2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sözde evde dinlenecektin artık canımcım duramamışsın yerinde maşallah bugün bari koşturmaya ara ver bakalım
bu arada benim de beğen kutucuğu yok genel bi durum demek ki..

günaydın kızlar
bu son günler ne kadar zormuş Allahım sen yardım et biz hamişlere bi avazda kurtulalım inşallah

aminnnnnnn

bende aşırı uyuyorum.kv kalıyorum doğum için sıkılıyorum.bir uyku bir uyku sormayın.siz 3-4 saat deyince kendimde anormallik arıyorum.(

evet ben de kaldım gib i geliyor.belirti felan da yok ya..bekleyeceğiz 40 ı ssanırım.

Allah yardımcın olsun...

günaydın kızlar, uyku tutmadı beni sabahın 7 sinde kalktım, yarın doğumum var sanırım, yani doktor bebeği alacak, doktor aç karnına gel dedi
çok korkuyorum bana dua edin ne olur,

Allah yardımcın olsun.

tşkler bilgilerin için.tecrübeli olmak böyle bişey:)))))

sözde evde dinlenecektin artık canımcım duramamışsın yerinde maşallah bugün bari koşturmaya ara ver bakalım
bu arada benim de beğen kutucuğu yok genel bi durum demek ki..

Verdim canım bugünlük :) Eşim de kızıyor zaten kesin yolda doğurucaksın bu çocuğu diye Hergün bi planım var diyip anlatıyorum adamın canına tak etti. Bugün işe giderken sıkı sıkı tembihledi çıkma sakın diye. Çok yorgunum zaten hafif sancım da var ekmek almaya bile gitmem dinlenmedeyim

Doğuran annişler ne güzel bayrama bebişleriyle girecek İlk bayramlıklarıyla fotolarını koysalar da gözümüz gönlümüz açılsa...

kuzum havalar da sıcak aman diyim dikkat et işler hallolur bi şekilde yorulmaya gelemiyoruz artık sen de biliyosun bir de bu sıcaklarda dışarıda dolaşmak tehlike arz edebilir.. bu arada doğum çantasını hazırladın mı bakalım :)

Son düzenleme:

Hala hazırlamadım canım Eşyalarını yıkamaya başladım bu sabah kurudukça ütüleyip yerleştiricem. Tek eksiğimiz bebek bezi zaten diğer herşeyi hazır :)

Teşekkürler medcim sağolasın.

Hala hazırlamadım canım Eşyalarını yıkamaya başladım bu sabah kurudukça ütüleyip yerleştiricem. Tek eksiğimiz bebek bezi zaten diğer herşeyi hazır :)

ben hazırladım da göğüs kremiyle emzirme sütyeni eksik benim de

Slm kzlar..sezeryan tarihim 16 agustos..ama kucuk hanim erkn gelmek isterse bakicaz dedi

hadi hayırlısı olsun kuzucum her ne kadar Eylüşün sağı solu belli olmasa da 12 gün daha sabretse süper olur gerçekten

Allah yardımcın olsun canım...senin de bebeğininde...günlerimiz aynıymış...inşallah sağsalim kavuşucaz bebeklerimize...sen de Allah'a emanet ol Allah kolay doğum nasip etsin....

ben bu hafta başında kendim yaptım ağdamı...içime doğdu sanki şimdi yapayım belki bi daha fırsat olmaz demiştim kendi kendime...nitekim öyle de oldu şimdi hayatta yapamazmışım...çok şükür...

Allah seninde yardımcın olsun canım..çok az kalmış...sağsalim doğsun bebeğin inşallah...

maşallah maşallahh...Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım...hikayen beni korkutmadı değil...Allah yardımcımız olsun yaa

inşallah canım yaa ben şu 8 günü atlatsak şükür diycem...yalnız iyi ki dün yatıp bebeği aldırtmadım ..adam bizi telaşlandırdı şimdi belki de doğmuştu...eşim de çok kızdı zaten dr.a...ilacı kullanıyorum düzenli cnm 8 saatte bir...biraz rahatlattı gerçekten...arada oluyo yine kasılmalar ama azaldı baya...38 de ya da 38 + larda doğsa razıyım...

şidi korkum evde aniden su fln gelip doğum başlaması ve normal doğuma almaya kalkmaları....:18:

gerçi açılmam fln yok,bebek dönmemişti bile daha...off Allahım sen büyüksün sağsalim kavuşalım hepimiz...

bu arada geçmişşeri çok okuyamıyorum atladığım varsa kusura bakmasın.....doğum yapanları tebrik ederim,Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin...doğuma gireceklere de kolaylıklar dilerim...

beğen butonu da niye kalktı acaba yine :44:

Maaşallah cnm :) negüzel anlatmışsın yaşamış kadar oldum..) çok güzel bir bebeğin var ..) aceleci davranmış . Sağlıkla büyüt yavrunu.. Darısı bize

ben hazırladım da göğüs kremiyle emzirme sütyeni eksik benim de

Göğüs kremini kullanmaya başla artık canım ya herkesin tavsiyesi o yönde :) Benim ilk aldığım şeylerden bitanesi lansinoh kremdi. Daha 3 aylık falandım Kuzenim yeni doğum yapmıştı onunkileri görünce nasıl korktuysam artık

tebrik ediyorum bebeğinle nice mutlu senelere inşallah rabbim huzur ve mutluluk nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…