2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

vla bnm bulantınn ustune bde hazımsızlık eklendı.. ne yesem mıdeme tas gbı oturuo o da bulantı ypıo ııce suan perısanım mesela

benim de 2 hafta kaldı. söylerler mi 12. haftada? heyecanlandım bak

bende cinsiyetimizi merak ediyorumm ne yalan söyleyeyim hep ruyama giriyorr geçen gun rüyamda bebek gördüm pipisi vardı herkezde erkek dıo ben pek bısey hıssetmekıstemıyorum sağlıklı olsunda dıorumama içten ıce mrk edıyorum bnm ikili testimi 4 şubatta yapıcaklar daha cok var yaa nasıl gecıcek zn bu beklemek ınsanı mahfedıyor

bu arada kızlar çubuk kreker ile peynir bir arada iyi gidiyorr

Kızlar selam;
Benimde çok miğdem bulanıyor ama kusmam yok çok şükür.Hepte yenilmesi gereken şeylere karşı zaafiyet gösteriyorum balık falan kesinlikle yiyemiyorum.Umarım geçer hepimizin bu eziyetleri kızlar.

cnm bn normal dogum ıstıorum oncelık olarak.bnm ablam normal dogum yaptı ve rahmon acılmasıyla dogum toplam yarım sa. surdu.ve dogmu yptıran doktor bnm suankı doktorum.ablam dogum sırasında benı cok rahatlattı dıo bunları duyunca ııce rahatladım..bde dogumda sancı durumu anneye cekermıs bnm annem ablamdada bndede cok kolay dogum ypmıs.hatta ben acılde dogmusum o yuzden korkmuorm.bu sekılde bebegınn her anıı hıssedıosun onun ılk agladıgını sesını duyuyosun..bu cok heyecan verıcı.ama tbı doktor karar verır bazı durumlarda normla dogum olmuyo doktorum ne derse o

umarım cnm.vla bu bulantılar artık cok zorluo benı..bırn oncegecer umarımm hepımız rahtlarz.bulantm yok dıyen arkdslara ole ımrenıormkı

Canım adı üstünde 'normal' doğum. Allahtan bi aksilik çıkmazsa bende normal doğum yapacağım.Sezeryanın özenilecek hiç bi tarafı yok hele ilk çocuksa hiç yok.Bizim doktorlarda çok fena ama zorlandılarmı hadı hooop sezaeryana Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Ben çok zor doğmuşum 9 saat ciddi ağrılarla doğmuşum çok zor olmuşum. Kardeşim de aynı şekilde Genetik bir durum varsa yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım!

kesınlıkle smdıkı doktorlar hemen sezaryn dıo..onlar ıcın daha kolay cnm cnku.bzm babamızda fotografcı o an bebısımızn ılk resmlerını ceker ızın verırler umarımm

Ben çok zor doğmuşum 9 saat ciddi ağrılarla doğmuşum çok zor olmuşum. Kardeşim de aynı şekilde Genetik bir durum varsa yandım yandım yandım yandım ah ki ne yandım!

Canım ya bazı insanların vücut yapısı normal dogumu kolay yapmaya müsait ama kimileri icin bu isin zor olduğunu düşünüyorum. Doktor bana kızımda kanalların dar zorlanırsın demişti bende zorlanmayalım o zaman hocam dedim. Spinal sezeryan oldum ve seve seve yine olucam İyiki öyle olmus çok güzel bir dogumdu spinal olduğu icin bilincim yerindeydi kızımın doğduğu ani gördüm yanak yanağa resim çekildik , o benden once odaya çıktı bu arada beni ameliyathanenin kapısında annemden başka bekleyen olmamış herkes bebeğin pesinden gitmiş:) ardından beni çıkardılar odaya hani sezeryanda süt gelmez derler ya doğru değil hemen emzirdim kızımı.spinal oldugum icin belden aşağım uyusuktu dikiş ağrısı hissetmedim . Ağrım başlayınca iğne vurdular hafifledi. Sadece ilk yürüme ani çok zor geldi ama o kadar da olacak artık. Uç gün de kalktım ayağa . Bir hafta sonrada gündelik yaşamıma dondüm.

Sezeryani önerdiğimden değil ;ama iyi bir doktorun ve anestezisyenin elinden çıkmış spinal veya epidural sezeryan anlatıldığı gibi değil . Aksi olsaydı eğer doktorların anestezisyenlerin sanatçıların neredeyse hepsi bunu tercih etmezdi.

selam kızlaaarrr bugün hastaneye gittim bebeğimin kalp atışlarını gördümmmmm benim tüm korkularıma rağmen bebeğim içimde büyümeye çalışıyo yaa yerim ben onuuu sata göre 8 haftalık ama ultrason sonuçlarına göre 7 hafta+1 günlük hamileyim çooook mutluyum

Gerekmedikçe suni doğum sancısı vermemek -en korktuğum şeylerden biri-, sırtüstü yatarak doğuma zorlamamak (doktor rahat edecek diye daha ağrılı bir pozisyon), cesaretlendirici güçlendirici sizi anlayan ebeler (sus be ne bağırıyosun diyenleri çok duyuyoruz) Bunların da yer aldığı kriterleri sağlık bakanlığı da hastanelere göndermiş. Biz de hastaneleri araştırırken anne dostu kriterine uygun musunuz sorularımızla süreci biraz daha hızlandırabiliriz. Belki bizim doğumumuza yetişir

kesınlıkle smdıkı doktorlar hemen sezaryn dıo..onlar ıcın daha kolay cnm cnku.bzm babamızda fotografcı o an bebısımızn ılk resmlerını ceker ızın verırler umarımm

Evet tatlım malesef öyle dünyada bizim kadar sezeryan olan kadın yok, sebebi hep doktorlar.

Ablam benim acıbadem de doğum yaptıkendi fotoğrafçısıda vardı hastanenin ama ablama izin vermişlerdi.Gerçi onlar çektikleri resimleri satmayıp hediye ediyolardı.İzin verirler ama ya merak etme hem kime ne canım hayret bişey hastanelerde iyice abartacak yoksa hakkaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…