2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cucu ne guzel benim de normal dogum tarihim 3 agustostu. Cok sevinmistim kadir gecesi diye. Tabi ben sezeryan istedigim icin on gun once oldu. Normal dogum olsaydi o tarihi tuttururmuyduk muamma tabi ki. Saglikla kucagina al yavrucagini.

hayırlısı öleymiş canımcım sağlıklı olsunlarda en önemlisi
benim içinde kokla şimdii mis kokuluyuu bak şimdi kucağında ama çok şükürrr
iyi dileklerin için çok sağol canımcım inş. sağlıkla kucaklarım meleğimiiiiii

teşekkür ederim kızlar günlerimiz hemen hemen aynı. doktor suyun az diyince korktum sezeryandan veya suni sancıdan. Allah herkese hayırlısını versin tabi ama gönlüm hep normal doğumdan yana. gribeyazcım inşallah benimki de 2 cm ile kalmaz devamı gelir.senin de açılma artmıştır belki çünkü ben de sancı hissetmiyorum. ama çatı muayenesi fena bişeymiş. anlamadım bir parmak girerse 1 cm iki parmak girerse 2 cm mi açılma oluyor herşeyi hazırladık bekliyoruz artık. Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin minnoşlar

canım benimde araştırdığıma göre nişan gelmesinden 24 -48 saat sonra doğum başlıyormuş.sancıya gelince benimde aynı regl agrısı gibi sancım olmasına rağmen açılma yokmuş bende bilgi istiyorum valla

Şimdi ne kadar heyecanlısındır kim bilir :18: Perşembeye kadar gelir bu heyecanla durmaz bence Hayırlısıyla gelsin inşallah

Ohhh süslen püslen al kucağına minnoşunu canım hayırlı günde güzel bir doğum geçirirsin inşallah Ne kaldı şunun şurasında cumartesiye ya ben de doğurmak istiyorummm

Dur kiz sana daha var acele etme :) once biz bir doğuralım

Canım ne yaptın merak ettim... nasılsın?

Çok geçmiş olsun... 1 haftaya hepsi geçecek. Sık dişini güzel anne...

Bebeğin hayırlı olsun, kavuştunuz sonunda bak :)

çok tşk ederim canım benim. bugün 6. günümüz. sıkıntılar ve bazı şanssızlıklara rağmen çok daha iyiyim.
bütün sıkıntılar geçsin biran önce de oğlumla güzel günler yaşayalım istiyorum.

inşallah canım kalmaz devam eder.. umarım dediğin gibi benimde açılma oluyodurda ben hissetmiyorumdur. gerçi alt tarafımda ağrı oluyo ama hayırlısı Allahtan.. bana yapılan muayene çatı muayensimiydi bilmyiorum canım yanmıştı.. benimde çanta felan herşey hazır öyle bekliyoruz...

Tam tamına 65 sayfa okudum inatla ve gözlerim böyle oldu
Aman allahım ne çok doğuran olmuş. okuması da heyecanlı oldu yani.

Suba canım tebrikler. Çok tatlı oğlun. Ne güzel de poz vermiş sıpa:))
Red canım kızın çok tatlı. kırmızı şeker. Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün
Mutluluk canım ben de dua ettim. İnşallah hiç bir sorun oluşmamıştır. Sen gönlünü ferah tut.
Fidaneren canım ne güzel pozitiflik akıyor yazdıklarından. Normal doğumla doğurmuşsun ne güzel...
Arastaya 2 güncük kalmış.
Lesya canım sen konuşurken ima etsen de şu tatilci familya vazgeçse gelmekten. Sanki başkasını şikayet eder gibi söylesen belki alınmadan gelmemeyi akıl edebilirler.

Aklıma gelenler bunlar. Ben de çok beklemeden doğurmak istiyorum yaaaaa....

