- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.021
250 gr almıştı 10 günde canım ama ben vitamini aylardır kullanmıyorum drum kesti heşeyi yiyebildiğim için ben demir hapını içerken bazı şeylere dikkat ediyorum süt yumurta yoğut peynir gibi şeyler yemden 2 saat önce yada yediysen 2 saat sonra alıyorum bol bol ceviz fındık yoğurt ve meyve tüketiyorum bide ama bebişin kilo alımı beslenmemizle çok bağlntılı değil sanırım
aklıma bişey geldi ama yapmak ister misiniz yada yapabilir miyiz bilemiyorum illaki hepimiz ayrı ayrı dua ediyoruz biliyorum bebişlerde olumsuz ufak tefek sorunlarımız nazara gelmeler falan oldu ya acaba şu mübarek günlerde bi dua listesi falan mı yapsak yani ne okuyabiliriz bilemiyorum ama aklıma Allah c.c. nin ya Şafi ismi şerifi geldi onu çekebiliriz ya da Ayetel kürsi toplayabiliriz gibi yada Yasin_i şerif gibi ne dersiniz kızlar
istersen bu hafat beslenmene dikkat et ve sol yanına yat bakalım fark edecekmiMaşallah canım, benimki haftasıyla uyumlu kilosu ama bende beslenmeme çok dikkat etmiyorum herhalde canım sıkıldı
Kızlar anca yazabildim 22 temmuz saat 11 de 38+4 te epidural normal doğumla 3200 gr 48 cm bir kız çocuğu dünyaya getirim prenses gibi bir doğumdu adı gibi en minumumda ağrıları yaşadım imkanı olanlara epidural normal doğumu şiddetle tavsiye ediyorum darısıda sizlerin başına diyorum
Bu arada hep salatalık ve yoğurt yiyerek dindirdiğim mide yanmalarım son iki hafta kala tavan yaptı... Dün gece kabus gibiydi ve şu an da cayır cayır yanıyorum ...
aklıma bişey geldi ama yapmak ister misiniz yada yapabilir miyiz bilemiyorum illaki hepimiz ayrı ayrı dua ediyoruz biliyorum bebişlerde olumsuz ufak tefek sorunlarımız nazara gelmeler falan oldu ya acaba şu mübarek günlerde bi dua listesi falan mı yapsak yani ne okuyabiliriz bilemiyorum ama aklıma Allah c.c. nin ya Şafi ismi şerifi geldi onu çekebiliriz ya da Ayetel kürsi toplayabiliriz gibi yada Yasin_i şerif gibi ne dersiniz kızlar
Kızlar anca yazabildim 22 temmuz saat 11 de 38+4 te epidural normal doğumla 3200 gr 48 cm bir kız çocuğu dünyaya getirim prenses gibi bir doğumdu adı gibi en minumumda ağrıları yaşadım imkanı olanlara epidural normal doğumu şiddetle tavsiye ediyorum darısıda sizlerin başına diyorum
Selam kızlar..Yarın sabah 8de sezeryan olucam... dualarınızı eksik etmeyin.. hakkınızı helal edin.. hepimize insaallah hayırlı dogumlar...
Canım İzmitli misin? Ben de oralıyım.Çok özlüyorum İzmit'i. Hangi doktora gidiyorsun? Yağmur yağması iyi oldu.Dün gece Bursa yaktı beni.Vantilatör bütün gece açıktı;ama ben yine de mahvoldum.Sabah camdan dışarı baktığımda bir de ne göreyim. Yağmur yağmış. İnanamadım önce.Şimdi daha serin. İnşallah en azından birkaç gün böyle sürer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?