- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.381
Aynen zor kelimesi basit kalır. Kaç gündür 3-4 saat uyuyordum bugun 6-7 saat uyudum ne çok dimi. Uyarınca geri uyuyamıyorum da süt içeyim bari dedim. Ben hurma yiyorum iki gündür 3-4 tane bide küçüğünden almışım.
Canim nisanim gelmis ama bebek inmemis diyorsun ya... Ben oglumda aynisini yasadim persembe aksami nisan geldi cumartesi gece sancilandim hastanede suyunu patlatti dr hemde bebek inmemis cok gucunle ikinki insin eger indirenezsen mecbur sezeryana alacaz dedilerki burda sezeryan son çare yani...zaten bende hep normal istedigim icin var gucumle nasil ikindiysam indi bebek dogumhanedeki dr ve hemsireler alkislamisti cunki normal olacak ya herkes mutlu olmustu :)) yani diyecegim o ki bebek inmesede sancilanabiliyosun...Allah yardimcimuz olsun.
Heyecan dorukta di mi :)))
Hadi bakalım iyi haberlerini okuyalım inşallah...
hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmmmmmalıntı yapamadıklarım vardır o kadar uzun süre oldukii girmeyeliii yazmayı bile unutmuşum ...daha tebrik ediceklerim var okuyamadım doğum yapanları ama bildiğim arastam var sayfalar arasında arayııp bulcam ilk fırsatta herkesi kutlıcammm :cok merak ediyorum minişleriiiiiiiii herkes iidir inş... 16: normal hayattan kopalı çok uzun zaman olmuş gibi kızım hayatımın tümünü kapladı şu 5 gündee
doğum hikayeme gelicek olursam ...aslında hikaye olucak kadar uzun değil hatta okadar kısakiiiiii
akşam üstü annemle yürüyüşe çıktık cumartesi doğum olcak diye son hazırlıkları yapalım dedik...gezindik parkta oturduk sohbet ettik güzell güzell saat 6 gibi eve geldik yemek hazırladık hatta erişte yapıcaktı annem ben girip yaptım 0 ağrı sancı
neyse iftar saati geldi sofrayı kurduk ben çorbadan bi kaşık aldım karnıma bi sancı girdi bacaklarıma vuruyoo ama çaktırmıyorum...
baktım dayanamıcam kalkıp lavaboya gittim tabii annem kociş arkamdan dedim tuvalete cıkmadım heralde o sancı yaptı neyse oturdu klozete kalkamıyorum ama sancılar 5 dk bir gelio gidiyoo çıktım dedim gecti masaya tekrar oturdum bi kaşıkda erişteden aldım yok anne dedimm ben doğuruyorum ....tabii kociş hemen panik halinde çabuk hastaneye ...hemen cantayı kaptık ben hala üstümü değişme derdindee merdivenlerden nasıl indim bilmiyom bi gelip bi gidiooo sancılarrr ...arabada aynı filmlerdekii o sahneyi yaşadım kadın durup durup bağırır yaa bacaklar açık benim bi bacak vites kolunda diğeri camdaaa... kociş hemen doktorumuzu aradı hemen hastaneye geçin 10 dk sonra bende ordayım demişşş....
neyse hastaneye yetiştik 10 dk içinde...
hemen tekerlekli sandalyeye oturttu beni kocişşvınnn ebenin haşin kollarına...
önce ameliyathaneye alalım dedii sonra bi bakalım açılma durumuna dediii aldılar beni muayene odasınabaktı ebe dediii cucu bebişşş geliooooo görüyorum diyooooooo
ben hala yok normal doğuramammmmm diye nasıl bağrıyorummm doktorum gelsinnnnn bırakın falannnnn
baktım bülent bey geldiii dedii bide ben bakıyım doktorum dedi saçını tutuyorum cucu seni sezeryana alamam zaten ameliyathaneye bile giemezsin dediiii oracıkta doğurcaktımm
ben hala hayır doğuramıyorum diyorum...
