti merak ediyorum. Bakalim gecmisi ne kadar okuyacagim

Slm güzel annecikler..
Geçmişe bi gözattım da ,

Red cnm maaşallah bebişine , çok heycanlanıyorum ben de ya Allahım bize de nasip et sağlıkla inş....)

Arasta cnm az kalmış sağlıkla al bebişine kucağına inş..

Suba cnm tekrar maaşallah diyorum size..

Nst de oturcak yer olmuyo, cogu zaman bsskasi da oldugu icin yakinlari almiolar iceri flan de cnm, iice yalanci olduk hale bak :)

kızlar selam. Allah hepimize yardım etsin. İlk hamileliklerde sanırım biraz daha karmaşık duygular yaşanıyor, tecrübe olmadığı için. bir sorum olacak. nişan gelmesi dedikleri olaydan ne kadar süre sonra doğum başlıyor bilgisi olan, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor ılık ılık, bu yalancı sancı dedikleri şeymi acaba??

slm kızlarrr bugün nasılız bakalım.herkesler iidir inş.yeni bebiş var mı acaba:44: bi tablo yapamadık kızlar valla bi saattir bakıyorum yapayım die ama olmuyor ama pes etmedim denemeye devam sonunda yapcam o tabloyu inat eetim

Canım geçmiş olsun inşallah toparlanır hemen oğluşun. Doktor ne dedi sarılığı için? Bu arada ilaç kullanılıyor mu yenidoğan sarılığında merak ettim :26:

kızlar bnm göbusum asagıya ındı :):) ıns cok bekletmez annesını

Benim karnım da Diyarbakır karpuzu gibi oldu son günlerde.Daha da büyüdü. Otururken öne eğildiğimde ponponumun kemikleri batıyor resmen. Son haftalarda karın büyürmüş.Benim için daha erken old. düşünüyorum.İnince daha mı rahat hareket ederiz acaba?Gerçi bu sefer de mesaneye çok baskı yapıyordur.

Bir yalan da benden.Allah affetsin. Çatı muayenesi yapılacağını, onun yanında rahat edemeyeceğini söyleyebilirsin. Eğer muayenen yapılmadıysa ve bu kontrolde de yapılmayacaksa kv sorduğunda doktorun doğumu tetiklememek için vazgeçtiğini söyleyebilirsin.

canım ihmal etme sürekli günlük artışa baktır doktorlar ilgisiz davranıo aynı sorun bizdede oluştu ..ayın 24 bende doğum yaptım sezeryan ile aslında planlanan doğum tarihimiz 25di ama nst sonuçlarımızı güzel bulmayınca doktorumuz riske atmak istemedi ve 24 saat 11de meleğim geldi ultrason kilomuzdan baya bi düşük çıktık 2670 gramdı eylüşüm ama dirençli bi bebekti ellerini emişinden belliydi ama sütüm gelmedi daha doğrusu göğsümün uçları kapalıydı ve ilk gecemizi mamayla geçirdik o arada yapılan tahlillerde bebekle benim kanımda alt grup uyuşmazlığı tespit edilmiş yani o ki ben 0+ babamız a+ eylüşümde babasının kanını alınca benle bebek arasında ab0 adı verilen bi kan uyuşmazlığı oluyormuş buda sarılığı çabuk yükseltiyormuş birde sütümüz gelmeyince düşünün hemen birden 13 yükseldi sarılık düzeyimiz ve fototerapi almamız gerektiği söylendi tabi yoğun bakımlık durum olmadığı için sgk bunu karşılamıyor ve özel hastanelerde bundan yararlanıyor ücretler almış başını gitmiş bir gece bir gün fototerapi aldık ve ivik denilen bir ilaç verildi bu kan grup uyuşmazlığında etkili bi ilaçmış ve 8 düşünce sarılığımız taburcu olduk o arada hastanede süt sağma makinası bulup göğsümüzü sağdık ve süt gelmeye başladı siz siz olun aklınızda bulunsun ilk gün gelir diye bekleyip durmayın süt olduğu halde uçları kapalı olunca süt falan gelmiyor . sık sık beslenmemiz gerekliymiş eve geldik biberona alıştığı için göğsümü almakta zorlandı halada almıo tam anlamıyla biberonla sürekli beslemeye devam ettik hergün sarılık düzeyine bakıldı ve bugün en son olarak sarılık düzeyimiz tavan yaptı 19 ve tekrar fototerapi için yatış yaptık çocuk hastanesine ve beni almadılar meleğimi orda başkasına emanet edip gelmek bana çok dokundu böyle bi duygu yok insan çocuk sahibi olunca bütün ruh hali ve sorumlulukları değişiyor sezeryan olduğum günden beri neredeyse toplasanız 8 saatlik uykum yoktur hiç yatmadım bile şu an dikişlerim ne alemde ne durumdayım bilmiyorum kontrolüme bile fırsat bulup gidemedim insan açlık susuzluk bile aramıo yavrusu bu durumdayken bize dua edin buna çok ihtiyacımız var doğum hikayemide en kısa zamanda yazarım Allah doktorumuzdan razı olsun ona çok şey borçluyuz dualarınızda bizi eksik etmeyin..

