- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.661
kızlar dr.umdan memnun değilim değiştirmek istiyorum b.düzünden bahçelievlere kadar bir bayan kadın doğumcu doktor arıyorum...bilgili, ilgili, sıcak ...siz nerelere gidiyorsunuz, hangi hastanede doğurmayı planlıyosunuz, bana da yardım edderseniz minnettar olurum doktorsuzluk ne zormuş, sevmiyorum belirsizliği
Ben çok zor doğmuşum 9 saat ciddi ağrılarla doğmuşum çok zor olmuşum. Kardeşim de aynı şekildeGenetik bir durum varsa yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım!
selam kızlaaarrrbugün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışlarını gördümmmmm benim tüm korkularıma rağmen bebeğim içimde büyümeye çalışıyo yaa yerim ben onuuu sata göre 8 haftalık ama ultrason sonuçlarına göre 7 hafta+1 günlük hamileyim çooook mutluyum
Kızlar dr.umdan memnun değilim değiştirmek istiyorum b.düzünden bahçelievlere kadar bir bayan kadın doğumcu doktor arıyorum...bilgili, ilgili, sıcak ...siz nerelere gidiyorsunuz, hangi hastanede doğurmayı planlıyosunuz, bana da yardım edderseniz minnettar olurum Doktorsuzluk ne zormuş, sevmiyorum belirsizliği
ALLAH mutluluğunu bozmasın inş tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin
kızlar dr.umdan memnun değilim değiştirmek istiyorum b.düzünden bahçelievlere kadar bir bayan kadın doğumcu doktor arıyorum...bilgili, ilgili, sıcak ...siz nerelere gidiyorsunuz, hangi hastanede doğurmayı planlıyosunuz, bana da yardım edderseniz minnettar olurum doktorsuzluk ne zormuş, sevmiyorum belirsizliği
selam kızlaaarrrbugün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışlarını gördümmmmm benim tüm korkularıma rağmen bebeğim içimde büyümeye çalışıyo yaa yerim ben onuuu sata göre 8 haftalık ama ultrason sonuçlarına göre 7 hafta+1 günlük hamileyim çooook mutluyum
canım aynı gün duyduk kalp atışını allahım sağlıklı almayıda nasip etsin benimkide 8haftalık sat ile aynı boyu nekadar birde kan tahlili felan yaptımı?
ya ben boyunu posunu sormadım :) ama altta yazıyo 1,63cm 8 hafta diekan tahlilide istemedi dr.u değiştiricem.
o koftelerı yerlerken zıkkım yıyın dedım resmen nsı canım ıstedııı cok kotu oluo yaaa
bende 3. coocuk ısteyıp ıkıdın sonrasınında ıcraata gecıremeyecegımı dusunenlerdenımmm ama bellıde olmaz hanıııhg cnm baya bii 2 çocuklu hamiş var aramızda. tecrübeli anneler çoğunlukta. umarım bulantılarında biran önce geçer[/QU
Benim Rabbim nasip ederse 3.olacak inşallah.Sürpriz bir bebek oldu.Hatta eşimle kavga bile ettim dikkat etmiyorsun diye.Ama o heyecenı yeniden yaşamak çok çok özel..10 kere de hamile kalsan yine de acemi gibi oluyor insan.Ama yine de tecrübeyse evet....
1.çıraklıktı, 2. kalfalık bu ise ustalık eserimiz olacak sanırım :)
aynen benımde oyle canım yaa bırde gereksız kuruluk olusmaya basladı cıldımde bırde vucudumda sıvılceler cogaldı yaa mınıkmınıkcildinde lekelenme olan varmı benim şimdiden çenemde ve ağız çevremde kırmızı alanlar oluştu umarım ilk üç aydan sonra kaybolur.
kızlar ikili test sonucum çıkmış hersey yolundaymış darısı başınıza işallah .3 hafta sonra cinsiyetini öğrenebilirmişim.
gozun aydın canımm ınsallah bızlerdede sorun cıkmazz
evet canım haklısın olanak var bende mardinin ilçesinde görev yaparken düşünüyordum burda hamile kalsam nasıl olur doğru düzgün bi hastane bile yok :
(
haklısın canım. daha nekadar kalacaksınız karsta öğretmenmisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?