- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.621
kızlarr boğazlarım şişmişş devamlı hapşuruyorum grip oldum sanırım burdum da kanıo arada off kafam taş gibi ağır gelıyorr napsam ilaçta kullanamıoz sabah açkarnına sıcak suya lımon sıkıp ıctım oda berbat yaptı bni..ayy bı bezgınlık geldı banaa valaa:SS:S:
kızlar ikili test sonucum çıkmış hersey yolundaymış darısı başınıza işallah .3 hafta sonra cinsiyetini öğrenebilirmişim.
Kayilvalidenin yada annenin sizin eve gelme şansı yokmu , mesaiye gider gibi ,en azından kıs aylarında.
bir an önce hepimiz bu bulantılardan kurtuluruz hayırlısıyla inşallahbir de kusmadım hiç ama o noktaya çok geldim. bir de çok sulugöz oldum dün bir filmin sonuna o kadar üzüldümkü ağla ağla bugün işe şiş gözlerle geldim herkes ne oldu diyor
yok kuuzm yaa kızım bu sene kreşe başladı evden çıkıyo mecburen ama bebekkende hep biz onlara götürdük yürüme mesafesi değil aramız arabayla 5-10 dk o yüzden diyorum yakına taşınsınlar diye şimdi burda yeni evliler var kayınvalideme uzak olsun istiyorummm diyolarr bende diyorum ki çocuk olunca bidaha görüşelimmm
hep bayılmışımdır böyle düzenli, saatli annelere. benim kayınvalidem de böyledir, hastasıyım. umarım biz de böyle olabiliriz. çok çalışmamız gerek çookBen ilk aylar çok zorlandım sonra her şeyi bir düzene oturttum ve rahat ettim , şimdi uykusu , yemek saatleri , yoğurt ve meyve suyu zamanına kadar her şeyi saatli o da alıştığı icin ne zaman ne yapacagını biliyor. Ama az yemek yeme problemi bizdede var özellikle yemek saatinde dışlarda olursak hiç bir şey yediremiyorum ac kalıyor. Ama dünyalar tatlısı.
ben de 3 çocuk istememize rağmen her hamileliğimin ilk 3 ayında hamile kaldığıma pişman oluorum
bulantı beni mahvediyor 3. aydan sonra da ne zaman doğacak diye vakit geçmiyor. hamilelik zor ama anne olmak
doğum yapmak paha biçilemez
yaşasın taze kann!Aynen canım hele doğumdan bir kaç gün sonra bebeğin mis gibi kokusu odanı kapladığında işte o zaman anne olduğunun farkına varıyorsun.Ve o hamilelik dönemindeki yaşadığın sıkıntılar aklının ucundan bile geçmiyor.O bebeği sanki birisinden almış gibi oluyorsun ve senin olduğuna inanamıyorsun:) Allahım herkese o duyguları yaşamayı nasip etsin....
işte bu yaa ben de kendime iştahlı bir arkadaş arıyordum. kilo alıyorum ve çok fena endişeliyim istikbalimden... o nasıl bir yemedir yahu!üçüncü, dördüncü keyfi yerinde tabi paşamın kolay sanki peh
hala sürüyo mu bulantıların ben de biraz fazla acıkıyorum galiba. 2 kilo almışım moralim bozuldu kimse kilo almadı ben alıyorum sadece. 2-3 saate bir bişi yeme ihtiyacı hissediyorum. daha şimdiden böyle olursa ohooo 50 kilo oldum. 70 80'le bitirrim heralde
kızlar ikili test sonucum çıkmış hersey yolundaymış darısı başınıza işallah .3 hafta sonra cinsiyetini öğrenebilirmişim.
gözün aydın canım..Darısı başımıza..Daha bana 3 hafta var.Aslında özel doktorlar cinsiyeti söylüyor 2'li testte sana neden söylemedi.Sormadın galiba ısrarla:)
hep bayılmışımdır böyle düzenli, saatli annelere. benim kayınvalidem de böyledir, hastasıyım. umarım biz de böyle olabiliriz. çok çalışmamız gerek çook
yaşasın taze kann!hoşgeldiniz, ne de güzel geldiniz tatlı anlatımlarınızla, tecrübelerinizle...
işte bu yaa ben de kendime iştahlı bir arkadaş arıyordum. kilo alıyorum ve çok fena endişeliyim istikbalimden... o nasıl bir yemedir yahu!
şimdi yemek yiyemeyenler kızar bana ama benimki de çok abartı.
çok korkarım kilodan,
ama hiç aklıma gelmiyor yerken:26:
çok sevindim. ben de laboratuarı aradım, bizimki de çıkmış. birazdan almaya gidicem. ben de çok merak ediyorum. inşallah güzel bir sonuç alırız. bir de benim ikili taramam 11+0 'da yapıldı. biraz erken diye düşündüğümden pimpirikleniyorum. bebişim de uyuyordu. ya düzgün ölçemediyse...pufff
gözün aydın canım..Darısı başımıza..Daha bana 3 hafta var.Aslında özel doktorlar cinsiyeti söylüyor 2'li testte sana neden söylemedi.Sormadın galiba ısrarla:)
Sende kayinvalidecinle aranı iyi tutmalısın o zaman:) Düzenli , saatli olmak cocuğa çok iyi geliyor gercekten yani benim kızımda o kadar ise yaradiki bir türlü uyutamadigim yediremedigim bebeğim her gün aynı saatte aynı seyleri yapınca , yatağına yatırıp odasından çıkmama rağmen uyudu saatinde yemesi gerekeni yedi. Tabii bu saatleri onu uzun süre gozlemleyerek ve not ederek kendisine gore hazırladım. Esim robota çevirdin cocuğu diye dalga gecti ama cocuk huzurlu gereksiz ağlamaları bile bitti Mehmet düzen istermiş benim başak burcu kızım.
İştahına gelince afiyet olsun demekki ihtiyacin varmis ,dogumdan sonra verirsin artık.
benim de 2 hafta kaldı. söylerler mi 12. haftada?heyecanlandım bak
ya kızlar benim bulantıların üzerine birde kazınma eklendi hani portakal vs yersinizde mideniz yanarya ve hep açmış gibi işyerinde olanlar napıyosunuz habire yeyip kilo almak istemiyorum ama neyapıyım midem fena yaaa:125:
sade bir soda iç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?