2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

" ben henuz kahvalti yapmadim yanliz" demek bana kahvalti hazirla hizmet et demek degildir. Helede sinirlenilmesi gereken bir cumle hic degildir :))) burada elestirilen sey olayin burada anlatilis seklindeki kucumseyici ifadelerdi. Eve gelen bayanin kahvalti etmedigini soymesine degilde, ev sahibinin onu def edecegini v.b asagilayaci ifadeler kullanmasini elestiriyoruz. Siz yoksa evinize gelip dusuncesiz veya size gore uygunsuz davrananlari def mi ediyorsunuz? Duygusala baglayarak hamile bayana yapilan saygisizliga deginen sensin ayrica...Hamile bayanlara nasil davranilmasi gerektigi i hepimiz biliyoruz zaten. Ornek verdigin meslek isimlerinede cok sasirdim, dikkat edersen hepsi kadinlar icin secilmis ornekler. Her dil gelisir ve degisir. Hepimiz biliriz ki kisilerin kendilerini ifade ederken sectikleri kelimeler kendi karakterlerini yansitir, mumkun oldugunca kullandigimiz dili guzellestirmeye calisiriz. Gecmiste kullanilmasi uygun ancak gunumuzde hakaret kabul edilen bir cok sozcuk var her dilde, toplum tarafindanda kendiliginden elenen sozcuklerde cabasi...

Durumun statu tartismasi ol adigi anlamis olmanada sevindim

Evet bu baslik bu konuyu tartismak icin uygun degil zaten herkesin konuya bakis acisi farkli ve kimsenin kimseyi hakli gormeyecegi cok acik :) herkes ayni seyleri yazip konu uzadikca uzayacak :)

Verdigimiz rahatsizliktan dolayi ben kendi adima ozur dilerim bayanlar:)

Son düzenleme:
pazara gittik esimle neyse o geldi bende birsey alıp gelecektm ben gidiyom dedi bende yolda bekler sandım ama o eve gitmiş bende yolda rastlamdm ona eve geldim ne camdan bakan var ne bekleyen neyse apartmann ışıkları yoktu zifir karanlıkta tammmmm 4 kat cıktım hem korktum hem uzuldum yanmda tel vs olsaydı onun ışıgıyla rahat cıkardm ki doguma kalmış iki hafta yolda vs birsey olur diye dusunen yok zaten bende eve girdim agladım agladım simdi rahatladm rabbim sahipsiz yalnız bırakmasn kimsenn kimseye faydası yok

canım seni çok iyi anlıyorum ve senin adınada çok üzüldüm.yazdıklarında bende kendimi buldum..o kadar doluyum ki..doğumum burnumdan gelmesin diye dua ediyorum hep..bi an önce doğurup bebeğimle tek kalmak istiyorum..onun doğuca olduğana bile bu yüzden sevinemiyorum..içim hep tedirkin..sende sıkma canını sıksakda elimizden bişi gelmiyor zten

cnm bnm bnmde demek ıstedıgım gereksız karsılastrmalar kayınvalıde fln ne alaka sımdı ben kucumsedıgınız ile ilgili bi söz söylemedım sadece bu kadar ısı statuye kayınvalıdeye fln getrmeye gerek yok senı rahatsız edıyosa dersın ben hazırlaymam bu halımle kendın hazaırla ye bende ilk gittigim ewe acım dıyemem acımdan ölsemde ew sahıbı ıkram etmedıgı surece ıstemem ewıme gelene dolabı ac ye de demem hazaırlarım umarım anlatabılmısımdır hem nerden bılıosun kı benden hızmet beklıyo dıcemı allahıma sukur kendı işimi hala kendın görebılıyorum hamılelıgım sorunsuz gectı ama herkes ıcın bu gecerlı olmaya bılıyo tabı onada dicem yok tartısmak gibi bi niyetım de yok herkesın görüsü kendıne

