2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle bebeğin doğduğu için gözün aydın inşallah en kısa zamanda sıkıntılarınızda geçer dualarımız seninle ve meleğinle....

Son düzenleme:

Nekadar karnında durursa o kadar iyidir canım sıkıntı yapma günü saati gelince hepsi gelicek Allahın izniyle.. Benim 40 bitiyo gelmiyo arkadaşım daha 33 te sancıları başladı serum yemeye başladı.. Herşeyin hayırlısı hep dua ediyorum Allah hepimize sağsalim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip kısmet etsin..

canım hemşom ne kusuru Allah aşkına bende bebeğimin tam gününde gelmesi için dua ediyorum zaten geçen hafta ne kadar korktum almak zorunda kalacak doktor diye.kardeşim hep böyledir alıştım ben onun bu hallerine eleştirmek olsun da ne olursa olsun onunkisi ne kadar resmi görüşürsek okadar iyi oluyor . her zaman ki desteğin ve verdiğin moral için çok teşekkür ederim canım

Parmecmm dualrm snnle cnm bebism yannda olucak en kisa zamnda..bzm agustos bebislerine nzar degiyo kizlar mubarek gun allh kem gozlerdn korusn yavrularimizi.meltowski cnm yrn minik bebisn ynndaykn hberler veticksn bze hyrli dogumlr olsun ins

canım çok duygulandım çok etkilendim yazından Rabbim evlatlarınla sağlıklı uzun ömürler versin sana ve eşine. yarın inşallah Allah ın izniyle sağlıcakla bebeğine kavuşacaksın

Bugüne kadar çalıştığım icin bu forumda cok aktif değildim o yüzden bazı seyleri cok bilmiyorum. Bu grubun/ forumun Facebookda da sayfası var mı?

aklıma bişey geldi ama yapmak ister misiniz yada yapabilir miyiz bilemiyorum illaki hepimiz ayrı ayrı dua ediyoruz biliyorum bebişlerde olumsuz ufak tefek sorunlarımız nazara gelmeler falan oldu ya acaba şu mübarek günlerde bi dua listesi falan mı yapsak yani ne okuyabiliriz bilemiyorum ama aklıma Allah c.c. nin ya Şafi ismi şerifi geldi onu çekebiliriz ya da Ayetel kürsi toplayabiliriz gibi yada Yasin_i şerif gibi ne dersiniz kızlar

İyi akşamlar kızlar ay az önce kvler burdaydı bana fenalık geldi yürüyüş yap , yok gündüz bize gel,bebek döner merak etme falan içim daraldı ısrardan nefret ederim...

Kızlar yan yatırma yastığı ne zaman kullanılmaya başlanmalı? Ne zamana kadar kullanılmalı?Ay öğrenecek ne çok şey var. İnşallah iyi bir anne olurum.
Canım doğumdan hemen sonra yan yatırmak lazım bak Arasta neler yaşamış Allah korusun...
mylovel

bursa_guzeli

Hayırlı doğumlar kızlar ...

E canım eve girince kızmadın mı eşine ben apartmanı ayağa kaldırırdım valla ...

Bu arada hep salatalık ve yoğurt yiyerek dindirdiğim mide yanmalarım son iki hafta kala tavan yaptı... Dün gece kabus gibiydi ve şu an da cayır cayır yanıyorum ...

Herkes uzman zaten cnm..suanda ihtiyacm olan en son sey bos konusma ve birilerinin bze kndilerince bseler yaptirmaya calismasi....

aminnnnn inşşş...aynen bende hep sinirliyim huysuz oldum çıktım.....mutlu olamıyor insan kafasında bi sürü şey varken...sağol canım bende sana dua edicem

meraba arkadaşlar yengemde sizle beraber ağustos annesi bugün 36+0 dı
doktor muaynesi vardı doğum için tarih vericekti kordon boynuna dolanmış kalp atışları yavaşlamış acil doğuma girmen gerek demiş
yengem apar topar aradı hastane çantamı hazırla diye
herşeyi tam anlamıyla hazırdı ama çantasını düzmemişti doktor gün versin diye bekliyodu
apar topar hemen evine koştum herşeyini hazırladım yengeme yelek çorap çetik falanda koydum ki iyide oldu üşüdü bayağ
doğumdan sonra hemşire camdan bebeği ilk gösterdi ya allahım o an süperdi inanılmaz heycanlı duygulu anlatılmaz
bebeğimiz çok sağlıklı maşallahhh sarışın mavi gözlü 3100 gr 51 cm 36+o da
sezeryandan sonra sütü hemen geldi cuk cuk emiyo bizimki yalanıyo
hastane çantanıza her ihtimale karşı doymazda mama verirler diye biberon koyun ve hasta bezide koyun

Arkadaşlar demir hapı olarak ferro sanol düodenal kullanan var mı? Ben sadece demir hapı kullanıyorum ,bazıları yanında vitamin de kullanıyor. Aklıma takıldı acaba bişeylerde eksiklik var mı diye?

Bu arada hep salatalık ve yoğurt yiyerek dindirdiğim mide yanmalarım son iki hafta kala tavan yaptı... Dün gece kabus gibiydi ve şu an da cayır cayır yanıyorum ...
Bende bugün nst de dayanamadım arkadaşım .Boğazım resmen yara oldu ve akşama kadar geçmedi.

bende sadece demir kullanıyorum yanında c vitamini kullnıyo olabilirler emilimi arttırdığı için yada multivitamin canım

bende sadece demir kullanıyorum yanında c vitamini kullnıyo olabilirler emilimi arttırdığı için yada multivitamin canım

Senin bebişin kaç gr dı bu hafta canım? Benim cadı son zamanlarda çok az almaya başladı kilo,1 haftada 50 gr almış görünüyor da acaba dedim vitaminle falan alakalı mı.

Kızlar ben bır tek ateşölçeri sona bırakmıştım sonradan da araştırmaya imkanım olmadı alamadım. Tavsiye edebileceğiniz hangı. Marka ve modeller var acaba bazıları çok pahalı sanırım. Alından ölçen mı alsam napsam bılemedım..

Benim kullandığım vitamin hapları burda sanırım kimse kullanmiyordur. Demir hapı, multivitamin, magnezyum. B12, omega3 , çinkolu C Vitamini. Dişler icin florur de var ama ben onu kullanmayı bıraktım. Haaa bu arada birde hamilelikte hypotroid çıktı onun icinde hormon hapı aliyorum

Ben braun un kulaktan ölçen ateşolcerini sipariş verdim

kızlar bugün kontrolümüz vardı.37+0 meleğim 49cm 3200gr olmuş.maşallah kuzuma.sağlıcakla gelir inşallah...

Son düzenleme:
Senin bebişin kaç gr dı bu hafta canım? Benim cadı son zamanlarda çok az almaya başladı kilo,1 haftada 50 gr almış görünüyor da acaba dedim vitaminle falan alakalı mı.
250 gr almıştı 10 günde canım ama ben vitamini aylardır kullanmıyorum drum kesti heşeyi yiyebildiğim için ben demir hapını içerken bazı şeylere dikkat ediyorum süt yumurta yoğut peynir gibi şeyler yemden 2 saat önce yada yediysen 2 saat sonra alıyorum bol bol ceviz fındık yoğurt ve meyve tüketiyorum bide ama bebişin kilo alımı beslenmemizle çok bağlntılı değil sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…