2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sta çım inşallah kısa zamnda atlatır kuzucuk
O neler atlattı
Çok güçlü maşallah bebeğin
Dirence rağmen kilosu da iyi inşallah daha da iyiolacak

Bnmde vajinaya bile basiyo sanki..cok assagilarda artik..ama garip olan alttan muayene etti doktor 1 cm.acilma var dedi ama nstde hc sancm cikmiyo ..byramdn once gelicek gbi bakalim hyrlisi ..

Evet benimde aşağıya baskı yapıyo ve yaptığı yer acıyo resmen hareket etmesin istiyorum öyle olunca.. Senin az kalmıştı zaten dimi cnm göremiyorum da unutuyorum ..beni de bayramdan önce görmek istedi Dr mutlaka 5inde evim temizlenecek , 6 sında da Dr a gidicem herşey yolunda giderse...

Kızlar benden bıkcaksınız artık
Burda güzel güzel doğum haberlerinden açıklıktan sancılardan bahsedilirken
Benim derdim hala bebeğin kilosu
Bugün son ultrasonumuza girdik
Gitmeden araştırdım normal bi bebek en az kaç kilo ve kaç cm olur diye
Ortalama 2750 gr ve 47-50 cm olmalıymış benim haftamda
Benim kuzucuk 2300 gr çok moralim bozuldu üstelik gelişimde 1hafta geri çıktı
Onun dışında herşeyi yolunda çok şükür
Boy 50 cm
Sanırım babası gibi uzun annesi gibide zayıf olacak
Ama en azından 2.5 falan olsaydık
Beslenmesi için elimden geleni yapıyorum tek öğün atlamıyorum
Daha ne yapabilirim limiyorum
Doğuma 15-20gün var 500 gr aldırabilirim inşallah

Kizlar selam ...
Uzun zamandir yazamadim dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum oncelikke......
Canim benim bebegin kilosunu kafana taktigini gorunce uzulme diye ozellikke yazmak istedim. benimde 36 bitti en son 2130 du...dr minyon bir bebek dedi...gelisim feriligi olan risk altindaki bebekler farkli dedi...yani benim durumlarda bole hayrlisi ile tez zaman da gelsin ins.kuzu diye bekliyorum....birde ultrasin olcumleri o kadarda guvenilir degil uzme kendini herseyin hayirlisi. ...

Pencere cim saolasın
İnsan ister istemez üzülüyor insan
Burda maşallah bebişler erken doğmasına rağmen 3 kilo falan doğdular
Zayıf olunca çabuk hastalanıyorlar sarılık oluyorlar
Memeyi tutacak kadar güçleri olmuyor
Bilmiyorum bi de ilk bebek çok küçük olursa nasıl alırız elimize korkar insan incitmekten
Öyle bunları düşünüyorum
Gelişimi geri olmadığı ve sağlıklı olduğu içinde çok şükrediyorum

Aynen :) benim oğluşumda gelmiyo..

Canim sag salim gelsin ins oglun ve tabi benim oglusumda ins..hatta hemen gelsin..
Valla benim gozum kulagim once sende bi avazda ins..
Bu hafta dr la sole anlastik 39 dan gun alana kadar beklicez bizimki simdiye kadar acele ediyodu gelmek icin bu arada gelirse normali denicez olmazsa sezeryan ile aliriz dedi dr.hakkimizda hayirlisi dyorum..sezeryandan da tirsniyo degilim hani

cnm alır hiç merak etme ben eylül annesiyim aslında doğum sevinçlerinizi payalşmak için sayfanıza bi göz atım dedim gönderini okuyunca çok üzüldüğünü anladım. her şeyden önemlisi moral.Kaç kilo doğarsa doğsun sağlıklı olunsunda dünyaya gelince alır kiloları bol bol.Şu son haftalarında senin morelin bozuk olrsa oda senin kadar üzgün olur kiloyu alıca varsada almaz sanırım 2hafta var bebişinin gelmesine yanlış okumadıysam benim 3. bebeğim şu 10 gün günlük ceviz içi muz çiğ badem ve kırmızı et olsun menünde günlük yiye bilirsen daha iyi he birde siyah üzüm kurusu ve kesinlikle ayran en az günde 5 bardak ben faydasını gördüm inşallah sende görürsün morelin düzelir kilosu hiç önemli değil önemli olan sağlıklı olması :)

