2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet bana da sen minyonsun o yüzden bebekte minyon dedi
Ama ben bu açıklamayı kabul etmiyorum
Arkadaşım benle aynı Boy ve kiloda bebişi 3750 doğdu
Üstelik eşi de kısa
Bizim en azından babamız uzun ve kemikli
Bendeki değerler
Bdp 85,7
Hc 285,6
Ac 316,3
Fl 70

Sanırım bu Bdp denen ölçüm kiloyu belirliyor
Çok yanılma payı oluyormuş
300 gr falan oynayabiliyormuş
Neyse çok da takılmamalı sanırım
Sağlına şükredelim
Yarın da doktorumu görücez ultrason sonuçlarını değerlendirecek
Alalım falan derse itiraz edicem
Son haftalarda almaz dedi ama ben alacağını düşünüyorum

ben de yarın farklı bir doktora gideceğim
gelince yazarım
inşallah iyidirler bebişerimiz

canım senin baştan berimi hep haftası geride gidiyordu eğer öyleyse geç yumurtalama geç döllenme durumu vardır bu durumda doğum tarihini ultrason tarihine göre düzeltir doktorun. benim sıkıntı birden bire çıktı 2 haftada kilo almayıp gelişmediği için diğer değerler 36 küsür 37 ac düştü birden o yüzden öyle söyledi doktorum. gerçi yarın netleşecek benim doktorumda doçent ve alanında gerçekten çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum bakalım yarın ne diyecek

bende de maalesef yürüyüş yaparken aynı sıkıntılar oluyor canım.. karnım taş kesiliyor,zor nefes alıyorum gerginliğinden..bir de aşağılara doğru ince ince sızılar oluyor :// yürüyüş işkenceye dönüşüyor sonra ama yine de çıkıyorum napim zaten bütün gün evdeyim bir de akşam da hareket etmezsem naparımmm

Ben varimmm agustos 26 guya.o zamana eylus gelmis olabilir sanirim

bebeğim sen aklıma geldin zaten de senin zıpır Eylüş'ün o zamanları bekleyeceğini zannetmediğimden saymadım haa beklerse ne alaaa çok da memnun oluruzzz

ben de yarın farklı bir doktora gideceğim
gelince yazarım
inşallah iyidirler bebişerimiz

İnşallah iyidirler
Değerler ve haftamız hemen hemen aynı ama farklı kilolar söylemişler bize
Aynı gün 2farklı ultrasona girip 2farklı kilo söyleyebiliyormuş doktorlar
Sanırım standart bir ölçüm olmadığından doktorunyorumuda griyor işin içine

cnm sanci fln cikmadi bugun fakat artik takatim kalmadi tup bebek ve kendimi artik cok yorgun hissediyorum38+1 olacak alindigigi gun 39girmis oluoz yani ins saglikla gelir yavrum.iyce sisti elim aygim

Canım sen başka doktorda gözüksen bi
Belki ultrasonla yanlış ölçüm söz konusudur
Her zaman en sağlıklısı normal vakti beklemektir
Sonuçta kordon damarlarından kan gidiyorsa illakiökilo alacaktr

Kızlar bişey soracağım kasılma dediğiniz bazen bebek biryere toplanıyor ve kafasımı poposumu kolumu bilmiyorum ama bişeyleri böyle tömeltiyorr şişiriyor ve bu arada karnın geriliyor ve acıyor kasıklarındada hafif adet sancısı oluyor bu mudur kasılma yawww
eğer öyleyse benim var demekkiii

Kimse onemsemedi beni ve oglumu olsun ben yinede mutluyum cevap almicagimi bilsemde sizlerle paylasmak isdedim yinede sorun degil

Canım sen başka doktorda gözüksen bi
Belki ultrasonla yanlış ölçüm söz konusudur
Her zaman en sağlıklısı normal vakti beklemektir
Sonuçta kordon damarlarından kan gidiyorsa illakiökilo alacaktr

zaten doktorum şaşırdı birden bu durumun oluşmasına suyu gayet normal göbek kordonu normal kan akışı iyi dedi nasıl kilo almamış diye şaşırdı gerçi o dönemde eşimle aram bozuktu çok üzgündüm ayrıca sıcaktanda beslenmemi çok ihmal ettim onun farkındayım o yüzden zaten 1 hafta bekleyelim bakalım gelişimine dedi şimdi içimde heyecan yarın kilo almış olacakmı kızım