haklısın cnm ama üzme kendını belkı esın dusunememıstır

Evine ilk kez gelen biri ben henüz kahvaltı yapmadım derse sen bundan ne anlarsın açım bişeyler yemeliyim ev benin olduğuna göre ona kahvaltı yı ben hazurlamalıyım bi kere olayın iş adabına gelirsek madem ben o eve ilk kez gidiyorum kahvaltımı yapar çıkarım ayrıca temizlikçi demekle küçümsenmiş olduya bu ili yapan insanların çalıştığı firmanın adı temizlik şirketi yardımcı bayan şirketi adı altında çalışmıyorlar ayrıca bu şirketler de erkeklerde görev yapıyor benim önceki oturduğum sitede eslarından temizliğini erkekler yapıyordu sekretarya dediğimiz bölümlerde çalışan bir çok erkek gördüm olayı kadın hakları savunuculuğuna da çevirmeyelim kızcağız kadını evinden def etmemiş ama sinirlenmiş ve ben onu haklı buldum bende olsam sinirlenirdim birden kadını masum kızı canavar ilan ettiniz neyse kadının kulakları çok çınladı daha bu mevzuda yorum yapmayacağım canım senden özür dilerim aynı fikirlere sahip olamadığım için topikteki arkadaşlarımızdan da özür dilerim yeri olmayan bi konunun tartışmasını yaptığım için

bu gece karnımdaki son gecesi bebişin.., yarın bu zaman Allah kısmet ederse yanımızda olacak, az da olsa korkuyla karışık garip bir heyecan var içimde... hani önemli bir sınava girmeden önce heyecan yaparsınız yaparsınız ,sonra artık bişey hissetmemeye başlarsınız ,garip bi sakinlik gelir ya öyleyim (yani benim öyle olurdu okuldayken )

6 yıl önce kızım hayatımızı değiştirdi, 2 yıl öncede oğlum...
şimdi yarın hayatımız bir kere daha değişecek...inşallah güzel günler bizi bekliyordur..
Allah hepimize ailemiz ve çocuklarımızla beraber iyi yazılar yazsın ,güzel günler göstersin inşallah..

dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, biliyorum sağsalim döneceğim ,gene yorumları okuyup cevaplar yazacağım ,ama insan bi garip oluyor işte , şimdilik bu son yazım..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden, Allah bi avazda kurtarsın, çok öpüyorum hepinizi tek tek.. kendinize iyi bakın...

Allah yardimciniz olsun insallah hersey yolunda giderde saglicakla bebeginizi alirsiniz kucaginiza..

Arastacm bnde heyecn yptm sabh sabh idann ve senn guzel hberlerni bkliyrz.mutlulukk cnm cok sevndm minik oyku seni uzmezdi zaten annesi...mubarek gunde dualrm hepimzle evlatlarmza sag saglm kavusalm ins

Günaydın tatlım uyuyamadın dimi bütün gece Hadi bakalım sağ salim kucağına al gel İdoşumuzu Sağlıkla gelsin size ömür boyu mutluluklar getirsin inşallah canım

cok kıskandırıcıısın ya darısı bebegini bekleyenlern basına yaaa bende melegimi istiyorum ama dogumdan da korkuyorum :) neyse gecmişe bakamadım doguran oldu mu ki

Kızlar arasta mesaj attı . İdos doğmuş ikiside iyiymis :)

bi bebişimiz daha oldu yuppycanım geçmiş olsun Allah analı bablı büyütsün bebişini

arastaaaa gözünaydınnn ida helen de dünyaya geldi hoşgeldi :))

darısı bizim bıcırıklaraa :)

herkeslere günaydın azıcık geçmişe bakıyımm tam takip edemiyorummm.....

ayy maşallah ne güzel pozitifsin cnm bzde inş. günümüz gelince sen gbi olabilirz.. diyodum kii

okudum maşallah darısı başımıza inş. sağlıklı uzun ömürlü bebiş olur inş..

Arastacim Allah nazarlardan korusun ....

