2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah allah nazardan saklasın inş bizde bebişlerimize kavuşuruz biran önce..............

hay maşşallah sana ne güzelde doğurmuşssun öyle darsı bizlerin başına böyle kolay doğum.. ayyy kendim doğurmuş gibi sevindim okurken.. maşallah kızınada sanada çok tatlısınız..
bu arada hastane çıkışımız aynı görünce dedim ayy benim kızımada yakışacak mı diye söylendim :)

yaklaşık 1 haftadır girmiyorum daha doğrusu girdim ama geçmişi bitiremediğim için bir şey yazamadım ama hemen hemen herkes doğurmuş herhalde.... bütün bebeğine kavuşan anneleri tebrik ediyorum ve melekleri ve sevdikleriyle uzuuun mutlu bir hayat diliyorum. hepimiz sağlıkla büyütelim bebeklerimizi... bugün kontrolüm vardı ilk defa nst ye girdim. her şey normal çıktı. doktor çok iri bi bebek değil doğum kolay olur dedi. ayy çok sevindim. normal doğum istediğim için. bir de bugün kocişi memleketine uğurladım. 1 hafta yok. bayramda orada. aslında gitmese iyiydi de geçen kurban bayramından beri gitmediği için ses çıkarmadım gimesine. ayrıca geçen sene trafik kazası geçirmiştik hatta kazadan hemen sonra hamile kalmıştım yani kazanın iyi bir tarafı oldu bizim için araba pert oldu ama meleğimiz oldu. tam da kocişin memlekete gidrken olmuştu gidememeiştik. annesi falan görmedi kazadan sonra meraktaydı kadıncağız. o yüzden gitmesine bir şey demedim. çok mu rahatım ne işte öyle. bir hafta fıstık hanım ben ve annem beraberiz. benden haberler bu kadar...

herkesi toptan tebrik etmiştim ama fotoları görünce dayanamadım. maşallah sizeee cucu... çok tatlısınızz...

Cnm bn cok serum aldm..bde doktorun oyle dedigine bkma..bna gcen hfta 1 hfta 10 gune gelir bebek demisti bsey yok ....nidilat iyi bi ilac bslamis dogumu bile durdurabiliyo cnm..yani sezeryan gununu bile bkler ins duzenli kullan..inss bebislermz 3O.hftayi gorucek stres ypma ...

maşallah tebrik ederim.
ben de kendinmi kolayca doğum yaptım sanıyordum.. sen rekor kırmışsın..
hiç dikişin oldu mu??

hayırlı uğurlu olsun pek tatlı bebişin :) maşallahh doğum hikayeside süper kolay olmş gibi :)) Allah sağlıklı uzun ömürler wersinnn

Doğum hikayene de sana da dupduru kızında bayıldım canım birisi sana sağlam dua etmiş Allah bir avazda kurtarsın die bir avaz bile sürmemiş çok mutlu oldum senin adına darısı biz bekleyenlerin başına :)

Cucu CANIM cok guzel gözüküyorsunuz masallah 3 ünüzde Allah nazarlardan saklasın.

Canım üzme kendini hayırlısı ne zaman ise o zaman gelsin bebeğin artık tehlikeli zamanları atlattık 37. Hafta miyadında doğum olarak tabir edilio 2500 ün üzerinde kızın gelirse de şansıyla gelsin dielim artık nidilat bende kullandım kesio kasılmaları hem açılma yokmuş benimki 19. Haftada gelmeye niyetlenmişti düşün 37. Haftadayım şuan :))

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin suyu azalmış. Pazartesi radyolog da bakacak. O da suyu az derse salı günü suni sancı verilecek.

Haber vereyim dedim. Fırsat buldukça geçmişe bakacağım

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Bebeğimin suyu azalmış. Pazartesi radyolog da bakacak. O da suyu az derse salı günü suni sancı verilecek.

Haber vereyim dedim. Fırsat buldukça geçmişe bakacağım

Canım hakkınızda hayırlısı olsun bu mübarek gecede bol bol dua edelim hayırlı ve kolay doğum için banada iki hafta önce acilde ki doktr suyun gelmiş demişti sonra sınırda dedi sonra iyi dedi ertesi gün kendi doktoruma gittim normal çıktı suyum

canım biz de dün kontrole gittik daha 37. haftadayız benim eşim de doktora hemen alalım bebeği dedi. Bu son aya kadar eşim de o kadar heyecan yoktu bu ay çok sabırsızılanıyor. Dün bir sürü kişiyi arayıp bebeğimiz geliyo. Kilosu 3150 gr olmuş diye aradı :)

Tontişkolar bizimde cuma günü randevumuz vardı çatı muayenemi yaptı doktorum biraz basıldık var dedi bi tür kordon dolaşmış boynuna benim sıpa oğlum 1cm de açıklığım varmış sen nasıl istiyorsun doğumu ona göre yol alıcam dedi. Ben normal istiyorum ama korkuyorum da dedim ... O zaman beklicez dedi ayın 23 üne kadar bekleyebiliriz dedi salı günü gel tekrar bakalım duruma Bayram girecek çünkü araya ben yokum bi hafta bakalım nasıl gidiyor dedi bizde haberler böyle he birde eve gelince kanamam oldu böle sümüksü bişi geldi kırmızı doktoru aradım çatı muayenesinden sonra olabilirmiş ben nişanım geldi zannetmiştim ama daha önce kılık var mı die baktıklarında olmamıştı böle bişi nette biraz araştırdım bir cm açıklık devam da edebilirmiş yerinde de sayabilirmiş bende devam etsin die kendimi işe güce verdim akşamları yorgunluktan ağlıyorum zorum neyse :)) bu mübarek gecede yüce Rabbim hepimize doğumlarımızda yardımcı olsun yawrularımızı gözetsin sağlık sıhhat versin inşallah

Canım senin oğlun bence evlilik yıldönümünü bekliyor annemle babama hediye olayım die plan yapıyor içerde :))) bu arada kilosu ne durumda son haftalarda çok alıyor mu

Bana da evlilik yukdonumunu bekliyor gibi geliyor CANIM Pazartesi doktorum nöbetçi salı zaten son gunümüz buyuk ihtimalle doktorumuz nöbetinde sezeryanla alır gibime geliyor, oğlusumun gelmeye niyeti yoksada zorla alicaz onu icerden bu gidisle 42. Haftayı beklemek istemiyorum iyicene zorlanmaya başladım cunku.

kilosu benim aşağıdaki günlükle paralel gidiyor CANIM öyle fazla artış yok. Yavaşladı artik. Ama son 2 gündür göbeğim iyicene düştü yani sarktı desem daha doğru olur.Nerdeyse kukumu kapatacak artık:)

Canim normal dogum mu bekliyorsun? Bebegin esi rahim agzina yakin olunca sezeryana aliyorlar diye biliyorum ama?

KiZlar CANIM cok ama cok seker çekti Meyveli , kocAcim almaya gitti cok şükür ama acıdım da giderken , ilk defa CANIM bisey çekti .
Azımın suyu akıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…