2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba herkese bikacgundur giremiyorum kizlar cok sukur iyiyim...gecmis olsun diyen arkadaslara cok tesekkurler.allah kimseye yasatmasin.telden giriyorum alinti yapamadim.

Cucu tebrikler bebeginde sende cok iyi gozukuyorsunuz masallah insallah bizde normal dogum yapabiliriz canim....

Merhaba kızlar nasılsınız biz çok iyiyiz bugün oğlum kıpır kıpır yerim ben onun popisiniiiii

Kedicikkk valla çok rahat bir anne olmuşsun umarım ben de senin gibi olabilirim
Cucuuuu hem doğum hikayen çok güzel hem de ikiniz harika görünüyorsunuzzzz ... Tebrikler canım Allah ayırmasın sizi :)
Canım çok iyi oldu bu bilgiler ne de olsa topiğin en tecrübeli annelerindensin
Doğuran annişler ne güzel bayrama bebişleriyle girecek İlk bayramlıklarıyla fotolarını koysalar da gözümüz gönlümüz açılsa...
Harika bir fikirr canım hadi anneler foto bekliyoruz

Bende çanta alacaktım ama kalmamış beğendiğim çanta
e bebek şifresi: PK40A56A100 50tl indirim
Güle güle kullanın...

Kızlar benim kolumun altında ağrılı beze çıktı çok ağrıyor yarın doktora gidecem inşallah kötü bir şey değildir....

evet canım alıp kullanmaya başlamalıyım bir an önce..
ya bu arada sütyenin penye olması yeterli değil mi? yoksa illa emzirme sütyeni mi olmalı :44:

evet canım alıp kullanmaya başlamalıyım bir an önce..
ya bu arada sütyenin penye olması yeterli değil mi? yoksa illa emzirme sütyeni mi olmalı :44:

Canım ben de bilmiyorum ki. Yalnız şöyle bişey var ben penye emzirme sütyenlerinden aldım kullandım bir gün denemek için. O çıtçıt takılan yeri kendiliğinden attı 2 kere. Çok sağlıklı değil anladığım kadarıyla. Belki de benimki biraz büyük geldiği içindir :26:

Cnm bncede iyi ypmisn ne kdr dursa o kdar iyi.38+ lar iyi zaten kasilmalari rahtlatr nidilat sen korkma zamnnda doguck ins.doktorlarda bzen felaket tellali oluyo..kasilma olmadgi icn dogum bslamaz nidilat la ins icini ferah tut..bnm minik npicak bakalm..allah hakkimzda hayirlisini versn ins..

Canlarm bnm zillinin napicagi belli olmuyo bn o gune kdr durmasini umit ediyorm bakalim..oz agustos annesi olduk sonucta artk dogurabilirzz kzlar gitgide sayimz azaliyo...

Anneler resmlerini koysun bzde byramda hamisligimzn son gunleri malum bzde gobuslerin resmini koyalm

Cnm o emzirme sudyenine hc isinamadm mcbur kullanicz ama bi tuhaff ya

Anneler resmlerini koysun bzde byramda hamisligimzn son gunleri malum bzde gobuslerin resmini koyalm

Bana uyar canım zaten eşimi kaldırabilirsem fotoğraf çekmeye çıkacağız ... Bu arada ben iki tane emzirme sütyeni aldım penye kullanacağım denedim o kadar da zor değil kullanımı umarım rahat ederim... Ve 7. aydan beri lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum akan süt için de sağlık ocağındaki ebenin tavsiyesiyle penye kumaş kullanıyorum göğüs ucu havasız bırakmamak gerekiyormuş... Pedler hava almasını engelliyor şu doğum hayırlısıyla gerçekleşsin emzirmeye alışayım sonra da nasıl rahat öyle giyerim diye düşünüyorum ...

Evettt biz de göbişlerin son halini bebişlerimizin anne karnında ilk bayramını fotoğraflarız :) Çok güzel olur Bu arada geçen gün annem bana hamileyken diktirdiği bi hamile elbisesini getirmiş ipekli bişey çok güzel sandıktan çıkarmış yıkayıp ütüleyip bayramda bigün onu giycem çok mutlu oldum

ayy ne güzel ya saklamış anneciğin elbisesini ve şimdi de sen kızına hamileyken giyeceksin annenin o elbiseyle fotoğrafı varsa sen de çekil sonra da kolaj yap iki resmi.. süper olur

Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))

ayy ne güzel ya saklamış anneciğin elbisesini ve şimdi de sen kızına hamileyken giyeceksin annenin o elbiseyle fotoğrafı varsa sen de çekil sonra da kolaj yap iki resmi.. süper olur

Sorayım anneme canım hiç görmedim eski fotoğrafların arasında belki ben hatırlamıyorumdur :) Çok güzel olur öyle bi kolaj

Aman Allahım güzelliğe bak O dudakların tatlılığı ne öyleee canım maşallah Allah nazardan saklasın Çok memnun oldum İdoşcuğumla tanıştığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…