2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy cnm maaşallah gözün aydın .. Negüzel moral verdin bana anlatamammm :) inş benm de öyle prenses gbi geçer çok fena heycanlandırdın beni .)

Canım ben de aynı şeyleri yaşıyor ve merak ediyorum.. Ama sanırım kendimizi çok geriyoruz böyle.. Biraz oluruna mı bıraksak. Dün kuzenim aradı 3 doğum yaptı peşpeşe sayılır:) o çok sakindi hep, evde sancılarını bekler doğuma yakın hastaneye giderdi.. Bana biraz güç verdi açıkçası, tabi hala korkularım var ama çok rahat anlattı.. Nebiliyim işte Allah yardımcımız da olur inş .)

Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â

Canim benim cokk saol allah razi olsun.. insallah duan gercek olur bizde beklioruz valla pek nazli ckti kizim. Kalan bizler de bi cirpida doguralim insallah

bence 41 yasin okuyabiliriz. yarın cuma hem de ramazan ayındayız. yarın toplam 41 yasin okuyalım bence. sala ile ezan arası en müsait zaman.
canım yaa akşam bir daha giremedim topice işyerinin birikmiş işlerini yapıyordum evden eger görseydim bugün 41 yasin_i dağıtırdık bi şekilde cumaya yetiştirirdik çok üzüldüm şimdi

canımsın çok teşekkürler desteğin için inşallah hepimizin bebeği sağlıcakla hayırlısıyla kucaklarımızda olur

canım benim oğluşumda akşam çok kasıldı masa başı uzun süre iş yaptım diye düşündüm artık bizim tembeller ufaktan gelmeye hazırlanıyorlar sanırım.su boşalması bende bardaktan birden boşanır gibi oldu tutmak falan mümkün değildi

kızlar saat 10 da sezeryana giriyorum. heyecandan gözüme uyku girmiyor. sonunda oğluşumu kucağıma alıcam inanamıyorum ya :)

canım yaa herhalde şuan bebeğin kucağındadır.güle güle büyüt bebeğini uzun sağlıklı hayırlı ömürler dilerim

canım canı gönülden tebrik ederim seni bende epidural alıp almama konusunda kararsızım bakalım nasıl gelişecek olaylar.ilk doğumumda bilinçsizlikten bende sancılarda çok yordum kendimi netten araştırıyorum doğru nefes egzersizlerini inşallah bende sancı zamanında senin gibi bilinçli davranabilirim

geçmiş olsun canım allah şifa versin inş herşey zamanla yoluna girecek allah analı babalı büyütsün

Canım gözün aydın sağlıkla büyüt güzel kızını.. Bi tuhaf oldum oturduğum yerde nefes alıp veriyorum o derece offf

cnm bnde çk korkuyorum zmn yaklaştıkça ama Rabbim nasip ederse normal doğum deneyeceğim bi terslik olursa zaten dr. direk sezeryana alıyo.hele dr destekliosa daha rahatla.kimi dr.lar direk sezeryana yöneltio daha çk para almak için..inş.kolayca doğurabiliriz durmadan "inşirah"suresi okuyorum kısa zaten tavsiye ederim

Cnm bnmki hc blli olmuyo surekli donuyo en son 5.kez bas assagi durumdaydi hc yernde durmuyo.bnm.doktorumda 1 hfta 10 gun diye diye bu hftaya gldik..yrn belli oluck.cnm.araya byram giriyo korkuyorm gerci doktorn eside dogum yapicakmis burdaym dedi ama iste tedrgnm..sende oyle dusunme bebegn icn en dogrusu neyse o olsn..erken gelmeleri gerekiyosa gelsnler cnm hyrlisi bde ters duruyosa ki bnmkide suan yine ters olabilir dogum sancilari olmadan sezeryanla dogmalari

kızlar bende geç oldu ama 10 gün önce spinal anestezi ile sezaryan doğum yaptım. 10 günlük dünya tatlısı bir oğlum oldu 38+2 de oldu. yanlız doğum yapmayanlara benden tavsiye sancıları evde çekin erkenden benim gibi hastaneye gitmeyin. 8 saat sancı çektim normal doğum çok istiyordum hasataneye gittiğimde 2 cm açılma vardı. vitamin takıyoruz diyip kandırdılar sunni sancı verdiler. dayanamadım o ağrıya 8 saatten sonra sezaryan istedim. sakın sunni sancı almayın keni sancıalrınız en azında dayanılabilir. ama spinal sayesinde oğlumun doğuşunu gördüm. ağlama sesini duydum. kucağıma aldım müthiş bir duyguydu. sezaryan olduğumu aslında pek pişman değilim çok rahat bir doğum oldu tek kötü tarafı 2. çocuk için 2 yıl beklemek zorundayız :)

Canım öncelikle gözün aydın yavruna kavuşmuşsun, geçmiş olsun ayrıca.. İnş en kısa zamanda sağlığına tamamen kavuşur yavrun.. Hepiniz dualarımdasınız..

Bende korkmama rağmen normal düşünüyorum CANIM epidural normal tabi.
Doktoruma bugun sordum sezeryanmi yapsak korkuyorum dedim.O da son güne kadar bekleyelim normal daha iyi olmazsa sezeryan yaparız dedi. Benim salı son bugun yarın gelmesi lazım ama gelimio, sancıda yok . Pazartesi Sezeryan olabilirim.
Allah tan hayırlısı hangisiyse öyle olsun CANIM.
Doktorunun direk Sezeryana yonlendirmemeside guzel . Olumlu duşun CANIM .

slm annisler bebisimi kucagima aldim ep.sezryn oldum dunn saat 3 te hersy yolunda bugun daha iyiyim.bebisin durumuda iyi teyzoslari.arada girip bakiniom ama cvp vremiom eve yrn gececegiz uazarim uzunca:)

canım ne mutlu sana güle güle sağlıcakla büyüt bebeğini

Canm gözün aydın, sağlıkla büyüt yavrunu.. İnş sütün de gelir yakında üzme kendini..

bizim kızların gelmeye hiç niyeti yok sanırm rahatlar yerlerinde bende senin gibi bekliyorum beklemek çok sıkıcıymış ama hayırlısını Rabbim bilir yinede

canım geçmiş olsun ALLAH ŞİFA VERSİN adıyla yaşasın inşallah..

canım çok geçmiş olsun Rabbim biran önce şifanı verisin inşallah ilaç konusunda bence hem bi çocuk doktoruyla görüş hem de dahileciyle çünkü pıhtı atma olayıda ciddi bi durum sonuçta kullanmasan bu sefer daha farklı durumlar ortaya çıkabilir fayda zarar durumunu iyice netleştirmek lazım

seni merak ettim canım herşey yolunda sanırım çok şükür bizimkiler keyiflerine pek düşkün çıktılar

güle güle büyüt bebeğini canım göğüs ucu çıkatmak için bi aparat var sanırım onu alıp deneseniz canım faydası oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…