2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

allah kolaylık versin ne diye erkenden gelmiş madem ben onu anlamadım hamile halinle bi de sana yük oluo.
allaha şükür elimiz ayağımız tutuo ama bak hala çalışıom diosun bi de evde gel onun nazını bilmemnesini çek, neden insanları azcık rahat bırakmazlar anlamıyorum yaaa

eşinle konuşmayı denesen seni anlamaz mı acaba, biraz o bari sana yardımcı olsa:26:
evet canım en iyisi tevekkül edip beklemek.. bende bir sonraki kontrolümde konuşurum bakalım belli olur o zaman.. herşeyin hazır mı 20 gün geçer geçer inşallah merak etme

hemen hemen hazır, bebek şekerleriyle uğraşıom ara ara, ama bugün yarın onlar da biter, çanta falan hazır beklio

bikaç gecedir korkuom ama ağrılarım falan oluo ya erken gelirse oğlum die endişe ediom, inş zamanını bekler kuzum, zaten erken alınacak, daha da erken olmasın :18:

kukla doğum hikayen harika.umarım bende böyle başarılı ve bilinçli bi şekilde normal doğum yapabilirim. bebeğinide allah analı babalı büyütsün canım...

dün bizde doktora gittik ultrasyona girdik 38+0 dı tam 3130gram dedi boyunuda söylemedi aceleden.ordan nstye gittik benim 20niin üstünde hiç sancım çıkmıyor bizim oğlan yerinde memmun sanırım gelmeye daha niyeti yok.neyse bi sorun yokmuş suyu falanda iyi dedi.bayramda doğurma ben yokum demez mi bende zaten ondan korkuyordum napcam ben dedim erkek bi doktor var nöbetçi oymuş bayramda artık doğum yaparsam o yaptırcak.sürekli git git son dakika başkası doğurttursun biraz keyfimi kaçırdı ama o doktorda çok iyi başarılı bi doktor içim rahat.
doğum şeklini konuşmaya gelince sıra ben aslında sezeryan istemiyorum ama normalden de korkuyorum bebeğimi riskede atmak istemiyorum sadece biraz normal doğuma motive etcek pozitif hikayelere ihtiyacım var.malum bizim ülkemizde hep korku hikayeleri anlatıldığı için..... neyse o sırada doğumhaneye geçirdi beni bekleme odasına götürdü ağlama sesleri geliyordu içerden ardındanda bi bebek sesi bianda bende ağlamaya başladım bak dedi normal doğum yaptı bebeğide kucağında 3gün içinde her işinide yapabilir halde toparlanıcak sen karar ver şimdi normal mi sezeryan mı ben sen ne dersen onu yapıcam sonuçta falan.bende normal yapıcam dedim en azından denicem doktor sezeryana almadıkça normalden vazgeçmicem
eve gelip forma bakıncada kukla nın doğum hikayesinide okuyunca ne kadar doğru bi karar verdiğimi tekrardan anladım.ama sonuçta bi bireysel olarak herkesin vereceği bi karar saygıda duymak gerekir.benim kararım böyle.salı günü tekrar kontrolümüz var bayramdan önce tekrar bakıcak doktor.beklemedeyiz artık.9aydır taşıdığımız mucizeleri görme zamanı geldi...sabırsızlıkla bekliyorum ama halada korkmuyor değilim...

Doğum yapan arkadaşlarınıda tebrik ederim.patır patır dökülüyor ağustos bebişleri takip edemiyorum artık allah analı babalı büyütsün maşallah hepinize

bunlar da benim şekerlerimin bi kısmı, nası gidio kızlar beğendiniz mi
isim etiketi eksikti sadece tarih de bellioldu artık onu da yapabilirim

lesyacım çok sevindim inş normal ve rahat bi doğumun olur

Son düzenleme:
yarın bu vakitler denizim yanımda olacak inşallahhh

Hayırlı doğumlar canım sağlıkla almışsındır inşallah miniğini kucağına

Selam kızlar.. Yarın sabah 8de sezeryan olucam... dualarınızı eksik etmeyin.. hakkınızı helal edin.. hepimize insaallah hayırlı dogumlar...