doktorum kafasını tuttu 4-5 kere falan ıkındım ama o 15-20 dk cok zorluyduuu ve balık gibiiiiiii çıktı derler ya gercekten öle ebemin karnıma bastırması doktorun aynı anda bebişi çekişiiiiii ve derin bi nefesssssss sonunda dünyanın en güzelllll sesiiii kızım bana merhaba dedii hemen silip yanıma verdiler babamızı çağırdılar
ben bu kadar korkarken bölesine kolay bi doğum yapmam bu kadar kısa sürmesi Allahım bana bi mucizesiiiiii darısı sizlere olsun canlarım.......şimdi meleğimle çok mutluyuzzz sizede bikaç foto yüklicez öpüyoruz kocaman en kısa zamanda girip bakıcam lokum bebişlerinize doğum hikayelerinizeeeee kendinize ve meleklerinize çok ii bakın darısı doğum bekleyenlerin başınaaa Eki Görüntüle 771395 Eki Görüntüle 771411 Eki Görüntüle 771413
Medcim çok sağol yazdıkların için. Uyku demişsin en fazla 1 saat uyuyabiliyorum çünkü saat başı kızımı emzirmem lazım. ama küçük olduğu için ememiyor bende sağıyorum sütüm şuan 30 ile 40 cc çıkıyor her sağdığımda. ama kızıma yetiyormu yetmiyormu bilmiyorum. salı günü kilosu 2330 du. çarşamba tekrar kontrolümüz var. Dediğin çok doğru kilo kaybı yaşamamız lazımmış. Bu yüzden nasıl kilo aldırırım diye düşünüp duruyorum. doktor her emzirmeden sonra mama vermemi söyledi 10 cc lik yada 30 cclik ama ben vermiyorum. arasıra veriyorum yani günde bir bazende hiç vermiyorum. doğrumu yapıyorum bilmiyorum ama mama ile değilde sütüm ile büyüsün istiyorum. kendim mama ile büyümüşüm annemin sütü kesilmiş o yüzden milupa ile büyümüşüz ikizim ile. hep emzirmek istedim çocuğumu çok şükür emziriyorum da ama yetiyor mu sütüm yetmiyor mu bilmiyorum.
henüz doğurmamış arkadaşlar bize en uygun şarkı
GEÇMİYOR GÜNLEEERRR....
Mrb kızlar. Bi çoğunuz hala heyecanla doğum yapmayı bekliyorsunuz. Ben doğum yapalı 9 gün oldu. Ancak hala kuzumun keyfine varabilmiş değilim. Sakin bir gebelik geçirmeme rağmen doğum sonrası tüm aksilikleri yaşıyorum ve yardımınıza ihtiyacım var. Doğumdan sonra bacak ve ayaklarımda aşırı ödem oluştu. Dün dahiliyeye gittim ve usg sonucu rahmimin küçülmediği sağ böbrek ve kanallara baskı yaptığı bu nedenle idrarı tam boşaltamadığım ortaya çıktı. Bu durum uzun sürerse damarlarda pıhtılaşma oluyormuş ve akciğere pıhtı atıyormuş. Kadın doğumcum rahmin zamanla küçüleceğini söyledi ancak dahiliyecinin israrı ile rahmi kasması için bir ilaç verdi sadece 4 gün kullan belki faydası olur dedi. Ama içinde anne sütünü azalttığı ve bebek zehirlenmesine yol açabildiği yazıyor kullanmak istemiyorum. Topikte bu problemi gebeliğinde yaşayan arkadaşlar vardı. Ama nasıl tedavi oldular hatırlayamıyorum. Yaşayan arkadaşlar drları nasıl bir tedavi yöntemi izledi bana özelden msj atabilir mi? Topiği takip edemiyorum. Rahmim küçülmediğinden dikiş ağrılarımda geçmiyor ve hareketim kısıtlı. Yavrumun keyfine varamadım. Şimdiden tşk ederim.
Kizlar slm bem dun aksam 5:45te dogum yaptım bebegin suyu azalmis sezaryen le acil alindi sutum yok hastanedeyim dua edin nolur gelsin meme ucumda yok tutamio dunya tatlisi kizimin adi da ikra oldu agrilarm var hala çok zorlaniyorum dua edin â
kızlar bende geç oldu ama 10 gün önce spinal anestezi ile sezaryan doğum yaptım. 10 günlük dünya tatlısı bir oğlum oldu 38+2 de oldu. yanlız doğum yapmayanlara benden tavsiye sancıları evde çekin erkenden benim gibi hastaneye gitmeyin. 8 saat sancı çektim normal doğum çok istiyordum hasataneye gittiğimde 2 cm açılma vardı. vitamin takıyoruz diyip kandırdılar sunni sancı verdiler. dayanamadım o ağrıya 8 saatten sonra sezaryan istedim. sakın sunni sancı almayın keni sancıalrınız en azında dayanılabilir. ama spinal sayesinde oğlumun doğuşunu gördüm. ağlama sesini duydum. kucağıma aldım müthiş bir duyguydu. sezaryan olduğumu aslında pek pişman değilim çok rahat bir doğum oldu tek kötü tarafı 2. çocuk için 2 yıl beklemek zorundayız :)
canımcımlar bugün kızımla karnımdakiyken geçireceğimiz son gün...saatler kaldı kavuşmamıza...yarın sezeryana giriyorum saat 9 da...ama bi yandanda burukluk var içimde...onu içimden alıcaklar.biz kızımla 9 aydır beraberdk hep..onun kıpırtılarını bile özliycem ..ama tabi içimde değil yanımda kıpırdıycak artık kuzumm inş......sezeryandan da çok korkuyorum ne olur dua edin bana arkadaşlar sağ selamet kucağıma alayım yavrumu...inş ağrılarımda çok olmaz...inş sütüm çok olurr .......hakkınızı helal edin ben ve kızım seviyoruz sizi.....kocaman öptük
Slm kizlarr hayirli kandillerr..
