- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.001
Sevindim canim iyi olmaniza...bakalim bizim dyrum ne olcak...simdilik soyle gbi; 39 a girene dek dogum baslarsa normal olsun gerekmedikce mudahale edlmesin diye anlastik bu sure icinde baslamazsa 39 a grince sezeryan.aslinda normal icin daha cok bekleyim diyorum ama benim melegim nedense cok az kilo aliyor onu riske atarim diye korkuyorummmm....hala 2 kg civari sadecehayrli si tabi saglikli olsunda...anlamadigimiz dr herkes hfta da 1 igne olurken kasilmalari onleyemiyoruz diye bana 2 igne yapririyodu.igneyi birakinca kasilmalar geldi ciger gelistiricyi olduk serum aldik ama simdi kuzum bekliyo....Allah im su mubarek gunlerde hayrli yazilar yazsn hepimize ins...bugunleri gormemize de sukur
Canım doğumdan hemen sonra yan yatırmak lazım bak Arasta neler yaşamış Allah korusun...Kızlar yan yatırma yastığı ne zaman kullanılmaya başlanmalı? Ne zamana kadar kullanılmalı?Ay öğrenecek ne çok şey var. İnşallah iyi bir anne olurum.
pazara gittik esimle neyse o geldi bende birsey alıp gelecektm ben gidiyom dedi bende yolda bekler sandım ama o eve gitmiş bende yolda rastlamdm ona eve geldim ne camdan bakan var ne bekleyen neyse apartmann ışıkları yoktu zifir karanlıkta tammmmm 4 kat cıktım hem korktum hem uzuldum yanmda tel vs olsaydı onun ışıgıyla rahat cıkardm ki doguma kalmış iki hafta yolda vs birsey olur diye dusunen yok zaten bende eve girdim agladım agladım simdi rahatladm rabbim sahipsiz yalnız bırakmasn kimsenn kimseye faydası yok
İyi akşamlar kızlar ay az önce kvler burdaydı bana fenalık geldi yürüyüş yap , yok gündüz bize gel,bebek döner merak etme falan içim daraldı ısrardan nefret ederim...
Canım doğumdan hemen sonra yan yatırmak lazım bak Arasta neler yaşamış Allah korusun...
mylovel
bursa_guzeli
Hayırlı doğumlar kızlar ...
E canım eve girince kızmadın mı eşine ben apartmanı ayağa kaldırırdım valla ...
allah yardımcın olsun canım..allahım sabır ve dayanma gücü versin inş.ben okadar sinirli ve kindar bi insan oldumki kendime şaşıyorum önceden sinirim gecerdi unuturdum şimdi bi an aklımdan cıkmıyo hep yüzüm asık anlamıyorum nasıl değiştim boşver demeyi yapamıyorum artık önceden böle değildim...allahım yardımcımız olsun dualarımda olcaksın sende bana dua et canım
Bende bugün nst de dayanamadım arkadaşım .Boğazım resmen yara oldu ve akşama kadar geçmedi.Bu arada hep salatalık ve yoğurt yiyerek dindirdiğim mide yanmalarım son iki hafta kala tavan yaptı... Dün gece kabus gibiydi ve şu an da cayır cayır yanıyorum ...
Arkadaşlar demir hapı olarak ferro sanol düodenal kullanan var mı? Ben sadece demir hapı kullanıyorum ,bazıları yanında vitamin de kullanıyor. Aklıma takıldı acaba bişeylerde eksiklik var mı diye?
Bende bugün nst de dayanamadım arkadaşım .Boğazım resmen yara oldu ve akşama kadar geçmedi.
bende sadece demir kullanıyorum yanında c vitamini kullnıyo olabilirler emilimi arttırdığı için yada multivitamin canım
Arkadaşlar demir hapı olarak ferro sanol düodenal kullanan var mı? Ben sadece demir hapı kullanıyorum ,bazıları yanında vitamin de kullanıyor. Aklıma takıldı acaba bişeylerde eksiklik var mı diye?
Bende bugün nst de dayanamadım arkadaşım .Boğazım resmen yara oldu ve akşama kadar geçmedi.
Kızlar ben bır tek ateşölçeri sona bırakmıştım sonradan da araştırmaya imkanım olmadı alamadım. Tavsiye edebileceğiniz hangı. Marka ve modeller var acaba bazıları çok pahalı sanırım. Alından ölçen mı alsam napsam bılemedım..
250 gr almıştı 10 günde canım ama ben vitamini aylardır kullanmıyorum drum kesti heşeyi yiyebildiğim için ben demir hapını içerken bazı şeylere dikkat ediyorum süt yumurta yoğut peynir gibi şeyler yemden 2 saat önce yada yediysen 2 saat sonra alıyorum bol bol ceviz fındık yoğurt ve meyve tüketiyorum bide ama bebişin kilo alımı beslenmemizle çok bağlntılı değil sanırımSenin bebişin kaç gr dı bu hafta canım? Benim cadı son zamanlarda çok az almaya başladı kilo,1 haftada 50 gr almış görünüyor da acaba dedim vitaminle falan alakalı mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?