Son düzenleme:

Amin canım inşallah hepimiz sağsalim kavuşuruz meleklerimize..
Benim buhafta 40 bitiyo ve gelmezse sezeryan olucam büyük ihtimal çünkü normal doğumdanda çok korkuyorum ve böyle beklemek gerçekten beni çok fena strese soktu hangisi hayırlısıysa öyle olsun diyorum hepimiz için...

Ay kizlar cok heyecanlandiiiiim, doktorum 5agustosta bebegi aliriz diyordu ama 7si arefe ve bayramda ziyarete gelmek isteyen filan olursa zor durumda kalabilirsiniz dedi aksam ve kizimi 1agustosta prs. Sabahi alabilecegini soyledi napsam bilemedimmmmmmmm, persembe 38+0 olacak aradaki 3gun kizim icin fark eder mi ne dersiniz? Bi yandan ona kiyamiyorum bi yandan daha erken kucagima alacak olduguma seviniyorum ay napsam tutuştuuuuuuummmmmmmmmmm

ahh günebakanımm zaten o zamanlarda burada bi sen ben yalova bi de yanılmıyosam helenas olacak :) başka var mıydı ağustos sonlarında doğuracak bilemedim şimdi :44: nolurdu kasım başında oluverseydi bizim veletler de

Kizlar persembe gunu gorumcem bi arkadasiyla seker hamurlu kurabiyelerden yapicak bana bunlarin saklama suresi ne kadar ve nasil saklanir biliyormusunuz

kızlar nst de sancım çıkmadı diyenler.düz bir çizgi şeklinde miydi?

benim geçen hafta nst de sancı değerleri 60-70 aralığındaydı.iki kere 80 e 1 kere 100 e çıktı.şimdi bu düzenli olmadığı için sancım yok demek mi???

anlamadım şu nst yi

evet yürüyüşümü yaptım geldim.
önceden 2 turu deli gibi atan ben şimdi zor yürüyorum valla.
bugün 2 yerden iftar daveti aldık. Sevindim valla. Yemek derdi yok ohh ne güzel

doğru hatırlıyorsun fundacım. Biz daha buralarda oluruz. herkes gazdı süttü derken biz açılma falan deriz heralde. bizim günlerimiz yakın olduğu için size sorayım. yürüyüş yaparken sanki karnımı açıp için 5 kiloluk taş koyuyorlar sonrada deli gibi geriyorlar. size de böyle oluyor mu? bide sizde kasılma falan var mı? ben de bişey yok da.

Bence sancın var ama düzenli değil. benim en fazla 20lerde çıktı. Sancı nasıl kasılma nasıl bilemiyorum. açıkçası anlamazsam diye korkuyorum.

37 oluyorm yarn cnm ama iste bkleyebildgi yere kdr bklicez ilac ictgmden kasilma olmuyo ...su anlik gelmk istemiyo diyo.hftasonu durumumuza gore sezeryn tarihini belirlicek doktor..ama senn dedgn sey aynen bndede var kipirdadikca assadan cikicak saniyrm cnku karnm indi artk

Ben varimmm agustos 26 guya.o zamana eylus gelmis olabilir sanirim

toco yazan yer senin sancıların oluyo düzenli oldgunda sancı var demek düz olunca sancı yok bikaç tane olunca ağrın var diyo genelde doktorlar
düzenli ve yüksek olunca doğum belirtisi oluyor

teyzoslarrrrr biz geldik 3.083 gram olmusuz 37+5 teyiz biraz az dedi kiloya doktorumuzuz persembe ep.sezeryan olacagim sabah9da hastanede olucam 11de alinacak bebegim.
oersembeede 38+1olcaz sizce erkenmi annoslar??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…