- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.341
normalde benim doktor şimdiye kadar her şeyine normal dedi ve verdiği ultrason kağıdında hiç veri yoktu
geçen hafta kendim istedim verdi baktığımda gördüm, gelişimi şu kadar geri demiyor
geri değil diyor, sadece sen minyonsun bebek de minyon olacak diyor
ben kağıda baktığımda bak sana yazayım
BDP 85.90
HC 297.44
AC 303
FL 66.37
seninki nasıl
Evet bana da sen minyonsun o yüzden bebekte minyon dedi
Ama ben bu açıklamayı kabul etmiyorum
Arkadaşım benle aynı Boy ve kiloda bebişi 3750 doğdu
Üstelik eşi de kısa
Bizim en azından babamız uzun ve kemikli
Bendeki değerler
Bdp 85,7
Hc 285,6
Ac 316,3
Fl 70
Sanırım bu Bdp denen ölçüm kiloyu belirliyor
Çok yanılma payı oluyormuş
300 gr falan oynayabiliyormuş
Neyse çok da takılmamalı sanırım
Sağlına şükredelim
Yarın da doktorumu görücez ultrason sonuçlarını değerlendirecek
Alalım falan derse itiraz edicem
Son haftalarda almaz dedi ama ben alacağını düşünüyorum
ya benim de AC değil hepsinde 34 yazıyor, doktorum profesör(gerçi bişeyi değiştirmez) ama ilimizde biçok doktor sorunlu gebeleri ona gönderiyor, ben de güvendim ona geldim, bizim gelişim geriliği dediğimiz bir hastalık var seninki öyle bişey değil diyor, bi de kilo alımı durmadı benim hiç, sadece yavaş seyrediyor ma şimdi kafam karıştı ya, ee benimki alma taraftarı değil, içerde sıkıntıdaysa bebek?
evet yürüyüşümü yaptım geldim.
önceden 2 turu deli gibi atan ben şimdi zor yürüyorum valla.
bugün 2 yerden iftar daveti aldık. Sevindim valla. Yemek derdi yok ohh ne güzel
doğru hatırlıyorsun fundacım. Biz daha buralarda oluruz. herkes gazdı süttü derken biz açılma falan deriz heralde. bizim günlerimiz yakın olduğu için size sorayım. yürüyüş yaparken sanki karnımı açıp için 5 kiloluk taş koyuyorlar sonrada deli gibi geriyorlar. size de böyle oluyor mu? bide sizde kasılma falan var mı? ben de bişey yok da.
Ben varimmmagustos 26 guya.o zamana eylus gelmis olabilir sanirim
ben de yarın farklı bir doktora gideceğim
gelince yazarım
inşallah iyidirler bebişerimiz
canım sezeryansa ve bekleme şansın varsa bence bekle bebişin biraz daha kilo alsın derim. biliyorsundur anne karnında 1 gün dışarda 3 güne bedel. ama doğması gereken bi durum varsa bişey denilemez tabiki. hakkında hayırlısı...
