2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın

Kukla,

Sürersin valla ne diyim iki çoçuğunla sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum sana. Bende senin gibi normal doğurmak istiyorum ama ilk olacağı için çekiniyorum biraz. Yinede özeldeki doktorum yokuşa sürerse devlet hastanesine gidebilirim. Tabi arada eşimi ikna etmem lazım. Bu erkekler niye bizden daha yüreksiz.

Aaaayyyy direk duygusala bagladim gozlerim doldu of. Allah hayirla kavusmanizi nasip etsin canim.

aynen cnm insan cok panikliyor ama başında eşin daha paniksee kendin i daha rahat göstermek zorunda kalıyorsun doguma az kaldı bakalım cnm saol cvp için

slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)

Gunaydin güzel annişler ve onların büyük göbisindeki kucük melekler pazartesi sabahi doguma giricem sezeryanla olucak kizim heyecandan 2 gecedir gozume uyku girmiyo karnımde bi heyecan var gece rüyamda hep ameliyathane ve doktorumu göruyorum dun gecede kucagma minnacik sevimli bi yeni dogmus bebek vardi sirtini ovuyodum gazi ciksin diye okadar tatliydiki . Tek ben degil bu aralar herkes benim kizimi goruyo ruyasinda annem babam esim kaynanam kaynatam anneannem teyzelerim hepsi ben hayirlusiyla bi dogursam herkes rahatlick zatn

Gunaydn kzlar nasi bi uyumaksa her saat basinda uyaniyrm..bebegm dogsa su uykuszlgn bi nedeni olsa sabaha kdr gozumu kirpmasam koklasam onu ama bi neden olsa....kuklacm duygulndrdn beni evlatlarnla guzel bi hayat diliyorm sze..parme dualrmz sennle bzi hbersz birakma..

o kadar süre geçirdik hamilelikte ama şu son 30 gün geçmeyecek sanki Bitse de kızımı sağ salim kucağıma alsam. İş yerinde de işlerimi toparladım şimdi de ziyaret zamanı artık

Parmecim inşallah en kısa sürede İnci kollarına geri gelir ve birlikte gidersiniz evinize sağlıkla.mübarek Ramazan ayı ve cuma günü hürmetine Allah dualarımızı kabul eder.Hayatımsın,inşallah o açılmalar hemen başlar ve bi daha alttan muayene olmak durumunda kalmazsın.çok az kalmış bence,Allah çok bekletmesin o kapılarda inşallah.içimden bir his bu hafta sonu tamamdır zaman diyor.inşallah öyle de olur.hepiniz iyi olun hep karnınızdakiler ve kucağınızdakilerle inşallah

Hadi artık biraz dinlen evinde ama uyarmadan duramıycam çalışan biri için evde olmak çok ta keyifli bişey değil.ben 3 haftadır evdeyim ve biraz sıkıldım.gerçi sen ancak yetiştirirsin hazırlıkları.iznin hayırlı olsun canım,keyfini çıkarmaya çalış ve güzelce dinlen

Günaydın kızlar.
Canım çok sıkkın . Bugün kızımın oda takımı gelecek ve yanımda kimse yok. Dün kv mi aradım "anne yarın Ahmet'i(kaynım) de alıp gelir misin bana oda takımı gelecek" dedim.Bana dediği "Ahmet i gönderirim" Emin olabilmek için bir daha sordum yine aynı cevap.Ama sorsanız herşeyi yapar bana ben onun kızından öteyim. Kaynımda 15 dk ya geliyorum dedi 1 saat oldu ortada yok.Kv aradı oda takımı geldi mi? Ve ailemden 12 saat lik yol kadar uzaktayım. Bugünümde bana yardım etmezse başka hiç bir zamn yanıma gelmesin.Bende evine gitmemeyi düşünüyorum . Nasıl olur sizce?