Senin de şuan bebişin kucağındadır canım Allah uzun ömürler versin

Ohh be nihayet canım valla helal olsun o evin temizliğiyle başedebildin 3 gün dinlen artık

Canım hayırlı doğumlar inşallah güzel bir doğum geçirirsin bir aksilik olmaz su gibi gelir kucağına bebişin

Canım çatı muayenesinden sonra biraz kanama olabiliyormuş öyle de olabilir sen yine tetikte ol haberlerini bekliyoruz

Canımmm sen de kendine iyi bak sağ salim alacaksın kucağına yavrunu Dualarım doğum yapacak olan tüm hamiş arkadaşlarımla

Hadi gel artık Masalll :18: En geç pazartesi doğurursun tatlım bunlar öncü sancıların bence Hayırlısıyla inşallah doğuma gittiğin haberini bekliyor olacağım

kızlar saat 10 da sezeryana giriyorum. heyecandan gözüme uyku girmiyor. sonunda oğluşumu kucağıma alıcam inanamıyorum ya :)

Canım oğluşun kucağındadır şimdi Allah sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler versin evladına

Canım benim moralinin iyi olmasına çok sevindim. İncinin de kanı yükselmiştir bugün kollarına alırsın inşallah. Arastanın yazısını kuyunca önce korktum ama senin yazınla moral buldum ben de. Eminim İnci kız annesini üzmez hemen gelir yanına Güzel haberlerini bekliyorum dualarım sizinle

hayırlı cumalar herkese Rabbim hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah
beklemek hakikaten çok sıkıcı belirsizlik ama sanırm biizm aceleceligimizden oluyor ya ne zman isterse bebiş ozaman gelecek işte daha günü var hemen gelsinler istiyoruz..
yarın doğum günüm kızım bana hediye gelirmi acaba diye düşünmüyo değilim ama hayırlısı bakalım neler olacak
takvimede bi bakalım neler diyor bugün için

slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)

maşallah cnaım hadi gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün saglıkla sıhhatle inşallah.. darısı bizlerin başına

gittim geldim canm tesekkur ettım bide utandım yuksek sesle agladgm için kocası normaldr hamilelktn aglıyodr falan demiş cok utantım aglamıcam ya aglamıcam işte rabbimn meajını da aldım seni goruyor duyuyor biliyorm dedi sen o bu su var diye degil ben yarattım seni dedi cok degişk bi duygy ve ilk defa yasadm boyle bişey artk yalnzlktan korkmuyom rabbim var

Selamlar güzeller artık günler o kadar hareketli ki topikte zor yetiştim :) Dün akşama kadar temizlik vardı evde ben yalnızca fon perdelerini ütüledim ama bütün gün annemlerin peşinde koşmaktan yoruldum canım çıkmış Annem dün akşam bende kaldı. Şimdi yanına gideyim de biraz oturalım öpüyorum hepinizi arkadaşlarım

maşallah bebeğine darısı bizlere inşallah

Benm yarnki muayeneye gore sezeryan tarihm belli olucak.1cm acikligm var ve serviksm kisaliyo..eger kafayida kanala soktuysa kizm bayramdan once sezeryan olucm 38de..ama bi sorun yoksa bikacgun daha duruck..heyecanliym cok

kuzucuklar çok şeker olmuş yaaaa...amin sağolasın canım seninde mide yanmaların varmış allah sabır versin.9ay geçtide şu son günler geçmiyor bitürlü allah yardımcımız olsun.

maşallah bebeğinede doğumuna okadar özendimki anlatamam insanın tecrübeli olmasıda çok önemli ama buradan birbirimizi bilgilendirerek çok yardımcı olduğumuzu düşünüyorum Allahım hepimize seninki gibi güzel bir doğum anısı nasip etsin inşallah

aynı şoku bende yaşadım benim doğum da 1 ağustostu ve hamilelik takvimim bitti :44: galiba benide doktorum sezeryana alacak

bugünn 7 günlük oldukk canımm .)

