2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gözlerim yaşardı, dualarımız seninle canım, umarım bebeğin son derece sağlıklıdır ve biranönce toparlanır alırsın kucağına. Belki de korkulacak birşey yok ve her ihtimale karşı gözetim altında tutuyorlar. Yarın bebeğin sesine dönünce, seni hissedince, gülücükler saçmaya başlayınca için rahatlayacak, bütün kontrollerden sağlıklı sonuçlar çıkacak inş.

Ben de doğumu bekliyorum, benimki aceleci çıktı, nişanım geldi. cuma gecesi acile gittiğimde hastanedeki nöbetçi doktor max 1 hafta içinde gelecek bekle dedi, 2 gününü atlattık şükür. Belirtiler başlayınca -su gelmesi sancı gibi- sezeryan olacak gibi gorunuyor. Bebeğimle hergün konuşuyorum, oğlum hadi başını aşağı çevir, doğum pozisyonu al oğlum, bekle bugün de gelme oğlum, acelemiz yok canım..

Bir yandan evden çalışmaya devam ediyorum, bilgisayar başındayım. Ne kadar günümü doğum sonrasına aktarabilirsem o kadar iyi olacak.

Bir yandan da bebeğime müzik dinletiyorum, isviçredeki arkadaşım önerdi, klasik müzik terapileri yapıyorlarmış erken doğum riski olan bebekler için. Kendisi 35+3'te ikiz bebek dünyaya getirdi, normal doğumla üstelik. Bebekler ne yoğun bakım ne küvez gördü maşallah. Arkadaşım emziremedi de malesef ama sağlıklı mı sağlıklı 4 aylık 2 oğlu var şimdi :) Endişelerimiz, vicdan azabımız, sucluluk, yetebilecek miyiz duygusu hep olacak galiba ama umarım sağlıkla büyütebiliriz miniklerimizi.

Temmuzu bitirmeden kaç tane doğum oldu, herkese sağlıklı güzel günler anneler.

Canım inşallah hiç bir sorun olmaz
son cümleni okuyunca burnumun direği sızladı
Rabbim hepimzi bebeğine kavuştursun sağ sağlim...en kısa zamanda senn yavrunda iyileşip evinize gidersiniz mutlulukla

bende de aynı sorun oldu canım ikisi aynı anda geldiler taşınmaya yardım için ama ben bittim aralarında yarış yapacak ne varsa kv sürekli yanlış anladı durdu annemi annemde alındı üzüldü olanlara.ben hiçbişey yapamadım bu halimle ölece bakakaldım ağladım baska çarem kalmadı çünkü..ne yap ne et bence ikisiini aynı anda denk getirme mecbur kalacaksanda uzak tut birbirlerinden..hoş ben bu tavsiyeyi veriyorum ama hiçbişeyi beceremedim şimdi hersey berbat durumda.annem doğumuma bile gelmekten soğumuş durumda ben bi daha yüzünü görmek istemiyorum o kadının diyo..ben durumları ayarlayamadım bu hale geldik işte.inşallah sende öle seyler olmaz canım

suba85 maşallah subhanallah hep böle gülsün yüzün inş canım cok cok tatlısınız ikinizde

canım dua edeceğim inşallah senin ve bebeğin için.Rabbim enkısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuştursun seni.ayetel kürsi okudum canım.Rabbimizin ya şafi ismi-şerifini çek bol bol inşallah şifa olacaktır.

canım bebeğinde sende çok güzelsiniz maşallah darısı biz kalan hamişlerin başına böyle güzel güzel pozlar verebileceğimiz keyifli sağlıklı doğumlarımız olur inşallah

günaydın kızlar yeni bir hafta,yeni doğumlar,yeni umutlar... çok güzel bir hafta olsun... ağrısız,sıkıntısız,mutlu doğum haberleri alacağımız bir hafta..

oyy maşallah ikinize de canımm çok güzelsinizz Allah bağışlasın Barış kuzunu, bahtı da kendisi gibi güzel olsun inşallah

kızımm ben bu çirkini yerimmmm maşallah canım benim gözünüz aydın..kavuştun sonunda Ada kuzuna en kısa zamanda başka fotolar da bekliyoruzz

canım biz her zaman dualarımızla burdayız.. sen içini ferah tut..bebeğin sağsalim bir kaç güne kucağında olacak.. o gün geldiğinde de annesini güçlü görsün meleğin.. sakın salma kendini

Canim benim esimin ablasi da seninle ayni durumdaymis. Yuksek tansiyon ile acil sezeryana almislar. İlk cocuguymus ve oglu 1.800gr kadar minicik dogmus. 8.aydaymis ama bebek 7.ay boyutunda kalmis hep anlatir kayinvalidem cocuk ciktiginda mosmordu kulaklari bile yapismisti der. Ama simdi 18yasinda uzun mu uzun bir delikanli kendisi. Gonlunu ferah tut, Allah sana nasip etmis.

