2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın ne çok yazmışsınız okuyamadım pesss ettim geveze kızlar sizi:)))kızlar 2 gündür bulantı yok ama çok fena gaz var ama afedersiniz çıkmıyor patlayacam önerileriniz neler ???*

annaammm ınsallah kız ayıdırr ben kıss ıstıyorum kıssss

Ben ona inanmıyorum.Ona bakarsan kız senesi,erkek senesi falan derler.Ağustosta erkek çocuğu doğan bir çok tanıdığım var.Yine de fazla umutlanma :) ama yine de herkesin kalbindeki olur inşallah....

Son düzenleme:
kız hatice maşallh sana 3 aylık evliymişsin seni hızlı senii Allah tamamına erdirsin bu arada:)

sağol canım inş hepimizinkini tamamına erdirsin valla isteyerek yapmadım bana büyük süpriz oldu hatta ilk test yaptığımda oturdum ağladım ama şimdi iyiki olmuş diyorum :)

arkadaslar ve mınık bebıslerımız herkese gunaydın. ben bsı sorucam ben asırı tuvalete gdıyorum sanı sureklı sıkısıgım gece 6 kere falan gıttm sanırım.rahım buyudukce baskı yapıyormus çiş torbasına oyle dıyolar..benımle aynı sorunu yasayan varmı..ha bıde gaz var tabı..2sı bır olunca perısan oldummmm

insallah hersey yolundadır canım.allah yardımcın olsun.ben nezamandır sana ulasmaya calısıyorum ama bı turlu ulasamadım bende agustos 2013 annesı olucam allah nasıp ederse bı tablo yapmıssın ama ben yokum tabloda benıde ekleyebılırmısın acaba sımdıden tesekkur ederım.

guzel haberlerle gelırsın canım ıns...benıde eklersen sevınırım canım angysangel sat 19 kasım dogum 26 agustoss optumm

ay inşallah bende kız istiyorum pembiş pembiş giydirirm :)

bn kız gormustum ruyamda daha once..gece ruyamda brısı soruo cınsıyetını kızım olucak ıns dıorm karnımda kocamandı ya cokkk guzeldııı..ıcıme kız doguyo ama hayırlısı bakalımmm allah saglıklısını versınnn

ben de ilk hamileliğimde erkek hissediyordum ama yavrumun erken dönemde ne yazıkkı kalbi durduğu için öğrenemedik
şimdi de kız hissediyorum...sağlıklı olsunda inşallah gerisi sürpriz:)

sağol canım inş hepimizinkini tamamına erdirsin valla isteyerek yapmadım bana büyük süpriz oldu hatta ilk test yaptığımda oturdum ağladım ama şimdi iyiki olmuş diyorum :)

sen ıstemesende bebısın gelmek ıstıomusss...zamanı buymus canım.allah analı babalı buyutsunnn

herkese günaydınnn..nasılsınızzz ben iyiymmm ayın sonunu bekliyorum bebiş için...bide hareketlerini duymak istiyorum inş. zamanla duyarızz

Anneler hissederler derler ya.siz de var mı bir his.Ben ilk haberini aldığımdan beri erkek hissediyorum nedense..Hayırlısı tabii ki.sadece bir his.Bakalım az kaldı inşallah yakında öğreniriz..

evt cnm hıssedıo ınsan ama tutcakmı bakalımm..bazende kızıorm kendıme allah vermıs bde kız olsun falan dıye kendı kendıne konusyosun dıye....saglıklı olsun erkek olsun evladın ayrımı olmazzz saglıklı sıhhatlı bebısler doguralım ınsss

Kız annesi demek....

Dört yaşındaki küçükhanımın caddedeki bütün incik boncukçuları tanımasına hayret etmemek demek...

Kız annesi olmak demek...

Birinci sınıfa giden cadıya hergün farklı şaç modeli yapmak zorunda olmak demek...

Bir damlacıkken tv de nerden uyduysa daha çok uzar diye kaşını kirpiğini kesmesine kızamamak demek...

Kız annesi demek...

Kaşları uzayana kadar kaşlarına göz kalemiyle minik rutüşlar yapmak demek...

Koca makası nasıl tuttu, gözüne sokmadan nasıl kesti demek...

Kız annesi demek...

Pazara onsuz gittiğinde ona bir çöp bile alamadan dönmek demek, yanılıpta aldığında bir hafta boyunca ne kadar büyüdüğüne, ne alacağına kendisi karar vereceğine dair nutuk dinlemek demek...

Kız annesi demek...

Pazara yollayıp 2 demet maydanoz 1 kilo domates almasını istediğinizde, 3 penye tişört, 5 lastik toka alıp gelmesine kızmamak demek...

kız annesi demek...

Evin altındaki bakkala giderken bile ayna karşısında 2 saat süslenmesine alışmak demek...

Kız annesi demek...

Sabah 6 da kalkıp 8 e kadar ayna karşısında kalmasına şaşırmamak demek...