canım benimde sol kalçamın üstünde bıcak gibi saplanan bir ağrı var bugün ama daha erken diyorum karnım aşağı inmedi bakalım yarın nstde ne çıkacak suyu ve kilosu ne olacak biran önce yarın olsada güzel haberleri alalım :)

kızlar ne güzel göbüşü inenlere bende katılıversem keşke:44: kociş her akşam yürütüyo deli gibi artık gelsin die ama ne gelen ne giden nede inen var tepede duruyo hala paşam bu arada ben bugün daha adam gibi bişiy yemedim miniğim öldü acından.k valdedeyim evde olsam çoktan yemiştim ama burda bulamadım bişiy.kocişten istedim ancak 1 saate getirebilirmiş tabi ben ölmezsem o saate kadar

cnm bnm cok gecmıs olsun ıns bebegın en kısa zamanda ıyılesır annesıne kavusur moralını yuksek tutmaya calıs emınım kolay deıldır ama bebegının sana ıhtıyacı var kısa zamanda atlatırsınız ıns.

Yeminlen benim aklima gelmisti, ahahah super

Canım size de çok geçmiş olsun. İnşallah biran önce iyileşir kuzucuğun. Evinize geçip birbirinizin keyfini süreceğiniz günler çabucak gelsin

sta çok geçmiş olsun canım inş en kısa sürede düzelir bebişin bu sarılık çoğu annenin baş belası ama eminim miniğin atlatacaktır kısa sürede.elinizden geldiği kadar fazla beslemeye dikkat edin çarçabuk iyileşir inş annesi.

suba red ve farkında olmadan atladığım başka taze anneler varsa hepinizi kutluyorum bebişleriniz hayırlı olsun canlarım.bizlerede dua edin alalım sağlıkla miniklerimizi kucağımıza inş.bol bol koklayın o melekleri.

Canım Dr la konuştuktan sonra haberdar et , insallah iyi haberlerle gelirsin
Allah şifa versin tez vakitte

kizlar sut yapsin diye oncesinden biseyler yapan varmi...yani su caya baslasakmi dere otu yesekmi napsak bilemedim varmi bilen...
Hormonların etkisiyle sütün gelmesi gerek , şimdiden bisey yapsak fayda edermi ki, bilemedim

Annenin gitmesi kötü olmus canım ya , bizimkiler de gelir 1-2 St oturur giderlerdi , bebeği bırakıp tuvalete giremediğim zamanlar olmuştu , bu sefer oğlanın bakıcısını bırakmayacağım oyuzden , hem ona hem bebeğe bakamam dikişler filan iyileşmeden

Cok tatliymis bu Bayram şekeri , Allah anali babali büyütsün canım , bahtı güzel olsun

Gecmis olsun canım , insallah bi an önce iyileşir bebegin ,Allah kolaylık versin

Ya resmen kndi evimde gidip bisiler yiyemiyorum, aciktim, benim kalori ihtiyacimla onunki bir mi, cok yiyomusum. Tobe yaa
cnm benim k.valdede aynısını söylüyo yiyip içip yatıyomuşum ii bakıyomuşum kendime sanki 38 haftalık hamile değilim başka napcaktım yani insanı delirtir bunlarha birde dün gece magnezyum ilacımı içiyorum tutturdu sen 9 aydır ilaç içiyosun bu çocuğa bişiy olursa görürsün die.onlar vitamin diyorum ne gerek var sen yiyip içiyosun herşeyi diyo.günaha sokar bunlar adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…