2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen cnm insan cok panikliyor ama başında eşin daha paniksee kendin i daha rahat göstermek zorunda kalıyorsun doguma az kaldı bakalım cnm saol cvp için

benim eşimde tam bir telaşe memuru iki ayağı bi pabuçta dolanıyo resmen :) doğumum normal olucak olsaydı herhalde önce onu sakinleştirip sonro doğurmam gerekicekti :) bu arada rica ederim keşke bilgim olsa da daha çok yardımcı olabilseydim... benimde ayın 26'sıydı doğum tarihim ama bebeğim iri ve doktorum sezaryen dedi ayın 15 ine gün verdi hepimizin hakkında hayırlısı olsun

valla benim normal yapma durumum olsa mutlaka onu tercih ederdim, her ne kadar deli gibi korkuo olsam da
doktorun da bunu öneriosa normal yap derim, bunun tecrübeyle alakası yok zaten seni hep yönlendirecekler hastanede, şu gül kokla mum üfle mevzusu çok akılda kalıcıymış mesela, eminim çok işe yarıcaktır

aslında eylül annesi görünüyorum ama benim bebiş ters olduğu için ve ben sezeryan gibi düşündüğümden ağustos anası olcam heralde
ama hep şşunu da diyorum şöle aniden suyum gelse çok sancı çekmeden birden açılmam olsa pırt diye doğursam normale de hayır demem

Herkese slmmm kızlarr ve minkk kızımn arkadaşlarıı :)
umarımm herkes iyidir. biz kızımla iyiyzz. bugün ilk defa başbaşa kaldık.. annem ve kaynanm dönüşümlüü kalıyrlar yanımmdaa annem gitti ,, kv. yarın sabah gelyrr. annem gitmek istemyrdu ama ben zorla gönderdimm kızımmla başbaşa kalmak istedimm. çok güzelll bir duyguu başbaşa olmakk..

bu arada kızımm dün göbeğini de düşürdüüü. ilk annem gördüü müjde verdi bana bende heen eşimi arayıpp söyledimmm,, çokkk güzell duygularrr :)) herkes e allah nasip etsinn inş.

doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsunn diyrmmm. çok geçmiş olsunn.. beişlerinii beklyenn arkadaşalr daa umarumm biran önce sağsalimm alırlar bebişleriniii koyunlarınaaa...

slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)

hadi gözün aydın canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin sana da geçmiş olsun

güzel diyorsunda işte korku öne çıkıyor .. birde normaldede kesiyolarya onu hiç istemiyorum

sarılığımız düşüşe geçti rabbim sarılıkla uğraşan tüm annelere sabır bebeklerinede bir an önce şifa versin çok zormuş anne olmak çok zorrrr....

güzel diyorsunda işte korku öne çıkıyor .. birde normaldede kesiyolarya onu hiç istemiyorum

belki de kesmezler cnm senin bıdığın kilosu uygunmuş baksana, ii düşün ii olsun her şey
ben de ondan çok korkuom ama kesilenler o an hiç hissetmedik bile diolar

allah o gücü mutlaka verecektir sana, ve gerçekten buna cesaretin yoksa bence bi şekilde sezaryene yönlendiricektir, senin için hayırlı olanı o bilir

of zaman geçmio nası biter bu 20 günnnnnn

bende hala kararsızım en son doktorum alttan muayene etmek istemişti kolay bir normal doğum olacaksa normal yap dedi kafam karıştı yoksa hep korkup sezeryan yapmayı düşünüyordum hep. ama yine kafam karıştı her kafadan bir ses çıkıyor. pazartesine randevu aldım bakalım doktorumla tekrar konuşacağım ama epidural sezeryan ağır basıyor gibi.
Günaydın, benimde iş yerinde son günüm
benimde bugün son günüm
slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)
doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum darısı biz bekleyenlerin başına bebişe ve kendine iyi bak
güzel bir doğum olmuş Allah bebeğini sana bağışlasın
dualarımız seninle canım bunu da atlatacak bebiş merak etme
keşke öyle olsa bende normal doğuma hayır demem

bebişinle başbaşa olmanın keyfini çıkar canım kaç günlük oldunuz bakalım

canım sanırım tahminin doğru
nişanın gelmiş, walla gözün aydın mı diyeyim ne diyeyim bilemedim
sanırım bebişin biraz daha beklesin istiyorsun hayırlı olsun bakalım
benimde ilk hamileliğimde pazartesi muayne olmuştum
eve geldiğimde bahsettiğin nişana benzer bir durum oldu
ve perşembe günü doğum yaptım
ALLAH yardımcın olsun canım

