2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah canım, benimki haftasıyla uyumlu kilosu ama bende beslenmeme çok dikkat etmiyorum herhalde canım sıkıldı

Yarın doktorumuza gidiyoruz. Bakalım neler dicek minik kaplumbağam kac kilo olmus.

bence 41 yasin okuyabiliriz. yarın cuma hem de ramazan ayındayız. yarın toplam 41 yasin okuyalım bence. sala ile ezan arası en müsait zaman.

Kızlar anca yazabildim 22 temmuz saat 11 de 38+4 te epidural normal doğumla 3200 gr 48 cm bir kız çocuğu dünyaya getirim prenses gibi bir doğumdu adı gibi en minumumda ağrıları yaşadım imkanı olanlara epidural normal doğumu şiddetle tavsiye ediyorum darısıda sizlerin başına diyorum

Canım benim,3 numarada geliyor yarın desene.tebrik ederim valla cesaretin için seni,hem kariyer yapıp hem de çocuklarınla ilgileniyorsun.artık kimse 3.'yü düşünmüyor bile,ben de yaşım ve tekrarlayan düşükler nedeni ile heralde düşünemem.olsun çok isterdim ama.yarın sağlıkla evladını al inşallah kucağına,umarım sende çok kısa sürede toparlanırsın.sağlık ve mutlulukla büyüt inşallah yavrunu.Allah yardımcın olsun

Parme'cim dualarımız İnci ve seninle.inşallah iyileşip hemen annesinin kucağına gelir.Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın.Maths55,çoğunlukla akşamın geç saatlerinde 1-2 kısa ve öz paylaşım yapardın,durumu özetler gerekirse sorunu sorar,yorumunu yapar giderdin.yine kısa ve öz,yine hemen hemen aynı saatlerde güzel doğum haberini verdin,minik kızını sağlıkla büyüt inşallah,ömrü boyunca mutlu olsun ve hep hayatında iyi insanlar olsun.

Maşallah canım, benimki haftasıyla uyumlu kilosu ama bende beslenmeme çok dikkat etmiyorum herhalde canım sıkıldı
istersen bu hafat beslenmene dikkat et ve sol yanına yat bakalım fark edecekmi

çok güzel anlatmışsın masalalh allah analı babalı büyütsün ömrü uzun rabbimin hyrı bereketi üstüne olsun hep gülsün inş darısı benim gibi bekleyenlere inş

bencede allah senden razı olsun hepimizin duaya ihtiyacı var..........

Allah analı babalı buyutsun canımm çok sevindim. Prensesini bizim için de kokla, kendinize çok iyi bakın..

Boşver be hemşo insanları,canımızı bile boşuna sıkıyoruz boşboğazlar yüzünden.çoğu insan kötü ve mutsuz olduğu için karşı tarafın iyi olması batıyor ve kendini bilmezlikleriyle kendileri gibi aşağı çekmeye çalışıyorlar insanlarıda.seni üzen de kardeş işte,ama atsan atılmaz satsan satılmaz.sen çok güçlü ve kendine yetebilen bir kadınsın,sanki onlar bakacakmış gibi oğluna seni üzüyorlar.en güzel cevabın cevap vermemek ve dik durmak,zaten onlarda biliyorlar.senin kızın ve oğlun senin kıymetini bilip hiç üzmeyeceklerdir,eminim.oğlunda sağlıkla hayırlı zamanda gelsin inşallah.iyi geceler hemşocum

slm kızlar uykuları kaçanlar ve benim gibi ancak fırsat bulabilenler var sadece sanırımbenim ufaklık bugünde doğmadı bekliyo bakalım nereye kadar durcak.bide benimkinin erken riski var die 9 ay boyunca ilaç kullandım 34 te bıraktım ilacıpaşamın gönlü ne zaman isterse o zaman gelsin bakalım.herkesler iidir inş.yeni doğumlar var mı bugün acaba.hızlıca bi bakmaya çalışayım

KiZlar bu Nisan nasil bisey ben tuvaletimi yaptıktan sonra azıcık yani bı sümü k kadar sumuk renkli bisey geldi hafif pembeler vardı böle kan gibi değil hani yara olur kanar biter sileriz pembeleri kalır ole azıcık. bugun düşta jilette yaptım sanki o kanamış kalanını silmişim gibi ama kontrol sonucu jilet kesiği göremedi esim.
Acaba bu Nisan bu kadar az olur mü?
Biraz iğrenç ve ayrıntılı yazdım Kusura bakmayın bilgisi olan varmi.

dün sabaha karşı 4 te miğde yanmalarımın beni kaldırması sonucu bugün akşam 9 da sızmışım.. saat 12 de tekrar miğdem başladı.. cehennem gibi yanıyo boğazıma kadar hemde.. ilacım da yok.. bugün yine sabahçıyım.. inş son 3 günüm ... Allah hepimizi tüm rahatsızlıklarımızdan kurtarsın...

Evet canım izmitliyim. Funda doğan a gidiyorum ama 7,5 aydan sonra değiştirdim. Önce Nuri bey e gidiyordum. Bursa da güzel bence İzmit dışında ikinci tercihim olabilir. Ama memleketim bambaşka. Birde üstüne bahçecikliyim ben. Cennetin yeryüzü şubesi gibi geliyor bana.
Hava yarında yağabilirmiş. Ama arkası fena sıcak.

epey bir zamandır gıremıorum yoğunluktan dolayı...bende bu ara gecelerı artık uyuyamıyorum normalde bu saate kalmam mümkün deildi. yeni doğum yapan arkadaşlarımız olmuş onlara Allah analı babalı buyutsun ve gözünaydın dıorum bazı arkadaşlarımızda sıkıntılar geçirmiş çok geçmiş olsun dıorum...benımde belli oldu günüm.... 6 ağustos salı gününe epidural sezeryan günü verdiler Allahın izniyle bi kızım daha olacak inş. daha önceki genel anestezi sezryandı şimdi artık hep epidural yapıolarmıs doktor oyle dedi. arkadaşların cogu memnun kalmış inş benimde hayırlısıyla güzel geçer doğumumda kızımında ilk gelişini görür ilk ağlamasını duyarım inş...... Allah hepimizin yardımcısı olsun...............

kızlarrr karnım 5-6 dk. da bir kasılıyor ve kasıklarıma sancı giriyor yataktan zor kalktım.. sık sık tuvalete giriyorum ama suyum gelmedi nişanım yok.. bu sancılar kasılmalar neyin nesi panik olmalımıyım ki bilemedim evde dogurmaktan korkuyorum ya anlamazsam die.. sancım bazen makatıma ve rahmime vuruyorr hoplatıyor yerimdenn ... Su gelmesi nasıl bişey yaa idrar yapar gibi değildir dimi istem dışı anlamadan akan bişey mi sanırım çıldırıcam yavvv... heeee birde bebeğim çok hareketli kıpırrr kıpırrrr ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…