- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.601
ben de 3 çocuk istememize rağmen her hamileliğimin ilk 3 ayında hamile kaldığıma pişman oluorum
bulantı beni mahvediyor 3. aydan sonra da ne zaman doğacak diye vakit geçmiyor. hamilelik zor ama anne olmak
doğum yapmak paha biçilemez
cildinde lekelenme olan varmı benim şimdiden çenemde ve ağız çevremde kırmızı alanlar oluştu umarım ilk üç aydan sonra kaybolur.
ben de sivilcelenme de oluyor malesef..çene üstüm ve ağız çevremde pullanma,kızarma variyi bir nem kaynağı lazım..sebamedin baby face kremini kullanıyorum ve akşam oksitin baby yi lekelere sürüyorum..bebek dozu olduğu için sorun yok...çinko oksitin bebek dozu iyi geliyor...
ben de 3 çocuk istememize rağmen her hamileliğimin ilk 3 ayında hamile kaldığıma pişman oluorum
bulantı beni mahvediyor 3. aydan sonra da ne zaman doğacak diye vakit geçmiyor. hamilelik zor ama anne olmak
doğum yapmak paha biçilemez
üçüncü, dördüncü keyfi yerinde tabi paşamın kolay sanki peh
hala sürüyo mu bulantıların ben de biraz fazla acıkıyorum galiba. 2 kilo almışım moralim bozuldu kimse kilo almadı ben alıyorum sadece. 2-3 saate bir bişi yeme ihtiyacı hissediyorum. daha şimdiden böyle olursa ohooo 50 kilo oldum. 70 80'le bitirrim heralde
cildinde lekelenme olan varmı benim şimdiden çenemde ve ağız çevremde kırmızı alanlar oluştu umarım ilk üç aydan sonra kaybolur.
allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebeğinizetüp bebek yöntemi ile gebe olan ağustos anne adayları,kaçıncı haftanıza girdiniz?ben 12 deyim,estrofemden bu hafta kurtulacağım inşallah...diğer anneler alınmasın ama bizim hamilelik süreci biraz daha sıkıntılı...çok zor geldik bu noktalara...allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
kırmızı alan derken nasıl birşey canım? bende de böyle kan lekesi gibi, sanki kanamış da durmuş gibi bi leke çıktı
Bende ilk uç ay bırakın hamileliği ,yaşadığıma pişman oluyorum resmen bulantilarim gecene kadar uyusam keske , gerçi tüm gün yatıyorum zaten. Leydim daha geçmedi maalesef ama daha iyiyim en azından yemek yiyebiliyorum tabi önüme hazır getirildiğinde.Annelikte paha biçilmez tabide saga sağlım bir evlat daha doğurayım (Allah uzun ömür versin) benden bu kadar artık sosyal hayatıma ,isime dönmek istiyorum ev hanimligi(en önemli en zor is tabi ) beni mutlu etmiyor.
sanki yara olur kabuk bağlayıp iyi olur ve kalktığında kırmızı bir yara lekesi olurya o tarz doğal yolla çözüm arıyorum ilaçlar yüzünden bi çok kimyasala mağruz kalıyoruz.
aynen canım yaa ben de evde sıkılıyorum ama 2. cocuktan sonra ne yapacağım kara kara düşünmeye başladım 1. ciye anneanne babanne baktı ama çok zooorrr yaa senin perişanlığın çocuğun sabahın soğuğunda eevden çıkması yani ben çok zorluk çektim 2. de hem çalışmak istiyorum işimi bırakmak istemiyorum hemde bebeğimi düşünüyorum neyapacağım yaa şimdiden sıkıntı sardı ama Allah büyük bakalım diyorum o güne bi gelellimde ..
hoşgeldin canım bende Ankaradayım ama şimdilik hastaneye karra vermedim bi doktorun özel muayenehanesine gidiyorum ama Ladyybirdümüz var o Akrapole gitmiş ve çok memnun kalmış demi kız :)
Canım yasal izinlerini kullandıktan sonra bir sekilde idare edersiniz yine , çaresi bulunur elbet ama ısını sakin bırakma. Çalısmaya alışmış bir insan icin cocuklarinlada olsan evde olmak çok zor. Ayrıca ilerisi icin çalışan bir anne cocuğa ayrı bir güven duygusu kazandırıyor hayata erken hazırlandığı icin olabilir. Bak yavrum minicikken mesai saatlerine uyum sağlamayı öğrenmiş okul hayatı onu zorlamaz artık.
benim doktorum kalp atış sayısına bakmadı kızlar baktırmam gerekir mi birdahaki sefere hatırlatayımmı
evde çok sıkılacağımı biliyorum evt kayınvalidemi biraz daha yakınıma taşındırsam süper olacak :))))
kızlarr boğazlarım şişmişş devamlı hapşuruyorum grip oldum sanırım burdum da kanıo arada off kafam taş gibi ağır gelıyorr napsam ilaçta kullanamıoz sabah açkarnına sıcak suya lımon sıkıp ıctım oda berbat yaptı bni..ayy bı bezgınlık geldı banaa valaa:SS:S:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?