2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydııııınnnnnn............

Bugün saat 16:15 de doktorda olacağım dua edin inşallah herşey yolundadır... akşam bildiririm şimdi kızı okula gönderecağim eşimde evde bugün yoğunum yani küçük zaten atak haftasında hiç durmuyor...
görüşürüz kızlar

hayırlı haberlerle gelirsin inşallahh...

Allah'ım herkese hem oğlan hem de kız sevgisini yaşatsın.Benim 1 oğlum ve 1 kızım var.Sana da nasip olur inşallah canım.Kızıma hamileliğimde baya bi bulantım olmuştu ilk 3 ay.Ama yine kusma derecesinde değildi.Bulantı ilaçlarını kullanmıştım.Oğlumda ise daha hafif atlattım.Bu bebeğimde ise gün günü tutmuyor.Bazen oluyor bazen bıçak gibi kesiliyor.Yani bulantılara bakarak cinsiyet tahmini biraz zor.Artık yaş da ilerliyor:)

güzel haberlerini alırız inşallah....

merhaba ağustos anneleri :)

bende 7+4 günlük 2. bebeğime hamileyim ve burayı hep takip ederdim ve sonunda bende üye oldum :) inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız

kızlarr sonunda gripten başımada ağrı girdi ilaç içmiyim diyordum sanırım dayanamayıp içicem(parol) yrn idrar ile kan tahlılı yaptıracaktım bir sakıncası olurmu sizce kızlar???

Geçmiş olsun canım.Ben de grip olmuştum geçen hafta.Bol bol limonlu çorba içtim.Parolu da 2ye bölüp içtim.Şimdi bir sorunum kalmadı çok şükür.

günaydın güzel anne adayları,

tutimucize beni de ekler misin beklenen doğum tarihim 13 ağustos, istanbuldayım, 32 yaşındayım.

Günaydınnn ve hoşgeldin tuti :) güzel haberler verirsin bugün bize inşallah

GUNAYDINN HAYIRLI HABERLERLE GELIRSIN INSALLAHHH

BENIDE LISTEYE EKLERMISINN

gamze-20 24 ıstanbul 29 ekım 10 AGUSTOS
merhaba ağustos anneleri :)

bende 7+4 günlük 2. bebeğime hamileyim ve burayı hep takip ederdim ve sonunda bende üye oldum :) inşallah bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alırız

hosgeldın amınn ınsalhhh

HEPİNİZE GÜNAYDINN KIZLAR

Son düzenleme:

merhaba tutimucize

inşallah herşey yolundadır güzel haberlerle dönersin inşallah benide listeye eklermisin
dmrhnbthn istanbul sat. 24 kasım muhtemel doğum tarihi 31.08.2013
teşekkürler :)

Canım daha en çok 12 haftalık burdaki anneler :) erken değilmi 16. haftada tam belli olmuyormu cinsiyet?

merak işte şimdi biçok doktor 12haftadan sonra tahmin söyleyebiliyor tabiki de erken dediğin gb 16 haftadan sonra daha sağlıklı olur ama ne bieyim ağustos kız ayıymış ya güya öle duymuştum acaba topiğimizde de öyle mi olacak merak ettim

merhaba beni de listeye ekler misin? neyrann yaş 32 sat 8 kasım beklenen doğum 15 ağustos istanbul

annaammm ınsallah kız ayıdırr ben kıss ıstıyorum kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…