çok iyi düşündün canım
walla bir nazar var üzerimizde sanki
katılmak isteyenler varsa organize olalım, okuyalım inşallah...

bence 41 yasin okuyabiliriz. yarın cuma hem de ramazan ayındayız. yarın toplam 41 yasin okuyalım bence. sala ile ezan arası en müsait zaman.

sanırım sela ile ezan arasın yetişemicez ama ne zaman olursa olsun okuyacaklar arasına benide ekleyin kızlar

canımmm o sancının makata vurması ne berbat bişeydir çok iyi bilirim
kızımı doğururken aynısı olmuştu
üstelik ben hastaneye gittiğimde suyum tam olarak gelmemişti
hafif sızıntılar vardı muaynede suyum tam anlamıyla gelmişti
alt taraftan bildiğin suyun geliyor işte, ay korkutmadan nasıl anlatsam bilemedim
'emin ol suyun geldiğinde kesinlikle anlayacaksın '

aslında bende bunu düşünüyorum ama benim işim gerçekten çok yoğundu, biraz dinlenmeye ihtiyacım var artık. Ben tüm hazırlıkları bitirdim çalışırken evde yapacak bir şeyde yok, tez hazırlamam gerek sanırım onunla uğraşacağım, mevzuatçı olacak benim kız

bu arada dün can sıkıntısından bende bişeyler yapayım dedim
ve nacizane lohusa tepsimi ve bardaklarımı süsledim
acemi işi ama heves işte :26:
tepsinin ortasındaki resim fotoğrafda net çıkmamış
bende kullandığım resmi ayrıca göstermek istedim...

bugün kaynanam geleli 3 gün oldu kızlar hala işteyim çalışıyorum bugün son. evde de kendisi hasta hiçbirşeye el atmıyor kahvaltı hazırla yemek yap, bulaşığı topla çok yoruluyorum ama naz yapmayınca oooo sen hiç hamile değilsin gibi diyor. hatta işte napıyosunki yorulacaksın bile dedi şu halimle kendimiz yetmezmiş gibi ona ve ik torununa hizmet edeceğim. sözde bana yardıma geldi ama akşama kadar yatıyor sonra eve gelip yemeğe koşturuyorum kendi kızı olsaydım eminim böyle yapmazdı. bakalım doğumdan sonra nasıl olacak bir de sezeryan olursam ben yatarken kim bu işleri halledecek eminim anneme yıkmaya çalışacaklar kadın bundan 15 yaş büyük ama sanırsın bizimki gençkızmış gibi diğeri nazlanıyor ona da sıkı sıkı tembihledim gelince yemek falan yapma diye insanlar neden böyle vicdansız anlamıyorum. bir de bana sen hep bulaşık makinasına mı atıyorsun bulaşıkları, yok efendim yemeği beğenmiyor daha neler neler napayım çalışıyorum dedim artık. akşamda benim tansiyonum düştü diye tutturdu gittik bişeyi yok özel hastane diye serum, sakinleştirici ne buldularsa yaptılar hatta kan tahlili bile ama gel de anlat bir nazlanmalar inanamazsınız. ben o kadar ağrım sancım oldu gıkımı çıkarmadım eşimi bir kere bile hastaneye koşmadım normaldir geçer diye bak 9 ay bitti
geçende eve gittim oğlu da kendi de yatıyor odamızda iki kanepe bana yer kalmıyor haliyle gittim yatağıma yattım uyumuşum eşim gelip beni kaldırdı hazır olan yemekleri ısıtıp sofrayı kurmam için inanabiliyormusunuz sanırım benimde oram buram ağrıyor diye yatmam lazım ne yapacağım bilemiyorum
normalde sezeryandan vazgeçip normal sancılarımı beklemeyi düşünüyordum ama içinde bulunduğum ortamdan kurtulmak için bir an evvel sezeryan olmak istiyorum çok gerildim kızlar. bir de yalanı nazı sevmeyen biriyim ama şu halimle hizmetçi muamelesi görmek çok üzüyor beni bende bu haftama kadar çalışıp 1 hafta evde dinleneyim diyordum ama ne mümkün tam evime geçip ayaklarımı uzatacağım vakit şu düştüğüm hale bakın artık kendimi geçtim benimle birlikte yorulan yavruma acıyorum

