- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.441
Bende çanta alacaktım ama kalmamış beğendiğim çanta
e bebek şifresi: PK40A56A100 50tl indirim
Güle güle kullanın...
Kızlar benim kolumun altında ağrılı beze çıktı çok ağrıyor yarın doktora gidecem inşallah kötü bir şey değildir....
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
indirim koduK02A0CF100
150 TL ve üzeri için geçerli 50 TL lik indirim kodu arkadaşlar benim ihtiyacım yok kullanmak isteyenler kullanabilir.alacaklarınız şimdiden hayırlı olsun
canım ben alıyorum!tesekkur ederımm
Canım şifreni kullanan oldu mu?
Bana uyar canım zaten eşimi kaldırabilirsem fotoğraf çekmeye çıkacağız ... Bu arada ben iki tane emzirme sütyeni aldım penye kullanacağım denedim o kadar da zor değil kullanımı umarım rahat ederim... Ve 7. aydan beri lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum akan süt için de sağlık ocağındaki ebenin tavsiyesiyle penye kumaş kullanıyorum göğüs ucu havasız bırakmamak gerekiyormuş... Pedler hava almasını engelliyor şu doğum hayırlısıyla gerçekleşsin emzirmeye alışayım sonra da nasıl rahat öyle giyerim diye düşünüyorum ...
slm kızlar endişeli bekleyiş devam ediyor benim 41 hafta bitti 42. haftaya gidiyoruz ve hala sancı açılma hiçbir belirti yok dr pazartesi gel dedi işin ilginç yanı günüm bu kadar geçmesine rağmen sanki bebek hala son haftalardaki seyrinde napcamı bilemedim sezeryana kalcaz galiba offfff
Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)
Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu
Eki Görüntüle 771876
Eki Görüntüle 771876
buarada dün doktordydık 2850 gr olmuşuz. çatı muayeneside oldum hiç zor değildi. umarım doğumda ona benzer bişeydir. ama idrar yollarımda enfeksiyon varmış dr fitil ve ilaç verdi. madem normal doğum istiyorsun bu problemi çözmemiz lazım dedi
maşallah seninle aynı günlerimiz inşallah benim bebeğimde bu kadar omuştur salı günü gidicem geçen hafta 2600 dü bir haftada kaç gram alır acaba bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?