ya kızlar bişey sorcam ama komik arkadaşların resimlerine bakıyorum bakımlı ve güzeller...ben okadar acıdan snra dökülürüm dye düşünüyorum saçlarımda kıvırcık hepten bonus olurum nasıl yapmam gerekir aklım almıyo sizler ne yapacaksınız:26::26:

kızlar yarın ultrason ölçümü yapılacak göbek çevresi özellikle ölçülecek inşallah bu defa üzücü bi sonuç çıkmaz eger ölçümler iyi suyu iyi nst falan iyi çıkarsa normal doğum için bekleyeceğiz ama aksi bi durum olursa sezeryan kaçınılmaz gibi gözüküyor.hayırlısı olsun diye dua ediyorum ama sezeryandan çookk korkuyorum ilk doğumum normaldi bunun da normal olmasını istiyorum inşallah Rabbim hepimizin dualarını ve benimkini de kabul eder

canım aynı şeyi bende düşünüyorum. doğumu normal istiyorum bu durumda o kadar ağrı sancı ter saç baş berbat olacak saçlarım zaten dalgalı resimlerde çok kötü çıkacağımı düşünüyorum hamileliği öğrendiğimden beri saçıda boyatmadım zaten doktorum yasaklamıştı. neyse diyorum ben çirkin çıkayım resimlerde dünya güzeli kızım olacak onun güzelliğinin yanında benim çirkinliğim göze görünmez diye umuyorum :)

sağol canım teşekkür ederim fikrin için

canım saçların uzunsa güzel bi balık sırtı ördür yanında becerebilen biri olursa örerler bi kalem bi rimel sürersin yeterde artar bile eger sezeryansa gitmeden fön çektirebilirsin yada bi gün öncesinden bende istediğim gibi bi taç bulamadım kırmızı istemiyorum hoş bi mavi yada su yeşili istiyorum ama bulamadım

sinirlerim bozuldu... bi gün kv ile doktore gittim sinirlerim tepeme çıktı... bebek 3800 çıkıp normal d olasılığı azalınca ve tartılırken yanımda olunca ne dese beğenirsiniz, çok yiyosun, biraz az ye... ne demek ya, sana ne?????? acıkıyorum ben dedim.... eşime söledim, o da zulalarız yatak odasına diyo, neden kendi evimde gizli gizli saklana saklana yemek yicekmişim.....

nese kızlar, hala burnumdan soluyorum da, bebeğin daha kilo almaması için benim az yemem mi gerekir bilginiz var mı???

36 +4 oldukkk şafak 22 jızlarrr karnımın alt tarafında sancılarım varr ...idrar yolu enf çıktıı çok yükselmişşşş yaa lokosit 500 leu çıkmışşş bu yüzden sancılanıyomuşummm..hala sancılarım varr iltihap gibi akıntılarımda çokk..

canım neden çirkin olasın insanın yüzünde doğumdan sonra zaten çok hoş bi ışıltı oluyor benimde saçlarım dalgalı açarsın saçlarını hoş bi taç götür yanında takarsın ohh mis anneliğinin ışıltısı yeterde artar bile ama işte biz kadınlar

kontrolün ne zaman canım benimki yarın bugünden stresi başladı bakalım ne çıkacak kilo su durumumuz inşallah ultrason ölçümlerinde hata olduğu ortaya çıkarda bebeğim yine kilo kaybetmiş gözükmez

kontrolümüzden geldik..kızım çok az kilo almış 30 gr filan almışş..son günlerde hiç kil almıyomu ne bu bebeişler.....perşembe sezeyan olucaktım ama belki cuma yada cumarteside olabilirmiş....çarşamba günü belli olucak bakalım hayırlısı...stres oldum yinee yaa

kv sacmalamıs bıraza bence snn yemene deıl sezaryana olma ıhtımalıne takmıstr cunku eskının ınsanları sezaryana cok kötu bakıyorlar bosver cnm bnm kv de 2 hafta önce dr 2500 kg dedı bebegıme bana aza gibi geldı kılosu kv de dıyo hıc bısey yemıosun kı ac ac duruyon oysa ki cok yerım yemek hamur ısı yemedıgım ıcın yemıyo sayılıyorum :) kafana takma cnm yemesen kılosu aza yesen cok herbıseye dıcek laf bulurlar

Kızlar bu sabah basküle çıktım ve yaklaşık 2 kg verdiğimi gördüm. Gerçi verdiğim büyük ihtimalle ödemdir. Birkaç hafta önce ödem oluşumu başlamıştı.Yaklaşık 4-5 gündür çok daha az tuzlu yiyorum.Ödemlerde neredeyse %70 azalma oldu.Önceden ayakta kalmasam da şişmeler oluyordu ve ödemi indirmeye çalışırken zorlanıyordum (Sadece yürüyüş ve egzersiz işe yarıyordu). Şimdiyse çok zorlanmıyorum ve ayağımı sarkıtıp oturmak ve uzun süre ayakta kalmak haricinde ödem pek oluşmuyor. 2 haftaya yakın bir süredir de daha az yemek yiyorum.Yine protein, vitamin ve kalsiyum alıyorum.Her gün cevizimi, meyvemi yiyorum.Gün aşırı et, tavuk yiyor; her gün yeşil salatayla ve meyveyle vitamin alıyor, her gün en az 1 brd. süt içiyorum.Değişen şeyler eti her gün yemek yerine gün aşırı yemek, ekmeği azaltıp meyveleri 5-6 porsiyon değil de 3-4 porsiyon yemek oldu. Son kontrolümüz c.tesiydi ve her şey normalmiş. Doktoruma 2 haftada 300 gr almışım bu bebeğin kilosunu etkiler mi diye sorduğumda etkilemeyeceğini söyledi.Aslında her şey ortada; ama insan anne olunca endişeleniyor. O yüzden sizin tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.Bu durumu yaşayıp minnoşu güzelce kilo almaya devam eden var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…