2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu hafta daha bi coştu bu bulantılar.... azalacak diye beklerken kusmaya da başladım...yemesem bi türlü yemesem bi türlü,,,,

açken de kötüyüm tokken de... 2. bebeğim olacak nasipse... 3. çocuğu bile düşünüyordum ama artık yok diyorum 3. çocuk beni aşar...

birde kalp kapakçıkları ile ilgili sorun ve ritim bozukluğu var, küçük bi operasyon geçirdim. çok iyiydim ama bu hafta ritim bozukluklarınıda hissediyorum... bakalım nasıl olcak....

İyi Akşamlar Hanımlarrrr

Yahu burası ne kadar çabuk ilerliyor, takip etme şansı neredeyse sıfır, ancak başında durunca takip edebiliyorum tüm yazılanları. bide Hamilelikten dolayı herhalde okuduğumu unutuyorum hemen cevap yazmak isterken unutmuş oluyorum :)

Gezgin - ladybirddd - nısanbu sizleri ekledim listeye
biri daha vardı okudum bugün ama bulamıyorum şimdi tekrar bir özelden yazarsan eklerim.

Yarın bende nihayet Doktora gideceğim, tahlilleri vs. Devlette yaptırmaya muayene ve ultrason için de Özele gitmeyi düşündük. Doktorların ikiside bayan denk geldi ilk kez gideceğim her ikisinede, inşallah memnun kalırız.

Bulantılardan bahsedilmiş; benim 3üncü hamileliğim iki kizimdada hiç bulantım olmadı çok rahat Hamilelikler geçirdim, fakat bu kez farklı bir Hamilelik yaşıyorum bulantılarım oluyor , herşeyden tiksindim, bana her şey kokuyor tuz bile kokuyor, hatta eşim bile kokuyor.
Etrafimdakiler hep bu seferki farklı demekki diyorlar ama ben öyle şeylere inanmak daha doğrusu kendimi acaba erkek mi düşüncesine kaptırmak istemiyorum. Tabiki tek dileğimiz sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmak ama insan tabi bilinç altı iki kizdan sonra bir de erkek evladın tadını almak istiyor. Hayırlısı ALLAHtan.

Cinsiyet tahminleri başlamış, ne güzel. Bence 16. haftadan önce hiç bir doktor kesin olarak erkek veya kız diyemez çünkü her ikisinin de cinsel organları birbiriyle aynı gibi görünüyor 16. haftadan önce. Benim büyük kızıma 6. aya kadar erkek dediler 2 farklı doktor, sonra ayrıntılı ultrasonda belli oldu yumurtalıklarını bile görüyorum kesin kız dedi. Küçük kızım da Doğuma kadar hiç göstermedi kendini. Doğunca ilk sorum cinsiyeti oldu :)))

Normal Doğum konusuna gelince, bende normal doğum en "Normali" diyenlerdenim. İkisinide normal doğurdum, rahat oldu her ikiside. bunuda Rabbim öyle nasip etsin.
Genetik mi, değilmi bilemiyorum ama benim annem üç normal doğum yapmış hepsi çok kötüydü diyor teyzelerim anneannem de öyle diyorlar sadece en büyük teyzem 4 doğum yapmiş sancının başlaması ile bebeğin doğmasi iki saati geçmezdi der, ben herhalde ona çekmişim benimde öyle oldu.

Gene çok konuştum galiba :)

şu evlilik imzalarını nasıl yaptınız yawww bende isterim

Sana ktiliorm cnm.bnde kucuk bi sehirdeyim sdece 1tane ozel hastane var.oraya gdiorm ama allaha sukur harika bi doktorum var.bnm ve bebisim icin en buyuk sans..bde dogum hstanesi var allah dusurmesn daha ne soylim yani en azndan secenegnz cok.ama ben daha buyuk bi sehirde olsaydm ve doktorum orda olsa yine onu secerdm cok guveniorm cnku

Merhaba choco ben de 2010 eylul annesıyım sımdı de 2013 agustosu ıcın hazırlanıyorum :) bu vesıleyle herkese merhabalar.. Keyıflı hamılelıkler dılerım..

Cnm ne guzel anlatmissn.senn gbi tecrubeli bi anneye ihtiyaimz var bnce.cogumzn ilk bebisleri oluca icn bu cinsiyet konusunda biraz sabirsizz bz

evet canım özele gidiyorum ama değiştiricem daha büyük bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum kan tahlili felan yapmadı ya bide sormayı unuttum dr.a ilişki yasakmı die

anladım canım doktor çok önemli yaa bende araştırıyorum özelden iyi bir doktor, ilişki konusuda kişiye göre değişiyo bi daha ki kontrolde sorarsın canım

kızlarr 12. haftada cinsiyet belirlenebilir mii?? bugün doktorum erkeğe benziyor dedi. şaştım kaldım.

doktorlar genelde erken söylemiyorlar canım ama sen şanslısın en azından :)

kızlarr sonunda gripten başımada ağrı girdi ilaç içmiyim diyordum sanırım dayanamayıp içicem(parol) yrn idrar ile kan tahlılı yaptıracaktım bir sakıncası olurmu sizce kızlar???

