2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım kızın çok tatlı kokoş şey :) Allah nazardan saklasın güle güle büyüt bebişini

evet ya leke bırakıyor mümkün oldgnca hemen giymemeye çalışıyrum ama kurumuyor hemen

arastaa bu ne şeker bi kız böylee :) maşallahhhhh..Allah uzun sağlıklı güsel ömürler wersin...sen nası oldunn

benide sezeryan sonrası korkutuoo ama kimse bişi demio demekki fena değil :)

Berkay Efe'mle karnımda son günümüz....çok tuhaf duygular içindeymm..midem bulanıo stresten nefes alamıyorum...bebişimi çook merak ediyorumm..inanamıyorum hala...sezeryandanda sonrasındanda ne halde olucağımdan korkuyorum çok düşünüyorum galiba...

bebeğimi kucağıma alacağım anı hayal ediyorumm...

çok karışığımmm :) benm içinde dua edin kızlar yrn öğlen sezeryanım...bebişime kawuşmam...9 ayın sonundaki mucizemiz :)

Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)

Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu

Arastacımm bayıldım minnoşuna
Maşallah ona
Yumuk yumuk ellerini öpesi geliyor insanın
Annen susmaz canım hiç deneme benimki uzaktan bile diyecek bir sürü şey buluyor
Sanırım kendi ilk annelik zamanlarına dönüyorlar

Cucu canım doğum hikayene de kızına da bayıldım
Allah herkese senin ki gibi güzel bir doğum versin darısı başıma dedim okurken hep
Planlasan bu kadar olmazdı İnan
Kızın çooook tatlı çok şeker maşallah
Allah amalı Babalı sağlıkla büyütsün

canım bebeğinde sende öyle tatlısınız ki diyecek pek laf yok maşallahtan başka.allah bizede senin gibi bi doğum nasip etsin.öyle özendim ki doğumuna.ben normal istiyorum ama seninki gibi en jetinden inş

arasta bu bebiş çok tatlı maşallah tam güzellik güle güle büyüt inşaallah.

cucu seninki de pek tatlı maşallah ay ne güzel bebişler bunlar

kızlar selam bu arada hepinize cok az kaldık ama

kızlar şurada canlı canlı yazarken doğuruyorum desem kimseler aldırmayacak bişiy sorduk de mi ama biride cevap versin

bizim günlerimizde aynı canım bendede oluyor çok tedirgin olursam doktorumu arıyorum.bisey yokkende hastaneye gitgel gitgel sıcakta zor oluyor.ne su geliyor ne de açılma var ama yinede için rahat etsin istiyorsan ara bi doktorunu canım...aklıma başka bişey gelmiyor.

ben lansinohun hammaddesi saf lanolin kullanıyorum. sırf yağ ve renkli olmasına rağmen leke yapmıyor.

öyle canım heyecan dorukta artık.aslında ben pek öyle panik biri değilim ama düzenli sancılar olunca kafam karıştı işte.neyse bekleyelim bakalım eğer doğumsa devam eder zaten.

Canım süslü kızının burnunu ısırmak geldi içimden hemen ecemi yolluyorum bir ısırsın :) maşallah 41 kere.

Bu arada kızlar takvimimde ne yazıyor ne zaman doğuracakmışım :)))

Sagol canim innnnsallahhh

Sagol cnm hepimizin yardimcisi olsun insallah..

selam kızlar herkese güzel bir pazar günü diliyorum dün giremedim ne var ne yok pek haberim yok umarım bütün annelerin bebeklerin ve benim gibi hamile arkadaşlarımın keyfi yerindedir.biz dört gözle bekliyoruz dün kızım çok dua etti kadir gecesi dogsun diye ama benim oğluşun pek niyeti yok sokakta her gören hala mı diye soruyorlar dün akşam bebek çikolatalarını yaptırdığım pastahaneye gittik annemlere kandil için giderken eli boş gitmeyelim diye onlar bile karşıdan görünce beni gülümsemeye başladılar daha vaktimde var ama yinede sabırsızlanıyoruz işte

maşşallah supanallah canımm bu nedir böyleee yahh öptüm cennet kokulu meleğini rabbim analı babalı hayırlı sağlıklı bir evlat büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı doğuramıyan ağustos annelerinin başına inşallah

Kızımı beğenen teyzelerimize çok çok teşekkürler :)

Bu arada annemin ağzına şu tabancıların ağzına takılan susturuculardan taksam susar mı ki yaa. Nerde bulunur kızlar bu susturucu

Anam ne süslü ne güsel bir kız maşallah oğlum İyiki daha dogmamis yoksa görüp asık olucakti sonra uykusuz geceler yasicaktik

bizde iyiyiz canım her şeyin en hayırlısı inşallah hakında canım dün bende bütün hamişlere ve bebek isteyenlere dua ettik kızımla :) senin yine az kalmış of benim daha çok var nasıl geçicek bilmiorum buğün eşimede dedim ben napicam die gülüo nası napicaksın okadar bekledin şimdi bekleyemiyomusun die evet bekleyemiyorum nan dedim artık ne olcak sende bir an önce tezinden sağlıgıyla hayırlısıyla oğluşun dogar canım benim :) kolay doğum bi nefeste kurtarsın rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…