- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.281
Cucu ne guzel benim de normal dogum tarihim 3 agustostu. Cok sevinmistim kadir gecesi diye. Tabi ben sezeryan istedigim icin on gun once oldu. Normal dogum olsaydi o tarihi tuttururmuyduk muamma tabi ki. Saglikla kucagina al yavrucagini.
ay canım inşallah normal bir şekilde sıkıntısız gelir bebişin bir saatlik yürüyüş yap merdiven inip çıkmakta iyiymiş.. benimde geçen hafta pazartesi 1 cm açılmam var demişti doktor ama ne sancı ne bişi devam eden bişey yok
böyle şeyleri okuyunca ben heyecanlanıyorum sizin yerinize.e bide günlerimiz aynı sayılır daha bi hallendim ben şimdibenimde olsun artık gelsin bebeğim.canım iyi bak kendine şu bikaç gün bakalım ne zaman gelcek miniğin çok heyecanlısındır sen şimdi kesin.hadi bakalım takipteyiz
kızlar selam. Allah hepimize yardım etsin. İlk hamileliklerde sanırım biraz daha karmaşık duygular yaşanıyor, tecrübe olmadığı için. bir sorum olacak. nişan gelmesi dedikleri olaydan ne kadar süre sonra doğum başlıyor bilgisi olan, tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi? Benim adet sancısı gibi sancılarım oluyor ılık ılık, bu yalancı sancı dedikleri şeymi acaba??
merhaba güzel anneler ve minnoşları
doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. benim gibi bekleyenlere de sağlıcakla ve kolaylıkla yavrularına kavuşmasını diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
geçen haftaki kontrolde doktorumuz suyumuzun sınırda olduğunu ve bebeğin kırk haftayı beklemeyeceğini söylemişti.suyu biterse ve sancım gelmezse suni sancıyla başlatacaktı doğumu. bugün yine kontrolümüz vardı.nedense evden çıkmadan doğuma gidiyormuşum gibi hissettim kenidimi. günlerdir hazırlamadığım hastane çantamı 2 saatte hazırladım.evimin işlerini yaptım süslendim püslendim doktora gittimsuyu yine sınırda çıktı ama çatı muayenesi yaptı 2 cm açılmam varmış. bu gidişle normal bir şekilde geleceğe benziyor dedi. perşembe tekrar çağırdı.perşembeye kadar da suyun veya sancın gelirse , bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi. bebeğim gelmeye hazırlandığı için sevindirik oldum şimdi eve geldim uzandım ama hafif hafif sancım var.ama psikolojik mi gerçek mi bilemiyorum. ama her an tetikte olacağım kesin artık..
meraba güzeller öğlen girdim gecmişi okudum bi güzel alıntı yaptım pat diye elektirikler gitti sinir oldummm...sonrada dışarı çıktık annişle şimdi fırsat buldum...bugün doktora gittik sabah veeeeeee cumartesi prensesim geliooooo 3 ağustossabah 07:30 da yatışımızı yapıcaz doktorum 08:30 da odanda bebişin kucağında inş. dedii...makyajını yap güzelce giyin gel dediii güle oynaya doğurucakmışım inş......... Allahım cok heyecanlıyım nasıl gecicek 4 gün epidural sezeryan olucak ...bizde durumlar böle bide kızçem bu 10 günde 400 gr almış çok şükür 2.900 olmuş
Red ve Suba maşallah kuzularınıza resimlere bayıldım cok sekerlerrrrrrrrr
mutluluk canım inş. meleğin iyi olucak dualarımız seninleeeeee
Şimdi ne kadar heyecanlısındır kim bilir :18: Perşembeye kadar gelir bu heyecanla durmaz benceHayırlısıyla gelsin inşallah
Ohhh süslen püslen al kucağına minnoşunu canım hayırlı günde güzel bir doğum geçirirsin inşallahNe kaldı şunun şurasında cumartesiye ya ben de doğurmak istiyorummm
Canım ne yaptın merak ettim... nasılsın?
Çok geçmiş olsun... 1 haftaya hepsi geçecek. Sık dişini güzel anne...
