2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

daha önceden böyle bi problemim hiç olmamıştı hamilelik ilerledikçe bebek baskı yaptı sanırım ondan oldu Allah kimseye yaşatmasın zor valla. Bende bebeğim iri olduğu için doktor tavsiyesiyle diyet yapıyorum diyetisyenle görüşmemde kabızlık sorunumdan bahsettim geceden 2 su bardağı suya 4 kayısı koy sabah suyunu dök kayısıyı ye üstüne su iç biraz bekle kahvaltı yap dedi uyguladım ama bende pek işe yaramadı bi de incir denemek lazım zaten tazesi çıktığından yiyorum ama bahhsettiğin kuru incirse onu da denerim ayrıca cevap için sağol

maşallah onaa çok tatlıı
haftaya ben de görücem kızımı böyle çok heyecanlı bi durum yaa gerçekten...:18:

Canm 7 aydan beri krem mi kullanıyosun?? Bna drum kullanma dedi doğumdan sonra başla lansinoh kreme, şimdi bi sorun varsa sadece bemlendirici sür dedi.. Benm de bi göğüs ucum çok kuru diğeri nemli nemli ..

Hiiiii maaşallah ya , bebekleri gördükçe bna bişeyler oluyo.. Sağlıkla büyüt cnm .)

Slm kizlar ben dun 12 de dogurdum kizimi sezeryana almadan once nst ye bagladilar sancim cikti zaten cok kolay bi dogum oldu cok sukur dr kizimin kilosuna 3 100 gr demisti falat kizim 3880 dogdu cok sevindim suan evimizdeyiz emzirdim melegimo uyuyo...

hepiminize kolay dogumlar dualariniz icin cok saolun hepinizi opuyoruz teyzeleri

Canm ya inş bebeğini kollarına alacaksın sağlıkla , ne büyük mutluluk herkes bu anı bekliyo. Bizlere de dua et :) güzel haberlerle gel..

kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak

slmm kızlarr. nasılsınızz. geçmişe bakmıyrmm, neler oldu kimler doğurduu çok merak ediyrmmm ama bakackk zamnmm yok. kızımm çokk ağlıyorr hiçç durmuyorr. çok gazlıı bir bebişş ve kolik ağlaması varr. ne yapmalıyımm yardımm edinn lütfenn

kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak

:))) Sultan geliyo desene bitane.. Cnm Ayşe ismini hep çok sevmişimdir.. Gel gör ki kendi kızıma hala isim koyamadık. Mihrimah da hoş aslında anlamı gbi .) ama Ayşe yi tavsiye ederim .

ben kızım olsa MİHRİMAH ı koymayı çok isterdim.hem anlamı güzel hemde heryaşta bi bayanın kullanılıcağı bi isim ve çok asil bi isim... hem mihrimah olurda sultan olmaz mı

canım 3 haftalık oldu mu? bizimki de geceleri uyumuyordu dr gazdan değildir doymuyordur dedi. gaz sancısı 3 haftadan sonra başlar dedi.

Gözden kaçırdığım taze anneler varsa tebrik ediyorum, kusura bakmasınlar..) gerçekten günler geçmek bilmiyo sanki kızlar. Sıkılıyorum korkuyorum. Hayır dışarı çıkmaya da gelmiyor , az bişey yürüsem hop bi sancı bıçak gbi , hemen eve yatmaya:) mağazalara bakıyım dedim kocayla , hatta onun fikriydi bna bişeyler almak istemiş bikaç mağaza gezdim hiç bişey olmuyo göbişten( böyle cici cici elbiseler hayal etmiştim halbuki.. Son günlerimizde güzel resimler çekilmek için

canım nette kolik şarkıları var arkadaşım hep onlarla bebeğinin sustuğunu söylüyordu. anne karnındaki sesleri anımsatıp bebeği rahatlatıyormuş. allah yardımcın olsun

canım benim doğum da böyle başladı:) dr unu ara istersen o seni yönlendirir.

:))) Sultan geliyo desene bitane.. Cnm Ayşe ismini hep çok sevmişimdir.. Gel gör ki kendi kızıma hala isim koyamadık. Mihrimah da hoş aslında anlamı gbi .) ama Ayşe yi tavsiye ederim .

ayşeyi ben de beğeniyorum ama eşimin içine sinmedi.

ben kızım olsa MİHRİMAH ı koymayı çok isterdim.hem anlamı güzel hemde heryaşta bi bayanın kullanılıcağı bi isim ve çok asil bi isim... hem mihrimah olurda sultan olmaz mı

evet eşim bu ismi çok istiyor ama çok havalı bi bebek olur diyorum mihrimah sultan evde ben bu evin sultanıyım havalarında dolaşmasın :)

bebiş şevval ayında doğacak ya acaba şevval sultan mı olsa :)
bu kararsızlık öldürecek beni kapı süsümüzde yarım kaldı adımız yok die

canım 3 haftalık oldu mu? bizimki de geceleri uyumuyordu dr gazdan değildir doymuyordur dedi. gaz sancısı 3 haftadan sonra başlar dedi.

canım koliğe titreşim çok iyi geliyor.titreşimli anakucağın varsa onu kullanabilirsin.bide diyelim yok annelerimizin üsüle dönmen lazım.elektirik süpürgesini çalıştır sesine susar susmadı mı diyelim...elektrik süpürgesinin üstüne pattaniyesini örterek düz bi hale getirip yüzü koyun yatır... oda etki etmezdi diyelim ozaman saç kurutma makinasını dene onun sesinede susar.inşallah birinden birinde susarda senide üzmez.yazık ağla ağla oda helak olmuştur.bu söylediğim yöntemleri kuzenimin çocuğu olduda 3ay kolik ağrısı çekti en son gittiği çocuk doktoru söylemişti onada bende şaşırdım ama insan yeterki sussun diye her şeyi deniyor işte umarım sendede işe yarar

tercih sizin canım ne diyebilirim ben mihrimah derim başka bişi demem.havalıda olur bi yaşa gelir ki narinde olur mihrimahlar çok ince zarif olur evet bi sultan gibi havalıdır falan ama sultan olucaksa mihrimah olması benim tercihimdir.nasıl olsa bi sultan olucak :)

bu arada aklıma geldi benim ilkokulda bi arkadaşım vardı adı cankız dı ne garip gelirdi ozamanlar...

eveettt biz geldik kızlar dün hastaneden çıktım ve sabahladık kızım tam bi gece kuşu hamdolsun dün sütüm geldi ama göğüsucum hala küçük olduğundan bebeğim pek ememiyor sağıp veriorum annelik gerçekten hem çok güzel hem çok zormuş,dün sarılık başlangıcı dediler şükür geçti sütü emince yarın tekrar kan alınacak.şimdi önce sezeryan olanlara sorum çocuğun derdinden sormadım doktora bi merhem yazmış yara için onu nasıl kullancaz sarılı yaram su geçirmez bantla. dün bebeğim ağlıo gece ama feryat figan tam delirecem diorum bi gülüo herşey geçio. Allahım herkese nasip etsin sonra yine gelir doğum hikayemi anlatırım geçmişi okuyamadım kuzular bi boş vaktimdedönecem size sizi seviyorum...

bayan köfte dudak pek bi tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun sağlıkla huzurla büyüsün inşallah =)

Duruselcim Allah amalı Babalı büyütsün kuzunu
Sağlıklı mutlu güzel günlerini gör hep
Deneyimlerini tavsiyelerini bekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…