- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.181
evet kızlar ..............
nereden başlasam bilemiyorum( daha doğuma bir ayım vardı..
cuma günü yüksek tansiyon sonucu acil sezaryena alındım ve bebeğimi ölmek üzereyken ameliyatla aldılar
fakat hayatımda aldığım en kötü haberi orada aldım
doktor bebeğin anne karnında oksijensiz kalmış olabilir dedi ve beni o şekilde apar topar ameliyata aldı
ameliyattan uyandığımda bebeğimin yaşadığını öğrendim fakat bebeğimde bir hasar var mı yok mu bilmiyoruz
doktor olumlu konuştu ama hiç bir şey için de kesin bir şey söylemiyor...
şuan bebeğim yoğun bakımda küvezde ben eve taburcu edildim ağrılarımla uğraşıyorum..
sizlerden tek isteğim bebeğim için dua etmeniz..
bu mübarek aylarda bu mesajımı görüpte okuyanlardan Allah rızası için ayetel kürsi okumalarını istiyorum
ne kadar toplayabilirsek o kadar iyidir..
gözümün yaşı kurudu, Allahım hepinizin yavrusunu esirgesin..
ne olur benim yavrum içinde dua edin sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağıma alayım.....................
kızlar Allah razı olsun hepinizden
dualarınıza çok ihtiyacım var
çok büyük moral oldu bana burası
bazı arkadaşlar sormuş normalde yüksek tansiyon hastası değilim hamilelikle ortaya çıktı
bir ara yükselmişti düşürdük sonra yine yükselmiş burun kanaması ve bebeğin hareketlerinde azalma şikayetiyle gittim doktora
beni hemen nst ye bağladı bebeğin nabız atışlarında düşme olduğunu gördük bebeği kaybetmek üzereyiz hemen ameliyata alınman lazım dedi doktorum ve gözümün yaşıyla ona birşey oldu korkusuyla titreyerek ameliyata alındım
medikalparkta yaptım doğumu
şuan evdeyim ağrılarımı umursadığım yok tek ama TEK düşüncem meleğimin oksijensiz kalmamış olması...
bebekle ilgili henüz bir bilgi alamadık eşim bugün doktorla konuşacak
durum netleşince haber veririm sizlere de
Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın inş...............
selam hamişler ve çiçeği burnunda annişler hepinizi ayrı ayrı öpüyorum. bugün gayet enerjik başlayarak geldim işe artık bu hafta ayrılacağım kızımı büroda doğurmayım diye
yarın da doktor randevumuz var ilk defa çatı muayenesi yapacak ona göre doğum şeklimize karar vereceğiz bugünden sardı heyecanı eğer sezeryan diyecek olursa da en geç haftaya alalım der diye düşünüyorum bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Bir yanım normal doğur doğuran nasıl doğuruyor diyor bir yanım da sezeryan ol kendini de bebişi de riske atma diyorhamileliğimizin son günlerinin keyfini çıkarmak lazım ben böyle gezmeye alışmıştım artık
Bu arada bugün eve temizlikçi aldım inşallah akşam eve gittiğimizde tertemiz olur her yer zaten bu hafta içi birgün de kaynanam geliyor yanıma artık bir ay mı burda kalır kırk günmü bilmiyorum inşallah annemle bir problem yaşamazlar bende bunu düşününce geriliyorum yoksa ben onu o beni idare eder ama annemle ikisi söz konusu olunca bu kadar rahat olamıyorum
26.07.2013 normal muayneme gitmiştim.(38+5) Dr.önce ultr.baktı bebeğin suyunun azalmaya başladığını gördü.Sonra çatı muaynesi yaptı.Tabi biraz acıdı çünkü çatım darmış önü kemikliymiş ve bebeğin normal yolla özelliklede kafasının oradan geçmesinin çok zor olduğunu söyledi.Gel sen beni dinle ve sezeryan yapalım ikinizde sağlıkla çıkın dedi.Bende tabiki bizim için en iyisi ne olacaksa o yapılsın istedim.Yatış işlemlerim yapıldı sabah kahvaltı yaparak gittiğim için öğleden sonra saat 16:00 ya alırız dedi.Heyecanlı bir bekleyişin ardından saat 15:00 gibi hemşireler gelip beni hazırlayıp ameliyathaneye götürdüler.Bebişim 15:30 gibi çıkıp odamızda gitmiş o ara herkes ordaymış sevip durmuşlar.Sonra benim gelişim ağrılarım,kendime gelme çabalarım,bebişe ilk bakışım (genel anestezi aldım) ilk gögsüme yatışı,emmeye çalışması vs.derken çok şükür herşey yolunda.
