- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #47.481
cnm bende de kabızlık vardı.doktor sabah aç karnı 2-3 incr ye üzerine sıcak çay ya da su iç ve 1 saat normal yaşantına devam et bişey yemeden dedi.çok faydasını gördüm.dene istersin.
hemeroid zaten kabızlıktan.ve hemeroidi azdıran besinleri araştır onları az yemeye çalış.bulgur,patlıcan.....
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
Bana uyar canım zaten eşimi kaldırabilirsem fotoğraf çekmeye çıkacağız ... Bu arada ben iki tane emzirme sütyeni aldım penye kullanacağım denedim o kadar da zor değil kullanımı umarım rahat ederim... Ve 7. aydan beri lansinoh göğüs ucu kremi kullanıyorum akan süt için de sağlık ocağındaki ebenin tavsiyesiyle penye kumaş kullanıyorum göğüs ucu havasız bırakmamak gerekiyormuş... Pedler hava almasını engelliyor şu doğum hayırlısıyla gerçekleşsin emzirmeye alışayım sonra da nasıl rahat öyle giyerim diye düşünüyorum ...
Selam kızlar :) Kim bilir ne gelişmeler var ama geçmişi bi türlü okuyamadım. Bir ara okumaya çalışıcam. Daha doğum hikayemi yazıcam. Herkes iyidir umarım sizi çok özledim. Bu arada sizi kızımla tanıştırayım :))
Eki Görüntüle 771876
arastaa bu ne şeker bi kız böylee :) maşallahhhhh..Allah uzun sağlıklı güsel ömürler wersin...sen nası oldunn
benide sezeryan sonrası korkutuoo ama kimse bişi demio demekki fena değil :)
Berkay Efe'mle karnımda son günümüz....çok tuhaf duygular içindeymm..midem bulanıo stresten nefes alamıyorum...bebişimi çook merak ediyorumm..inanamıyorum hala...sezeryandanda sonrasındanda ne halde olucağımdan korkuyorum çok düşünüyorum galiba...
bebeğimi kucağıma alacağım anı hayal ediyorumm...
çok karışığımmm :) benm içinde dua edin kızlar yrn öğlen sezeryanım...bebişime kawuşmam...9 ayın sonundaki mucizemiz :)
kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak
kızlar bana yardım edin isim konusunda mihrimah sultan, Sümeyye sultan, ayşe sultan nasıl bu isimler? hangisi DAHA güzel. muhtemelen sultan kısmı kimlikte olmayacak sadece söylemde olcak
slmm kızlarr. nasılsınızz. geçmişe bakmıyrmm, neler oldu kimler doğurduu çok merak ediyrmmm ama bakackk zamnmm yok. kızımm çokk ağlıyorr hiçç durmuyorr. çok gazlıı bir bebişşve kolik ağlaması varr. ne yapmalıyımm yardımm edinn lütfenn
slmm kızlarr. nasılsınızz. geçmişe bakmıyrmm, neler oldu kimler doğurduu çok merak ediyrmmm ama bakackk zamnmm yok. kızımm çokk ağlıyorr hiçç durmuyorr. çok gazlıı bir bebişşve kolik ağlaması varr. ne yapmalıyımm yardımm edinn lütfenn
slm kızlar herkes iidir inş.ben dün gece sabaha kadar sancılandım.gece 12 gibi başladı belimden giren bi ağrı aynen adet sancısı şeklinde.başta 20-30 dk da bir geldi pek önemsemedim.saatler geçtikçe düzenli olduğunu farkettim.saat tuttum gece 4 sıraları 5 dk ya düşmüştü saat 5 gibi 4 dk oldu ama öyle dayanılmaz bi sancı değil.geldiğinde biraz kıvrandırıyordu ayrıca her sancı geldiğinde tam 80 sn sürüyordu saat gibi hiç şaşmadı.ama daha ne nişanım geldi ne bebek indi ne su geldi hiç bişiy yok.bende bekleyelim sabahı şiddetlenirse gidelim dr a dedim.uyuyakalmışım.saat 10 gibi uyandım sancı falan yok gitmiş.şimdide düzensiz bel ağrıları var.sizce ne yapmalıyım.yalancı sancı mı bunlar.bebeişim hareketli old. için içim rahat ama yalancı sancı ise nasıl bu kadar düzenli oldu ve neden gitti.offffffff kafam ççooookkkkkkk karışık.bi akıl verin
:))) Sultan geliyo desene bitane.. Cnm Ayşe ismini hep çok sevmişimdir.. Gel gör ki kendi kızıma hala isim koyamadık. Mihrimah da hoş aslında anlamı gbi .) ama Ayşe yi tavsiye ederim .
ben kızım olsa MİHRİMAH ı koymayı çok isterdim.hem anlamı güzel hemde heryaşta bi bayanın kullanılıcağı bi isim ve çok asil bi isim... hem mihrimah olurda sultan olmaz mı
canım 3 haftalık oldu mu? bizimki de geceleri uyumuyordu dr gazdan değildir doymuyordur dedi. gaz sancısı 3 haftadan sonra başlar dedi.
ayşeyi ben de beğeniyorum ama eşimin içine sinmedi.
evet eşim bu ismi çok istiyor ama çok havalı bi bebek olur diyorum mihrimah sultan evde ben bu evin sultanıyım havalarında dolaşmasın :)
bebiş şevval ayında doğacak ya acaba şevval sultan mı olsa :)
bu kararsızlık öldürecek beni kapı süsümüzde yarım kaldı adımız yok die
Eki Görüntüle 771876
eveettt biz geldik kızlar dün hastaneden çıktım ve sabahladık kızım tam bi gece kuşu hamdolsun dün sütüm geldi ama göğüsucum hala küçük olduğundan bebeğim pek ememiyor sağıp veriorum annelik gerçekten hem çok güzel hem çok zormuş,dün sarılık başlangıcı dediler şükür geçti sütü emince yarın tekrar kan alınacak.şimdi önce sezeryan olanlara sorum çocuğun derdinden sormadım doktora bi merhem yazmış yara için onu nasıl kullancaz sarılı yaram su geçirmez bantla. dün bebeğim ağlıo gece ama feryat figan tam delirecem diorum bi gülüo herşey geçio. Allahım herkese nasip etsin sonra yine gelir doğum hikayemi anlatırım geçmişi okuyamadım kuzular bi boş vaktimdedönecem size sizi seviyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?