tövbe yarabbim yaa :26: bazı erkekler neden böyle oluyor ki hiç anlamıyorum...eşimde bazen saçma sapan şeyler yapar yapıyor ama bu kadarını da yapmaz yani...karnı burnunda kadını ne bırakıp gitmiş öyle...karanlıkta onca merdiveni çıkmışsın o halinle...el insaf ne kadar günah....

canımm şu an bebeğin doğdu mu acaba bilmiyorum ama doğmadıysa Allah yardımcınız olsun sağlıkla doğar inşallah...doğduysa da Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin güle güle büyütün inşallah...

çok garip oluyorum son günlerde topikte herkes yavaş yavaş bebeklerine kavuşuyor...9 aylık uzun maratonu beraber paylaştık burda,zorlandık,ağladık,güldük,dertleştik vs... şimdi bunun meyvelerini görmek ne mutlu edici...

bizim de günümüz belli olsa da rahatlasam artık...sabırsızlanıyorum doğum için...hem doğsun da göreyim istiyorum artık hem de karnımda olmasına öyle alışmışım ki sanki ayrılıcaz gibi saçma bi hisse kapılıyorum :))

banada öyle dedi aynen karmakarışığımm ablama göre sen en ufak bir sancıda ıhh diyorsun sen hayatta normal doğuramazsın diyor :)) iyice sezeryana doğru düşündürüyor .) sanırım ben bir anda sancılanıp bir anda doğurucam öyle geliyor bazen :18:

eline sağlık canım çok güzel olmuş

evet canım en iyisi tevekkül edip beklemek.. bende bir sonraki kontrolümde konuşurum bakalım belli olur o zaman.. herşeyin hazır mı 20 gün geçer geçer inşallah merak etme

kızlar eğer doktor aksi bişey söylemediyse lütfen normal doğumdan korkmayın.
ilk doğum biraz daha zor oluyor ama vucudumuz ona göre yaratılmış.
iki doğumunda da aksilikler yaşadım ama yine de normal doğumu tavsiye ediyorum.

Canım ben de 2 haftada 3 kilo aldım. Yalnız değilsin.Birden kilo almak vücudumu çok zorladı. Bebeğim biraz daha kilo alsın diye yiyorum da yiyorum.

Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün meleğin.

Ayy ne kadar duygusal yazmışsın. Allah evladına sağlıkla kavuşmayı, onlarla sağlıkla huzurla yaşlanmayı nasip etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Çok güzel düşünmüşsün canım. Ayetel kürsi daha kolay olur diye düşünüyorum.

Canım Allah bağışlasın. Sağlıkla büyüsün bebeğin. Hayırlı evlat olur inşallah. Ben de epidural normal düşünüyorum. Doğum hikayeni ayrıntılarıyla yazarsan çok sevinirim.Çok merak ediyorum.

kızlar saat 10 da sezeryana giriyorum. heyecandan gözüme uyku girmiyor. sonunda oğluşumu kucağıma alıcam inanamıyorum ya :)
Sağlıkla kavuşursunuz inşallah. Allah yardımcın olsun.

Kuklacım doğum hikayeni öyle güzel anlatmışsın ki. Okuyunca insana cesaret geliyor valla. Tebrikler yeniden. gül koklar gibi...Mum üfler gibi... eminim bunu kimse unutmayacak:)))

Parmecim çok geçmiş olsun. Allah ananlı babalı büyütsün. Sağlıkla büyüyecek inşallah. Bunu atlatmışsınız Allah bir daha üzüntüsünü hastalığını göstermesin inşallah.

Tebrikler canım... Allah bağışlasın bağlıkla büyüsün bebişin.

Valla tüylerim diken diken oldu okuyunca. Rabbim yalnız olmadığını hissettirmiş.Eşinle aranızın düzeleceğine de inanıyorum. Sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Her şey düzelecek. Bence de komşuna bi teşekkür et. Böyle komşuluklar kalmadı artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…