Arastadan haber var mı diye bakmaya gelmiştim Güzel haberimiz gelmiş. İda Helen dünyaya merhaba demiş hepimizin gözü aydın. Arastacım güle güle, mutlulukla, huzurla büyüt yavrunu inşallah

Arastacımm heyecanla beklıyoruuz:)

cnm gözün aydın kavuştun kuzucuğuna darısı bizlere inşallah tembellereDD

Cucuummm arastammm gözünüz Aydın çok öpüyorum sizi . Bizim kızın duaları ediliyor şuanda aşası ana bba günü arada kaçtım size bakmak için öpüyorummm

Yavrularınızla beraber nice sağlıklı , huzurlu , mutlu günleriniz olsun ; hayırlı olsun .
Gözünüz aydın , hayırlısı ile kurtardınız , darısı bizlerin başına inşallah :)

Tazecik annelerrr gozunuz aydin, yavrulariniz evinize bereket, huzur getirsin... Gule gule buyutun...

Vee zaman gecmiyor yarin 36 haftam bitiyor ama gunler gecmiyor bende dogurmak kavusmak istiyorummm sag salim bir sekilde :)

Herkese tek tek teşekkürler kızlar. İyi ki varsınız

arasta, cucu, parme ve tum yavrularina kavusan anne lerimizi tebrik ediyorum yuvalari huzur nese dolsun insallah. ..

Meltowski canim Rabbim sag salim kavustursun yavrunuza. ..dualarim seninle Allah a emanet olun. ..
Darisida basimiza olsun

Son düzenleme:

Guzel haberini bekliyoruz . Hayırlı ve sağlıklı doğumlar olur insallah

Canim bugun dr kontrolün vard diye hatirliyorum, nasil gecti? Hersey yolundadir ins...

Kızlar Parme arkadaşımız da doğurdu lakin İnci bebeğimizde kansızlık varmış ve hareketleri az olduğu için yoğun bakımdaymış. Ben iyi olacağına eminim, siz de dualarınızı eksik etmeyin de biran önce bebeğine kavuşsun parme. Rabbim şimdiden dualarınızı kabul etsin. Bana geçmiş olsun dileklerini sunan arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler.

İnci kizimiz biran once toparlansin annecigini uzmesin insallah... Dualarimiz onlarla, Allahim mubarek ayda yanlarinda olsun...

allah yardımcısı olsun inş parmenin dualarımda olacak..allahım ne olur evlatlarımızla imtihan etme bizleri

Evet tatlım bugün kontrolümüz vardı.. Bi sorun yok çok şükür ama sancım falanda çıkmıyo.. Pazartesiye beklemeye karar verdik. Eğerki gelmezse paşam pazartesi sezeryan olcam canım hayırlısıyla..

Sevindim canim iyi olmaniza...bakalim bizim dyrum ne olcak...simdilik soyle gbi; 39 a girene dek dogum baslarsa normal olsun gerekmedikce mudahale edlmesin diye anlastik bu sure icinde baslamazsa 39 a grince sezeryan.aslinda normal icin daha cok bekleyim diyorum ama benim melegim nedense cok az kilo aliyor onu riske atarim diye korkuyorummmm....hala 2 kg civari sadece hayrli si tabi saglikli olsunda...anlamadigimiz dr herkes hfta da 1 igne olurken kasilmalari onleyemiyoruz diye bana 2 igne yapririyodu.igneyi birakinca kasilmalar geldi ciger gelistiricyi olduk serum aldik ama simdi kuzum bekliyo....Allah im su mubarek gunlerde hayrli yazilar yazsn hepimize ins...bugunleri gormemize de sukur

allah yardımcın olsun canım..allahım sabır ve dayanma gücü versin inş.ben okadar sinirli ve kindar bi insan oldumki kendime şaşıyorum önceden sinirim gecerdi unuturdum şimdi bi an aklımdan cıkmıyo hep yüzüm asık anlamıyorum nasıl değiştim boşver demeyi yapamıyorum artık önceden böle değildim...allahım yardımcımız olsun dualarımda olcaksın sende bana dua et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…