Bebeğin hayırlı olsun, kavuştunuz sonunda bak :)
teşekkür ederim kızlar günlerimiz hemen hemen aynı. doktor suyun az diyince korktum sezeryandan veya suni sancıdan. Allah herkese hayırlısını versin tabi ama gönlüm hep normal doğumdan yana. gribeyazcım inşallah benimki de 2 cm ile kalmaz devamı gelir.senin de açılma artmıştır belki çünkü ben de sancı hissetmiyorum. ama çatı muayenesi fena bişeymiş. anlamadım bir parmak girerse 1 cm iki parmak girerse 2 cm mi açılma oluyorherşeyi hazırladık bekliyoruz artık. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin minnoşlar
merhaba güzel anneler ve minnoşları
doğum yapan anneleri tebrik ediyorum. benim gibi bekleyenlere de sağlıcakla ve kolaylıkla yavrularına kavuşmasını diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
geçen haftaki kontrolde doktorumuz suyumuzun sınırda olduğunu ve bebeğin kırk haftayı beklemeyeceğini söylemişti.suyu biterse ve sancım gelmezse suni sancıyla başlatacaktı doğumu. bugün yine kontrolümüz vardı.nedense evden çıkmadan doğuma gidiyormuşum gibi hissettim kenidimi. günlerdir hazırlamadığım hastane çantamı 2 saatte hazırladım.evimin işlerini yaptım süslendim püslendim doktora gittimsuyu yine sınırda çıktı ama çatı muayenesi yaptı 2 cm açılmam varmış. bu gidişle normal bir şekilde geleceğe benziyor dedi. perşembe tekrar çağırdı.perşembeye kadar da suyun veya sancın gelirse , bebeğin hareketlerinde azalma hissedersen hemen gel dedi. bebeğim gelmeye hazırlandığı için sevindirik oldum şimdi eve geldim uzandım ama hafif hafif sancım var.ama psikolojik mi gerçek mi bilemiyorum. ama her an tetikte olacağım kesin artık..
meraba güzeller öğlen girdim gecmişi okudum bi güzel alıntı yaptım pat diye elektirikler gitti sinir oldummm...sonrada dışarı çıktık annişle şimdi fırsat buldum...bugün doktora gittik sabah veeeeeee cumartesi prensesim geliooooo 3 ağustossabah 07:30 da yatışımızı yapıcaz doktorum 08:30 da odanda bebişin kucağında inş. dedii...makyajını yap güzelce giyin gel dediii güle oynaya doğurucakmışım inş......... Allahım cok heyecanlıyım nasıl gecicek 4 gün epidural sezeryan olucak ...bizde durumlar böle bide kızçem bu 10 günde 400 gr almış çok şükür 2.900 olmuş
ahandaa minik Kadriye mi geliyor acaba nedirrrrrr cücüümm
evet canım inş. c tesi kavuşuyoruzöncesinde süpriz yapmazsaa
evet canım cok güzel bigün inş. hepimizin bebişleriii musmutlu olurlar sağlıkla gelsin hepsiiiiii
yok canım unutmam ben giremesemde fundaya mutlaka haber uçururummmmmmmmm
fundanın haberini bakalım bize kim uçurcakkkkkk
amann hadi bakalım canım hayırlısı olsun senin melek de eli kulağında gelmek üzere deseneehayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah kuzum
23 ünde böyle yazmışıtm cücümm sen de olacağına bak demiştin te oldu işteee
sağlıkla gelsin tontişinnn maşallah ne de güzel kilo almış ayrıcaaa
ya he yaa benim haberimi kim verecek acabaa :44: hem şu da var ki çoğunuz benim beklenen doğum tarihinde doğum yapmış olursunuz buralara da fazla uğramazsınız görmezsiniz bile benim doğum haberimiühhüüüüüü ağlicam şimdiiii
canım kıyamam sana sen doğur biz pc basında yavrularımıza birlikte nöbet tutarız merak etme :)
Dur kiz sana daha var acele etme :) once biz bir doğuralım
ya he yaa benim haberimi kim verecek acabaa :44: hem şu da var ki çoğunuz benim beklenen doğum tarihinde doğum yapmış olursunuz buralara da fazla uğramazsınız görmezsiniz bile benim doğum haberimiühhüüüüüü ağlicam şimdiiii
Bebeğim çok baskı yapıyo , azönce bi panik oldum eşimle kardeşim de bebek geliyo sandı offff .... Sancım oluyo zaten ona alıştım da bugün kasıklarımdaki kemikler ayrılıyormuş gbi oluyo bacaklara giden kemikler .. Korkuyorum
canım benimde araştırdığıma göre nişan gelmesinden 24 -48 saat sonra doğum başlıyormuş.sancıya gelince benimde aynı regl agrısı gibi sancım olmasına rağmen açılma yokmuş bende bilgi istiyorum valla
Canım bir pozu var ilk doğduğunda hemşire çekmiş sadece bezi var üzerinde,gözler açık ve benim ilk doğduğumdaki pozla bire bir aynı :))) annemle fotoyu görünce çok şaşırdık.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?