2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

lady im üzülme bende 2 kilo aldım şimdiden :131: napcaz kız gidişatımız şimdiden belli sanırım bir karnım çıktı inanamazsın şimdiden de hamile kıyafeti giyilirmi acep pantalonlar sıkmaya başladı artık :2:

kızlar dr.umdan memnun değilim değiştirmek istiyorum b.düzünden bahçelievlere kadar bir bayan kadın doğumcu doktor arıyorum...bilgili, ilgili, sıcak ...siz nerelere gidiyorsunuz, hangi hastanede doğurmayı planlıyosunuz, bana da yardım edderseniz minnettar olurum doktorsuzluk ne zormuş, sevmiyorum belirsizliği

Ben de -doktorumu sevmeme rağmen- hastanede olsun diye arayış içindeyim. Mümkünse hem bebek dostu hem de anne dostu bir hastane arıyorum. Güler yüzlü ve anlayışlı ebeleriyle modern hizmet veren, gereksiz yere anne ve bebeği "kurcalamayan", özgürlükçü bir anlayış arıyorum. Ve tabii ki çok da pahalı olmasın

Ben çok zor doğmuşum 9 saat ciddi ağrılarla doğmuşum çok zor olmuşum. Kardeşim de aynı şekilde Genetik bir durum varsa yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım!

genetik varsa ben daha çok yandım bizim ailede annem ablalarım hep doğumları sancılı
hatta ablam ilk doğumda lavaboya saklanmış kitlemiş doktor zor ikna etti çıkardı ablamı bebeğine zarar veriyosun diye anca öyle doğumdan çok korkuyordu :) o korkuyu yaşadı da ikinciyi de nasıl yaptı hala hayret ediyorum :) :)

ALLAH mutluluğunu bozmasın inş tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin

canım ben beylikdüzü medilife selda hanıma gidiyorum çok sıcak bir insan.fakat medilife ın bebek ve yetişkin yoğum bakımı yokmuş.bu sebepten bende arasıra hastaneyi değiştirmek istiyorum ancak benim aşılamamı selda hn yaptı ve allah ın izniyle ilk aşılamada hamile kaldım.şimdi selda hanıma vefa borcum var gibi geliyor ondan değiştirmiyorum.bir arkadaşım avcılar anadolu hast.gidiyormuş orada uğraş hn varmış çok memnun ondan.birde benim hastaneme göre fiyatları yarı yarıya neredeyse.benim muayene ücretim 30 tl onunki 15 tl doğumda aynı şekilde fiyatları neredeyse yarı yarıya birde medilife da senem hanımı çok tavsiye ediyorlar ama randevu almak çok zormuş.yinede selda hn mı tavsiye ederim çok tatlı dilli bir doktor.

ben bahcelıevler yasam hastanesınde mehtap hanıma gıdıyorum cok guler yuzlu sıcak bırı çogunlukla ben unutsam bıle kendı hersyı sory,uyor suanda bı hastane degıstırme gıbı bı durumu var ama bence bı denemelısın memnun kalabılırsın

canım aynı gün duyduk kalp atışını allahım sağlıklı almayıda nasip etsin benimkide 8haftalık sat ile aynı boyu nekadar birde kan tahlili felan yaptımı?

canım aynı gün duyduk kalp atışını allahım sağlıklı almayıda nasip etsin benimkide 8haftalık sat ile aynı boyu nekadar birde kan tahlili felan yaptımı?

evet canım yaa aynı gün benim ki sat ile aynı değil 1 hafta gerisindeyiz boyu 11mm çıktı :):) fasülyem benim kan tahlili yaptırmadım seninkinin boyu kaç canım?

ya ben boyunu posunu sormadım :) ama altta yazıyo 1,63cm 8 hafta diekan tahlilide istemedi dr.u değiştiricem.

ya ben boyunu posunu sormadım :) ama altta yazıyo 1,63cm 8 hafta diekan tahlilide istemedi dr.u değiştiricem.

oy oyy maşallah :) crl diye yazan boyudur muhtemelen de o 1.63 cm :) ben daha tam istediğim bi doktor bulamadım canım sen özele mi gidiyorsun devlete mi ?

evet canım özele gidiyorum ama değiştiricem daha büyük bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum kan tahlili felan yapmadı ya bide sormayı unuttum dr.a ilişki yasakmı die

o koftelerı yerlerken zıkkım yıyın dedım resmen nsı canım ıstedııı cok kotu oluo yaaa
yanlız degılmısımmmm

herkese merhaba.
doktorundan memnun olmayan ancak büyük şehirde yaşayan hanımlar bence yine de şanslısınız başka alternatifler bulmanız çok zor olmayacak. ne güzel:) ben Kars ta öğretmenim ve anladım ki böyle küçük bir şehirde anne adayı olmak bile zor.bugün doktorumla tartıştık hüngür hüngür ağlattı beni.bir daha asla ona gitmeyeceğimi biliyorum fakat yeni bir doktor bulmak da çok zor.

neyse ki bebeğim gayet sağlıklıymış. 12 haftalık olmuş bilee:) 2li tarama testini yaptırdık.doktor herşeyin yolunda olduğunu söyledi.sadece aşırı mide bulantıları yüzündn su içememiştim ve haliyle susuz kalmışım baş popo mesafesi 47.2mm çıktı.bu değer normalmiş.ancak ense kalınlığı olayını ben tam anlamadım onun değeri NT değilmi. ama ultroson çıktısına bakıyorum öyle bir değer ismi yok.

evet canım haklısın olanak var bende mardinin ilçesinde görev yaparken düşünüyordum burda hamile kalsam nasıl olur doğru düzgün bi hastane bile yok

evet canım haklısın olanak var bende mardinin ilçesinde görev yaparken düşünüyordum burda hamile kalsam nasıl olur doğru düzgün bi hastane bile yok :
(

her şey bebeğimizin sağlıklı olabilmesi için. hastasının dilinden anlayan,sorularına cevap veren, düşünceli,kibar ve tabiki alanında uzman bir doktor bulmaksa hiç kolay iş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…