- 24 Mart 2009
- 3.258
- 4.547
- 658
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #4.721
good morning :) :) :)
annaammm ınsallah kız ayıdırr ben kıss ıstıyorum kıssss
kız hatice maşallh sana 3 aylık evliymişsin seni hızlı senii Allah tamamına erdirsin bu arada:)
Günaydııııınnnnnn............
Bugün saat 16:15 de doktorda olacağım dua edin inşallah herşey yolundadır... akşam bildiririm şimdi kızı okula gönderecağim eşimde evde bugün yoğunum yani küçük zaten atak haftasında hiç durmuyor...
görüşürüz kızlar
Günaydııııınnnnnn............
Bugün saat 16:15 de doktorda olacağım dua edin inşallah herşey yolundadır... akşam bildiririm şimdi kızı okula gönderecağim eşimde evde bugün yoğunum yani küçük zaten atak haftasında hiç durmuyor...
görüşürüz kızlar
ay inşallah bende kız istiyorum pembiş pembiş giydirirm :)
sağol canım inş hepimizinkini tamamına erdirsin valla isteyerek yapmadım bana büyük süpriz oldu hatta ilk test yaptığımda oturdum ağladım ama şimdi iyiki olmuş diyorum :)
Anneler hissederler derler ya.siz de var mı bir his.Ben ilk haberini aldığımdan beri erkek hissediyorum nedense..Hayırlısı tabii ki.sadece bir his.Bakalım az kaldı inşallah yakında öğreniriz..
BEN OĞLUMDAKI HAMILELIGIMLE BUNU KrSILASTIRDIGIMDA BU HAMILELIGIM COK Ama cok farklı OYUZDEN BU KIZDIR DIYE YORUMLUYORUM HEP AMA BAKALIM NE CIKICAKAnneler hissederler derler ya.siz de var mı bir his.Ben ilk haberini aldığımdan beri erkek hissediyorum nedense..Hayırlısı tabii ki.sadece bir his.Bakalım az kaldı inşallah yakında öğreniriz..
TABII ORASI OYLEDE BEN OGLUMU DOGURDUGUM SENE HEP GENELDE HAMILELER ERKEK BEKLIYORDU ETRAFIMDADA BENIMLE BIR HAMILE OLANLARIN HEP BEBEKLERI ERKEK OLDU TESADUF DIYELIMMMBen ona inanmıyorum.Ona bakarsan kız senesi,erkek senesi falan derler.Ağustosta erkek çocuğu doğan bir çok tanıdığım var.Yine de fazla umutlanma :) ama yine de herkesin kalbindeki olur inşallah....
ay inşallah bende kız istiyorum pembiş pembiş giydirirm :)
işte bu yaa ben de kendime iştahlı bir arkadaş arıyordum. kilo alıyorum ve çok fena endişeliyim istikbalimden... o nasıl bir yemedir yahu!
şimdi yemek yiyemeyenler kızar bana ama benimki de çok abartı.
çok korkarım kilodan,
ama hiç aklıma gelmiyor yerken:26:[/FONT][/B]
lady im üzülme bende 2 kilo aldım şimdiden :131: napcaz kız gidişatımız şimdiden belli sanırım bir karnım çıktı inanamazsın şimdiden de hamile kıyafeti giyilirmi acep pantalonlar sıkmaya başladı artık :2:
merhaba kızlar topiği yeni gördüm atladım hemen=) benim gebeliğim ikiz. başta çok üzülmüştüm çok zor olacak benim için ama napalımsiz kaç kiloyla hamile kaldınız şimdi kaçsınız? göbişleriniz çıktı mı benm ikiz olmasına rağmen belli olmuyor hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?