- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.461
Bende çanta alacaktım ama kalmamış beğendiğim çanta
e bebek şifresi: PK40A56A100 50tl indirim
Güle güle kullanın...
Kızlar benim kolumun altında ağrılı beze çıktı çok ağrıyor yarın doktora gidecem inşallah kötü bir şey değildir....
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
Selam herkese bişi sorcam lansınoh sizin tişörtlerinizde ve sütyenlerinizde de leke bırakıyor mu. Evde ve ozellikle gecelerı sutyensız duruyorum penyeyle hem nefes alsın hem de rahat edeyım sıcakta dıye ama o yoğun yag lekesını hiçbir şey çıkaramıyor, fikri olan var mı
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)
Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu
Eki Görüntüle 771876
kızlar şurada canlı canlı yazarken doğuruyorum desem kimseler aldırmayacak bişiy sorduk de mi ama biride cevap versin
Selam herkese bişi sorcam lansınoh sizin tişörtlerinizde ve sütyenlerinizde de leke bırakıyor mu. Evde ve ozellikle gecelerı sutyensız duruyorum penyeyle hem nefes alsın hem de rahat edeyım sıcakta dıye ama o yoğun yag lekesını hiçbir şey çıkaramıyor, fikri olan var mı
bizim günlerimizde aynı canım bendede oluyor çok tedirgin olursam doktorumu arıyorum.bisey yokkende hastaneye gitgel gitgel sıcakta zor oluyor.ne su geliyor ne de açılma var ama yinede için rahat etsin istiyorsan ara bi doktorunu canım...aklıma başka bişey gelmiyor.
Canım inşallah en kısa zamanda şifa bulursun. Keşke durumun hakkında birşeyler bilip yardım edebilsem
Gözünaydın canım inşallah bol bol sütün gelir en kısa zamanda
Allah bağışlasın miniğini canım gözünüz aydın.
Canım Allah hayırlı doğum nasip etsin
Kuzummm hadi inşallah sancıların kendiliğinden başlarben sabırsızlıkla bekliyorum masalı artık
O bücürün ağzını yerim ben kandırıkçıNe güzel bişey evladının gözünden ne hissettiğini anlamak
Cucummm şahane görünüyorsunuz ne güzel bir doğum geçirmişsin :) Allah içinin güzelliğine göre harika bir doğum nasip etmiş. Dilerim doğurmayan tüm anneler de kolaylıkla doğurur tabi ben de :) Duru kız o kadar güzel ki maşallahhhSen de çok güzelsin mutluluğun gözlerinden okunuyor
Son gün... :18: Sakin olmaya çalış diycem canım ama samimi bir tavsiye olmayacak :) Eminim ben de çok heyecanlı olurum. İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın güzel bir doğum yaşarsın
Canım hastaneden sonra haberlerini bekliyoruz. Merak ettim şimdi ayy doğum yakın galiba artık :18:
aminnnnnnn
bende aşırı uyuyorum.kv kalıyorum doğum için sıkılıyorum.bir uyku bir uyku sormayın.siz 3-4 saat deyince kendimde anormallik arıyorum.(
evet ben de kaldım gib i geliyor.belirti felan da yok ya..bekleyeceğiz 40 ı ssanırım.
Allah yardımcın olsun...
Allah yardımcın olsun.
tşkler bilgilerin için.tecrübeli olmak böyle bişey:)))))
Eki Görüntüle 771876
Eki Görüntüle 771876
Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)
Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu
selam kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum dün giremedim ne var ne yok pek haberim yok umarım bütün annelerin bebeklerin ve benim gibi hamile arkadaşlarımın keyfi yerindedir.biz dört gözle bekliyoruz dün kızım çok dua etti kadir gecesi dogsun diye ama benim oğluşun pek niyeti yok sokakta her gören hala mı diye soruyorlar dün akşam bebek çikolatalarını yaptırdığım pastahaneye gittik annemlere kandil için giderken eli boş gitmeyelim diye onlar bile karşıdan görünce beni gülümsemeye başladılar daha vaktimde var ama yinede sabırsızlanıyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?