Okula giderken hazırmısın dediğinde, çantasına bakıp rujüm,rimelim,kalemim...tamam hazırım... demesine alışmak demek...

Kızlarla gittiği kuaförde kızın kaşlarını alırken verdiği şekle kızıp ağlayan zilliye hak vermek demek...

O kaşlarla sokağa çıkamayacağına inanan küçük hanım için okulu arayıp bin kaplan gücündeki anne olarak bir kaç gün izin almak demek..

Bütün gün yorgan altından çıkmamasına aynaya bakmamasına gülmemek demek...

Masum suçlarına ortak olmak demek...

Mezuniyet balosunda prenses halini görünce bir köşede gizli gizli ağlamak demek...

O üniversite hazırlık testi çözerken saçlarını sarmak demek...

Kızının elinden bir bardak sıcak çay içmenin nasıl tatlı olduğunu öğrenmek demek...

Kız annsei olmak demek...

Minik bebeğinin ne zaman bu kadar büyüdüğünü anlayamamak demek...

Kız annesi demek....

Kız annesi olmak ise,

Kızıyla gurur duyuyor olmak demek...

merhaba kızlar topiği yeni gördüm atladım hemen=) benim gebeliğim ikiz. başta çok üzülmüştüm çok zor olacak benim için ama napalım siz kaç kiloyla hamile kaldınız şimdi kaçsınız? göbişleriniz çıktı mı benm ikiz olmasına rağmen belli olmuyor hala.

Erkek annesi olmak ne demektir…?

Bir kere en başta çocuğunun fiziken sana benzemeyeceği gerçeğini kabullenebilmek demektir.

Hayatta bilmediğin bazı şeyleri ona öğretmek, çocukluğunda hiç oynamadığın oyun ve oyuncakları ona öğretmek; birlikte araba sürmek, otoparklar inşa etmek, hatta araba marka ve modellerini onunla öğrenmek demektir.

Oğlunun hayatındaki ilk kadınken, büyüdükçe başkalarının da olacağını bilip o günlerin hayallerini kurmak, seni çok sevip örnek alırken ona bazı şeyleri neden senin gibi yapamayacağını anlatabilmektir.

Oğlunla yapışık ikiz gibi dolaşmaktır.

Eşin için, hayatında bu kadar çok sevebileceğin başka bir erkek yok diye düşünürken, sana aksini ispatlarcasına çıkıp gelen bu küçük prense deliler gibi aşık olmak, sevgini içinde taşıyamayıp durmadan hüngür şakır ağlamak, koklamaya öpmeye doyamamak, dokunmaya kıyamamak demektir.

Erkek annesi olmak… İçindeki erkeği keşfetmektir onunla.

Bunca yıldır ‘kadın’ken ve daha yeni ‘anne’ olmaya alışırken, bir de ‘erkek’ olmak…

ona en iyi dost, en iyi öğretmen, en delikanlı arkadaş, en sert koruma olmak…

Erkek annesi olmak… Onunla büyümek onunla güzelleşmektir..

Fakat olgunluk, ergenlik, ‘erkeklik’ evresinde sarılıp öpememek, uzaktan sevmektir Erkek annesi olmak ...

Anneler hissederler derler ya.siz de var mı bir his.Ben ilk haberini aldığımdan beri erkek hissediyorum nedense..Hayırlısı tabii ki.sadece bir his.Bakalım az kaldı inşallah yakında öğreniriz..
BEN OĞLUMDAKI HAMILELIGIMLE BUNU KrSILASTIRDIGIMDA BU HAMILELIGIM COK Ama cok farklı OYUZDEN BU KIZDIR DIYE YORUMLUYORUM HEP AMA BAKALIM NE CIKICAK
Ben ona inanmıyorum.Ona bakarsan kız senesi,erkek senesi falan derler.Ağustosta erkek çocuğu doğan bir çok tanıdığım var.Yine de fazla umutlanma :) ama yine de herkesin kalbindeki olur inşallah....
TABII ORASI OYLEDE BEN OGLUMU DOGURDUGUM SENE HEP GENELDE HAMILELER ERKEK BEKLIYORDU ETRAFIMDADA BENIMLE BIR HAMILE OLANLARIN HEP BEBEKLERI ERKEK OLDU TESADUF DIYELIMMM
ay inşallah bende kız istiyorum pembiş pembiş giydirirm :)

BENDE BENDEE

Aynen kahvecim aynen. birebir :) Nereye gider böyle hiç bilmiyorum. Zaten de 1.60 bişiyim yuvarlanarak gelirim heralde işe

hıh bir ortakçı daha buldum kendime benim de pantolonlar sıkıyo nevalecim allah sonumuzu hayır etsin :125:

Hoşgeldin :) Alalh kolaylık versin ikisi bir arada sağlıkla büyürler umarım

Ben 48'le kaldım 50 oldum birazcık çıktı göbiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…