- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.301
canım ihmal etme sürekli günlük artışa baktır doktorlar ilgisiz davranıo aynı sorun bizdede oluştu ..ayın 24 bende doğum yaptım sezeryan ile aslında planlanan doğum tarihimiz 25di ama nst sonuçlarımızı güzel bulmayınca doktorumuz riske atmak istemedi ve 24 saat 11de meleğim geldi ultrason kilomuzdan baya bi düşük çıktık 2670 gramdı eylüşüm ama dirençli bi bebekti ellerini emişinden belliydi ama sütüm gelmedi daha doğrusu göğsümün uçları kapalıydı ve ilk gecemizi mamayla geçirdik o arada yapılan tahlillerde bebekle benim kanımda alt grup uyuşmazlığı tespit edilmiş yani o ki ben 0+ babamız a+ eylüşümde babasının kanını alınca benle bebek arasında ab0 adı verilen bi kan uyuşmazlığı oluyormuş buda sarılığı çabuk yükseltiyormuş birde sütümüz gelmeyince düşünün hemen birden 13 yükseldi sarılık düzeyimiz ve fototerapi almamız gerektiği söylendi tabi yoğun bakımlık durum olmadığı için sgk bunu karşılamıyor ve özel hastanelerde bundan yararlanıyor ücretler almış başını gitmiş bir gece bir gün fototerapi aldık ve ivik denilen bir ilaç verildi bu kan grup uyuşmazlığında etkili bi ilaçmış ve 8 düşünce sarılığımız taburcu olduk o arada hastanede süt sağma makinası bulup göğsümüzü sağdık ve süt gelmeye başladı siz siz olun aklınızda bulunsun ilk gün gelir diye bekleyip durmayın süt olduğu halde uçları kapalı olunca süt falan gelmiyor . sık sık beslenmemiz gerekliymiş eve geldik biberona alıştığı için göğsümü almakta zorlandı halada almıo tam anlamıyla biberonla sürekli beslemeye devam ettik hergün sarılık düzeyine bakıldı ve bugün en son olarak sarılık düzeyimiz tavan yaptı 19 ve tekrar fototerapi için yatış yaptık çocuk hastanesine ve beni almadılar meleğimi orda başkasına emanet edip gelmek bana çok dokundu böyle bi duygu yok insan çocuk sahibi olunca bütün ruh hali ve sorumlulukları değişiyor sezeryan olduğum günden beri neredeyse toplasanız 8 saatlik uykum yoktur hiç yatmadım bile şu an dikişlerim ne alemde ne durumdayım bilmiyorum kontrolüme bile fırsat bulup gidemedim insan açlık susuzluk bile aramıo yavrusu bu durumdayken bize dua edin buna çok ihtiyacımız var doğum hikayemide en kısa zamanda yazarım Allah doktorumuzdan razı olsun ona çok şey borçluyuz dualarınızda bizi eksik etmeyin..
Bnmde vajinaya bile basiyo sanki..cok assagilarda artik..ama garip olan alttan muayene etti doktor 1 cm.acilma var dedi ama nstde hc sancm cikmiyo ..byramdn once gelicek gbi bakalim hyrlisi ..
Kızlar benden bıkcaksınız artık
Burda güzel güzel doğum haberlerinden açıklıktan sancılardan bahsedilirken
Benim derdim hala bebeğin kilosu
Bugün son ultrasonumuza girdik
Gitmeden araştırdım normal bi bebek en az kaç kilo ve kaç cm olur diye
Ortalama 2750 gr ve 47-50 cm olmalıymış benim haftamda
Benim kuzucuk 2300 gr çok moralim bozuldu üstelik gelişimde 1hafta geri çıktı
Onun dışında herşeyi yolunda çok şükür
Boy 50 cm
Sanırım babası gibi uzun annesi gibide zayıf olacak
Ama en azından 2.5 falan olsaydık
Beslenmesi için elimden geleni yapıyorum tek öğün atlamıyorum
Daha ne yapabilirim limiyorum
Doğuma 15-20gün var 500 gr aldırabilirim inşallah
Kizlar selam ...