Merhaba kızlar çok giremiyorum artık sürekli birileri oluyor yanımda bilgisayar açık bakabildiğim her an okumaya çalışıyorum ... Sizler nasılsınız ?? Son günler daha da heyecanlı hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah

amann hadi bakalım canım hayırlısı olsun senin melek de eli kulağında gelmek üzere desenee hayırlısıyla,sağlıkla gelsin inşallah kuzum

ahandaa minik Kadriye mi geliyor acaba nedirrrrrr cücüümm

23 ünde böyle yazmışıtm cücümm sen de olacağına bak demiştin te oldu işteee

sağlıkla gelsin tontişinnn maşallah ne de güzel kilo almış ayrıcaaa

ya he yaa benim haberimi kim verecek acabaa :44: hem şu da var ki çoğunuz benim beklenen doğum tarihinde doğum yapmış olursunuz buralara da fazla uğramazsınız görmezsiniz bile benim doğum haberimi ühhüüüüüü ağlicam şimdiiii

canım kıyamam sana sen doğur biz pc basında yavrularımıza birlikte nöbet tutarız merak etme :)

ya kızlar ben nasıl doğum yapacağımı çok merak ediyorum.
Normal mi olacak sezeryan mı?
Su, nişan , sancı gelecek mi?
beklenen doğum tarihim 23 ağustos.
23'ünden önce mi gelecek sonra mı?
Aslan burcu mu olacak başak mı?
Neler yaşanacak çok merak ediyorum ben

slm kızlar hastaneden yeni geldim bugün kızım beni çok korkuttu 45 dk nstye girdim hiç kımıldamadı doktor muayene etti yine yok serum takalım bişe yiyip içme alabilirim dedi serum takıldı tekrar girdim nstye şükür oynadı bebek gerilmiş sinirlenmiş demekmiş biraz eşimle tartışmıştım etkilendi demek kuzum bundan sonra hergün gir nstye dedi ama gözüm çok korktu doktorlada konuştuk uzun uzun büyük ihtimal sezeryan olacağım bayramda ne çocuk doktoru ne bişe sadece nöbetçi doktor var ve ben tırsıyorum zaten normal doğumdan da perşembe gel bi daha dedi ama büyük ihtimal arıcam ve sezeryana gün alacağım

Bebeğim çok baskı yapıyo , azönce bi panik oldum eşimle kardeşim de bebek geliyo sandı offff .... Sancım oluyo zaten ona alıştım da bugün kasıklarımdaki kemikler ayrılıyormuş gbi oluyo bacaklara giden kemikler .. Korkuyorum

Dur kiz sana daha var acele etme :) once biz bir doğuralım

Tamam tamam sustum ama napayım yaa doğuranları okudukça içim içime sığmıyor hemen gelsin istiyorummmm

Canım ben varım senden sonra doğum yapıcam bana mesaj atabilirsin :) Son günler seni göremeyince ben yoklarım arada mesaj atarım merak etme

Bnmde vajinaya bile basiyo sanki..cok assagilarda artik..ama garip olan alttan muayene etti doktor 1 cm.acilma var dedi ama nstde hc sancm cikmiyo ..byramdn once gelicek gbi bakalim hyrlisi ..

Merhabalar,
Benim 42. hafta başında sabah 5 gibi belimden adet sancısı tarzında sancılar başladı. Bu sancılar beni uykumdan uyandırdı. Sonra hastaneye gitmeden tuvalete girdim. Saat 9.00 gibi ve nişan geldi. Hastanede lavman yapıldı ve suni sancı saat 10.30 gibi verilmeye başlandı. Doğum saatim 11.45. Tabi bu benim doğum hikayem. Demek ki nişan geldikten hemen sonra tabi sancı varsa doğum olabiliyor. Kolay doğumlar diliyorum.

Canım bir pozu var ilk doğduğunda hemşire çekmiş sadece bezi var üzerinde,gözler açık ve benim ilk doğduğumdaki pozla bire bir aynı :))) annemle fotoyu görünce çok şaşırdık.:))

Sana çekmiş o zaman annesi maşallah bebişine
Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…