Dun gece kahverengi sumuksu akintim oldu nisanim gelmis yani.. bi bel karin agrisi anlatamamm adet olucakmisimda sokulemiyormusum gibi. Bugunde dr. Kontrolum vardo doktora dedim lekelenmem var hemen cati kontrolu yapti. Lanet olsum su kontrole dicektim ki niese hic aci hisseymedm desem yeri vardir. Gecen gece gttgmde omrumden omur gitmsti acidan adim atamamistim.. neyse doktorum bakti ve hala kanala girmemis dedi acilmamda bi degisiklikte yok.. eee nisanim geldi napcaz.. anlamadm nst de dogum sancisida ckmadi..sali gunu tekrar cagrdi bbakalm.. kafasi kanala nezaman girerki bileniniz varmi. Olmazsa suni sanci vericekms
Selam fıstıklarrrrrr
Uzuuuuuun bir süre gelemedim, o yüzden geçmişi okumam imkansız
Bana kısa bi özet geçebilecek varsa çok sevinirim :)) Çok merak ediyorum sizi :)
Beni soranlar olmuş Fundacımla mesajlaştık çoook teşekkür ederim seviyom sizi
Gelen giden bitmedi, bebek ziyaretleri, bayramda yokuz bu hafta gelelim baaaari diyenler bitmedi hepsi üst üste geldi...
Bu arada 1 hafta kadar süren orta çaplı bir lohusa depresyonu sendromu da yaşadım, allahın emri
Geçti ama şimdi.
Bizim bücür büyüyor. Annesinin sadece süt kaynağı olmadığını, süt bitse de uzuuuun uzun emip annesinin sabrını zorlamayı da keşfettiTabii annesi boş durur mu, bücürün ne zaman memedeki sütü bitirip keyif moduna vites attığını çözdü, memeyi ağzından çıkarıyor kötü anne
İşte böyle, işimiz gücümüz bücürsizde ne var ne yok deyin bana bakim :))
hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmmmmmalıntı yapamadıklarım vardır o kadar uzun süre oldukii girmeyeliii yazmayı bile unutmuşum ...daha tebrik ediceklerim var okuyamadım doğum yapanları ama bildiğim arastam var sayfalar arasında arayııp bulcam ilk fırsatta herkesi kutlıcammm :cok merak ediyorum minişleriiiiiiiii herkes iidir inş... 16: normal hayattan kopalı çok uzun zaman olmuş gibi kızım hayatımın tümünü kapladı şu 5 gündee
doğum hikayeme gelicek olursam ...aslında hikaye olucak kadar uzun değil hatta okadar kısakiiiiii
akşam üstü annemle yürüyüşe çıktık cumartesi doğum olcak diye son hazırlıkları yapalım dedik...gezindik parkta oturduk sohbet ettik güzell güzell saat 6 gibi eve geldik yemek hazırladık hatta erişte yapıcaktı annem ben girip yaptım 0 ağrı sancı
neyse iftar saati geldi sofrayı kurduk ben çorbadan bi kaşık aldım karnıma bi sancı girdi bacaklarıma vuruyoo ama çaktırmıyorum...
baktım dayanamıcam kalkıp lavaboya gittim tabii annem kociş arkamdan dedim tuvalete cıkmadım heralde o sancı yaptı neyse oturdu klozete kalkamıyorum ama sancılar 5 dk bir gelio gidiyoo çıktım dedim gecti masaya tekrar oturdum bi kaşıkda erişteden aldım yok anne dedimm ben doğuruyorum ....tabii kociş hemen panik halinde çabuk hastaneye ...hemen cantayı kaptık ben hala üstümü değişme derdindee merdivenlerden nasıl indim bilmiyom bi gelip bi gidiooo sancılarrr ...arabada aynı filmlerdekii o sahneyi yaşadım kadın durup durup bağırır yaa bacaklar açık benim bi bacak vites kolunda diğeri camdaaa... kociş hemen doktorumuzu aradı hemen hastaneye geçin 10 dk sonra bende ordayım demişşş....
neyse hastaneye yetiştik 10 dk içinde...
hemen tekerlekli sandalyeye oturttu beni kocişşvınnn ebenin haşin kollarına...
