2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım seninle aynı durumdayız, benim tarih de 15 ağustos ve kilomuz düşük, geçen hafta 2450 çıktı, inan ben de
herşeyi yiyorum, ama minyonum doktor da ondan öyle diyor fakat insan korkuyor hele ki ilk bebek ve tecrübesizlik olunca açıkçası ben çok korkuyorum

canım alır merak etme benim bebeğim de aynı durumda yarın doktor tekrar bakacak 2 hafta geride görünüyordu kilosu kilo almazsa sezeryan yapacak

Kizlar persembe gunu gorumcem bi arkadasiyla seker hamurlu kurabiyelerden yapicak bana bunlarin saklama suresi ne kadar ve nasil saklanir biliyormusunuz

30 gün dayanıyor diye biliyorum

benim oğlum hala gelmedi gelesi de yok...

Aynen :) benim oğluşumda gelmiyo..

Bende bekle bekle gerildim uyku desen kuş uykusu gibi yarım yamalak benim oğluşumun da niyeti yok gelmeye.

Ben

teyzoslarrrrr biz geldik 3.083 gram olmusuz 37+5 teyiz biraz az dedi kiloya doktorumuzuz persembe ep.sezeryan olacagim sabah9da hastanede olucam 11de alinacak bebegim.
oersembeede 38+1olcaz sizce erkenmi annoslar??

canım sezeryansa ve bekleme şansın varsa bence bekle bebişin biraz daha kilo alsın derim. biliyorsundur anne karnında 1 gün dışarda 3 güne bedel. ama doğması gereken bi durum varsa bişey denilemez tabiki. hakkında hayırlısı...

canım alır merak etme benim bebeğim de aynı durumda yarın doktor tekrar bakacak 2 hafta geride görünüyordu kilosu kilo almazsa sezeryan yapacak

30 gün dayanıyor diye biliyorum

Ben de kilo alamadığı için sezeryanla alınmasından korkuyorum
Aslında 2hafta daha beklese en az2.5olur
Neden almayı tercih ediyorlar ki erkenden
Biraz daha dursa daha iyi değilmi

ben de senin gibi düşünüyorum ama canımı sıkan konu şu; bebekler son iki hafta pek kilo almıyormuş ve dahası hele bizim
gibi kilosu düşük olanları doktorlar bekletmek istemiyor

slm kızlar.. merak etmeyin die hemencik yazayım dedim bugün giremedim yarında pek giremem heralde.. kızımın gelmeye niyeti yok anneme gidip duruyorum telden de zor oluyor..

Zaten bi doğursam fundacımla haber yollucam amaaa beklemedeyizzz :)))

Bugün Doğuran varmı geçmişede bakmadım biri bana bilgi verebilir mi :))

Aslında 2.5 doğan bebekler normal kabul ediliyor
Eminim senin bebiş 3ü bulacaktır Doğan'a kadar
Benim endişem 2.5 ğu bile geçememesi
Az önce ultrason sonuçlarındaki değerleri tk tek inceledim
Karın çevresi haftasına göre en alt sınırında altında
Haftasına göre geriliği de o belirliyormuş
Kiloyu da ona göre ölçüyorlarmış
Kafa ölçümleri normal sınırlarda
Boy haftasına göre üst sınırda
Tek sorun karın ölçümü
1hafta geride
Senin bebiş 2450 olduğu halde nasıl 2hafta geri çıktı canım
Benimki seninkinden d zayıf ama 1hafta geri çıktı
Yoksa ölçmeyimi beceremediler dahamda mı geri gelişimi minnoşumun

Suba harika görünüyorsunuz maşallah ikinizeee

Saçları muhteşem Ada hanımın maşallah peruk gibi.. Kızma annesi kendi de çok güzel Allah bağışlasın ...

Kızlar bu arada bebeğe kilo aldırmak için protein ağırlıklı beslenmek lazım aklınızda bulunsun hepinizi öpüyoruz geçmişi yine bitiremedim yorgunluktan ve şişkinlikten ölüyorum karnım yırtılacak gibi gerginlikten ... Süt beni bu hale getiriyor ama çok da seviyorum neyse çok çene çaldım iyi geceler herkeseeeee...

ben de senin gibi düşünüyorum ama canımı sıkan konu şu; bebekler son iki hafta pek kilo almıyormuş ve dahası hele bizim
gibi kilosu düşük olanları doktorlar bekletmek istemiyor

benim yeğenimin günü 9 gün geçmişti ve 500 gr aldı. yani 41+2 de doğdu 40. haftada doğsaydı 2900 doğacaktı. 9 gün sonra 3400 doğdu sezeryanla. bence iyice araştırın derim...

