- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #46.961
bncede bencede..şu saplanmalar bnde de var ahh..bnde eşime çk alınganlık yapıyorum kiminde haklıyım kiminde abartıyorum ama doğum yaklaştı korkuyorum korkumdan sarıyorum ona napiiimm..millet ne güzel naz yapmış ohhh..biz sessiz kedi gibi oturuyoruz evde..Canım anlattığın olaya bayıldım
İyi sabretmişsin gerçekten
O kızın9.ayını düşünemiyorum
Çok naz yaptığımı düşünen sevgili eşimde görse keşke öle bi tipide kıymetimi anlasa
Akşam i davet vardı geç kaldık biraz davetin olduğu oteli bulamadık falan
Eşim çok tedirgin oldu tabi oteli blduumuzdada arabadan hızla inip yürümeye başladı
Ben de koca göbekle arkasından gidiyorum
Sonra az yavaşladım kasığıma bıçak saplanır gibi oldu
Eşim dönüp arkasına nasılım diye bakıyor sandım resmen ters ters baktınyavaş yürüyorum diye
Tabi tüm akşam tafra yaptım
Bizimkilere senn anlattığın gi kız lazım
Müstehaktır bunlara
Arkadaşlar bu sabah nişanım geldi
Önce korktum anlayamadım sonra nişan olduğunu anladım tüm tarifler uyuyor
Şimdi endişem nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum oluyor
2 günde de 2-3haftada olablr diyor internette
İnşallah Ağustos 15i bekler kuzucum
Az daha kilo alsa iyi olur
Dün muayene olduğumda doktorum çatı muayenemi falan yaptı ve daha belirti yok
Ayın15ini bekler bebişin dedi
hamiş arkadaşlarım...cumartesi 9 da sezeryana alınıcam Allahın izniyle...çok heycanlıyım ve stresli....dün annecim geldi memlektetten Allah razı olsun her işimi yapıyo...insanın kendi annesi gibisi yok.....akşamada kayınvalidemler geldi stresten ölüyodum annemle araları pek yoktur....onlar evlerine gidinceye kadar nasıl gerildim anlatamam...doğumdan sonra napıcaz bilemiyorum...annem 20 gün bende o yüzden kv lerde benden çıkmaz hergün kalırlar..şimdiden başladılar herşeyime karışmaya bi laf söylemeye...offff Allahtan sabır diliyorum...neyse sizide sıkmamayım herkes kendi derdinde zaten ..........doğum yapıck arkadaşlarıma Allah kolaylık versin...yapanlarada güle güle büyütmelerini diliyorum Allahtan...
benim ki siğil gibi toplu iğne başı kadar...
ve evet bugün 1 ağustos...gerçekten tam ağustos anneleri olucaz artık :)
cumartesiyi iple çekiyorum...nst ye giricem ve inşallah gün belli olur...bayramda girecek araya,dr olmazsa falan onları da konuşucam...
ama her an olabilirmiş gibi de geliyor bana...hayırlısı inşallah...
Arkadaşlar bu sabah nişanım geldi
Önce korktum anlayamadım sonra nişan olduğunu anladım tüm tarifler uyuyor
Şimdi endişem nişan geldikten ne kadar süre sonra doğum oluyor
2 günde de 2-3haftada olablr diyor internette
İnşallah Ağustos 15i bekler kuzucum
Az daha kilo alsa iyi olur
Dün muayene olduğumda doktorum çatı muayenemi falan yaptı ve daha belirti yok
Ayın15ini bekler bebişin dedi
bende de aynı şekilde çıktı ve sadece göğüs uçlarımda değil. resmen siğil gibi boynuma ve koltuk altlarıma da attı.Çoğunu koparttım valla...
şimdi para verdiniz diye akşama kadar aç mı çalıştırcak sınız ne terbiyesizlik ! ayrıca bu bir vicdan meselesidir bende yardımcı çağırıyorum ama kahvaltıda hazırlıyorum kahvesınide yapıyorum ayrıca istemesinede gerek yok içimden geldiği için vicdanım olduğu için yapıyorum ne söyliyim size daha bilemedim .... benimde bu yazıya sinirlerim bozuldu ....