Cnm ne guzel anlatmissn.senn gbi tecrubeli bi anneye ihtiyaimz var bnce.cogumzn ilk bebisleri oluca icn bu cinsiyet konusunda biraz sabirsizz bz

Herkesin farklı alanlarda bilgileri mevcuttur mutlaka. Benim bilmediğim bir sürü konuda da sizlerin bilgisi daha fazla. Birbirimize burada yardım etmek için bulunuyoruz. Bence bu tür Forumlarda çok faydalı bilgiler toplanıyor. Ben kızlarımı büyütürken hep forumlardan topladım bilgilerimi.
Şimdiye kadar hep Alman Forumlarında gezindim (hala öyle yapıyorum), türkiyedede bu tip Forumların olması çok güzel gerçekten. Çevremdeki Hamile arkadaşlarıma doğuma hazırlık kursları verdim. Daha doğrusu kendim Almanyada iken ( küçük kızımın doğumunu almanyada yaptım) öğrendiklerimi paylaştım.
Bizim zamanımız gelince buradan da paylaşırım

Her Hamilelikte mutlaka bir heyecan ve sabirsizlik oluyor. Bizde o kadar heyecanlıyız ki, yarın Doktora gideceğimiz için. Bu olay herseferinde bir Mucize, heyecanlanmamak mümkün değil....

Kesinlikle dogru bu bi mucize..bulantilar n zamn azalmya bslio

:) bulantılar kişiden kişiye değişir hiç bitmeyenleri de duymuştum ama genelde 3. ayın başlaması ile biter diye biliyorum benim diğer Hamileliklerimde bulantı olmadı ama bunda oluyor. Birde şöyle bir şey var bulantılar bitiyor tam hamileliğin tadını ıkarıcam artık diyorsun ondan sonra mide yanmaları başlıyor 5. - 6. aylarda :))

Bu arada bizim tarihlerimiz de aynı ... bakalım hangimiz önce doğuracağız...

Son düzenleme:

Merhaba sürekli takip ediyorum szi ama pek yazmıyorum
bu arada son cümlenle beni güldürdün bende 2.ciye hamileyim kızımda doktor sezeryan dediğnde çok üzülmüş ağlamıştım
annemi aradım oda bir yandan ağlıyor birde bana söylediği şey bütün sanatçılar sezeryan oluyor bak hülya avşar bile sezeryan oldu diyor
eşim hala anlatır gülmekten kırılırız

İns cnm bulantilr bya zorladi bni.26agustos gorunuo bnm dogum allah korusn bebislerimizi cnm

paylaşım için teşekkürler ben oğlumu normal doğurdum öyle kötü doğum hikayelerini dinlememek lazım sonuçta herkesin farklı farklı oluyor sağlıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağımıza inşallah

Gozumuzu korkutmamk lazim cnm.herseyn bi zorlugu var.sonunda meleklerimize kavusucaz onemli olan bu

kızlar iyi geceler kaç gündür girip yazmıyorum sayfalar çoğaldıkça çoğalmış geriye dönüpte okuyamıyorum..dün doktora gittim şkürler olsun bebeğimizin kalp sesini duyduk..doktor bazı testler istedi sonuçlar şükürler olsun normal..falat idrar yollarımda biraz enfeksiyon var ama doktor normal dedi..fakat doktordan sonra gebelik kaydımı yaptırmak için gittiğim sağlık ocağındaki hemşire de idrar yolunda bi sorun var mı sonuçlar biraz var gibi gösteriyor dedi..hemşireyle aynı fikirdeyim çünkü ilk gebeliğimdede hep idrar yolu enfeksiyonu yaşadım ilaçla vss dengede tutmaya çalışmıştık..fakat bu doktor birşey demedi 1 ay sonra gel normal kontrole dedi..

mutlulukkk ekledim seni ))

teşekkür ederim :)

benim tarihimde aynı sizlerle :) ama ultrasona göre 7hafta+1 günlük hamileymişim :) peki bu bulantılar ne zaman başlar ? bende daha öyle ahım şahım bi bulantı olmadı da acaba zamanı mı gelmedi diyorum ?

ama ben de varım.... ( hergun akşam hastaneden geldıkten sonra hemen pc acıp kk gırıyorum. tabıkı bızım sayfa..yaklasık 1 saatımı alıyor yazdıklarınızı okumakk..genellıkle yazmaya calısyorumm...ama bazende yetısemıyorum uyumaktan..benım bulantılarım cok sukur 1.1.5 hafta surdu..sımdı sukur yokk..normalde dr 1 subatta gel dedı ıkılı test ıcın..ama ben baska bı dr daha gosterecegım haftaya..cok merak edıyorumm durumu.kendı dr.ma gıtsem nıye erken geldın dıyecek...nasıl fıkır :))

Ben de varim canim sat 24 kasim beklenen dogum tarihi 31.08.2013 yas:26 sehir:istabul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…