Uzun zamandir yazamadim dogum yapan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum oncelikke......
Canim benim bebegin kilosunu kafana taktigini gorunce uzulme diye ozellikke yazmak istedim. benimde 36 bitti en son 2130 du...dr minyon bir bebek dedi...gelisim feriligi olan risk altindaki bebekler farkli dedi...yani benim durumlarda bole hayrlisi ile tez zaman da gelsin ins.kuzu diye bekliyorum....birde ultrasin olcumleri o kadarda guvenilir degil uzme kendini herseyin hayirlisi. ...
benim oğlum hala gelmedigelesi de yok...
Aynen :) benim oğluşumda gelmiyo..
Kızlar benden bıkcaksınız artık
Burda güzel güzel doğum haberlerinden açıklıktan sancılardan bahsedilirken
Benim derdim hala bebeğin kilosu
Bugün son ultrasonumuza girdik
Gitmeden araştırdım normal bi bebek en az kaç kilo ve kaç cm olur diye
Ortalama 2750 gr ve 47-50 cm olmalıymış benim haftamda
Benim kuzucuk 2300 gr çok moralim bozuldu üstelik gelişimde 1hafta geri çıktı
Onun dışında herşeyi yolunda çok şükür
Boy 50 cm
Sanırım babası gibi uzun annesi gibide zayıf olacak
Ama en azından 2.5 falan olsaydık
Beslenmesi için elimden geleni yapıyorum tek öğün atlamıyorum
Daha ne yapabilirim limiyorum
Doğuma 15-20gün var 500 gr aldırabilirim inşallah
Canim sag salim gelsin ins oglun ve tabi benim oglusumda ins..hatta hemen gelsin..
Valla benim gozum kulagim once sende bi avazda ins..
Bu hafta dr la sole anlastik 39 dan gun alana kadar beklicez bizimki simdiye kadar acele ediyodu gelmek icin bu arada gelirse normali denicez olmazsa sezeryan ile aliriz dedi dr.hakkimizda hayirlisi dyorum..sezeryandan da tirsniyo degilim hani
Tamam tamam sustumama napayım yaa doğuranları okudukça içim içime sığmıyor hemen gelsin istiyorummmm
Canım ben varım senden sonra doğum yapıcam bana mesaj atabilirsin :) Son günler seni göremeyince ben yoklarım arada mesaj atarım merak etme
ahh günebakanımm zaten o zamanlarda burada bi sen ben yalova bi de yanılmıyosam helenas olacak :) başka var mıydı ağustos sonlarında doğuracak bilemedim şimdi :44: nolurdu kasım başında oluverseydi bizim veletler de
ahh günebakanımm zaten o zamanlarda burada bi sen ben yalova bi de yanılmıyosam helenas olacak :) başka var mıydı ağustos sonlarında doğuracak bilemedim şimdi :44: nolurdu kasım başında oluverseydi bizim veletler de
kızlar nst de sancım çıkmadı diyenler.düz bir çizgi şeklinde miydi?
benim geçen hafta nst de sancı değerleri 60-70 aralığındaydı.iki kere 80 e 1 kere 100 e çıktı.şimdi bu düzenli olmadığı için sancım yok demek mi???
anlamadım şu nst yi
Evet benimde aşağıya baskı yapıyo ve yaptığı yer acıyo resmen hareket etmesin istiyorum öyle olunca.. Senin az kalmıştı zaten dimi cnm göremiyorum da unutuyorum ..beni de bayramdan önce görmek istedi Dr mutlaka 5inde evim temizlenecek , 6 sında da Dr a gidicem herşey yolunda giderse...
kızlar nst de sancım çıkmadı diyenler.düz bir çizgi şeklinde miydi?
benim geçen hafta nst de sancı değerleri 60-70 aralığındaydı.iki kere 80 e 1 kere 100 e çıktı.şimdi bu düzenli olmadığı için sancım yok demek mi???
anlamadım şu nst yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?