Kimse onemsemedi beni ve oglumu olsun ben yinede mutluyum cevap almicagimi bilsemde sizlerle paylasmak isdedim yinede sorun degil

canım inanki msjın gözden kaçmıştır yoksa neden ilgilenilmesin ki malum herkesin son haftaları artık ve problemler sıkıntılar çıkabiliyor kendi derdimizden bazen birbirimizi gözden kaçırabiliyoruz nasıl durumun sancı ağrı vs var mı oğlun umarım erken gelmez biraz daha içerde sabreder gerçi doktorun artık doğsada sıkıntı yok demiş umarım zamanını bekler senin yumurcak

amanda alınmış bu güzel anne seni görmezden gelmek olmaz canım mutlaka araya başka konu girmiştir.bak ben gelir gelmez seni gördüm ve cevap yazdım demekki nasib banaymış rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin

Ohhh çok şükür hazırlıklar tamamlandı :) Tüm ev İda Helen için hazır. Şimdi hazırlıklar tamamlanınca heyecan başladı tekrardan. Gün içinde sürekli değişen ruh halim vardı. :2::26::18: böyle karmaşıktım

Arasta senin doğum öne mi alındı yine? Nasıl oldu o iş yazmışsındır mutlaka ama ben göremedim canım idoş içerde çok mu sıkılmış :)

Sıkılmış kurtlu popolu kaşlar şurdaki smiley gib duruyodu tezyesi yine

Cucum kadriye mi geliyor Hadi gözün aydın merak ediyordun tarihi veeee 3 temmuz istiyodun. Allah gönlüne göre vermiş. Umarım çok şanslı bir insan olur bebeğin. Ve annen seni kadir gecesi mi doğurdu diye sorarlar şakayla, ve o da şaka değil ki gerçek der :))

Fundiş sen yeter ki doğur at bana mesajı 7 cihana duyururum ben hatta istersen diğer topiklere bile girer yazarım. Namın olur

Son düzenleme:
canım sen nerelisin?? Silivri falan yazında merak ettim ben silivriliyim de...

Ben İstanbul da yasıyorum ama annem babam suan Silivri de yazlikdalar. Çarşamba is yerinde son gunüm . İzne ayrılınca Silivri'ye gideceğim. Orada oldugum süre icin de bir doktora ihtiyacım var. Silivri de yasıyorsan tavsiye edeceğin doktor var mı ?

10 saat sonra kontrol ve büyük ihtimal suni sancı verilicek kızlar dua edin ne olur rabbim yardımcımız olsun inşallah heycan sardı uyuyamıyorum :) korkuda var

10 saat sonra kontrol ve büyük ihtimal suni sancı verilicek kızlar dua edin ne olur rabbim yardımcımız olsun inşallah heycan sardı uyuyamıyorum :) korkuda var

rabbim yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebişini kucagına alırsın kolay bir doğumun olur..
benimde bu akşam belimde hafif sancı var karnım kasılıyo kasıldıkça alt taraf acıyo ay ne bu acaba bakalım kasılmalar düzene girecek mi

Canim cok sagol cevabin icin biraz naz naz yaptim sanirim cok heyecanlandim birileriyle paylasmak istedim aklima ilk gelen sizlersiniz burda cokda aktif ollmasamda hergun girip bakmak benim icin gorev olmus bakmayinca biseyi unutmus gibi huzursuz oluyorum iyiki varsiniz

Amiiinnn canim cumlemizin cok sagol yazdigin icin alinmadim ama naz yaptim sanirim dogum yakin hormonlar tavan yapmis heyecan korku uuuuuuuuu anne olmak zor ismis ya bide dogum sonrasi var hormonlar napsin bize yetismeye calisiyorlar olmayinca tavan yapiyolarv :-D

Sancim var canim ama heyecandan gormemezlikten geliyorum yinede iyiyim doktor gelsede sorun yok dedi taten bi kac gun sonra 37 olcam ama anlamadigim hamilelik takvimi 38 gosteriyo yani hep bir hafta onde yaziyo yani hesaba gore suan 36yim hamilelik tak.37 yazixorbi kac gun sonra 37 olcam takvim 38 dicek nasil oluyo bi bilgin varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…