Bence bayramda rahat tatil yapmak için erken alıyor doktorlar. Gününe yaklaşmayı beklese tam bayramda sancılanırsanız diye korkuyorlar. İçim mi fesat benim? :))

normalde benim doktor şimdiye kadar her şeyine normal dedi ve verdiği ultrason kağıdında hiç veri yoktu
geçen hafta kendim istedim verdi baktığımda gördüm, gelişimi şu kadar geri demiyor
geri değil diyor, sadece sen minyonsun bebek de minyon olacak diyor
ben kağıda baktığımda bak sana yazayım
BDP 85.90
HC 297.44
AC 303
FL 66.37

seninki nasıl

Bence bayramda rahat tatil yapmak için erken alıyor doktorlar. Gününe yaklaşmayı beklese tam bayramda sancılanırsanız diye korkuyorlar. İçim mi fesat benim? :))

valla canım malesef fesatlık düşündürüyolar insana arkadaşımın kardeşine bebek 4 kilonun normal doğuramazsın demişler kızda tamam demiş inanmış bebek 3700 yada 3800 doğmuş meğer 4 kilo üstünde doğan bebeklere devlet ameliyat parasınımı karşılıyomş bişeyler varmış ondan yararlansın diye raporuda 4 klo doğdu diye yazmışlar bisürü iş çeviriyolar malesef güven kalmadı kimseye

Slm kizlar umarim herkez iyidir sanirim bugun dogum haberi yok

Dunden beti rahatsizdim vajinana bicak saplanir gibi oluyodu salondan mutfaga gidemedim bi ara sabah kalktim halsizlik yorgunluk agzimin tadi degisik ve ishal sancim vardi saat 3 e kadar bekledim esim geldi doktora gittim ntsde duzenli sancim cikti bir saatten fazla kaldim ntsde alttan muayene oldum bir santim acilma var dedi doktor bu hafta kanli akinti olabilir dedi ve bebegin bir hafta sonra gelebilir gelme ihtimali var ve bana gore gelcek dedi heyecan basti birden bebegim icin sorun olurmu dedim olnaz artik dedi 36den sonra gelmesi normal dedi ancak 34den oncesi bizim icin erken dogum sayiliyor ama bebegin sagliksiz oldugu anlamina gelmiyor dedi

Sevinmiyor degilim hanu bebegime kavuscam aslinda icimden hep bayramda dogururum gibi geliyodu bayram sekerim diye seviyodum ama tabiki belli olmaz

senin bebiş kaç gramdı canım?

kızlar geçen pazartesi yani 37*0 da 2550 grdı. ondan 2 hafta önce gittiğimizde de 2.500gr çıkmıştı bu durumda 2 hafta boyunca kilo almamış oluyor ve gelişim geriliği diyor doktorlar ultrason kağıdında ac kısmının haftası bizim 37 olması gerekirken 34.haftayı yazıyordu bu durumda bebek geriliyor diyor doktor ve eğer kilo alamazsa içerde bekletmenin bir faydası yokmuş alınması daha önemliymiş. yoksa boyu kafasının ölçümü gayet normal tek sorun ac (yani karın çevresi) doktorum 1 hafta daha süre tanıdı bakalım kilo alacak mı gelişecekmi dedi yarın 2de randevum var tekrar ölçecek umarım kilo almıştır o kilo alsın diye 1 haftadır yemediğim şey kalmadı desem yeridir umarım herkesin bebişi kilo alır böyle sıkıntıları yaşamayız.

ya benim de AC değil hepsinde 34 yazıyor, doktorum profesör(gerçi bişeyi değiştirmez) ama ilimizde biçok doktor sorunlu gebeleri ona gönderiyor, ben de güvendim ona geldim, bizim gelişim geriliği dediğimiz bir hastalık var seninki öyle bişey değil diyor, bi de kilo alımı durmadı benim hiç, sadece yavaş seyrediyor ma şimdi kafam karıştı ya, ee benimki alma taraftarı değil, içerde sıkıntıdaysa bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…