Rabbim hepinizi bir avazda sağlıkla kurtarsın inş.arkadaşlar.
Geçmişe bakamadım inş.herkes iyidir.
canlar merhaba;
geçmişe bakamadım ama hepinizin benim arkamdan dua ettiğini biliyorum. en kısa zamanda geçmişi bitirip doğumumu yazıcam
bi sürü foto yüklicem ancak şimdi bi tanesini tadımlık yüklüyorum. sağlığımız gayet iyi maviş gözlü bi kızım varbu arada doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum,doğumu yaklaşanlara da rabbim kuvvet versin hemencecik toparlansınlar inşallah. buyrun size bayram şekeri fotoyu arkadaşım çekti dün, biraz kırmızı çıkmış,halen şişliği var . fenerbahçe forması da onun hediyesi
bazı arkadaşlar sormuş normalde yüksek tansiyon hastası değilim hamilelikle ortaya çıktı
bir ara yükselmişti düşürdük sonra yine yükselmiş burun kanaması ve bebeğin hareketlerinde azalma şikayetiyle gittim doktora
beni hemen nst ye bağladı bebeğin nabız atışlarında düşme olduğunu gördük bebeği kaybetmek üzereyiz hemen ameliyata alınman lazım dedi doktorum ve gözümün yaşıyla ona birşey oldu korkusuyla titreyerek ameliyata alındım
şuan evdeyim ağrılarımı umursadığım yok tek ama TEK düşüncem meleğimin oksijensiz kalmamış olması...
ya kızlar bişey sorcam ama komikarkadaşların resimlerine bakıyorum bakımlı ve güzeller...ben okadar acıdan snra dökülürüm dye düşünüyorum saçlarımda kıvırcık hepten bonus olurum nasıl yapmam gerekir aklım almıyo sizler ne yapacaksınız:26::26:
İki sezeryani da epidural anesteziyle oldum , Allah'a sukur hiçbir sorun yasamadım , hicbisey hissetmedim ameliyatta da..ameliyat sirasinda zaten bisey görmediğimiz icin genel anestezi cok gerekli degil bence, ama tabi tercih meselesi
Canım korkma bu kadar , sadece iğneyi birazcık hissediyorsun belden girerken , o da kan alınırken ki gibi basit bisey , zaten ameliyat uzarsa onlar genel anesteziye döndürür , sen panik yapma , yapsan bile anında müdahale ederler zaten . Önünde yeşiller oluyor , sen bisey görmüyorsun , en fazla baskı hissi dışında bisey hissetmiyorsun.. Basında da melek gibi bi anestezist oluyor , sana moral verip elini tutuyor, sohbet edip sakinlestiriyor
Alishia idi sanırım , o da senin gibi kistlerde alınacak demişti , ona da bir sor istersen
ya kızlar bişey sorcam ama komikarkadaşların resimlerine bakıyorum bakımlı ve güzeller...ben okadar acıdan snra dökülürüm dye düşünüyorum saçlarımda kıvırcık hepten bonus olurum nasıl yapmam gerekir aklım almıyo sizler ne yapacaksınız:26::26:
canım aynı şeyi bende düşünüyorum. doğumu normal istiyorum bu durumda o kadar ağrı sancı ter saç baş berbat olacak saçlarım zaten dalgalıresimlerde çok kötü çıkacağımı düşünüyorum hamileliği öğrendiğimden beri saçıda boyatmadım zaten doktorum yasaklamıştı. neyse diyorum ben çirkin çıkayım resimlerde dünya güzeli kızım olacak onun güzelliğinin yanında benim çirkinliğim göze görünmez diye umuyorum :)
sinirlerim bozuldu... bi gün kv ile doktore gittim sinirlerim tepeme çıktı... bebek 3800 çıkıp normal d olasılığı azalınca ve tartılırken yanımda olunca ne dese beğenirsiniz, çok yiyosun, biraz az ye... ne demek ya, sana ne?????? acıkıyorum ben dedim.... eşime söledim, o da zulalarız yatak odasına diyo, neden kendi evimde gizli gizli saklana saklana yemek yicekmişim.....
nese kızlar, hala burnumdan soluyorum da, bebeğin daha kilo almaması için benim az yemem mi gerekir bilginiz var mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?