Ama onlara sorsan kendi kızından öte severler, kendilerinden iyi kaynana yoktur...

Mrb kızlar. Bi çoğunuz hala heyecanla doğum yapmayı bekliyorsunuz. Ben doğum yapalı 9 gün oldu. Ancak hala kuzumun keyfine varabilmiş değilim. Sakin bir gebelik geçirmeme rağmen doğum sonrası tüm aksilikleri yaşıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra bacak ve ayaklarımda aşırı ödem oluştu. Dün dahiliyeye gittim ve usg sonucu rahmimin küçülmediği sağ böbrek ve kanallara baskı yaptığı bu nedenle idrarı tam boşaltamadığım ortaya çıktı. Bu durum uzun sürerse damarlarda pıhtılaşma oluyormuş ve akciğere pıhtı atıyormuş. Kadın doğumcum rahmin zamanla küçüleceğini söyledi ancak dahiliyecinin israrı ile rahmi kasması için bir ilaç verdi sadece 4 gün kullan belki faydası olur dedi. Ama içinde anne sütünü azalttığı ve bebek zehirlenmesine yol açabildiği yazıyor kullanmak istemiyorum. Topikte bu problemi gebeliğinde yaşayan arkadaşlar vardı. Ama nasıl tedavi oldular hatırlayamıyorum. Yaşayan arkadaşlar dr’ları nasıl bir tedavi yöntemi izledi bana özelden msj atabilir mi? Topiği takip edemiyorum. Rahmim küçülmediğinden dikiş ağrılarımda geçmiyor ve hareketim kısıtlı. Yavrumun keyfine varamadım. Şimdiden tşk ederim.

Herkese hayırlı bir gün dilerim kızlar.. İnş güzel doğum haberleri almaya devam ederiz.. Henüz geçmişe bakamadım biraz bakıp döncem size:)

Allah şifa versin bebeğine , tüm bebeklere ve annelerine..(

slm kızlar doğum yapan tüm annelerin gözleri aydın:) ben hala beklemedeyim kızımın gelmeye hiç niyeti yok galiba sancı ağrıda yok diyorum çok rahat yeri çıkmayı istemiyor galiba hep karnımda kalacak :)

Benm yarnki muayeneye gore sezeryan tarihm belli olucak.1cm acikligm var ve serviksm kisaliyo..eger kafayida kanala soktuysa kizm bayramdan once sezeryan olucm 38de..ama bi sorun yoksa bikacgun daha duruck..heyecanliym cok

Senin kız doğum şeklini aldı mı canım? Benimkininin yine kafa yukarıda. En son yan dönmüştü, cok hareketlendiği zamanlar demiştim çabalıyo yakında dönecek ama iki gün önceki kontrolde yine kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı. Amuda kalksam nası olur ki :))

Benim de serviks biraz kısalmış, 35+3'de nişan da gelince tetikte beklemeye başladım. Doktorumun dediğine göre bebeğimin şu anki duruşu doğumun daha geç olması için bir avantajmış, yoksa bebek rahim ağzına baskı yaparak doğumu hızlandırabilirmiş. Herşeyin hayırlısı diyorum ben de, ve artık bebeğimin doğasına bırakıyorum, o daha iyi biliyor neyin nasıl olması gerektiğini.

Önümüzdeki hafta biz de duruma göre tarih konuşabiliriz doktorla. Ama planlı sezeryan benim vicdanımı çok rahatsız ediyor. Dünyaya gelmeye kendisi hazır olsun istiyorum bebeğimin. Ancak bu sefer de olay acil operasyona dönecek, riskler artacak diye korkuyorum. Bebek ters olduğunda kordon sıkışması gibi riskler yaşandığını konuştuk.

Ayın 15'inde 38. haftayı tam olarak doldurucaz, bebeğim daha erken gelmeye karar vermezse. Bu tarih uygun görünüyor ama dediğim gibi vicdanımı nasıl ikna edicem bilmiyorum. Zaten büyük bir mücadeleye doğacak oğlum, ilk nefes bile onlar için bu kadar zorken, onu nasıl hazırlıksız yakalayabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…