önce ameliyathaneye alalım dedii sonra bi bakalım açılma durumuna dediii aldılar beni muayene odasınabaktı ebe dediii cucu bebişşş geliooooo görüyorum diyooooooo
ben hala yok normal doğuramammmmm diye nasıl bağrıyorummm doktorum gelsinnnnn bırakın falannnnn
baktım bülent bey geldiii dedii bide ben bakıyım doktorum dedi saçını tutuyorum cucu seni sezeryana alamam zaten ameliyathaneye bile giemezsin dediiii oracıkta doğurcaktımm
ben hala hayır doğuramıyorum diyorum...
doktorum kafasını tuttu 4-5 kere falan ıkındım ama o 15-20 dk cok zorluyduuu ve balık gibiiiiiii çıktı derler ya gercekten öle ebemin karnıma bastırması doktorun aynı anda bebişi çekişiiiiii ve derin bi nefesssssss sonunda dünyanın en güzelllll sesiiii kızım bana merhaba dedii hemen silip yanıma verdiler babamızı çağırdılar
ben bu kadar korkarken bölesine kolay bi doğum yapmam bu kadar kısa sürmesi Allahım bana bi mucizesiiiiii darısı sizlere olsun canlarım.......şimdi meleğimle çok mutluyuzzz sizede bikaç foto yüklicez öpüyoruz kocaman en kısa zamanda girip bakıcam lokum bebişlerinize doğum hikayelerinizeeeee kendinize ve meleklerinize çok ii bakın darısı doğum bekleyenlerin başınaaa Eki Görüntüle 771395 Eki Görüntüle 771411 Eki Görüntüle 771413
Kizlar yarin sabah sezeryanim var, bebegimle tek vucut tek nefes oldugumuz ona can katabildigim son gun bugun. Evet cok mutluyum artik kavusacagiz diye ama bi yandan da benden ayrilacak diye huzunluyum.. Dua edin nolur yavruma ve bana. Cok da heyecanliyim kac gundut ne gece uyuyabiliyorum ne sabah uyuyabiliyorum... Nolcak diye merak etmekten deliriciiiim
Günaydın Hanımlar,
Dün yazmıştım suyum azalmış diye. Biraz öncede karnımın alt tarafına bi ağrı girdi. Geçmezse nst için hastaneye gidicem. stres oldum yaaaaa. annemi çağırayım gelsin
henüz doğurmamış arkadaşlar bize en uygun şarkı
GEÇMİYOR GÜNLEEERRR....
Canlarım selamlar tekrardan... Evde duramıyorum bi türlü o yüzden uzak kalıyorum. İzne çıkınca yaparım diye ertelediğim işlerimi halletmeye çalışıyorum. Bugün eşim çalışıyor ben de kendime izin verdim bişey yapmıycam. Buralardayım yani :) yalnız benim beğen butonum çıkmıyor nedendir anlamadım :26:
Merhaba günaydın arkadaşlar... Gitgide ne kadar sessizleşiyo burası böyle kimsecikler kalmamış.sadece bi kaç uykuzede olarak bizler varız sanırsam :) benim de popişim acıyo ya şu kabızlık ne baş belası bişey durduk yere bi başladı geçen ay bi de basur memesi oluştu ve şiddetli ağrı tabidoktora gitmiştim maltepe devlete muayene oldum doktor burda gerekli malzeme yok ameliyat gerekebilir dedi fsm ye sevketti kadın doğumcuma durumu anlattık ameliyatta sakınca yok dedi bunun üzerine ameliyat falan derlerse diye el valizime pijama koyup gitmiştim o kadar yani geçmişti dün yine acımaya başladı diyetime iyice yapıştım şurubumu içiyorum bol su zaten içiyordum şu anda en çok korktuğum şey ayın 15 inde doğumum var.Ya geçmezse hem ameliyat ağrısı hem kabızlıkla uğraşmak zorunda kalırsam...İnşallah böyle bişey olmaz Allah ım sen yardım et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?