dun olanları anlatmıştım esimle birbirimzden uzaklastk baya sanırım benden ve sagık problemkermden bıktı bana da hissettırıyor hamileliğmden oncede bi rahatszlk gecrdim yaklask uc ay yuruyemdm sonra hamilelk hepp evdeym oncedn gezerdk vs artk oyle degil benden uzaklasmk evden gitmk için tumfırsatları degerlendryor kmseye bişey dıyemyom ama dısardn cok ilgli gibi gozukyo neyse dun sahurda her zamanki gibi gitti evden yıllardr yapmadıgı ama son zamanlarda sahurdn sonra camiye gidiyo vs artık yakına degil uzak camilere gidiyo ben kalktım yok evde canm sıkıldı namz kıldm yasın okuyem dedim son sayfaya gelince aglamaya basldm ya sancım gelirse ne yaparım cok yalnızım caresizm aylardr birine muhtac yasıyorum diye kime ararm yada arayabileck durumda olurmuyum yalnız kimseszm diye aglıyom derken gecenn dordu sanırm kapı calınmaya basladı cok korktum yalnızm bizim burda komsuluk ilişkisi falan yoktr bu saatte ne olabilr odanın kosesine gittim korkuyla beklıyom ne olacak diye camdan baktm dısarsı cok sessiz yavasca kapıya gittm delikten bakem diye ama ısıklar olmadıgı için kimseye goremyom ama kapı calma devam ediyor korkark kim o dedim biz sizn hamile oldugunuzu biliyz sancılarn falan varsa yardıma geldk diyo soktayım siz kimsinz dedim alt komsu sesleri duydkda dedi cok sagolun tv acık bi sıkıntım yok dedim oturdum kaldım rabbim duydu ve cevap verdi yalnz degilsin hiç tanımadgn insanı gecenn bi vakti kapına yollar yardım ettırm dedi o kadar korktum ve sevindm ki evet yalnız deglm deglz kızlar burda da yazan arkadslar vardı doguma yalnz gitmek istemyom vs diye rabbim insallh yardımcımız birazdan bişey alıp altkomsuya tesekkure gitmeyi dusunuym

ay inanamıyorum, gebelik takvimim sona ermiş! 40 haftam bugün bitti ama kızım gelmiyor bi türlü. perşembe 3950 idi kilosu. bu gidişle normal doğuramıcam sanırım ((((((( kızım bi sağlıkla dünyaya gelsin de kesilmeye de razıyım....

Son düzenleme:
Herkese günaydın cicişlerrr :))

kızlarr bana bir yardım lütfennn doğum şekli hakkında hala kararsızımm şimdilik herşey normal gidiyor f-doktorumda bence normal doğur dedi çünkü bebek öyle çok tombul bir bebek değil zor olmaz hani.. ama ben baştan beri kendimi sezeryana hazırladım şimdi kafamı toparlayıp normali düşünemiyorum bile.. nasıl olur ne yapılır ben tecrübesizim yapamam diyorum hep..

sizler ne düşünüyorsunuz neye karar verdiniz??

günaydınn

bugün doğuma gidecekler var yine allah sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi
darısı biz bekleyenlerin başına

dün kontrolüm vardı benim de dr sezaryen için tarih vericekti, ama ameliyata da girmesi gerekiomuş bi taraftan yalapşap bakıverdi bu adamın bu acele işlerinden nefret ediom, ağzının ucuyla 2400 dediğini duydum zar zor kilosunu öğrendik yani, ultrasonda da hiçbişi göremedim
neyse 22 ağustos dedi doğum için, artık ben de kesin olarak geriye gün sayabilirim

son zamanlarda bu mide yanmaları herkeste had safhada sanırım. bende de çok sık oluyor ve ilaçsız geçiremiyorum maalesef, eskiden olsa soda falan fayda ederdi ama artık yokk

senin az zamanın kalmış ne güzel çekeceksen de son 3 gün çekeceksin, ben napıcam bakalım daha 20 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…