- 11 Temmuz 2013
- 271
- 479
- 103
- 38
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.061
günaydın,herkese güzel günler diliyorum.
bu gece karnımdaki son gecesi bebişin.., yarın bu zaman Allah kısmet ederse yanımızda olacak, az da olsa korkuyla karışık garip bir heyecan var içimde... hani önemli bir sınava girmeden önce heyecan yaparsınız yaparsınız ,sonra artık bişey hissetmemeye başlarsınız ,garip bi sakinlik gelir ya öyleyim (yani benim öyle olurdu okuldayken)
6 yıl önce kızım hayatımızı değiştirdi, 2 yıl öncede oğlum...
şimdi yarın hayatımız bir kere daha değişecek...inşallah güzel günler bizi bekliyordur..
Allah hepimize ailemiz ve çocuklarımızla beraber iyi yazılar yazsın ,güzel günler göstersin inşallah..
dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar, biliyorum sağsalim döneceğim ,gene yorumları okuyup cevaplar yazacağım ,ama insan bi garip oluyor işte , şimdilik bu son yazım..
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum şimdiden, Allah bi avazda kurtarsın, çok öpüyorum hepinizi tek tek.. kendinize iyi bakın...
daha önceden tecrübemiz olmadığı için bunları bi türlü bilemiyoruz bu da bizi çok panikletiyo ama bildiğim bi şey var ki suyun gelmesi bardaktan boşanır gibi ve istemsiz olan bişey canım hakkında hayırlısı doğum tarihinde gelmiş zaten son 9 gün diyo
oyyy hadi hayırlısı.. yanlız şunu sölim herkeste nişan ile su gelmezmiş.. o yüzden bazı doğmlarda suyu patlatan doktor olur.. sen düzenli takipte kal canım.. bizi de habersiz bırakma..
QUOTE]
haklısın cnm ama kendimi onlarla avutup durdum ..
Cnm ne yaptin meral ettim, sanki dogum sancisi gibi geldi bana. Anlattigin kasilmanin aynisini nst de ne zaman yasasam sanci 90 lara vuruyo.
canım gece dayanamadım artık evde de dogurmaktan korktum valla kasılmalar 5 dk. altına düşüodu.. doktorumu aradım hastaneye git dedi.. 4.30 gibi hastaneye gittik.. nst bağladılar iki kere 100 lere kadar sancım cıktı.. sonra 70 60 falann.. alttan kontrol edildim iğrençti şu durumdan nefret ediorum cıkınca acıdan aglamamak için kendimi sıktım.. bakan kız sıkma kendini lütfen desede o acıda sıkmamak ne mümkün.. 1 cm açılmam olmuş bizi odaya gönderdi.. doktorumu aramıs yanıma geldi ebe suyun gelirse kanama olursa sancıların 2-3 dk. düşerse hemen geliyorsun şimdi eve gidebilirsin dedi.. sabah 6 gibi eve geldik.. benden bilgiler böyle mrk etmeyin şimdilik evdeyız ve beklemedyiz kızlar.. bakalım kaç gün sonra doguracagım :))) sizleri seviyoruzzzzbiraz uyumalıyım sanırım
oyyy hadi hayırlısı.. yanlız şunu sölim herkeste nişan ile su gelmezmiş.. o yüzden bazı doğmlarda suyu patlatan doktor olur.. sen düzenli takipte kal canım.. bizi de habersiz bırakma..
QUOTE]
haklısın cnm ama kendimi onlarla avutup durdum ..
canım gece dayanamadım artık evde de dogurmaktan korktum valla kasılmalar 5 dk. altına düşüodu.. doktorumu aradım hastaneye git dedi.. 4.30 gibi hastaneye gittik.. nst bağladılar iki kere 100 lere kadar sancım cıktı.. sonra 70 60 falann.. alttan kontrol edildim iğrençti şu durumdan nefret ediorum cıkınca acıdan aglamamak için kendimi sıktım.. bakan kız sıkma kendini lütfen desede o acıda sıkmamak ne mümkün.. 1 cm açılmam olmuş bizi odaya gönderdi.. doktorumu aramıs yanıma geldi ebe suyun gelirse kanama olursa sancıların 2-3 dk. düşerse hemen geliyorsun şimdi eve gidebilirsin dedi.. sabah 6 gibi eve geldik.. benden bilgiler böyle mrk etmeyin şimdilik evdeyız ve beklemedyiz kızlar.. bakalım kaç gün sonra doguracagım :))) sizleri seviyoruzzzzbiraz uyumalıyım sanırım
Cnm o alt muayene igrenc bsey ya...az kaldii allah yardmcn olsn guzel hberlerini bekliyorz.bendede var 1 cm aciklik ama o derece sddetli sancm olmuyo...bzi hbersz birakma
slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)
dün sabaha karşı 4 te miğde yanmalarımın beni kaldırması sonucu bugün akşam 9 da sızmışım.. saat 12 de tekrar miğdem başladı.. cehennem gibi yanıyoboğazıma kadar hemde.. ilacım da yok.. bugün yine sabahçıyım.. inş son 3 günüm ... Allah hepimizi tüm rahatsızlıklarımızdan kurtarsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?