2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende uyuyamıyorum bide o yetmezmiş gibi uyanırsam artık uyku yok.

Merhaba günaydın arkadaşlar... Gitgide ne kadar sessizleşiyo burası böyle kimsecikler kalmamış.sadece bi kaç uykuzede olarak bizler varız sanırsam :) benim de popişim acıyo ya şu kabızlık ne baş belası bişey durduk yere bi başladı geçen ay bi de basur memesi oluştu ve şiddetli ağrı tabi doktora gitmiştim maltepe devlete muayene oldum doktor burda gerekli malzeme yok ameliyat gerekebilir dedi fsm ye sevketti kadın doğumcuma durumu anlattık ameliyatta sakınca yok dedi bunun üzerine ameliyat falan derlerse diye el valizime pijama koyup gitmiştim o kadar yani geçmişti dün yine acımaya başladı diyetime iyice yapıştım şurubumu içiyorum bol su zaten içiyordum şu anda en çok korktuğum şey ayın 15 inde doğumum var.Ya geçmezse hem ameliyat ağrısı hem kabızlıkla uğraşmak zorunda kalırsam...İnşallah böyle bişey olmaz Allah ım sen yardım et...

Günaydın Hanımlar,
Dün yazmıştım suyum azalmış diye. Biraz öncede karnımın alt tarafına bi ağrı girdi. Geçmezse nst için hastaneye gidicem. stres oldum yaaaaa. annemi çağırayım gelsin

cucunun doğum hikayesi çok güzel maşallah
doğan bebeklere uzun ömürler, doğacak bebeklere de kolay sağlıklı doğumlar işallah
benim 2. doğumum olacak ilki sezeryan doktorum da 14- 17 arası bi tarih seçin sezeryan günü için dedi ben de çok kararsızımdır böle bişiye nasıl karar verilir :)
sanırım 15. seçicez o zamana kadar kendisi gelmezse, hayırısı artık

canım bilgin için çokkkk saol.. bende kısmetse normal istiyorum doktor kanala girmesede suni sancı vericem bişekilde giricek dedi biraz tırsmadım desem yalan olur.. ama senin taktiği bende uygulayabilirim inş. demekki bebek kanala girmesede nişan geliyormuş.. benimde sancılanmam an meselesidir belkide bugün 2. günüm bakalım nezaman sancılanacagım.. çok tşk ederimm

sanki herkes doğurdu bi ben kalmışım gibi hissediyorum...bide herkes soruyor doğurmadınmı daha diye sanki isteyerek doğurmuyorum.herkese herşeye sinir oluyorum.saçıma başıma bile sinir oluyorum.sanırım ben bunalımdamıyım neim...

ay canım benim ya hikayeni okurken tebbüssüm halinde gözlerim doldu.. çok tatlı bir kızın var kırk bir kere maşallahh.. rabbim sizi nazarlardan korusun..

Canım uyku konusu maalesef öyle ben de ilk ay zombi gibiydim. Şimdi annemin yanına geldim ferahladım dinleneyim diye 1 haftadır geceleri o ilgileniyor saolsun. Gece uykusu çok süt yapıyor. Ama şöyle yap sütünü her 3 saatte bir sağ asla geçirme hatta bebeğinin yanında o uyurken sağ. Koy biberona at dolaba koy at. Buzdolabında 72 saat dondurucuda 6 ay dayanıyor süt. Sonra su kaynat biberonu suyun içinde ısıt benmari usulü öyle ver. Hatta senin dolaba koyduklarını biri ısıtıp verebilir sen de o arada dinlen uyu. Sütün yeterli mi diye üzülme kilosunu 150 ile çarp diyelim 2 kg bebek günlük 300 cc süt yeterli ona bunu da günde 12 öğüne böl her öğünde içmesi gerekeni hesapla. Ben 2 saatte bir veriyorum öğünlerini saatlerine göre ayarla. Emzirdikten sonra bi 10 cc daha biberonla ver İnan alışacaksın zor biliyorum ama onlara değer. Rezene çayı iç bol bol hem süt yapar hem de gaza iyi gelir öpüyorum canım Allah yardımcın olsun

Canım inşallah en kısa zamanda şifa bulursun. Keşke durumun hakkında birşeyler bilip yardım edebilsem

Gözünaydın canım inşallah bol bol sütün gelir en kısa zamanda

Allah bağışlasın miniğini canım gözünüz aydın.

Canım Allah hayırlı doğum nasip etsin

Kuzummm hadi inşallah sancıların kendiliğinden başlar ben sabırsızlıkla bekliyorum masalı artık

O bücürün ağzını yerim ben kandırıkçı Ne güzel bişey evladının gözünden ne hissettiğini anlamak

Cucummm şahane görünüyorsunuz ne güzel bir doğum geçirmişsin :) Allah içinin güzelliğine göre harika bir doğum nasip etmiş. Dilerim doğurmayan tüm anneler de kolaylıkla doğurur tabi ben de :) Duru kız o kadar güzel ki maşallahhh Sen de çok güzelsin mutluluğun gözlerinden okunuyor

Son gün... :18: Sakin olmaya çalış diycem canım ama samimi bir tavsiye olmayacak :) Eminim ben de çok heyecanlı olurum. İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın güzel bir doğum yaşarsın

Günaydın Hanımlar,
Dün yazmıştım suyum azalmış diye. Biraz öncede karnımın alt tarafına bi ağrı girdi. Geçmezse nst için hastaneye gidicem. stres oldum yaaaaa. annemi çağırayım gelsin

Canım hastaneden sonra haberlerini bekliyoruz. Merak ettim şimdi ayy doğum yakın galiba artık :18:

canım çokk saoll bizde bekliyoruz bakalım.. bi gelse, teyzelerine hemen anons edicez ama nazlı sıpamm çok naz yapıyor :)))

Canlarım selamlar tekrardan... Evde duramıyorum bi türlü o yüzden uzak kalıyorum. İzne çıkınca yaparım diye ertelediğim işlerimi halletmeye çalışıyorum. Bugün eşim çalışıyor ben de kendime izin verdim bişey yapmıycam. Buralardayım yani :) yalnız benim beğen butonum çıkmıyor nedendir anlamadım :26:

bende de çıkmıyor cnm

cnm bende de kabızlık vardı.doktor sabah aç karnı 2-3 incr ye üzerine sıcak çay ya da su iç ve 1 saat normal yaşantına devam et bişey yemeden dedi.çok faydasını gördüm.dene istersin.

hemeroid zaten kabızlıktan.ve hemeroidi azdıran besinleri araştır onları az yemeye çalış.bulgur,patlıcan.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…