- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.581
slm kızlar nasılsınız iki gün önce kalktığımda siyaha yakın kanamamı lekelenmemi artık adlandıramıyorum onla karşılaştım o gün randevu alıp gittim doktor içeride kanama alanı görünmediğini bebeğin keyfinin yerinde olduğunu söyledi o gün çok az idrardan sonra bu tarz lekelenmem oldu ve doktor progestorunumu kesip iğne şeklinde olanını verdi gün aşırı yaptırmam gerekiyormuş benim gibi bu tarz bişeyle karşılaşan varmı doktor üstüne görme yada bebeğin eşinin yapmış olabileceği gibi açıklamalar yaptı ama içeride birşey olmadığını 10 gün sonrada koltrole çağırıp istirahat verdi dinlen iş güç yasak dedi.
ne gorsem cnm ıstıo ama bnm butun derdım kısır....3 ogun yıebılırmm ama yok maselefff[/Q
oh ne güzel. keşke benim de cnm bişeyler istese. ama hiçbişey yemek istemiyorum. bebiş beslenemiyor diye üzülüyorum. kendim de çok halsiz kalıyorum ve dişetlerimde sıkıntı oluşmaya başladı
slm kızlar nasılsınız iki gün önce kalktığımda siyaha yakın kanamamı lekelenmemi artık adlandıramıyorum onla karşılaştım o gün randevu alıp gittim doktor içeride kanama alanı görünmediğini bebeğin keyfinin yerinde olduğunu söyledi o gün çok az idrardan sonra bu tarz lekelenmem oldu ve doktor progestorunumu kesip iğne şeklinde olanını verdi gün aşırı yaptırmam gerekiyormuş benim gibi bu tarz bişeyle karşılaşan varmı doktor üstüne görme yada bebeğin eşinin yapmış olabileceği gibi açıklamalar yaptı ama içeride birşey olmadığını 10 gün sonrada koltrole çağırıp istirahat verdi dinlen iş güç yasak dedi.
o koftelerı yerlerken zıkkım yıyın dedım resmen nsı canım ıstedııı cok kotu oluo yaaa
Benimkisi 170 atıyordu, hiç kurtariri yok herhalde buda kiz kesin:) kızımında 8 haftalikken 167 atmıştı ve hep 160 larda seyretti.
merhaba
çok şükür kolay büyüdü bizim hayatımıza çabuk uyum sağladı
tek problemimiz az uyuyan az yiyen çok hareket eden bir çocuk
babasının aynısı yapacak bir şey yok
senin annelik nasıl gidiyor
çok saol canım inş güzel sonuçlar alırız hepimiz, ayrıntılı ultrasyon girmek istiyorum radyoloji uzmanı geliyormuş sanırım ayrıca o inceliyormuş inş ondada sağlıklı gözükür eğer sorun görürlerse istiyolar 3lüyü belkide
hayırlısıyla kucağımıza alalım da her randevuyu heyecanla bekliyorum şuan ne durumda merak ediyorum 12.hafta videolarını izledim bi heyecan kapladı içimi :) benim fasulyemde böyle mi acaba dedim
Ay canlarım benim. Ya su turk Telekom çok yavaş çalışıyor. 3 hafta dir bekliyoruz once telefon baglanmak bilmedi sonra internet bağlamaya gelecekler diye bekledik en sonunda şikayet edince geldiler. Kusura bakmayın lütfen. Telafi edeceğim, bundan sonra hep buradayım inşallah.
benim de 1 hafta önce başladı kahverengi sanki adetin son günü gibi aynı şeyi söyledi doktorum
bi problem yok dedi progestan verdi dinlen ağır kaldırma 12 haftaya kadar dedi eğer kanamada artış olursa gel dedi
şimdilik iyi gidiyo ama beni korkutmaya yetti
ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada giriliyor kızlar. ben ikili testi yaptırdım ama henüz sonucunu almadım, beklemedeyim.
hayırlısı tabi önce sağlıklı olsun ama bi de erkek olsa keşke kızının yanına süpersonik olur
beklenen adet tarihlerini hesapladım onlara denk gelmio benide korkuttu çünkü haddinden fazla ilaç alıyorum birde bu iğne eklendi kontrolden sonra iğneylemi yoksa haplamı devam ederiz ona kontrolde karar veririz dedi birde ben bu ikili teste sıcak bakmıyorum doktorum 100%100 doğru sonuç vermio zaten stresli geçiriyosun ama sen bilirsin dedi bende gerek duymadım sonuçta çocuğumundan vazgeçecek değilim neden kendimi strese sokayım dedim birde üçlü teste zaten down sedromlu olup olmadığına tekrar bakılıyormuş bilgisi olan varmı
Kızlar merhabalar. Biz bildiginiz üzere ev taşıdık ve internet daha bugün bağlandı. Tabiki tüm yorumları okuyamicam ama bundan sonra buralardayim İnsallah.
Biz henüz kadın doguma gitmedik. Saglık ocağında kan tahlillerimi idrar tahlillerimi yaptırdım, yarın doktora gideceğiz. Biraz büyüsün iyice görünsün istedik. Bide galiba 3uncude bir rahatlık oluyor.
Bu arada benimde küçük kızım 18 aylık evimiz triplex mecburen alıyorum kucağıma.
Listeye eklenmek isteyenleri ekleyeceğim bugün.
İyi olurdu tabii, geçenlerde esim ne hissediyorsun diye sordu ; kiz hissediyorum dedim . Neyse üçüncü erkek olur artık dedi. Boğasım geldi o zaman onu, üçüncüyü sen yaparsan hayır demem benim limit doldu dedim. Bu muhabbeti yaptığımızda ben beslenememekten hastaneye yatırılmıştım.
İyi olurdu tabii, geçenlerde esim ne hissediyorsun diye sordu ; kiz hissediyorum dedim . Neyse üçüncü erkek olur artık dedi. Boğasım geldi o zaman onu, üçüncüyü sen yaparsan hayır demem benim limit doldu dedim. Bu muhabbeti yaptığımızda ben beslenememekten hastaneye yatırılmıştım.
ben testleri ilk hamileliğimde yaptırdım şimdi de yaptıracağım
ama dediğin gibi sonuç ne olursa olsun büyük konuşmayayım gebeliğimi sonlandırmayı düşünmem
testleri sadece önceden müdahale edilebileck bir durum olur belki diye yaptırıyorum
bu arada bir akrabamızın çocuğuna özürlü olur dediler taş bebek gibi bir kızı var
benle aynı doğum yapan arkadaşıma da risk çıktı ama sorun yok
testler kesin sonuç vermiyor tabi
risk grubunda çıkınca amina sentez yapman istiyorlarmış ve doktorum riskli kolay bişey olmadığını söyledi bende düşünmedim açıkçası ve üçlü test daha kapsamlı onu yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?