2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

indirim koduK02A0CF100

150 TL ve üzeri için geçerli 50 TL lik indirim kodu arkadaşlar benim ihtiyacım yok kullanmak isteyenler kullanabilir.alacaklarınız şimdiden hayırlı olsun

ayyy ayyy ayyy maşallah maşallah çok kokoş bu ya bandanası da bak allahım arastacım ikinizide çok öpüyorum allah analı babalı büyütsün...

BENDE DOĞURMAK İSTİYORUMMMMMMMMMM YA

Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)

Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu

Selam herkese bişi sorcam lansınoh sizin tişörtlerinizde ve sütyenlerinizde de leke bırakıyor mu. Evde ve ozellikle gecelerı sutyensız duruyorum penyeyle hem nefes alsın hem de rahat edeyım sıcakta dıye ama o yoğun yag lekesını hiçbir şey çıkaramıyor, fikri olan var mı

canım benm eltimde 42de doğurdu suni sancıyla bekle istersen biraz daha inşallah gönlüne göre normal doğum olur

Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)

Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu

canım kızın çok güzel maşallah elleri dikkatimi çekti uzun uzun parmakları var kime çekmiş acaba. ayy acaba benim kızım nasıl bişey çok merak ediyorum. ama ben merak ediyorum diye acele etme annecim. daha halılar yıkamaya vverilcek eve temizlikçi teyze gelicek.

Maşallah çok şeker...Allahım sağlıkla sıhhatle mutlu yetiştirmeni sağlasın....

Ben bu bebişleri görünce iyice heyacan yapıyorum.... Benim minik kızımda gelseydi sabırsızlıkla bekliyorum....
Hiç bir şey yapasım gelmiyor onu bekliyorum... :)

buarada dün doktordydık 2850 gr olmuşuz. çatı muayeneside oldum hiç zor değildi. umarım doğumda ona benzer bişeydir. ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış dr fitil ve ilaç verdi. madem normal doğum istiyorsun bu problemi çözmemiz lazım dedi

maşallah seninle aynı günlerimiz inşallah benim bebeğimde bu kadar omuştur salı günü gidicem geçen hafta 2600 dü bir haftada kaç gram alır acaba bilgin varmı

arkadaşlar bugün çok halsizim sürekli yatıyorum arasıra da sancılar giriyor adet sancısı gibi benim kız gelmeye mi çalışıyor acaba

kızlar dün evime geldim kızımla. gazla ve emzirmeyla başetmeye çalışıyorum. Eşim ve annem çok yardımcılar Allah onlardan razı olsun. Allah size de kolaylıklar versin.

slm kızlar herkes iidir inş.ben dün gece sabaha kadar sancılandım.gece 12 gibi başladı belimden giren bi ağrı aynen adet sancısı şeklinde.başta 20-30 dk da bir geldi pek önemsemedim.saatler geçtikçe düzenli olduğunu farkettim.saat tuttum gece 4 sıraları 5 dk ya düşmüştü saat 5 gibi 4 dk oldu ama öyle dayanılmaz bi sancı değil.geldiğinde biraz kıvrandırıyordu ayrıca her sancı geldiğinde tam 80 sn sürüyordu saat gibi hiç şaşmadı.ama daha ne nişanım geldi ne bebek indi ne su geldi hiç bişiy yok.bende bekleyelim sabahı şiddetlenirse gidelim dr a dedim.uyuyakalmışım.saat 10 gibi uyandım sancı falan yok gitmiş.şimdide düzensiz bel ağrıları var.sizce ne yapmalıyım.yalancı sancı mı bunlar.bebeişim hareketli old. için içim rahat ama yalancı sancı ise nasıl bu kadar düzenli oldu ve neden gitti.offffffff kafam ççooookkkkkkk karışık.bi akıl verin

maşallah seninle aynı günlerimiz inşallah benim bebeğimde bu kadar omuştur salı günü gidicem geçen hafta 2600 dü bir haftada kaç gram alır acaba bilgin varmı

benimki 2 haftada 550 gr almış canım seninki de bir haftada enaz 250 almıştır merak etme.hem sağlıklı olsunlarda çok etli butlu olmasına gerek yok. dr 3200 gibi doğar böyle giderse dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…