canım senin baştan berimi hep haftası geride gidiyordu eğer öyleyse geç yumurtalama geç döllenme durumu vardır bu durumda doğum tarihini ultrason tarihine göre düzeltir doktorun. benim sıkıntı birden bire çıktı 2 haftada kilo almayıp gelişmediği için diğer değerler 36 küsür 37 ac düştü birden o yüzden öyle söyledi doktorum. gerçi yarın netleşecek benim doktorumda doçent ve alanında gerçekten çok iyi bir doktor ona çok güveniyorum bakalım yarın ne diyecek
Slm kizlar umarim herkez iyidir sanirim bugun dogum haberi yok
Dunden beti rahatsizdim vajinana bicak saplanir gibi oluyodu salondan mutfaga gidemedim bi ara sabah kalktim halsizlik yorgunluk agzimin tadi degisik ve ishal sancim vardi saat 3 e kadar bekledim esim geldi doktora gittim ntsde duzenli sancim cikti bir saatten fazla kaldim ntsde alttan muayene oldum bir santim acilma var dedi doktor bu hafta kanli akinti olabilir dedi ve bebegin bir hafta sonra gelebilir gelme ihtimali var ve bana gore gelcek dedi heyecan basti birden bebegim icin sorun olurmu dedim olnaz artik dedi 36den sonra gelmesi normal dedi ancak 34den oncesi bizim icin erken dogum sayiliyor ama bebegin sagliksiz oldugu anlamina gelmiyor dedi
Sevinmiyor degilim hanu bebegime kavuscam aslinda icimden hep bayramda dogururum gibi geliyodu bayram sekerim diye seviyodum ama tabiki belli olmaz
Canım sen başka doktorda gözüksen bi
Belki ultrasonla yanlış ölçüm söz konusudur
Her zaman en sağlıklısı normal vakti beklemektir
Sonuçta kordon damarlarından kan gidiyorsa illakiökilo alacaktr
Kimse onemsemedi beni ve oglumu olsun ben yinede mutluyum cevap almicagimi bilsemde sizlerle paylasmak isdedim yinede sorun degil
Kimse onemsemedi beni ve oglumu olsun ben yinede mutluyum cevap almicagimi bilsemde sizlerle paylasmak isdedim yinede sorun degil
Arasta senin doğum öne mi alındı yine? Nasıl oldu o iş yazmışsındır mutlaka ama ben göremedim canım idoş içerde çok mu sıkılmış :)
meraba güzeller öğlen girdim gecmişi okudum bi güzel alıntı yaptım pat diye elektirikler gitti sinir oldummm...sonrada dışarı çıktık annişle şimdi fırsat buldum...bugün doktora gittik sabah veeeeeee cumartesi prensesim geliooooo 3 ağustossabah 07:30 da yatışımızı yapıcaz doktorum 08:30 da odanda bebişin kucağında inş. dedii...makyajını yap güzelce giyin gel dediii güle oynaya doğurucakmışım inş......... Allahım cok heyecanlıyım nasıl gecicek 4 gün epidural sezeryan olucak ...bizde durumlar böle bide kızçem bu 10 günde 400 gr almış çok şükür 2.900 olmuş
ya he yaa benim haberimi kim verecek acabaa :44: hem şu da var ki çoğunuz benim beklenen doğum tarihinde doğum yapmış olursunuz buralara da fazla uğramazsınız görmezsiniz bile benim doğum haberimiühhüüüüüü ağlicam şimdiiii
canım sen nerelisin?? Silivri falan yazında merak ettim ben silivriliyim de...
10 saat sonra kontrol ve büyük ihtimal suni sancı verilicek kızlar dua edin ne olur rabbim yardımcımız olsun inşallah heycan sardı uyuyamıyorum :) korkuda var
canım inanki msjın gözden kaçmıştır yoksa neden ilgilenilmesin ki malum herkesin son haftaları artık ve problemler sıkıntılar çıkabiliyor kendi derdimizden bazen birbirimizi gözden kaçırabiliyoruznasıl durumun sancı ağrı vs var mı oğlun umarım erken gelmez biraz daha içerde sabreder gerçi doktorun artık doğsada sıkıntı yok demiş umarım zamanını bekler senin yumurcak
amanda alınmış bu güzel anne seni görmezden gelmek olmaz canım mutlaka araya başka konu girmiştir.bak ben gelir gelmez seni gördüm ve cevap yazdım demekki nasib banaymış rabbim bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin
canım inanki msjın gözden kaçmıştır yoksa neden ilgilenilmesin ki malum herkesin son haftaları artık ve problemler sıkıntılar çıkabiliyor kendi derdimizden bazen birbirimizi gözden kaçırabiliyoruznasıl durumun sancı ağrı vs var mı oğlun umarım erken gelmez biraz daha içerde sabreder gerçi doktorun artık doğsada sıkıntı yok demiş umarım zamanını bekler senin yumurcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?