2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne kadar şanslısın ne güzel bir doğum hikayesi allah nazarlardan korusun darısı başıma:))))) kızın çok tatlı canım allah bağışlasın mutlu sağlıklı uzun bir ömrü olsun sen de çok hoş görünüyorsun canım

Sağol canım bende süt veriyorum ama benim ki çabuk yoruluyor iki kere emiyor mememi uyuyor memedeyken 35 haftalık doğdu o yüzden çabuk yorulurmuş. uyuyunca zor uyandırıyorum. doktor mamada ver dedi ama ben bazen veriyorum günde 1 kere. aptamil 1 .
su kayısı hoşafı içiyorum sürekli.

Canım maşallah size :) Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin :)

Son düzenleme:
Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşlarımı kutlar alınlarına öpücüklerimi kondururum.

Süt mevzusu açılmış değinmeden geçemeyecem. Birçoğunuzun bildiği gibi benim kızım 32 hafta 5 günlükken doğdu. Emme refleksi henüz gelişmemişti o gün bu gündür sağıp veriyorum. Bizimki az da olsa canı isterse meme emiyor çok nadir. Üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Bebeğiniz 2 kg ise emzirmekten çok nasıl beslerim de kilo alır kısmına odaklanıyorsunuz çünkü kilo kaybetme gibi bir lüksü yok. Neyse ilk zamanlar sağdığımda 20 ila 30 cc çıkıyordu ona yetiyordu düzenli sağmaya devam ettikçe arttı emin olun Allah ona yetecek kadar süt sağmayı sağlıyor emmese bile. Şimdi 130 cc leri görüyorum hatta sabaha kadar sağmayıp 6 7 saat uyuduktan sonra sağarsam 240 cc leri görüyorum. Bir kadın günde 850 ile 1100 cc süt üretirmiş ben şuan günde 5 kez falan sağabiliyorum ve bebeğim hiç mama almıyor sadece anne sütüm yetiyor. Bir öğünde 50 cc içiyor şuan her 2 saatte bir. İçmesi gereken sütün hesaplamasını da kilosunu 150 ile çarpın günlük içmesi gereken en az sütü bulabilirsiniz. Gönül isterki hesaba kitaba kalmadan emzirebilelim ama emmiyorsa da bu hayatın sonu değil. 46 gündür sağıyorum ve azalmıyor artıyor sakın canınızı sıkmayın. Bol su moral ve özellikle rezene çayı tavsiyemdir. En çok süt yapan şey nedir derseniz arayıpta bulamadığımız şey yani uyku :)) umarım ihtiyacı olanlara az da olsa yardımım dokunur. Öptüm sizleri iyi geceler

Sende Duru'da süper görünüyorsunuz.sağlıkla büyüt kızını.doğumunda herkesin isteyeceği türden olmuş valla,inşallah benimde senin kadar kolay olur ve böyle kısa sürer.Allaha emanet olun.bütün arkadaşlarımın Kadir gecesi mübarek olsun.Allah bütün dualarımızı kabul etsin.iyi geceler herkese

Medcim çok sağol yazdıkların için. Uyku demişsin en fazla 1 saat uyuyabiliyorum çünkü saat başı kızımı emzirmem lazım. ama küçük olduğu için ememiyor bende sağıyorum sütüm şuan 30 ile 40 cc çıkıyor her sağdığımda. ama kızıma yetiyormu yetmiyormu bilmiyorum. salı günü kilosu 2330 du. çarşamba tekrar kontrolümüz var. Dediğin çok doğru kilo kaybı yaşamamız lazımmış. Bu yüzden nasıl kilo aldırırım diye düşünüp duruyorum. doktor her emzirmeden sonra mama vermemi söyledi 10 cc lik yada 30 cclik ama ben vermiyorum. arasıra veriyorum yani günde bir bazende hiç vermiyorum. doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama mama ile değilde sütüm ile büyüsün istiyorum. kendim mama ile büyümüşüm annemin sütü kesilmiş o yüzden milupa ile büyümüşüz ikizim ile. hep emzirmek istedim çocuğumu çok şükür emziriyorum da ama yetiyor mu sütüm yetmiyor mu bilmiyorum.

Gözün aydın canım... Ne güzel bir doğum hikayesi...Allahım bizede böyle nasip etsin... Çok tatlısınız maşallah size:)
Sağlıkla sıhhatle hep mutlu olun...

Kizlar yarin sabah sezeryanim var, bebegimle tek vucut tek nefes oldugumuz ona can katabildigim son gun bugun. Evet cok mutluyum artik kavusacagiz diye ama bi yandan da benden ayrilacak diye huzunluyum.. Dua edin nolur yavruma ve bana. Cok da heyecanliyim kac gundut ne gece uyuyabiliyorum ne sabah uyuyabiliyorum... Nolcak diye merak etmekten deliriciiiim

günaydıııııın. cucunun doğum hikayesini okudum. maşaallah ne kolay olmuş. darısı başımıza. cucucum çok tatlısınız. rabbim nazarlardan korusun sizi. hep anlatırlar kaç saat sancı çektim diye seninki 1 saat bile sürmemiş tüm işlem. ne güzel yaaaaa. rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah...

günaydın kızlar, uyku tutmadı beni sabahın 7 sinde kalktım, yarın doğumum var sanırım, yani doktor bebeği alacak, doktor aç karnına gel dedi
çok korkuyorum bana dua edin ne olur,

benim de var canım, rabbim kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklısıyla

günaydın kızlar
bu son günler ne kadar zormuş Allahım sen yardım et biz hamişlere bi avazda kurtulalım inşallah

Aynen zor kelimesi basit kalır. Kaç gündür 3-4 saat uyuyordum bugun 6-7 saat uyudum ne çok dimi. Uyarınca geri uyuyamıyorum da süt içeyim bari dedim. Ben hurma yiyorum iki gündür 3-4 tane bide küçüğünden almışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…