2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm ben sık sık ysıorm bunları korkma sakın dınlen ve moralını yukset tut

Ay canlarım benim. Ya su turk Telekom çok yavaş çalışıyor. 3 hafta dir bekliyoruz once telefon baglanmak bilmedi sonra internet bağlamaya gelecekler diye bekledik en sonunda şikayet edince geldiler. Kusura bakmayın lütfen. Telafi edeceğim, bundan sonra hep buradayım inşallah.

benim de 1 hafta önce başladı kahverengi sanki adetin son günü gibi aynı şeyi söyledi doktorum
bi problem yok dedi progestan verdi dinlen ağır kaldırma 12 haftaya kadar dedi eğer kanamada artış olursa gel dedi
şimdilik iyi gidiyo ama beni korkutmaya yetti

o koftelerı yerlerken zıkkım yıyın dedım resmen nsı canım ıstedııı cok kotu oluo yaaa

:):) hepimiz aynıyız galba benimde izlerken canım çok çekmişti ertesi gün yapıp yemiştim eşim çok kızmıştı hemen kanalı değiştirmiştio şekilde yapmaları da ayp stüdyoda da canı çeken olmaz mı mangal kokusundan adam birde ekmek arası yaptı göstere göstere yedi :):):):)
hamilelik işte yaa eskiden olsa kim ne yemiş canım istemezdi şimdi küçük ayrıntılara takılır olduk

geçmiş olsun canım dikkat et kendine yine de. benim de dışarıya vuran bir kanamam yoktu kontrolde hafif bir kanama alanı gördü doktor son kontrolde. bende baya korktum

Ben ilk aylar çok zorlandım sonra her şeyi bir düzene oturttum ve rahat ettim , şimdi uykusu , yemek saatleri , yoğurt ve meyve suyu zamanına kadar her şeyi saatli o da alıştığı icin ne zaman ne yapacagını biliyor. Ama az yemek yeme problemi bizdede var özellikle yemek saatinde dışlarda olursak hiç bir şey yediremiyorum ac kalıyor. Ama dünyalar tatlısı.

ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor kızlar. ben ikili testi yaptırdım ama henüz sonucunu almadım, beklemedeyim.

şükür bişeyin yokmuş bizde merak ettik uzun süre olmayınca tekrar hoşgeldin aramıza :)

beklenen adet tarihlerini hesapladım onlara denk gelmio benide korkuttu çünkü haddinden fazla ilaç alıyorum birde bu iğne eklendi kontrolden sonra iğneylemi yoksa haplamı devam ederiz ona kontrolde karar veririz dedi birde ben bu ikili teste sıcak bakmıyorum doktorum 100%100 doğru sonuç vermio zaten stresli geçiriyosun ama sen bilirsin dedi bende gerek duymadım sonuçta çocuğumundan vazgeçecek değilim neden kendimi strese sokayım dedim birde üçlü teste zaten down sedromlu olup olmadığına tekrar bakılıyormuş bilgisi olan varmı

Mesajımı yazarken sanırım bir aksilik oldu..Mesajı Zeynep yazmış gibi olmuş.Halbuki zeynep'e cevap yazacaktım.Pardon Zeynepçiğim kusura bakma:)

hayırlısı tabi önce sağlıklı olsun ama bi de erkek olsa keşke kızının yanına süpersonik olur

İyi olurdu tabii, geçenlerde esim ne hissediyorsun diye sordu ; kiz hissediyorum dedim . Neyse üçüncü erkek olur artık dedi. Boğasım geldi o zaman onu, üçüncüyü sen yaparsan hayır demem benim limit doldu dedim. Bu muhabbeti yaptığımızda ben beslenememekten hastaneye yatırılmıştım.

ben testleri ilk hamileliğimde yaptırdım şimdi de yaptıracağım
ama dediğin gibi sonuç ne olursa olsun büyük konuşmayayım gebeliğimi sonlandırmayı düşünmem
testleri sadece önceden müdahale edilebileck bir durum olur belki diye yaptırıyorum

bu arada bir akrabamızın çocuğuna özürlü olur dediler taş bebek gibi bir kızı var
benle aynı doğum yapan arkadaşıma da risk çıktı ama sorun yok

testler kesin sonuç vermiyor tabi

Selam canım.Ne güzel yaa.Yeni ev,yeni bebek:) Bu arada ben de listeye eklenmek istiyorum :)

ben de 3 çocuk istememize rağmen her hamileliğimin ilk 3 ayında hamile kaldığıma pişman oluorum
bulantı beni mahvediyor 3. aydan sonra da ne zaman doğacak diye vakit geçmiyor. hamilelik zor ama anne olmak
doğum yapmak paha biçilemez

üçüncü, dördüncü keyfi yerinde tabi paşamın kolay sanki peh

hala sürüyo mu bulantıların ben de biraz fazla acıkıyorum galiba. 2 kilo almışım moralim bozuldu kimse kilo almadı ben alıyorum sadece . 2-3 saate bir bişi yeme ihtiyacı hissediyorum. daha şimdiden böyle olursa ohooo 50 kilo oldum. 70 80'le bitirrim heralde

risk grubunda çıkınca amina sentez yapman istiyorlarmış ve doktorum riskli kolay bişey olmadığını söyledi bende düşünmedim açıkçası ve üçlü test daha kapsamlı onu yaptırmayı düşünüyorum.

ikili test daha doğru sonuç veriyor amniyo sentez yaptırmayı düşünmüyorum ben risk çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…