ellemeseydin keşke...sonradan iş çıkarabilir..niye kopartıyorsunuz ki,ay ben hiç kurcalayamam korkarım :/
Günaydın kızlar. İki elim boş yazıyorum. Dün İda sütümü içti ve yatıyodu, sırt üstü yatarken kustu, boğuluyodu, morarmıştı. Annem vardı o duymadı kusarken. Eşim de nazar boncuğu almak için çarşıya gitmişti. Ben anneliğimin ilk sınavını en zor anında onu görerek vermiş oldum. Soğuk kanlılıkla kucağıma alıp yüzükoyun çevirdim sırtına vurdum ve hayatını kurtardım o sırada annemi ebeleri çağırması için gönderdim. Hemen geldiler aspire ettiler ve oksijen verildi. Dünden beri yoğun bakımda ama durumu çok şükür iyi. Sadece tedbir amaçlı yatıyor şuan. Ben arada gidip ziyaret ediyorum. Çok tatlı maşallah ve onu çok özlüyorum, hayatta olduğu için, refleksleri iyi olduğu için ve tüm tetkikleri iyi çıktığı için ve onu anında gördüğüm için dua ediyorum. Sakın bebeklerinizi sırt üstü ve gazını çıkarmadan yatırmayın, hastaneye giderken dayamak için yan yatırma yastığı götürün.
Zor gunlerimizde, bizlerin isleri kolayasin diye surekli ve ara sira ev islerimize yardim icin gelen bayanlara 'temizlikci' denmez, yardimci denir. Evinizde servise v.s. de yardim ediyorsa o zaman servisci bayan denir. Bu hizmet karsiliginda tabiiki odeme yapiliyor ancak onlardan kucumser ve saygisiz bir ifadeyle bahsetmek insanlik disidir. Bu zamanda guvenilir ve elinin isi begenilir birisini bulmak cok zor, baskasinin evini temizlemek helede uzerine kucumsenmek ne kadar agirdir kim bilir, allah sabir versin onlara...
Ayrica, 9 aylik hamile olmak hastalik degildir... Agir is yapilmaz ama yatalak, sakatda degiliz hicbirimiz...
Kusura bakmayin bende sabah bu konuya cok uzlmustum, bizim kadinlarimizda da sik sik bu tavir vardir, kim bilir ileride bizimde ayni isi yapmayacagimizi...
Evet canım 9 aylık hamile olmak hastalık değildir. Kimse kimseyi yaptığı işten ötürü eleştirip küçümsemiyor ama nezaketten ve görgüden bahsedecek olursak hamile bi bayandan hizmet beklemek te hoş bir davranış değil ben hamile birinin evine misafirliğe gitsem bana bi bardak çay doldursa kalkıp yardım etmek isterim ve ederim de bu amile olmadan önce de böleydi otobüslerde Yada bekleme salonlarında hamile ve yaşlılara yer veriniz yazar hasta olduğumuz için mi yazıyor tabiki deil ve o yardımcı bayan karşsındaki insana hamile olsun olmasın nezaket göstermemiş benim kahvaltı yapmadım yalnız nasıl bir kendini ifade biçimidir evet bu devirde düzgün bi yardımcı bayan bulmak çok zor ben bulamadığım için almıyorum ayrıca olayı duygusala bağlamanın anlamı yok ne kadar vasıflı olursak olalım hepimiz para kazanmak için çalışıyoruz hayat kadınlarıda öle temizlikçi yardımcı bayan sekreterin günümüzde yönetici asistanıolarak anılması gibi meslek modernleştirme sonuç olarak ezildikten sonra hepimiz aynı şarabın buradaki durum statü tartışması değil tamamen usulsüz davranış tartışması bunu ayırt edelim lütfen
Epidural sezaryen oldum çoook korkmama rağmen çok iyi geçti. Yürüdüm bile. Mecburi oldu ameliyat. Sezeryan olacaksanız epidural korkmayın hiç ağrım yok şimdi. Meleğim kulağımda darısı başınıza
ayırt edelım demıssın ama kendın karıstırmıssın cnm bence kadın oturupda bana surda yemek getır kahvaltı hazırla dememıs kı ılk defa geldıgı için sormustr sen ılk gırdıgın ewın dolabını acıyomusun emınım bu kadın o dolaba dırek dalıp kahvaltı hazırlasaydı bu daha bı sorun olurdu yanlıs mı ? herkesın görüsü kendıne snn görüsünede saygı duyarım ama bana göre yanlıs satatuymus bılemem neymıs karıstırılacak kadar buyuk bı konu deıl alt tarafı karnım ac demıs hazırla dolab orda deseymıs ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?